Pagina 1 2 3 4 5 6 din 6
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
Re: ...
scris pe 26 sep 2012 12:10 de adi123
Si eu tin la fel. Prefer sa stiu ca am degetele de jur imprejurul barii. Ma simt mai in siguranta si evit eventuale surprize.
asa este cel mai corect. prinzi bara ca intr-un cleste si nu mai ai nici un fel de probleme.
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
Stallone
Veteran member 174 mesaje
|
Re: ...
scris pe 26 sep 2012 16:53 de Stallone
Si eu tin la fel. Prefer sa stiu ca am degetele de jur imprejurul barii. Ma simt mai in siguranta si evit eventuale surprize.
mai ales daca nu ai nici manusi dupa ce transpiri si ti se umezesc palmile daca putin ai miscat palma aluneca totul pe tine
|
sus |
|
MyMissions
Senior member 109 mesaje
|
Hmm,?
scris pe 2 oct 2012 20:59 de MyMissions
Asta-zi mi-a zis instructorul de la sala , Sa nu ma mai agat de bara sa stau intre seri ,cand iau pauze..... " eu de obicei faceam o serie ...apoi stateam agatat de bara de tractiuni sa imi intind coloana si muschii , "" instrucotrul mi-a zis sa faca sta dupa ce termin cu tot antrenamentul ..pentru ca daca fac asa intre seri , coloara se intinde cand ma agat apoi cand fac urmatoarea serie pentru alti muschi , se preseaza ...apoi iar se intinde ..iar se preseaza..iar chestia asta nu e bine , deaia e mai bine sa ma agat dupa ce termin cu tot ...ce parare aveti ?
|
sus |
|
Valy_305
Veteran member 395 mesaje
|
Re: Hmm,?
scris pe 2 oct 2012 21:32 de Valy_305
Se face stretching in functie de ce grupa antrenezi in acel moment.
Chestia de care zici cu coloana habar n-am.
Keep it up.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 3 oct 2012 07:16 de basu
Asta-zi mi-a zis instructorul de la sala , Sa nu ma mai agat de bara sa stau intre seri ,cand iau pauze..... " eu de obicei faceam o serie ...apoi stateam agatat de bara de tractiuni sa imi intind coloana si muschii , "" instrucotrul mi-a zis sa faca sta dupa ce termin cu tot antrenamentul ..pentru ca daca fac asa intre seri , coloara se intinde cand ma agat apoi cand fac urmatoarea serie pentru alti muschi , se preseaza ...apoi iar se intinde ..iar se preseaza..iar chestia asta nu e bine , deaia e mai bine sa ma agat dupa ce termin cu tot ...ce parare aveti ?
De ce stai agatat de bara ? Ca nu am reusit sa inteleg . Asta este intiderea ?
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 3 oct 2012 07:32 de nicu_ivan
Eu nu inteleg de ce ai vrea sa stai agatat de bara intre seri...
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
basu
|
scris pe 3 oct 2012 11:59 de basu
Eu nu inteleg de ce ai vrea sa stai agatat de bara intre seri...
Ne tot intrebam .... si ne intrebam iarasi
|
sus |
|
MyMissions
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 3 oct 2012 14:35 de MyMissions
ca sa imi intind corpul ...sa imi intind coloana ? Sa mai cresc in inaltime ??
|
sus |
|
basu
|
scris pe 3 oct 2012 17:02 de basu
ca sa imi intind corpul ...sa imi intind coloana ? Sa mai cresc in inaltime ??
Nu stiu cine te invata asa ceva , dar este treaba ta. Eu nu pot sa iti spun decat un lucru: joaca-te cu corpul tau si iti va parea rau. Retine ca o herniere intraspongioasa este o problema foarte mare din puctul de vedere al invelisului mielinic. Eu nu stiu de ce naiba nu va vedeti de treaba. Credeti ca instrctorii astia chiar stiu asa multe ?
|
sus |
|
MyMissions
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 3 oct 2012 17:05 de MyMissions
Nu stiu cine te invata asa ceva , dar este treaba ta. Eu nu pot sa iti spun decat un lucru: joaca-te cu corpul tau si iti va parea rau. Retine ca o herniere intraspongioasa este o problema foarte mare din puctul de vedere al invelisului mielinic. Eu nu stiu de ce naiba nu va vedeti de treaba. Credeti ca instrctorii astia chiar stiu asa multe ?
...si din asta ce sa inteleg ? raspunde-mi mai concret te rog ...e bine , nu e bine ? Ce nu e bine ?
|
sus |
|
basu
|
scris pe 3 oct 2012 17:20 de basu
...si din asta ce sa inteleg ? raspunde-mi mai concret te rog ...e bine , nu e bine ? Ce nu e bine ?
Nu este bine deloc. Cresterea nu tine de asta. Tine de sanatatea generala si de felul in care intelegi sa te alimentezi in copilarie.
|
sus |
|
MyMissions
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 3 oct 2012 21:29 de MyMissions
Nu este bine deloc. Cresterea nu tine de asta. Tine de sanatatea generala si de felul in care intelegi sa te alimentezi in copilarie.
Adica nu e bine sa stau agatat de bara?
|
sus |
|
Stallone
|
scris pe 3 oct 2012 21:35 de Stallone
Adica nu e bine sa stau agatat de bara?
da tu chiar nu intelegi ce a spus basu?
Daca nu te ajuta cu nimic la ce sa stai agatat plus ca poti sa patesti ceva in timp.
NU NU ESTE BINE
|
sus |
|
MyMissions
Senior member 109 mesaje
|
Re: Problema cu pieptu
scris pe 12 dec 2012 16:45 de MyMissions
...nu ai nici o problema...este normal ca atunci cand ajungi la ultimul exercitiu sa nu mai poti face cu aceeasi greutate cu care ai fi facut daca incepe-ai cu el...
si cum sa fac ? cu ce sa incep ?
|
sus |
|
basu
|
scris pe 13 dec 2012 20:15 de basu
si cum sa fac ? cu ce sa incep ?
Incepe de obicei cu orizonatal. O data la trei antrenamente incepi cu inclinat. Greutatea nu este relevanta. Mai introduci si gantere in program.
|
sus |
|
Stallone
|
scris pe 14 dec 2012 00:04 de Stallone
ma ajuta careva ? ms
scuze ca am inteles gresit problema ta o sa incerc sa fiu mai atent.
|
sus |
|
MyMissions
Senior member 109 mesaje
|
Suplimente..
scris pe 29 dec 2012 10:40 de MyMissions
1,77 - 55kgs , fac sala de 4 luni , simt deja diferenta in forta , eu zic ca o duc bine .. dar vreau sa iau si suplimente .. oare sunt bune la varsta mea "16 ani" .. beneficile ..dezavantajele ? ma ajuta careva ? si ce fel sa iau ?
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
Re: Suplimente..
scris pe 29 dec 2012 11:20 de adi123
1,77 - 55kgs , fac sala de 4 luni , simt deja diferenta in forta , eu zic ca o duc bine .. dar vreau sa iau si suplimente .. oare sunt bune la varsta mea "16 ani" .. beneficile ..dezavantajele ? ma ajuta careva ? si ce fel sa iau ?
iti recomand vitame pentru varsta ta. esti inca in dezvoltare, cu o alimentatie buna, vitamine si sala vei obtine rezultate senzationale in 2-3 ani. suplimente ia doar daca nu iti obtii necesarul din mancare. nu cred ca e nici o problema sa iei. avantajul cel mai mare e la shakeul de dupa antrenament.
Editat de adi123 pe 29 dec 2012 11:21
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
MyMissions
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 2 ian 2013 18:40 de MyMissions
GFX 8 sau Total Mass ? N-am luat nici un supliment pana acum , sala fac de 4 luni , m-am gandit sa iau total mass 2-3 luni apoi sa iau GFX 8 ..ce ziceti ? avantaje ??
|
sus |
|
Kilos
Junior member 13 mesaje
|
scris pe 3 ian 2013 09:20 de Kilos
GFX 8 sau Total Mass ? N-am luat nici un supliment pana acum , sala fac de 4 luni , m-am gandit sa iau total mass 2-3 luni apoi sa iau GFX 8 ..ce ziceti ? avantaje ?? Eu folosesc suplimente de la 16 ani de curand am facut 17 ani... si zic ca nu e nici`o problema, gfx 8 e mai de calitate dar si mai scump...dak ai banii ia`ti ceva mai bun... de ex.. de la on Serious Mass
|
sus |
|
MyMissions
Senior member 109 mesaje
|
hm
scris pe 6 ian 2013 17:14 de MyMissions
O cupa de Total mass .. cupa care este inauntru , cate grame are ??
Iar cupa de la GFX-8 .. ?
|
sus |
|
MyMissions
Senior member 109 mesaje
|
Re: hm
scris pe 27 ian 2013 14:54 de MyMissions
Deci , am alunecat pe zapada.. m-am sprijinit cu mana .. de atunci ma doare incheietura maini "palma" .. 3-4 zile nu m-am dus la sala , vineri cand m-am dus sa fac piept nu am putut sa ridic mai mult de 25kgs+bara ..
m-am dus la Dr. mi-a facut o radiografie si mi-a zis ca totul e ok ,nu e rupta , mi-a puso intrun bandaj , si mi-a spus sa ma dau cu o crema timp de 1 sapt , ..i-am zis ca ma duc la sala , s-a uitat la radiografie , si mi-a zis ca nu prea e indicat .. inca oasele mele nu sunt dezvoltate complet , sunt inca in crestere , sunt spatii in radiografie intre oase ..inca mai am de crescut ..
Voi ce parere aveti ?? Despre crestere ..cu sala..
|
sus |
|
art1stu
Senior member 91 mesaje
|
scris pe 27 ian 2013 16:14 de art1stu
din ce-a zis doctorul tau si ce relatezi tu, eu inteleg ca "ai gauri intre oasele mainii, deci nu vei mai creste in inaltime"
nu, nu ti se intampla nimic, poti face sala ca de crescut in inaltime vei creste, stai linistit.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 28 ian 2013 16:13 de basu
Deci , am alunecat pe zapada.. m-am sprijinit cu mana .. de atunci ma doare incheietura maini "palma" .. 3-4 zile nu m-am dus la sala , vineri cand m-am dus sa fac piept nu am putut sa ridic mai mult de 25kgs+bara ..
m-am dus la Dr. mi-a facut o radiografie si mi-a zis ca totul e ok ,nu e rupta , mi-a puso intrun bandaj , si mi-a spus sa ma dau cu o crema timp de 1 sapt , ..i-am zis ca ma duc la sala , s-a uitat la radiografie , si mi-a zis ca nu prea e indicat .. inca oasele mele nu sunt dezvoltate complet , sunt inca in crestere , sunt spatii in radiografie intre oase ..inca mai am de crescut ..
Voi ce parere aveti ?? Despre crestere ..cu sala..
Nu este prima data cand discutam pe acest forum acest aspect. Acest sport nu opreste cresterea. Poti face linistit culturism pt ca de crescut vei creste atat cat o impune limitarea ta genetica.
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 5 6 din 6
| |
|