Am cautat si n-am gasit un topic pentru produsele QNT....ce parere aveti despre aceasta firma? Am inteles ca sunt facute in belgia produsele,dar unele si in America.
Au produse extraordinar de bune,chiar daca nu e prea cunoscuta in Romania.Eu locuiesc in Belgia si am zis ca daca tot stau aici sa incerc,mai ales ca se gasesc la toate colturile aici.Am incercat Metapure zero carb,burner,carnitina,burner lichid la 0.5 ml. Toate m'au satisfacut.Intr'adevar sunt destul de piperate preturile,dar merita deplin.Tot ce este pe Europa este produs in UE.Carnitina se asimileaza repede,la fel si proteina,la minusuri as spune ca li se epuizeaza stocul cam repede pe site,iar burnerul lichid iti cam face gura punga,dar astea sunt chestii de estetica,important e ca isi fac foarte bine treaba si asta e cel mai important lucru.(Edit: Firma este Belgiana 100%,in america sunt fabrici speciale pentru standardele lor[am inteles ca sunt mai de proasta calitate cele facute in America],dar 90% sunt made in EU in magazinele din Europa)