|
|
|
|
|
[ Parola pierduta |
Inregistrare ]
Inregistreaza-te pentru a beneficia de urmatoarele avantaje:
poti sa-i lasi pe ceilalti sa te admire punand poze cu tine
nimeni nu va mai putea sa scrie cu numele tau
poti sa trimiti mesaje personale celorlalti utilizatori
apartenenta la o comunitate in continua crestere alcatuita din oameni care se pricep si care te pot ajuta
|
| Autor | Mesaj |
alexgrigore1
Senior member

IP: inregistrat
Mesajul acesta:
03-11-2009 22:15
|
Re: eu fac antrenament de capul meu
Citat:Sincer nu stiu ce morf oi fi eu, stiu ca am ajuns de la 78 kg la 81 kg in 3 zile,am 178m inaltime, dar m-am gandit, avand in vedere ca ultima data cand am luat atestat medical doctorul mi-a interzis sa fac si efort slab, asta in momentul in care eu trag cu 40 la ora cu bicla distante destul de lungi, eventual si la 37 grade C   . Adik stiind ca eu am tensiunea de somn 16 cu 8, se pune problema ce tensiune am avut cand am tras un om taras pe plaja vreo 400 m cu 15 la ora, band inainte 3 nessuri, sau cand am tras cu 58 la ora 2km pe o bicla taraneasca   .
Pai, in concluzie, ma gandesc sa fac un program de capul meu, bag in mine prafuri si pastile de capul meu, eventual si un steroid, las naibi problema cu medici ca mi se pare o tampenie, adik cand ei imi zic sa nu merg cu bicla mai tare de 25 la ora, bag si eu 50 ca e efortul cam de 7 ori mai mare, efeort sustinut la sala ca doar asa creste fortza si viteza, pe masura ce te antrenezi in fortza.
Concluzie , daca ma iau dupa medici sunt mort de mult, daca e sa ma iau dupa mine ma simt perfect               |
=)) ) am ras cu gura mare ))) du-te si fa sporturi extreme daca te crezi superman
|
| inceputul paginii |
|
eyes_ice4you
Veteran member

Mesajul acesta:
05-03-2010 17:28
|
Re: Re: eu fac antrenament de capul meu
vai de mine si de mine inseamna ca eu nu sunt facut pentru acest sport!am ras de nu mai puteam,dar mi-am adus aminte de un articol dintr-o revista de culturism din anul 2002 parca in care era prezentat un culturist care a pus in 28 de zile 25 kg parca...experimentul COLORADO de numea...in fine nu stiu ce sa cred...mersi pentru gluma.(cred ca la el la tara e vedeta mare ) durerea care nu te ucide te face barbat!
|
| inceputul paginii |
|
Piper
Senior member

Mesajul acesta:
05-03-2010 20:48
|
Re: Re: eu fac antrenament de capul meu
Citat:
=)) ) am ras cu gura mare ))) du-te si fa sporturi extreme daca te crezi superman  |
Ma... ce sa mai spun bafta si roagate sa nu te adune SMURDU cu farasu praf Niciodata Plangand , Niciodata Infrant , Mereu Optimist , Totdeauna Culturist
|
| inceputul paginii |
|
eyes_ice4you
Veteran member

Mesajul acesta:
06-03-2010 19:20
|
Re: Re: Re: eu fac antrenament de capul meu
piper...imi place cum ai spus-o!!! durerea care nu te ucide te face barbat!
|
| inceputul paginii |
|
| Pagina: 3 din 3 | Du-te la pagina:
<< 1 2 3
|
|
|
|
|
|
| | Trimite unui prieten | Homepage | Adauga la favorite | |