Pagina 1 2 din 2
BodoNomad
Junior member 37 mesaje
|
Mega Mass 4000 (Weider) vs Mass-Tech (Muscletech) vs gain Fast De la Universal
scris pe 1 mai 2012 13:40 de BodoNomad
Salut Am cercetat putin piata si vreau sa iau un gainer m-am hotarat undeva la astea 3. Faza e ca nu stiu ce sa zic Muscletech l-am luat o luna si nu am vazut cine stie ce imbunatatiri nu prea vad vreo diferenta, la cantar am luat vreo 3 4 kilograme dar am si mancat foarte bine in perioadata asta. Weiderul am luat cand m-am apucat prima data de sala acum vreo 4 ani si atunci am pus ceva pe mine si repede aveam 58-60 kg si am pus vreo 10 kg pe mine dar repet atunci eream foarte slab si sa vazut mai repede acum am 78 kg si 1.80 si vreau sa mai iau ceva in masa musculara si nu stiu ce sa zic astept o recomandare.Va multumesc
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
Re: Mega Mass 4000 (Weider) vs Mass-Tech (Muscletech) vs gain Fast De la Universal
scris pe 1 mai 2012 20:48 de ricardo
Salut Am cercetat putin piata si vreau sa iau un gainer m-am hotarat undeva la astea 3. Faza e ca nu stiu ce sa zic Muscletech l-am luat o luna si nu am vazut cine stie ce imbunatatiri nu prea vad vreo diferenta, la cantar am luat vreo 3 4 kilograme dar am si mancat foarte bine in perioadata asta. Weiderul am luat cand m-am apucat prima data de sala acum vreo 4 ani si atunci am pus ceva pe mine si repede aveam 58-60 kg si am pus vreo 10 kg pe mine dar repet atunci eream foarte slab si sa vazut mai repede acum am 78 kg si 1.80 si vreau sa mai iau ceva in masa musculara si nu stiu ce sa zic astept o recomandare.Va multumesc
...nu crezi ca la 1.80m si 78kg ai avea nevoie de un gainer mai echilibrat? ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
BodoNomad
Junior member 37 mesaje
|
Re: Mega Mass 4000 (Weider) vs Mass-Tech (Muscletech) vs gain Fast De la Universal
scris pe 3 mai 2012 17:32 de BodoNomad
Eu totusi as vrea sa mai cresc un pic in masa dupa care as vrea sa incep sa ma acsez pe definire tu ce mi-ai recomanda mai echilibrat ? Plus ca eu in afara de gainarul asta mi-am luat si Amimal paku de la universal si L-arginina.
|
sus |
|
BodoNomad
Junior member 37 mesaje
|
scris pe 3 mai 2012 17:44 de BodoNomad
Daca esti la un nivel avansat cu sala da-mi si mie niste sfaturi ca nu prea mai stiu ce sa fac sunt intr-o dilema totala ))))
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 4 mai 2012 01:08 de ricardo
Eu totusi as vrea sa mai cresc un pic in masa dupa care as vrea sa incep sa ma acsez pe definire tu ce mi-ai recomanda mai echilibrat ? Plus ca eu in afara de gainarul asta mi-am luat si Amimal paku de la universal si L-arginina.
...atata timp cat nu vedem o poza sa stim cam cum stai nu ne putem da cu parerea, atentie insa ca multa lume confunda perioada de masa cu ingrasarea in toata regula...in mod normal orice culturist care se respecta (inclusiv profesionistii) trebuie sa arate macar decent si in perioada de masa...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
BodoNomad
Junior member 37 mesaje
|
scris pe 5 mai 2012 18:48 de BodoNomad
...atata timp cat nu vedem o poza sa stim cam cum stai nu ne putem da cu parerea, atentie insa ca multa lume confunda perioada de masa cu ingrasarea in toata regula...in mod normal orice culturist care se respecta (inclusiv profesionistii) trebuie sa arate macar decent si in perioada de masa...
Gata Am pus si poze pe profilul meu astept ceva sfaturi
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 5 mai 2012 20:19 de sZoTaK
Salut Am cercetat putin piata si vreau sa iau un gainer m-am hotarat undeva la astea 3. Faza e ca nu stiu ce sa zic Muscletech l-am luat o luna si nu am vazut cine stie ce imbunatatiri nu prea vad vreo diferenta, la cantar am luat vreo 3 4 kilograme dar am si mancat foarte bine in perioadata asta. Weiderul am luat cand m-am apucat prima data de sala acum vreo 4 ani si atunci am pus ceva pe mine si repede aveam 58-60 kg si am pus vreo 10 kg pe mine dar repet atunci eream foarte slab si sa vazut mai repede acum am 78 kg si 1.80 si vreau sa mai iau ceva in masa musculara si nu stiu ce sa zic astept o recomandare.Va multumesc si eu, ca si ricardo, ti-as recomanda un gainer mai echilibrat. stiu si eu, Muscle Juice Revolution 2600 sau DYMATIZE Elite Mass Gainer
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
BodoNomad
Junior member 37 mesaje
|
scris pe 5 mai 2012 21:03 de BodoNomad
si eu, ca si ricardo, ti-as recomanda un gainer mai echilibrat. stiu si eu, Muscle Juice Revolution 2600 sau DYMATIZE Elite Mass Gainer
Din ce am vazut eu si astea sunt din gama gainere si sunt cam aceeasi concentratie cu ce am spus eu mai ales cu Mass-Tech, si in plus, firmele nu sunt prea bune, nu prea am auzit pe nimeni sa imi spuna ceva de ele, nici macar 80 la suta din cei care vin la sala nu cred ca le-au folosit, cine mi-a recomandat ceva mai echilibrat mi-a recomandat ceva de la scitechnutrition. Cu ce sunt mai diferite astea recomandate de tine? Plus ca eu iau si animal pack si arginina.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 5 mai 2012 22:08 de sZoTaK
Din ce am vazut eu si astea sunt din gama gainere si sunt cam aceeasi concentratie cu ce am spus eu mai ales cu Mass-Tech, si in plus, firmele nu sunt prea bune, nu prea am auzit pe nimeni sa imi spuna ceva de ele, nici macar 80 la suta din cei care vin la sala nu cred ca le-au folosit, cine mi-a recomandat ceva mai echilibrat mi-a recomandat ceva de la scitechnutrition. Cu ce sunt mai diferite astea recomandate de tine? Plus ca eu iau si animal pack si arginina. de exemplu gain fast are din 176 grame de carbo 76 zahar. dymatize nu e buna..oke. cum zic baietii de la TMW, "This is just advice. You can do what the fuck you wanna do! "
Editat de sZoTaK pe 5 mai 2012 22:09
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 6 mai 2012 00:19 de ricardo
Gata Am pus si poze pe profilul meu astept ceva sfaturi
...un clasament al meu personal :
1.Optimum Nutrition - After Max
2.Optimum Nutrition - Pro Complex Gainer
3.Cytosport- Monster Mass
4. BSN - True Mass
5.Universal Nutrition- Real Gains
6. Gaspari Nutrition - Real Mass
7. Prolab - N-Large 2
etc...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 6 mai 2012 00:28 de ricardo
...multa lume lauda Mass-Tech , dar eu sunt reticent in privinta produselor Muscletech, si nici nu as lua un gainer care contine/servire 168g carbo si 40g proteina decat daca as avea prea multi bani si as fi un ectomorf extrem...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 6 mai 2012 00:29 de sZoTaK
...multa lume lauda Mass-Tech , dar eu sunt reticent in privinta produselor Muscletech, si nici nu as lua un gainer care contine/servire 168g carbo si 40g proteina decat daca as avea prea multi bani si as fi un ectomorf extrem...
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 6 mai 2012 00:32 de sZoTaK
4. BSN - True Mass
7. Prolab - N-Large 2
etc... Dymatize Elite Mass gainer mi se pare buna, dupa compozitie.
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 6 mai 2012 00:48 de ricardo
Dymatize Elite Mass gainer mi se pare buna, dupa compozitie.
...este f bun si acest gainer dar l-ai zis tu mai sus si nu l-am mai enumerat si eu...oricum, ideea este ca din punctul meu de vedere gainerele bune au un raport 1,5-2 g carbo(cat mai putini simplii, max 15-20g) la 1g de proteina...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 6 mai 2012 10:19 de sZoTaK
...este f bun si acest gainer dar l-ai zis tu mai sus si nu l-am mai enumerat si eu...oricum, ideea este ca din punctul meu de vedere gainerele bune au un raport 1,5-2 g carbo(cat mai putini simplii, max 15-20g) la 1g de proteina... stiu
|
sus |
|
BodoNomad
Junior member 37 mesaje
|
scris pe 6 mai 2012 12:59 de BodoNomad
4. BSN - True Mass
7. Prolab - N-Large 2
etc...
Si ce ar avea astea in plus fata de weider sau museltech ? Ma refer la concentratie din cate stiu eu carbohidrati dn zahar sunt cei mai prosti asta e gainar d c ar fi mai echilibrat decat ce am zis eu ce au astea in plus sau in minus ? Si daca eu le mai combin cu animal pack si cu l-carnitina nu ar fi mai bine sa iau o concentratie mai mare de carbo ? Eu intreb ca nu stiu cer sfatul de la alti care stiu.
|
sus |
|
BodoNomad
Junior member 37 mesaje
|
scris pe 6 mai 2012 13:15 de BodoNomad
de exemplu gain fast are din 176 grame de carbo 76 zahar. dymatize nu e buna..oke. cum zic baietii de la TMW, "This is just advice. You can do what the fuck you wanna do! "
Un corb ff bine lucrat este dovada faptului ca acel om stie cu adevarat ceea ce face adica sfaturile lui sunt bine primite tu de 4 luni lucrezi la sala si mai dai si sfaturi eu lucrez de 4 ani este adevarat ca nu constatnt ma apucam vara 3 4 luni sa arat bine la plaja. Daca nu ai un corp ff bine lucrat evita sa dai sfaturi pt. ca nu esti destul de convingator 4 luni de tras la sala nu iti da destula experienta ca sa sfatuiesti pe alti mai bine lucrati ca tine si daca tu zici ca se vad diferente dupa 4 luni eu te anunt ca acum 4 ani cand m-am apucat de sala aveam 55 de kg si am luat cu wederul in patru luni 15 kg de masa musculara si am crescut de la 29 in brat la 32 . Richardo se vede ca stie ce spune pacat ca nu are mai multe poze
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 6 mai 2012 15:46 de basu
Un corb ff bine lucrat este dovada faptului ca acel om stie cu adevarat ceea ce face adica sfaturile lui sunt bine primite tu de 4 luni lucrezi la sala si mai dai si sfaturi eu lucrez de 4 ani este adevarat ca nu constatnt ma apucam vara 3 4 luni sa arat bine la plaja. Daca nu ai un corp ff bine lucrat evita sa dai sfaturi pt. ca nu esti destul de convingator 4 luni de tras la sala nu iti da destula experienta ca sa sfatuiesti pe alti mai bine lucrati ca tine si daca tu zici ca se vad diferente dupa 4 luni eu te anunt ca acum 4 ani cand m-am apucat de sala aveam 55 de kg si am luat cu wederul in patru luni 15 kg de masa musculara si am crescut de la 29 in brat la 32 . Richardo se vede ca stie ce spune pacat ca nu are mai multe poze
Eh .... ne minte cu pozele alea de multa vreme .
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 6 mai 2012 17:18 de sZoTaK
tu de 4 luni lucrezi la sala si mai dai si sfaturi eu lucrez de 4 ani este adevarat ca nu constatnt ma apucam vara 3 4 luni sa arat bine la plaja. n-ai nimerit-o cu alea 4 luni. iar cu fraza asta te-ai si auto-caracterizat. de asta n-ai rezultate, ca "te apuci 3 luni sa arati bine la plaja"
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 6 mai 2012 17:19 de sZoTaK
am luat cu wederul in patru luni 15 kg de masa musculara si unde tii alea 15 kg de masa musculara? in dulap?
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 6 mai 2012 18:40 de ricardo
Si ce ar avea astea in plus fata de weider sau museltech ? Ma refer la concentratie din cate stiu eu carbohidrati dn zahar sunt cei mai prosti asta e gainar d c ar fi mai echilibrat decat ce am zis eu ce au astea in plus sau in minus ? Si daca eu le mai combin cu animal pack si cu l-carnitina nu ar fi mai bine sa iau o concentratie mai mare de carbo ? Eu intreb ca nu stiu cer sfatul de la alti care stiu.
...Mass-Tech 2270g /10 serviri- pret 180 lei
servire 227g (5cupe) 168g carbo si 40g proteina
Monster Mass 2700g /18 serviri (aproape dublu)- pret 170 lei. servire 150g (4cupe) 74g carbo si 50g proteine + 4g L-Leucina si 2g L-Glutamina adaugate...
...concluzia platesti dublu pentru ce? pentru mai multi carbo? crezi ca tu ai nevoie de 168g carbo intr-un singur shake? ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
BodoNomad
Junior member 37 mesaje
|
scris pe 7 mai 2012 00:25 de BodoNomad
Monster Mass 2700g /18 serviri (aproape dublu)- pret 170 lei. servire 150g (4cupe) 74g carbo si 50g proteine + 4g L-Leucina si 2g L-Glutamina adaugate...
...concluzia platesti dublu pentru ce? pentru mai multi carbo? crezi ca tu ai nevoie de 168g carbo intr-un singur shake? ...
Pai si weiderul daca ne referim la pret e cel mai bine dai pe 7 kg 3400 si restul il compensezi cu animal pack sau alti amonoacizi. eu vreau sa iau ceva care chiar merge adica sa vad ceva diferente
|
sus |
|
BodoNomad
Junior member 37 mesaje
|
scris pe 7 mai 2012 00:25 de BodoNomad
Din cate vad eu asta are de 3 ori mai putin carbo decat Muss-tech deci pana la urma ai 18 portii dar cand termini cutia ai asimilat mai putin carbo decat din 10 cupe de Mass-tech eu acum daca de la o luna de mass/tech am luat doar 3 kile in plus da barem de la asta iau si mai putin atunci. Prefer sa ia ceva mai bun ON serious mass din cate am vazut sta si mai bine pe carbohidrati si din cate stiu eu esential pt la sala este carbohidratul ca te ajuta in energie recuperare si crestere dar sa fie si cu proteina esential este undeva pe la 60% carbo 40% proteina nu ? Iar restu de aminoacizi il iau din animal pack sau pot sa i-mi iau niste aminoacizi buni
Editat de BodoNomad pe 7 mai 2012 00:33
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 7 mai 2012 15:34 de ricardo
Pai si weiderul daca ne referim la pret e cel mai bine dai pe 7 kg 3400 si restul il compensezi cu animal pack sau alti amonoacizi. eu vreau sa iau ceva care chiar merge adica sa vad ceva diferente
...Animal Pak este un complex de vitamine si minerale in primul rand, are si ceva urme de aminoacizi prin el dar cantitati infime, asa ca nu incurca suplimentele...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 7 mai 2012 15:51 de ricardo
Din cate vad eu asta are de 3 ori mai putin carbo decat Muss-tech deci pana la urma ai 18 portii dar cand termini cutia ai asimilat mai putin carbo decat din 10 cupe de Mass-tech eu acum daca de la o luna de mass/tech am luat doar 3 kile in plus da barem de la asta iau si mai putin atunci. Prefer sa ia ceva mai bun ON serious mass din cate am vazut sta si mai bine pe carbohidrati si din cate stiu eu esential pt la sala este carbohidratul ca te ajuta in energie recuperare si crestere dar sa fie si cu proteina esential este undeva pe la 60% carbo 40% proteina nu ? Iar restu de aminoacizi il iau din animal pack sau pot sa i-mi iau niste aminoacizi buni
...esti cam mult pe langa...daca vrei rezultate viabile acest sport se face in fata oglinzii nu pe cantar, degeaba te ingrasi cand tu vrei sa cresti...carbohidratii sunt sursa de energie si atat, cresterea si hranirea muschilor este efectuata de proteine...toti carbohidratii pe care ii consumi si corpul nu-i foloseste ca sursa de energie sunt transformati in grasime si depozitati, deci te mai intreb odata: TU, ai nevoie de 168g de carbo la o servire? si daca tu singur zici ca un raport ideal ar fi 60% carbo si 40% proteina (cum au cam toate gainerele indicate de mine) de ce sustii dupa aceea ca, gainerele care contin 80% carbo si 15% proteine+5% alte substante (Serious Mass) sau 75%carbo si 20% proteina +5% alte substante (Mass-Tech) ar fi mai bune ?...te mai si contrazici singur...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
BodoNomad
Junior member 37 mesaje
|
scris pe 7 mai 2012 23:50 de BodoNomad
...esti cam mult pe langa...daca vrei rezultate viabile acest sport se face in fata oglinzii nu pe cantar, degeaba te ingrasi cand tu vrei sa cresti...carbohidratii sunt sursa de energie si atat, cresterea si hranirea muschilor este efectuata de proteine...toti carbohidratii pe care ii consumi si corpul nu-i foloseste ca sursa de energie sunt transformati in grasime si depozitati, deci te mai intreb odata: TU, ai nevoie de 168g de carbo la o servire? si daca tu singur zici ca un raport ideal ar fi 60% carbo si 40% proteina (cum au cam toate gainerele indicate de mine) de ce sustii dupa aceea ca, gainerele care contin 80% carbo si 15% proteine+5% alte substante (Serious Mass) sau 75%carbo si 20% proteina +5% alte substante (Mass-Tech) ar fi mai bune ?...te mai si contrazici singur...
De aia am inceput discutia asta pt. ca eu nu stiu ce e cel mai bun pt. mine eu am luat doar de 2 ori in viata mea proteine si doar din auzite ce spunea ala ca a luat si e bun sau ceva de genu, ma gandeam sa ma duc la un nutritinist sa i-mi spuna ce e cel mai bine pt mine da sunt sigur ca o sa spuna ca o alimentatie buna sau o sa i-mi dea niste proteine care se gasesc in farmacii si sunt ff scumpe. Pai si atunci cand ma uit pe suplimente sa nu ma mai uit cum faceam eu la produse din gama masa musculara sa ma uit la cele din gama proteine ar fi mai bune ? Si as putea sa iau si niste aminoacizi sau sa merg pe animal pack ala care ti l-am spus si arginina e buna ma ajuta cu ceva? Ce alceva as putea sa iau atunci?
Editat de BodoNomad pe 7 mai 2012 23:53
|
sus |
|
BodoNomad
Junior member 37 mesaje
|
scris pe 7 mai 2012 23:56 de BodoNomad
Cele din gama scitec nutrition sunt bune http://www.europowertec.ro/ ai putea sa te uiti putin pe ele si sa i-mi zici ca am auzit pe multi vb despre ele si par destul de bune.
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 8 mai 2012 01:21 de ricardo
Cele din gama scitec nutrition sunt bune http://www.europowertec.ro/ ai putea sa te uiti putin pe ele si sa i-mi zici ca am auzit pe multi vb despre ele si par destul de bune.
...ia-ti un gainer care sa contina pe servire cam 40g proteine si 70g carbo de la o firma buna si alaturi de Animal Pak o sa-si faca treaba...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
BodoNomad
Junior member 37 mesaje
|
scris pe 8 mai 2012 09:10 de BodoNomad
...ia-ti un gainer care sa contina pe servire cam 40g proteine si 70g carbo de la o firma buna si alaturi de Animal Pak o sa-si faca treaba...
Eu nu prea stiu cum sa i-mi dau seama pt. Ca pe unele saituri nu scrie continutul. Din ce mi-ai recomandat tu si le-ai facut clasament sunt decat la 2.300 kg si ma tine o cutie maxim 2 saptamani mai ales after max este la 1.900 ma rupe la bani.Da Dymatize Elite Mass e bun care l-a zis baiatu ala pt ca am vazut ca este si la 4 700 si ar fi mai convenabil la bani ? Poti sa te uiti la alea care ti leam zis eu ca au si la cantitati mai mari si ce am vazut eu par bune. Ms mult de sfat ai fost foarte de ajutor te rog uitete si pe alea astazi as vrea sa comand. Multumesc
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 8 mai 2012 12:34 de ricardo
Eu nu prea stiu cum sa i-mi dau seama pt. Ca pe unele saituri nu scrie continutul. Din ce mi-ai recomandat tu si le-ai facut clasament sunt decat la 2.300 kg si ma tine o cutie maxim 2 saptamani mai ales after max este la 1.900 ma rupe la bani.Da Dymatize Elite Mass e bun care l-a zis baiatu ala pt ca am vazut ca este si la 4 700 si ar fi mai convenabil la bani ? Poti sa te uiti la alea care ti leam zis eu ca au si la cantitati mai mari si ce am vazut eu par bune. Ms mult de sfat ai fost foarte de ajutor te rog uitete si pe alea astazi as vrea sa comand. Multumesc
...m-am uitat si pe gainerele de la Scitec dar Dymatize Elite Mass ramane cel mai convenabil...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|