Salut sunt mesomorph dar am putina burtica da sper sa o dau jos pana la vara deoarece nu prea am avut grija la alimentatie dar deja mi-am facut un regim alimentar sanatos. Am 1.80 m inaltime si 75 de Kg si vreau sa iau si ceva suplimente nutritive acum am o mare dilema ce sa iau concentratie mai mare de carbohidrat sau mai mare de proteina trei sferturi din persoanele cu care am dicutat fata in fata mi-au zis ca ar mai trebui sa cresc in masa deci sa ma acsez mai mult pe un gainer gen Mass-Tech eu acum nu as vrea sa cresc doar in masa vreau sa si tonific as putea combina acest produs cu ceva pt. rezultatul dorit. Mai mi-ar fi recomandat cineva Volumass 35 professional de la ScitecNutrition cica asta ar fi ce-a mai buna combinatie de suplimente pt. ce tip de rezultat i-mi doresc eu daca stie cineva o alta combinatie sau cu ce as putea sa combin Mass-Tech(pt. ca din cate stiu eu produsele de la Musceltech sunt printre cele mai bune) va rog sa ma ajutati. Va multumesc.
...totul se reduce la restul alimentatiei, poti lua oricare din cele 2 gainere dar daca vrei sa reduci burtica atunci atentie la mancare...