Pagina 1 2 din 2
ork
Junior member 20 mesaje
|
Re: Re: Re: Alex
scris pe 10 mai 2007 00:18 de ork
as mai avea cateva intrebari...
1.Are efecte secundare mari daca o sa fie primu si ultimul ciclu?
2.ginecomastia ......ce probabilitate exista sa se intample asa cva?:|
3.o sa pierd toate masa puna dupa ce ma las de napo si ma dau numai pe proteine?
sssssss
|
sus |
|
cuando
Veteran member 286 mesaje
|
Re: Re: Re: Alex
scris pe 10 mai 2007 11:34 de cuando
muschi(mai puteam face cu 45kg daca era parizel?
) .....sa aiba cea mai nica legatura cresterea si cu faptu ca practic baschet?e adev ca napo opreste cresterea nu?(inchidere prematura a cartilagiilor de crestere la adolescenti)
Are ceva daca bag napo direct?(adica fara sa fi facut alte cicluri cu proteine si creatina inainte)
Mam gandit sa le bag cu niste proteine si aminoacizi:|merge?
inca ceva..imi puteti spune exact ce este liv52(stiu numai ca previne din efectele sec alea nopo-lui) si ce face......daca iau injectabil nu mai e ficatul "in pericol"?se gaseste la farmacie?
scuzatimi intrebarile....sunt incepator la suplimente
prietene, iti dau un sfat , nu baga napo, crede-ma pe cuvant si asta iti spun din 2 motive , 1 esti in crestere si ai destul timp, 2 efectele secundare pot fi destul de urate, liv 52 este un hepatoprotector din plante, vrei sa cresti in masa musculara, sunt destule suplimente gfx-8, n-large, scitec are si el produse bune, poti lua si de la weider...sau dak nu vrei asa ceva incearca combinati de proteine cu glutamina si bcaa eventual si creatina.
oricum nu cresti in masa cand faci antrenament cresti dupa , asa ca mai bine tine cont ce mananci si cand si odihneste-te suficient.
bafta
nu fiti purcei si raspundeti klumea :P
|
sus |
|
ork
Junior member 20 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Alex
scris pe 10 mai 2007 14:12 de ork
nu cred ca o sa fie rezultate prea bune numai cu proteine,....etc.daca ai poze cum aratai inainte de a folosi si acum as fi recunoscator daca ai imparti si cu mine unacam cat o sa pot face impinsul orizontal si bicepsi cu barza EZ? (sa zicem 2 luni)(si daca ma tin de sala)
sssssss
|
sus |
|
Criminalu
Veteran member 248 mesaje
|
scris pe 10 mai 2007 14:35 de Criminalu
prietene, iti dau un sfat , nu baga napo, crede-ma pe cuvant si asta iti spun din 2 motive , 1 esti in crestere si ai destul timp, 2 efectele secundare pot fi destul de urate, liv 52 este un hepatoprotector din plante, vrei sa cresti in masa musculara, sunt destule suplimente gfx-8, n-large, scitec are si el produse bune, poti lua si de la weider...sau dak nu vrei asa ceva incearca combinati de proteine cu glutamina si bcaa eventual si creatina.
oricum nu cresti in masa cand faci antrenament cresti dupa , asa ca mai bine tine cont ce mananci si cand si odihneste-te suficient.
bafta asculta-l ca zice bine...si eu am incercat naposim si regret
|
sus |
|
ork
Junior member 20 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Alex
scris pe 10 mai 2007 16:41 de ork
asculta-l ca zice bine...si eu am incercat naposim si regret
ce sa intamplat de regreti?
sssssss
|
sus |
|
johnnybordur
Junior member 35 mesaje
|
scris pe 10 mai 2007 17:57 de johnnybordur
asculta-l ca zice bine...si eu am incercat naposim si regret si eu am incercat si nu regret,sunt cazuri si cazuri,daca tie ti-a fost rau nu inseamna ca si mie trebuie sa imi fie rau sigur
|
sus |
|
ork
Junior member 20 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Alex
scris pe 10 mai 2007 18:11 de ork
cred ca o sa bag napo....dar cu cap..cam cate pastile ar fi bn sa iau pe zi?(am fost azi si mam am cautat in niste farmacii si nu am gasit pe nicaieri...trebuie cumva prescriptie medicala(sau cum ii zice)ca sa pot lua?imi poate spune si mie cineva care ar fi efectele pozitive?din propia experienta?(johnnybordur)
aaa si cam prosteasca intrebarea...stiu ca scade din potenta pentru timpul in care il folosesti....da opreste cumva si cresterea "obiectului"?
sssssss
|
sus |
|
johnnybordur
Junior member 35 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Alex
scris pe 10 mai 2007 22:31 de johnnybordur
pai ia 5 pastile pe zi( 2 dimineata cand te trezesti si 3 dupa-masa )....dar automat trebuie sa cresti cantitatea de proteine si carbs/zi...asta daca vrei sa ai ceva rezultate!
pai efecte pozitive sunt....forta,cresterea in greutate,ceva masa musculara...si daca tot vrei sa-l faci ia si niste liv52 10 pastile de liv pe zi,in rest e bine ce a zis eddie,trebuie neaparat un gainer,altfel nu o sa se puna nimic pe tine,PCT nu iti trebuie daca iei 3-4 saptamani. eu nu am avut probleme deloc,mi-a mers bine am pus 7 kg cu care am ramas,oi fi fost eu mai norocos,nu te incurajez sa iei,dar mai bine esti informat daca tot ai de gand sa iei. Profita de momentu cand iei trage tare,mananca fff mult,ia gainer si dormi incepand de la ora 21:30-22. O sa stai f bine cu obiectu muncii cand o sa iei,o sa ai de 5 ori mai mare nivelu de testo,chestia e dupa ciclu,eventual baga niste tribulus daca iti faci griji,eu n-am avut probleme de genu ala... si ti se da doar cu prescriptie si nu e tinut la vedere,te duci si ceri,daca vrea farmacista iti da,daca nu incerci la alta,sansele is mici sa primesti,incearca la farmaciile din periferia orasului,mai marginase. Daca iei de la "dealer" uita-te sa fie valabile. spor la treaba
|
sus |
|
Spynes
Expert member 1453 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Alex
scris pe 10 mai 2007 23:29 de Spynes
10 pastile de liv pe zi,in rest e bine ce a zis eddie,trebuie neaparat un gainer,altfel nu o sa se puna nimic pe tine,PCT nu iti trebuie daca iei 3-4 saptamani. eu nu am avut probleme deloc,mi-a mers bine am pus 7 kg cu care am ramas,oi fi fost eu mai norocos,nu te incurajez sa iei,dar mai bine esti informat daca tot ai de gand sa iei. Profita de momentu cand iei trage tare,mananca fff mult,ia gainer si dormi incepand de la ora 21:30-22. O sa stai f bine cu obiectu muncii cand o sa iei,o sa ai de 5 ori mai mare nivelu de testo,chestia e dupa ciclu,eventual baga niste tribulus daca iti faci griji,eu n-am avut probleme de genu ala... si ti se da doar cu prescriptie si nu e tinut la vedere,te duci si ceri,daca vrea farmacista iti da,daca nu incerci la alta,sansele is mici sa primesti,incearca la farmaciile din periferia orasului,mai marginase. Daca iei de la "dealer" uita-te sa fie valabile. spor la treaba nush cate ai invatat tu de la Mugurel din moment ce ii dai sfaturi despre un ciclu de d-bol unuia de 16 ani
PESTE vreo 2 ani o sa vedem copii de 14 ani cu seringa de "deca" si" susta" in ghiozdan! daca continuam cu astfel de "sfaturi"
"fuck is a state of mind" by Spynes
|
sus |
|
johnnybordur
Junior member 35 mesaje
|
scris pe 11 mai 2007 16:02 de johnnybordur
nu il baga pe mugurel in astea,el a spus ca daca mai fac vreun ciclu nu ma mai ajuta deloc,asa ca abtine-te de la comentarii. 4,5 cm e cam mult pt 3 luni parerea mea pt alex,dar ma rog,eu i-am spus cum e bine sa faca un ciclu cu napo,spynes e fix problema lui daca baga stero sau nu,nu esti nici taicaso nici judecator,e alegerea lui,am spus si eu sa nu bage ca nu e bine,dar daca tot baga decat sa iti beleasca corpu aiurea mai bine are o sursa sa se informeze pt un ciclu calumea. Spynes nu mai fi asa acid,nimeni nu s-a nascut stiind tot. Si tu la inceput la sala pun pariu ca stiai la fel de multe cate stie el acum. Din moment ce intra pe forum inseamna ca vrea sa invete,nu vad ce drept ai tu sa ii spui sa se lase de sala,are deabea 3 luni,acum e momentul cand invata.
|
sus |
|
ork
Junior member 20 mesaje
|
scris pe 11 mai 2007 16:48 de ork
sssssss
|
sus |
|
ork
Junior member 20 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Alex
scris pe 11 mai 2007 17:51 de ork
nu se piramideaza
si opresc brusc ciclu?
sssssss
|
sus |
|
Criminalu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Alex
scris pe 11 mai 2007 17:53 de Criminalu
si opresc brusc ciclu? faci si tu cu 6 pe zii...dimineata la ora 8 3 pastile la 12:00 1 la 16:00 1 20:00 1 pastile + ca de fiecare data cand iei bagi si liv.52....+ iti trebuie si vitamine si minerale+carbo+proteine
|
sus |
|
Criminalu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Alex
scris pe 11 mai 2007 17:56 de Criminalu
faci asa 3 saptamani...si in a 4-a saptamana scazi doza pana ajungi la 0...apoi te bagi pe tribulus...si daca vrei sa faci al doilea ciclu cu napo faci pauza dupa ce l-ai terminat pe asta 2 luni
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|