Pagina 1 din 1
Gigi81
Newbie 7 mesaje
|
Ce facem cu aviara ????
scris pe 17 mai 2006 15:19 de Gigi81
Salutare...cum preparam carnea de pui sa eliminam aviara ???am inteles ceva de genul la peste 70 grade Celsius.....la mine puiul e aliment de baza, il pot inlocui cu pestele sau vita, dar tot mai simplu e sa fac un gratar de pui !!!
NO pain....NO gain !!!
|
sus |
|
JohnnyBordur
Expert member 1279 mesaje
|
Re: Ce facem cu aviara ????
scris pe 17 mai 2006 17:07 de JohnnyBordur
Salutare...cum preparam carnea de pui sa eliminam aviara ???am inteles ceva de genul la peste 70 grade Celsius.....la mine puiul e aliment de baza, il pot inlocui cu pestele sau vita, dar tot mai simplu e sa fac un gratar de pui !!! daca ai posibilitatea muta-te pe carne vita,aia e mult mai buna decat cea de pui si mult mai gustoasa (parerea mea) carnea de pui nu iti asigura la fel de multe proteine ca si cea de vita e mai mult pentru cei cu regim de slabit care vor totusi niste carne ... Parerea mea baga-te pe vita daca ai sansa,vei avea mai mult de castigat.
De cate ori deschid fereastra de`atatea ori o`nchid la loc
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Ce facem cu aviara ????
scris pe 17 mai 2006 17:22 de Gilu
daca ai posibilitatea muta-te pe carne vita,aia e mult mai buna decat cea de pui si mult mai gustoasa (parerea mea) carnea de pui nu iti asigura la fel de multe proteine ca si cea de vita e mai mult pentru cei cu regim de slabit care vor totusi niste carne ... Parerea mea baga-te pe vita daca ai sansa,vei avea mai mult de castigat. Carnea de vita e intradevar putin mai bogata in prot(~2%).Dar zic eu ca nu conteaza ce fel de carne mananci,eventual doar pt gust,daca ai preferinte.....la diferentele astea asa de mici,care nu se simt numai cand mananci 1kg de carne/zi,adica daca mananci pui ai 200g prot si la vita ai 220g prot,deci 20g in plus de la vita.
Au spus astia la tv ca prin prepararea termica la peste 70 grade,se distruge orice fel de bacterie sau microb,implicit si virusul H5N1.....dar cum ramane cu suprafata pe care ai taiat carnea?ce faci cu cutitul cu care ai taiat,etc....?Ai putea dezinfecta locul si sa fierbi cutitul eventual,dar toate astea pt ce?Cand ai la dispozitie(sau nu...)carne de vita,peste,chiar si porc.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
csmkr18
Expert member 865 mesaje
|
Re: Ce facem cu aviara ????
scris pe 17 mai 2006 20:35 de csmkr18
Salutare...cum preparam carnea de pui sa eliminam aviara ???am inteles ceva de genul la peste 70 grade Celsius.....la mine puiul e aliment de baza, il pot inlocui cu pestele sau vita, dar tot mai simplu e sa fac un gratar de pui !!!
dapai eu care sunt din brasov si majoritatea carnii de pui era din codlea(cativa km distanta)?
Nu stiu ce o sa fac,pentru ca alimentu de baza era carnea de pui..probabil o sa mananc in continuare(cu gandu ca autoritatile isi fac bine treaba)
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|