Pagina 1 2 din 2
basu
Expert member 7247 mesaje
|
Re: Jurnal Edy
scris pe 24 dec 2011 18:31 de basu
salut
sunt edy,am 17 ani,172cm,67 kg,ectmorf
incep jurnalul prin prezentarea programului meu de antrenament
luni:spate
marti:umeri
miercuriauza
joi:brate
vineriicioare
sambataauza
duminicaiept
programul e destul de nou,si nam avut timp sal incerc prea bine din cauza unor probleme medicale,asa ca accept orice sfat
exercitiile nu are rost sa le enumar pentru ca le-am ales dupa necesitatile mele
o sa revin si cu alte subiecte de discutat cand va fi nevoie
Eu zic asa:
luni piept biceps + abdomen, marti pauza, miercuri spate, voi pauza, vineri umeri triceps, sambata sau duminica picioare+ abdomen.
Zic asta pt ca vad ca te intereseaza un program cu un antrenament / grupa saptamanal. Bine faci zic eu ca ai ales asa pt ca esti ectomorf dupa cum zici si singura chestie care iti trebuie este surmenarea.Si asta mai ales ca nu folosesti suplimente nici tu. Acum nu zic sa faci antrenament asa dar poate mai schimbi ceva in viitor si iti foloseste. Eu momentan nu mai merg la sala dar m-am antrenat dupa programul asta aproape 3 ani. Cu ceva rezultate.
Urmeaza sa ne spui mai mult. Dieta , program zilnic etc.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 24 dec 2011 18:55 de yo_shmen94
Eu zic asa:
luni piept biceps + abdomen, marti pauza, miercuri spate, voi pauza, vineri umeri triceps, sambata sau duminica picioare+ abdomen.
Zic asta pt ca vad ca te intereseaza un program cu un antrenament / grupa saptamanal. Bine faci zic eu ca ai ales asa pt ca esti ectomorf dupa cum zici si singura chestie care iti trebuie este surmenarea.Si asta mai ales ca nu folosesti suplimente nici tu. Acum nu zic sa faci antrenament asa dar poate mai schimbi ceva in viitor si iti foloseste. Eu momentan nu mai merg la sala dar m-am antrenat dupa programul asta aproape 3 ani. Cu ceva rezultate.
pare interesant programul,am timp sa ma gandesc cum o sa structurez programul definitiv dupa dupa revelion cand incep iar antrenamentele
combina un pic de vointa cu un gram de tel
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 24 dec 2011 19:20 de yo_shmen94
programul alimentar nu e batut in cuie,schimb des mancarurile ,dar stiu ce si cand sa mananc
un exemplu:
5:30-trezirea
5:50-micu de jun(oua fierte,snitel,piept de pui fript,chiftelute,musli,branzeturi,un morcov,putina telina,fructe,salata de cruditati)
8:20-scoala-o gustare formata din alune,migdale,nuci,fistic,in general cumpar o punga mixta de seminte din lidl(migdale,nuci,fistic,stafide si ce mai are)care o consum la max 3 zile
9:00-un sandwich cu piept de pui fript+cascaval,snitel,chiftelute(o treime de paine)
10:00-o punga de covrigei,grisine,sticksuri
11:00-un sandwich cu piept de pui fript si cascaval,snitel,chiftelute(o treime paine)
13:00-mancarea de la ora 9 si 11
14:00-2 covrigi
15:30-ciorba,branzeturi+masline,friptura la cuptor(porc,vita,pui,iepure),orez cu legume,cartofi natur(cu unt),cartofi la cuptor cu usturoi
16:15-gustare din fructe,morcov,telina
17:00-sala
18:20-300g iaurt simplu cu miere poliflorala(4-5 lingurite),nuci,alune,fistic
20:00-masa de seara-peste la cuptor,cartofi natur,orez cu legume,cartofi la cuptor cu usturoi,fritura etc..
21:30-700ml lapte UHT 3,5%grasime
22-00 somn
la fiecare masa am trecut ce pot manca,nu ce mananc
bineinteles mananc mult mai diversificat,dar nam trecut tot....
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 25 dec 2011 23:15 de yo_shmen94
programul alimentar nu e batut in cuie,schimb des mancarurile ,dar stiu ce si cand sa mananc
un exemplu:
5:30-trezirea
5:50-micu de jun(oua fierte,snitel,piept de pui fript,chiftelute,musli,branzeturi,un morcov,putina telina,fructe,salata de cruditati)
8:20-scoala-o gustare formata din alune,migdale,nuci,fistic,in general cumpar o punga mixta de seminte din lidl(migdale,nuci,fistic,stafide si ce mai are)care o consum la max 3 zile
9:00-un sandwich cu piept de pui fript+cascaval,snitel,chiftelute(o treime de paine)
10:00-o punga de covrigei,grisine,sticksuri
11:00-un sandwich cu piept de pui fript si cascaval,snitel,chiftelute(o treime paine)
13:00-mancarea de la ora 9 si 11
14:00-2 covrigi
15:30-ciorba,branzeturi+masline,friptura la cuptor(porc,vita,pui,iepure),orez cu legume,cartofi natur(cu unt),cartofi la cuptor cu usturoi
16:15-gustare din fructe,morcov,telina
17:00-sala
18:20-300g iaurt simplu cu miere poliflorala(4-5 lingurite),nuci,alune,fistic
20:00-masa de seara-peste la cuptor,cartofi natur,orez cu legume,cartofi la cuptor cu usturoi,fritura etc..
21:30-700ml lapte UHT 3,5%grasime
22-00 somn
la fiecare masa am trecut ce pot manca,nu ce mananc
bineinteles mananc mult mai diversificat,dar nam trecut tot....
nu are nimeni nimic de zis?
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 25 dec 2011 23:46 de ricardo
nu are nimeni nimic de zis?
...ba da, mananci multe lucruri pe care nu ar trebui si cred ca nu ti nici o socoteala cam cat sau ce mananci (calorii, proteine , carbo , grasimi)...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 26 dec 2011 11:26 de yo_shmen94
...ba da, mananci multe lucruri pe care nu ar trebui si cred ca nu ti nici o socoteala cam cat sau ce mananci (calorii, proteine , carbo , grasimi)...
sunt plecat 9 ore pe zi(scoala+drumu pana la scoala),incerc sa mananc cat pot
ai dreptate nu tin contul decat la proteine,sunt ectomorf, nam luat niciodata strat adipos
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 27 dec 2011 11:42 de yo_shmen94
stie cineva ce exercitiu antreneaza mai mult capul medial al tricepsului?
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 27 dec 2011 14:53 de sZoTaK
stie cineva ce exercitiu antreneaza mai mult capul medial al tricepsului? te referi la partea exterioara?
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 27 dec 2011 14:57 de yo_shmen94
te referi la partea exterioara?
muschiul dinspre interior care ajunge pana la cot,ala e medialul
|
sus |
|
basu
|
scris pe 27 dec 2011 15:55 de basu
muschiul dinspre interior care ajunge pana la cot,ala e medialul
extensiile din culcat cu bara dreapta, flotari cu sprijinul palmelor inapoi, flotari la paralele. daca reusesti sa izolezi te rog sa ma anunti si pe mine.
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 27 dec 2011 16:02 de yo_shmen94
extensiile din culcat cu bara dreapta, flotari cu sprijinul palmelor inapoi, flotari la paralele. daca reusesti sa izolezi te rog sa ma anunti si pe mine.
tocmai am venit de la sala,o sa incerc sa adaug si extensiile din culcat...
de cand am adougat impinsul frantuzesc mia mers foarte bine cu tricepsul,dar capul medial a ramas cam mult in urma....dezvoltanduse capul lung f mult
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 27 dec 2011 16:05 de yo_shmen94
si mai am o intrebare....la biceps fac multe exercitii cu putine serii
flexii cu ganterele 2s
flexii hammer 2s
flexii concentrate 2s
flexii la banca scout 3s
flexii cu bara 3s
e bine cum am gandit?sau ar trebui sa ma concentrez pe 2-3 exercitii?
|
sus |
|
basu
|
scris pe 27 dec 2011 16:50 de basu
si mai am o intrebare....la biceps fac multe exercitii cu putine serii
flexii cu ganterele 2s
flexii hammer 2s
flexii concentrate 2s
flexii la banca scout 3s
flexii cu bara 3s
e bine cum am gandit?sau ar trebui sa ma concentrez pe 2-3 exercitii?
eu personal fac 2-3 exercitii dar tot la serii putine raman. sincer am incercat si mai mult nici nu pot. de obicei incep cu flexii concomitente cu ganterele pe banca inclinata , flexii la banca scott si nr 3 fie flexii cu haltera cu greutate mai mica fie flexii alternative cu ganterele varianta cu intoarcere puternica.
dar, eu cred ca , conteaza cum le faci. insista puternic pe faza negativa. opune-te tare la fierotenii.fa opriri in punctul din care urnesti fierul cel mai greu. elimini astfel inertiile. la final executa repetari fortate si la urma chiar si jumatati de repetari. pana nu mai poti.
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 27 dec 2011 17:11 de yo_shmen94
eu personal fac 2-3 exercitii dar tot la serii putine raman. sincer am incercat si mai mult nici nu pot. de obicei incep cu flexii concomitente cu ganterele pe banca inclinata , flexii la banca scott si nr 3 fie flexii cu haltera cu greutate mai mica fie flexii alternative cu ganterele varianta cu intoarcere puternica.
dar, eu cred ca , conteaza cum le faci. insista puternic pe faza negativa. opune-te tare la fierotenii.fa opriri in punctul din care urnesti fierul cel mai greu. elimini astfel inertiile. la final executa repetari fortate si la urma chiar si jumatati de repetari. pana nu mai poti.
o sa incerc o pieroada cu mai multe exerictii,la triceps a mers foarte bine asa,dar la biceps parca mai putin....o sa vad in timp cum mie cel mai bine si o sa ma concentrez pe tehnica executiei..
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 3 ian 2012 19:10 de yo_shmen94
cum antrenati femuralii?din sezut sau din culcat?
|
sus |
|
junior24
Veteran member 293 mesaje
|
scris pe 3 ian 2012 19:22 de junior24
din culcat .
Durerea e temporara , gloria e vejnica .
|
sus |
|
basu
|
scris pe 3 ian 2012 19:23 de basu
Doar indreptari si foarte rar flexii pe un singur picior. Asa ma concentrez mai bine si mi se pare ca simt ''varful''.
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 3 ian 2012 20:21 de yo_shmen94
Doar indreptari si foarte rar flexii pe un singur picior. Asa ma concentrez mai bine si mi se pare ca simt ''varful''.
am citit ca femuralii se antreneaza mai bine din sezut decat din culcat....din sezut se antreneaza mai mult muschii femurali interior iar la exercitiul din culcat cei exterior
ce parere aveti?
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 4 ian 2012 09:13 de sZoTaK
am citit ca femuralii se antreneaza mai bine din sezut decat din culcat....din sezut se antreneaza mai mult muschii femurali interior iar la exercitiul din culcat cei exterior
ce parere aveti?
ca sa eviti astfel de controverse, fa indreptari cu genunchii blocati.
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 4 ian 2012 23:19 de ricardo
ce parere aveti?
...asta am auzit si eu, din sezut este mai indicat...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 4 ian 2012 23:55 de yo_shmen94
as vrea sa aud parerea cuiva care a simtit pe pielea lui diferenta...e cineva?
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 6 ian 2012 19:16 de yo_shmen94
ce parere aveti despre flexia la banca scout cu o gantera?
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 6 ian 2012 19:34 de sZoTaK
ce parere aveti despre flexia la banca scout cu o gantera? tocmai am facut saptamana asta sunt oke
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 6 ian 2012 19:36 de yo_shmen94
tocmai am facut saptamana asta sunt oke
leam incercat azi si sunt mai mult decat bune pt maine,pt ca lasa partea anterioara a antebratului sasi execute miscarea natural...la bara nu se intampla asta,dar exista dezavantajul ca bicepsul este mai putin stimulat...
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 7 ian 2012 13:42 de yo_shmen94
leam incercat azi si sunt mai mult decat bune pt maine,pt ca lasa partea anterioara a antebratului sasi execute miscarea natural...la bara nu se intampla asta,dar exista dezavantajul ca bicepsul este mai putin stimulat...
ier am schimbat antrenamentul bicepsului,nefiind multumit,si astazi am o superfebra msuculara,cea ce nam mai avut de mult
si am ramas asa:incalzirea flexii cu gantera,flexii ciocan 3s, flexii la banca scout cu o gantera 3s,flexii din picioare cu bara dreapta 3s...
am marit greutatea substantial,ceea ce nu puteam la antrenamentul anterior care se baza pe multe exercitii cu putine serii fiecare...
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 7 ian 2012 16:51 de sZoTaK
exista dezavantajul ca bicepsul este mai putin stimulat... asta de unde o iei? mie nu-mi place pentru ca pune mare presiune pe incheietura la o greutate mare...17,5-20 kg
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 7 ian 2012 16:55 de yo_shmen94
asta de unde o iei? mie nu-mi place pentru ca pune mare presiune pe incheietura la o greutate mare...17,5-20 kg
eu am simtit mai intens bicepsul la flexia la banca cu bara dreapta decat cu gantera
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 7 ian 2012 18:02 de sZoTaK
eu am simtit mai intens bicepsul la flexia la banca cu bara dreapta decat cu gantera cu bara dreapta n-am facut niciodata, nu stiu cum e
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 9 ian 2012 14:18 de yo_shmen94
ce parere veti despre laptele praf in comparatie cu laptele de vaca integral?
din intamplare am gasit pe acasa un pachet de lapte praf,si are niste valori nutritionale destul de frumoase.. 34gprot si sub 1g prot la 100gr de lapte praf,procentul de carbo nu este specificat
sa mai renunt la laptele de vaca in favoarea laptelui praf?
ce pareri aveti?
Editat de yo_shmen94 pe 9 ian 2012 14:53
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|