Pagina 1 din 1
fantomica
Newbie 7 mesaje
|
Jurnal Geo
scris pe 8 mar 2014 18:24 de fantomica
Salut, am 15 ani, in jur de 78 de kg, 1.69-1.70 inaltime, fac sala de aproape un an, am bagat doar niste l-carnitina si niste batoane de la redis, dar doresc sa cumpar whey gold.
Dimineata mananc de obicei cereale cu lapte, cu un fruct ceva.La pranz mananc orez cu carne, din cand in cand pizza, mai mananc si cate o supa. Seara dupa antrenament mananc carne(pui,porc,peste) cu orez sau legume sau paste)
Programul meu de antrenament este urmatorul:
Luni : Piept+Biceps
Marti: Picioare+abdomen
Miercuri: Pauza
Joi : Umeri+trapez+abdomen
Vineri: Spate+triceps
Sambata si duminica pauza.
Ce parere aveti?:P
|
sus |
|
vladdaniel94
Veteran member 321 mesaje
|
Re: Jurnal Geo
scris pe 8 mar 2014 18:38 de vladdaniel94
Baga pauza intre:
Umeri+trapez+abdomen
Spate+triceps
si baga abdomen la Spate+triceps ca sa nu il dai 2 zile la rand.
http://www.culturism.ro/forum/jurnal-personal/jurnal-vlad-dan-pagina1.html
|
sus |
|
fantomica
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 8 mar 2014 18:45 de fantomica
Baga pauza intre:
Umeri+trapez+abdomen
Spate+triceps
si baga abdomen la Spate+triceps ca sa nu il dai 2 zile la rand.
E necesara pauza? ma incurca cu ceva ca nu iau pauza?
|
sus |
|
vladdaniel94
|
scris pe 8 mar 2014 19:07 de vladdaniel94
Este necesara pentru refacerea tricepsului pe care il lucrezi in mod indirect la antrenamentul pentru umeri.
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
scris pe 8 mar 2014 19:11 de Ciule
E necesara pauza? ma incurca cu ceva ca nu iau pauza?
Prietene trebuie sa te recuperezi , dupa antrenamente .
Tu acasa cresti ,nu in sala , trebuie sa mananci ce trebuie sa te refaci. Vei da intr-un supraantrenament!
Nu conteaza cum te simti te ridici ,te imbraci si lupti pentru visul tau !
|
sus |
|
fantomica
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 8 mar 2014 19:32 de fantomica
O sa bag sambata spatele cu triceps, fiind o zi pauza intre umeri trapez si spate triceps.
Ce suplimente imi recomandati inainte de antrenament?
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
scris pe 8 mar 2014 20:22 de Ciule
O sa bag sambata spatele cu triceps, fiind o zi pauza intre umeri trapez si spate triceps.
Oxid nitric. De ce buget dispui?
Nu conteaza cum te simti te ridici ,te imbraci si lupti pentru visul tau !
|
sus |
|
fantomica
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 8 mar 2014 20:24 de fantomica
Oxid nitric. De ce buget dispui?
Nu unul foarte mare, o sa vad cum ma descurc.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 8 mar 2014 20:31 de basu
Nici un supliment. Iei suplimente de la 18 ani inainte. Nu ai nici o treaba cu suplimentele.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
fantomica
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 8 mar 2014 20:39 de fantomica
Nici un supliment. Iei suplimente de la 18 ani inainte. Nu ai nici o treaba cu suplimentele.
Whey gold, suplimentul care doresc sa il iau dupa antrenament, nu are contraindicatii la varsta, si mi'au mai recomandat cateva persoane spunand ca ma voi dezvolta mai bine.
Parere despre acest supliment? e nr1 din cate am vazut.
Editat de fantomica pe 8 mar 2014 20:58
|
sus |
|
vladdaniel94
|
scris pe 9 mar 2014 00:08 de vladdaniel94
Il folosesc de cateva luni.In combinatie cu o dieta corespunzatoare se vad rezultate.Depinde de scopul pe care pe care il ai.
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 9 mar 2014 00:33 de shift
Whey gold, suplimentul care doresc sa il iau dupa antrenament, nu are contraindicatii la varsta, si mi'au mai recomandat cateva persoane spunand ca ma voi dezvolta mai bine.
Parere despre acest supliment? e nr1 din cate am vazut.
La cate s-au spus despre whey gold, nu vad de ce ai mai cere alte confirmari. Tu ai probleme la alimentatie, ce crezi ca va face wheygold pentru tine de fapt? In ce fel te va ajuta... sa te dezvolti mai bine?
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
basu
|
scris pe 9 mar 2014 05:55 de basu
La cate s-au spus despre whey gold, nu vad de ce ai mai cere alte confirmari. Tu ai probleme la alimentatie, ce crezi ca va face wheygold pentru tine de fapt? In ce fel te va ajuta... sa te dezvolti mai bine?
Probabil ca il va ajuta sa depaseasca stadiul de copilas. La profil scrie ca are 15 ani, aici nu postam copia dupa buletin dar eu nu cred ca are mai mult de 13.
|
sus |
|
fantomica
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 9 mar 2014 09:02 de fantomica
Probabil ca il va ajuta sa depaseasca stadiul de copilas. La profil scrie ca are 15 ani, aici nu postam copia dupa buletin dar eu nu cred ca are mai mult de 13.
Nu inteleg de ce ai crede asta, dar fie, fiecarere cu parerea lui.
Daca se poate sa imi spuneti un program alimentar mai potrivit pentru mine(cred ca sunt mezomorf spre endomorf).
Editat de fantomica pe 9 mar 2014 09:59
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 9 mar 2014 23:27 de stefanp
Parere despre acest supliment? e nr1 din cate am vazut. alimentatia...e cheia pt tine,nu suplimenteledupa 18 ani poti sa iei si suplimente.inca ceva;si dupa 18 ani tot alimentatia e pe locul 1...iar suplimentele pe 2si chestia cu ,,te dezvolta mai bine,,e o prostie.
Editat de stefanp pe 9 mar 2014 23:30
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
litllebear
Veteran member 487 mesaje
|
scris pe 10 mar 2014 12:37 de litllebear
Nu inteleg de ce ai crede asta, dar fie, fiecarere cu parerea lui.
Daca se poate sa imi spuneti un program alimentar mai potrivit pentru mine(cred ca sunt mezomorf spre endomorf).
Daca te apuci sa inveti intai ce inseamna calorii,proteine,carbo,etc..pe urma poti sa iti faci si singur alimentatia fara probleme,si cand iti scrie o persoana care poate sa iti fie parinte pe langa altele,e bine sa stai si sa analizezi....
E mai usor sa acuzi decat sa asculti si sa dai un sfat.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 10 mar 2014 16:16 de basu
Daca te apuci sa inveti intai ce inseamna calorii,proteine,carbo,etc..pe urma poti sa iti faci si singur alimentatia fara probleme,si cand iti scrie o persoana care poate sa iti fie parinte pe langa altele,e bine sa stai si sa analizezi....
Fiecare face asa cum crede ca e bine. Poate el stie mai bine si pune intrebari asa ca sa nu se plictisesca. Ce avem noi cu el ?
|
sus |
|
MihaiCT
Junior member 39 mesaje
|
scris pe 10 mar 2014 17:00 de MihaiCT
Salut, am 15 ani, in jur de 78 de kg, 1.69-1.70 inaltime, fac sala de aproape un an, am bagat doar niste l-carnitina si niste batoane de la redis, dar doresc sa cumpar whey gold.
Dimineata mananc de obicei cereale cu lapte, cu un fruct ceva.La pranz mananc orez cu carne, din cand in cand pizza, mai mananc si cate o supa. Seara dupa antrenament mananc carne(pui,porc,peste) cu orez sau legume sau paste)
Programul meu de antrenament este urmatorul:
Luni : Piept+Biceps
Marti: Picioare+abdomen
Miercuri: Pauza
Joi : Umeri+trapez+abdomen
Vineri: Spate+triceps
Sambata si duminica pauza.
Ce parere aveti?:P
Puneti la punct alimentatia pentru ca din cate observ e varza si lasa suplimentele
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|