Pagina 1 din 1
Donatini
Newbie 2 mesaje
|
Jurnal Donatini
scris pe 25 ian 2012 19:02 de Donatini
Salut sunt nou pe acest site si as cam avea nevoe de ajutor..deci am 15 ani 68 de kg inaltimea de 1.69
deci in cam 5 luni as vrea cat de cat sa imi fie vizibile "patratelele" in primul rand stiu ca trebue sa slabesc daca mati putea ajuta cu alimentatia ceva sfat sau,dimineatza mananc foarte puntine cereale fitnes cu lapte ca o cana aproximativ dupa pe la 10 mananc un baton kinder cu cereale de 23,5 g iar cand ajung acasa pe la 2 mananc ori macaroane ma rog.cemi lasa maicamea de mancare iar seara pe la 5-6 mananc o salata cu rosii,prumb si ton de peste iar de 2 saptamani fac cu o banca de abdomene 4 serii prima de 25, a doua de 45, a treia de 65 si a patra de 75 iar de saptamana vitoare as vrea sa reinceo sa merg cu bicicleta cam intre 8-25 de km pe zii as reusi in 5 luni sa am cat de cat patratele vizibile?? daca nu datimi ceva sfaturi si inca ceva am tot auzit de shakeu-ri din ce se pot face,mar ajuta la ceva?
am uitat sa mentionez fac cu o banca de aceasta:http://sb.shopmania.org/files/product/ro/373/banca-d e-abdomene-dreapta-6102~l_372280.jpg
Editat de basu pe 25 ian 2012 21:10
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|