Pagina 1 2 3 4 din 4
vallli109
Newbie 1 mesaje
|
Re: Alegere suplimente
scris pe 30 mai 2013 00:36 de vallli109
salut. cine ma poate juta si pe mine cu niste sfaturi exacte , ca din cate am citit pe aici mai mult m-am zapacit...
am 31 de ani, 1,76 m si 83kg.
de 2 luni am inceput sa merg la sala 3 zile pe saptamana si 1 zi la bazin.
ce doresc...sa mai dau jos cateva kg (pt ca am putina burta) asta ar fi pe primul loc si apoi sa mai pun si ceva masa musculara.
pana acum am luat de la pronutrition Dynamite blast pt arderea grasimilor (am luat 30 de zile) nu prea vad mari rezultate. am inteles ca nu sunt prea stralucite si cineva mi-a recomandat L-carnitine de la Dymatize. in afara de asta ce ar trebui sa mai iau ... proteine , creatina? da-ti-mi niste exemple... va rog mult!!!
Editat de vallli109 pe 30 mai 2013 00:37
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
scris pe 30 mai 2013 08:54 de raduroberti
salut. cine ma poate juta si pe mine cu niste sfaturi exacte , ca din cate am citit pe aici mai mult m-am zapacit...
am 31 de ani, 1,76 m si 83kg.
de 2 luni am inceput sa merg la sala 3 zile pe saptamana si 1 zi la bazin.
ce doresc...sa mai dau jos cateva kg (pt ca am putina burta) asta ar fi pe primul loc si apoi sa mai pun si ceva masa musculara.
pana acum am luat de la pronutrition Dynamite blast pt arderea grasimilor (am luat 30 de zile) nu prea vad mari rezultate. am inteles ca nu sunt prea stralucite si cineva mi-a recomandat L-carnitine de la Dymatize. in afara de asta ce ar trebui sa mai iau ... proteine , creatina? da-ti-mi niste exemple... va rog mult!!!
Citeste jurnalul meu sau pe al lui ricardo
Dar asta nu inseamna ca imi merge mie iti merge si tie ori cum alimentatia e baza se poate si fara suplimente
|
sus |
|
ReSp3cT
Senior member 53 mesaje
|
scris pe 7 iun 2013 01:13 de ReSp3cT
Deci cum spuneam fac de 1 an si cateva luni sala am 1.65-67 si 60kg as vrea sa stiu si eu cum ar fi ok sa iau suplimentele de mi le-am comandat.. ?
din ce am citit ar trebui sa iau animal pack cu whey gold dimineata, inainte de antrenament 2 de Dymatize BCAA
iar dupa antrenament inca 2 de Dymatize BCAA + 5 ON Glutamine + o cupa gold whey + 2 cupe serious mass iar seara o cupa de serious mass.
Mai ramane AMINO 2700 sa iau inainte de antrenament cu creatina fx ?
multumesc pt ajutor !
Nu sunt multumit cum imi merge treaba la sala, mai ales ca de o saptamana parca numai ma pompez deloc... ?
Ziceti-mi si mie o combinatie de crestere buna, nu conteaza bugetul.
PS: mai bine eram cand luam o portie de protein 80 de la weider :-
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 7 iun 2013 14:15 de raduroberti
Nu sunt multumit cum imi merge treaba la sala, mai ales ca de o saptamana parca numai ma pompez deloc... ?
Ziceti-mi si mie o combinatie de crestere buna, nu conteaza bugetul.
PS: mai bine eram cand luam o portie de protein 80 de la weider :-
Pt pompare oxid nitric...
|
sus |
|
ReSp3cT
Senior member 53 mesaje
|
scris pe 8 iun 2013 01:12 de ReSp3cT
Pt pompare oxid nitric...
sa incerc Muscletech Nitro-Tech Performance ?este mai bun decat whey 100% cu serious mass ce iau acum ?
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 8 iun 2013 04:02 de raduroberti
sa incerc Muscletech Nitro-Tech Performance ?este mai bun decat whey 100% cu serious mass ce iau acum ?
Nitrotech este pt recuperare si masa ...un supliment foarte bun dar pretul la noi este exagerat de scump
Cum am mai zis pt pompare sunt alte suplimente pe baza de NO
|
sus |
|
ReSp3cT
Senior member 53 mesaje
|
scris pe 8 iun 2013 10:06 de ReSp3cT
Nitrotech este pt recuperare si masa ...un supliment foarte bun dar pretul la noi este exagerat de scump
Cum am mai zis pt pompare sunt alte suplimente pe baza de NO
pt pompare am sa iau no explode de la BSN si mai vreau o proteina buna pt masa, nu ma plang cu pachetu de am luat, am pus 4kg intr-o luna.Am pus masa de calitate oare din cauza asta sa mi se para nemultumirea?Inainte eram mai "pufos" si paream mai mare zic eu...
|
sus |
|
Razzzvanel
Senior member 137 mesaje
|
scris pe 8 iun 2013 18:59 de Razzzvanel
pt pompare am sa iau no explode de la BSN si mai vreau o proteina buna pt masa, nu ma plang cu pachetu de am luat, am pus 4kg intr-o luna.Am pus masa de calitate oare din cauza asta sa mi se para nemultumirea?Inainte eram mai "pufos" si paream mai mare zic eu...
Eu ti-as sugera sa-ti faci propriu' preworkout. Cel putin, eu stiu ca asta o sa fac dupa ce le termin pe astea de acum. Am ajuns la faimosu' stack Craze+Hemavol si tot degeaba.
Ce merita incercat, in opinia mea, e: 6g Citrulline Malate, 2-5g Beta-alanine, 1.5g ALCAR, 2-3g L-Tyrosine, 200mg Caffeine. Ai mai putea adauga glutamina, BCAA, niste dextroza, arginina etc., dar e cam overkill imo. Cam toate pre-urile contin cateva din ingredientele astea, dar rareori in dozele potrivite. Sa nu mai zic de cati bani economisesti...
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 8 iun 2013 19:10 de basu
Eu ti-as sugera sa-ti faci propriu' preworkout. Cel putin, eu stiu ca asta o sa fac dupa ce le termin pe astea de acum. Am ajuns la faimosu' stack Craze+Hemavol si tot degeaba.
Ce merita incercat, in opinia mea, e: 6g Citrulline Malate, 2-5g Beta-alanine, 1.5g ALCAR, 2-3g L-Tyrosine, 200mg Caffeine. Ai mai putea adauga glutamina, BCAA, niste dextroza, arginina etc., dar e cam overkill imo. Cam toate pre-urile contin cateva din ingredientele astea, dar rareori in dozele potrivite. Sa nu mai zic de cati bani economisesti...
Concluzia ?
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 8 iun 2013 19:16 de sZoTaK
Ce merita incercat, in opinia mea, e: 6g Citrulline Malate, 2-5g Beta-alanine, 1.5g ALCAR, 2-3g L-Tyrosine, 200mg Caffeine. Ai mai putea adauga glutamina, BCAA, niste dextroza, arginina etc., dar e cam overkill imo. Cam toate pre-urile contin cateva din ingredientele astea, dar rareori in dozele potrivite. Sa nu mai zic de cati bani economisesti... BA 3.2 grame e recomandat in cele mai multe locuri... beta-alanina, creatina, si citrulline o sa pun intr-un shake, incepand cu octombrie, daca totul merge bine, si o sa-mi permit probabil cu o portie de proteina, pentru gust.
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
ReSp3cT
Senior member 53 mesaje
|
scris pe 8 iun 2013 19:35 de ReSp3cT
Nu prea ma pricep asa prefer sa iau direct ceva bun de calitate cum e no explode ca pre-work dar ma tot framant aici de o proteina buna fara succes nimeni nu ma indruma spre ceva...
|
sus |
|
basu
|
scris pe 8 iun 2013 19:44 de basu
Nu prea ma pricep asa prefer sa iau direct ceva bun de calitate cum e no explode ca pre-work dar ma tot framant aici de o proteina buna fara succes nimeni nu ma indruma spre ceva...
Eu te indrum catre proteine care sa contina toti cei 22 aminoacizi.
|
sus |
|
ReSp3cT
Senior member 53 mesaje
|
scris pe 8 iun 2013 19:51 de ReSp3cT
Eu te indrum catre proteine care sa contina toti cei 22 aminoacizi.
un nume imi poti da ?
|
sus |
|
Razzzvanel
Senior member 137 mesaje
|
scris pe 8 iun 2013 20:00 de Razzzvanel
Concluzia ?
Concluzia? Ori is eu imun la preworkout-uri, ori ele functioneaza si nu-mi dau eu seama (ce-i drept, am ceva vreme de cand n-am luat pauza de la ele). Momentan, is la stadiu' de 1+1 cupe, o sa maresc, desi mi-i cam frica.
Oricum, nu se merita. O portie m-ajunge 7.5RON (1+1), si asta cu Hemavol luat de pe bb.com, ca aici e 210RON . Din pacate, Craze nu se livreaza in RO. Sa cresc la 2+2, 15 RON/serving pentru un preworkout... sa fim seriosi. Pe langa astea, mai iau Beast Creature si juma' de MonsterAmino, deci you do the math...
@Szotak: depinde de individ, e indicat sa incepi chiar cu doze mai mici (1g) daca n-ai mai luat, pana te obisnuiesti cu "furnicaturile". Eu am luat suplimente ce contin BA (C4, Assault), n-am simtit nicio furnicatura.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 8 iun 2013 20:04 de basu
Concluzia? Ori is eu imun la preworkout-uri, ori ele functioneaza si nu-mi dau eu seama (ce-i drept, am ceva vreme de cand n-am luat pauza de la ele). Momentan, is la stadiu' de 1+1 cupe, o sa maresc, desi mi-i cam frica.
Oricum, nu se merita. O portie m-ajunge 7.5RON (1+1), si asta cu Hemavol luat de pe bb.com, ca aici e 210RON . Din pacate, Craze nu se livreaza in RO. Sa cresc la 2+2, 15 RON/serving pentru un preworkout... sa fim seriosi. Pe langa astea, mai iau Beast Creature si juma' de MonsterAmino, deci you do the math...
@Szotak: depinde de individ, e indicat sa incepi chiar cu doze mai mici (1g) daca n-ai mai luat, pana te obisnuiesti cu "furnicaturile". Eu am luat suplimente ce contin BA (C4, Assault), n-am simtit nicio furnicatura.
Ori sunt o mare prostie. Si in loc sa ne preocupe esentialul, asa cum ar trebui ,pt ca noi suntem niste amatori si atat, ne preocupa chestiuni ... fara sens. Va rog sa va continuati discutia si sa nu bagati in seama ce spun eu, ca eu nu am luat niciodata asa ceva si nu am de unde sa stiu.
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 8 iun 2013 20:05 de sZoTaK
@Szotak: depinde de individ, e indicat sa incepi chiar cu doze mai mici (1g) daca n-ai mai luat, pana te obisnuiesti cu "furnicaturile". Eu am luat suplimente ce contin BA (C4, Assault), n-am simtit nicio furnicatura. n-am luat in viata mea pre-workout-uri, si nici nu voi lua. ce voi lua sunt suplimente care nu-si fac efectele in mod acut, INSA au efecte confirmate de studii si de mii de indivizi ( beta-alanina, creatina, citruline-mallate ( precursor pentru arginina).
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 8 iun 2013 20:06 de raduroberti
Eu te sfatuiesc ca concluzia sa fie....Las o mai usor ...te otravesti singur....se poate si fara pre...
|
sus |
|
ReSp3cT
Senior member 53 mesaje
|
scris pe 8 iun 2013 20:09 de ReSp3cT
optimu Hydrowhye,Dymatize iso-100
am sa incerc no explode inainte si HydroWhey dupa sa mai bag si serious mass ?
|
sus |
|
Razzzvanel
Senior member 137 mesaje
|
scris pe 8 iun 2013 20:10 de Razzzvanel
Ori sunt o mare prostie. Si in loc sa ne preocupe esentialul, asa cum ar trebui ,pt ca noi suntem niste amatori si atat, ne preocupa chestiuni ... fara sens. Va rog sa va continuati discutia si sa nu bagati in seama ce spun eu, ca eu nu am luat niciodata asa ceva si nu am de unde sa stiu.
Problema-i ca-s chiar foarte preocupat de esential. Daca esti interesat, arunca, te rog, o privire pe post-u' #4507:
http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=121703981&pa ge=151
In mare, inca o urmez ca acolo (cu niste modificari in termeni de suplimente, cantitati si ora antrenamentului). Acum te uiti la poza mea si te-ntrebi de ce-s doar atat?
|
sus |
|
basu
|
scris pe 8 iun 2013 20:19 de basu
Problema-i ca-s chiar foarte preocupat de esential. Daca esti interesat, arunca, te rog, o privire pe post-u' #4507:
http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=121703981&pa ge=151
In mare, inca o urmez ca acolo (cu niste modificari in termeni de suplimente, cantitati si ora antrenamentului). Acum te uiti la poza mea si te-ntrebi de ce-s doar atat?
Niciodata nu am sa ma intreb asa ceva.Eu respect fiecare om si stiu ce inseamna sportul asta cu tot ce tine de el. Nu ai inteles ce am vrut sa spun. Va rog sa va continuati discutia voastra.
|
sus |
|
ReSp3cT
Senior member 53 mesaje
|
scris pe 9 iun 2013 03:02 de ReSp3cT
de unde pot cumpara si eu http://www.megaproteine.ro/Proteine/Muscletech-Nitro-Tech-Hardcore-Pro-Series-907g/
Cine stie sa imi dea mesaj prv pls
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 9 iun 2013 07:05 de raduroberti
de unde pot cumpara si eu http://www.megaproteine.ro/Proteine/Muscletech-Nitro-Tech-Hardcore-Pro-Series-907g/
Cine stie sa imi dea mesaj prv pls
Megaproteine.ro este un site foarte serios ,dece nu iti iei de la iei???
|
sus |
|
ReSp3cT
Senior member 53 mesaje
|
scris pe 9 iun 2013 14:02 de ReSp3cT
Megaproteine.ro este un site foarte serios ,dece nu iti iei de la iei???
sunt am luat de la ei, dar ce vreau acum sa iau nu au pe stock...
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 din 4
| |
|