Pagina 1 din 1
sanchezu
Newbie 6 mesaje
|
Jurnal Dani
scris pe 13 feb 2015 00:06 de sanchezu
Salutare tuturor , ma numesc Daniel am 21 de ani , 185cm si 77 kg.
Fac sala de 16 luni in care am luat in greutate 12kg am plecat de la 65 aratam groaznic ma batea vantul pe strada acum sunt "binisor" de o perioada am inceput sa tin dieta si incepand de saptamana viitoare vreau sa ma pun serios pe treaba unde voi suplimenta alimentati si cu o proteina GFX8 si o creatina de la Universal - STORM . Pana acum am luat 2 luni de zile True Mass in rest doar am tras , am mancat si m-am odihnit .
O sa atasez mai jos cateva poze cu mine momentan si voi reveni aici incepand de luni cu toate mesele si toate antrenamentele pe care le voi face pentru a imi monitoriza mai bine progresele ! Ideea este ca as dori sa ma "astup" ) .
http://postimg.org/gallery/1wlt0cxou/
Don't wish for it , work for it !
|
sus |
|
sanchezu
Newbie 6 mesaje
|
Re: Jurnal Dani
scris pe 17 feb 2015 13:12 de sanchezu
Ieri nu am fost la sala deoarece am fost incercat de o raceala de sambata si am preferat sa fac o pauza , astazi voi ajunge si voi face Piept + Biceps , 5 exercitii pentru Piept a cate 4 serii si 3 exercitii pentru Biceps a cate 4 serii .
Ora 7:30 am servit o cafeluta
Ora 8:00 o omleta din 3 albusuri + un "terci" din 350g fulgi combinat cu lapte .
La ora 10 am mancat 3 mere sa zicem o mica gustare la ora 12:30 - 13 vom manca ceva mai consistent , ceva gatit cred .
ora 12:30 cartofi copti cu o fripturica de porc facute la cuptor urmeaza pe la 15 o gustarica o salata de fructe cred .
Editat de shift pe 17 feb 2015 13:41
Don't wish for it , work for it !
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 18 feb 2015 07:53 de basu
Ieri nu am fost la sala deoarece am fost incercat de o raceala de sambata si am preferat sa fac o pauza , astazi voi ajunge si voi face Piept + Biceps , 5 exercitii pentru Piept a cate 4 serii si 3 exercitii pentru Biceps a cate 4 serii .
Ora 7:30 am servit o cafeluta
Ora 8:00 o omleta din 3 albusuri + un "terci" din 350g fulgi combinat cu lapte .
La ora 10 am mancat 3 mere sa zicem o mica gustare la ora 12:30 - 13 vom manca ceva mai consistent , ceva gatit cred .
ora 12:30 cartofi copti cu o fripturica de porc facute la cuptor urmeaza pe la 15 o gustarica o salata de fructe cred .
Fripturica poa sa fie si friptura. Sau asa o alinti tu ?
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 18 feb 2015 10:46 de basu
asa o alint eu )
E ok. Ai grija sa fie mai multe din astea pe zi. Bafta !
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|