bai frate yo am inceput de 1 luna sala,lucrez noaptea(mentionez doar noaptea de luni pana vineri de la 23-4,5) iar la sala merg dupa masa in jur de ora 5 atunci ma trezesc.....deci prin urmare sunt incepator si nu m-am luat dupa nimeni sau sa fac cv de capul meu pt ca e pierdere de timp,asa ca am mers la sala am vb cu instructor/antrenor...despre nutritie,odihna,pt ce vreau sa fac sala(in special masa musculara) ectomorf 1,84m 67kg si domnul antrenor mi-a zis in felul urmator fa antrenamentul asta timp de 2 luni(prima nu se pune,obisnuirea sistemului nervos,muscular,mai exact acomodare)
Luni: Spate
Marti:Umeri-Trapez
Miercuri:Picioare,Abdomen(daca ma simt obosit de marti,renunt sa mai fc saptamanal abdomenele ...doar 2 sapt pe luna.mentionez yo vreau masa musculara nu abdomen pt k nu am burta )
Joi:Biceps-Triceps
Vineri:Piept
Sambata:Pauza
Duminica:Pauza(dar pot adauga abdomene daca vreau)
deci c-am asa mi-a zis domn antrenor care face sala de vreo 25 de ani si toti elevii lui au fost f multumiti
o sa pun un atach cu o poza din vara apoi dupa 6 luni de sala mai adaug una sa vedem daca au aparut cv modificari...
Numai bn va doresc si daca tot am trecut in noul an va urez si un calduros La Multi Ani!
Tot respectul pt antrenorul tau care face sala de 25 de ani. Eu nu fac sala de 25 de ani dar nu as face si nu as invata pe nimeni sa bage piept a doua zi dupa triceps. Pieptul ala va fi un dezastru.