16 rezultate pentru "Andreeaa1234" sortate dupa data. Re: slabire-antrenament? din 19 mar 2014 06:36 de Andreeaa1234
[ce shake recomanzi? In alea de la herbalife eu nu am incredere.ar merge whey de doua ori pe zi daca vreau sa slabesc 6 kg?:D:D:`
Re: Sa combin greutatile cu cardio? din 16 mar 2014 09:08 de Andreeaa1234
Se tot scrie si ca ar trebui sa evit laptele si iaurturile ,pe cand altii spun ca in niciun caz sa nu renunt la ele. Si eu nu renunt pt ca pur si simplu rau nu imi fac!!dar sunt pline de zahar...:blink::lol::blink::((:p
Re: Sa combin greutatile cu cardio? din 16 mar 2014 08:33 de Andreeaa1234
Cum as putea sa elimin zaharul din alimentatie ,cand ,absolut orice aliment are zahar ..si ma refer la produsele mai sanatoase de exemplu iaurtul natural grecesc are vreo 4 grame de zahar sau fulgii de porumb au si aia o gramada de zara. Batoanele ...
Re: Sa combin greutatile cu cardio? din 9 mar 2014 08:19 de Andreeaa1234
Ma intereseaza sa slabesc vreo cateva kg..si vroiam sa stiu daca sa fac 30 minute cu greutati si 50 de cardio sau invers si cand trebuie luata carnitina sa isi faca efectul.fix inainte de cardio sau are efect si inainte de antrenamentul cu greutati ...
Sa combin greutatile cu cardio? din 6 mar 2014 21:50 de Andreeaa1234
Vreau sa ma apuc de definire insa nu stiu daca sa fac un program zilnic de antrenamente cu greutati sau nu. Deobicei in fiecare zi faceam altceva la sala ,dar nu vroiam decat sa ma mentin.intr-o zi faeam picioare,intr-o zi spate,intr-o zi bicepsi si ...
Re: Ce facem cu sportul in timpul menstruatiei? din 14 ian 2014 12:31 de Andreeaa1234
1. Este o gresala sa incerci sa arati ca altcineva. Nu vei putea, sportiva aia cu asta se ocupa, asta este viata ei zi de zi si ceas de ceas. Ori din cate inteleg eu , tu ai o altfel de viata si o altfel de activitate zilnica. Sau ma insel. Incerci ...
Re: Ce facem cu sportul in timpul menstruatiei? din 11 ian 2014 18:42 de Andreeaa1234
Ani de munca?ani? Pai atunci culturistele alea in cat timp ajung in halul ala?
Ce facem cu sportul in timpul menstruatiei? din 11 ian 2014 14:09 de Andreeaa1234
Buna! vin cu 2 intrebari
In primul rand as vrea sa arat pana prin septembrie(daca se poate ) ca tipa din poza .. ce suplimente ati adauga sau ce ati schimba la acest stil de alimentatie.asa mananc de o viata pot spune :))Am 165 cm si 59 de kg ...
Re: L-carnitina din 11 ian 2014 08:30 de Andreeaa1234
Te-a ajutat la ceva? Cand il luai si cand nu?
ANtrenament spate ACASA din 6 ian 2014 12:26 de Andreeaa1234
Cum imi pot lucra spatele acasa ,neavand aparate profesionale
Re: Merg combinate? din 5 ian 2014 23:47 de Andreeaa1234
Bine zis! Daca stai sa te gandesti nu mai mananci nimic din ce se vinde acum,dar na..
Merg combinate? din 5 ian 2014 21:21 de Andreeaa1234
As vrea sa iau l-carnitine pentru arderea mai rapida a grasimilor dar ma gandeam la servici sa imi iau shake dinala fit meal sau fit up cum ii spune de la pronutrition ca sa scap de bataia de cap"ce sa iau cu mine la lucru saanatos,sa nu ingrase si ...
Re: suplimente pentru fete ( slabire si definire musculara) din 5 ian 2014 13:54 de Andreeaa1234
Aaaaaaaaaa si e mai ok sub forma lichida sau pastile ?nu prea stiu ce sa zic despre pastile..nu prea as avea incredere in ele..:unsure::ermm::ermm:
Re: suplimente pentru fete ( slabire si definire musculara) din 5 ian 2014 13:43 de Andreeaa1234
Am 70 cm in talie si la solduri cam 80 ,nu e asa grsv dar vreau neParat sa scap de solduri :))
Re: suplimente pentru fete ( slabire si definire musculara) din 5 ian 2014 13:40 de Andreeaa1234
Multumesc mult pentru sfaturi dar cam in cat timp imi ating scopurile si spune-mi te rog ce gust are l carnitine?eu mi-am luat mai demult 1 plic si avea un gust oribil,am zis ca mai bine muncesc dublu decat sa beau asa cv:)
suplimente pentru fete ( slabire si definire musculara) din 5 ian 2014 12:57 de Andreeaa1234
:lol::lol:Buna:lol::lol: am 165 cm si 59 kg.toata lumea imi zice sa slabesc.si eu cred ca a venit momentul..vreau sa ajung pe La 53-54 dar sa ma si tonific cu ajutorul sportului.stiu ca e inestetic la fete dar mie mi-ar placea sa am masa musculara ...
| Produsele lunii:
Sondaj:
Ce tip de antrenament preferi?
| |||||||||
|