Pagina 1 din 1
michel123
Newbie 9 mesaje
|
Amino 5300 st,mass forte creatin-r,Ideal Protein
scris pe 30 sep 2008 15:25 de michel123
Salutare !
Am aceste 3 suplimente , dar nu prea am idee in ce ordine si perioadele din zi sa le iau . Din cate am citit pe forum mi'am facut o idee si vreau sa imi spuneti daca este ok sau nu :
Dimineata pe stomacul gol 20g amino , pe la pranz 1 portie de mass forte creatin , inainte de antrenament 20g amino , dupa antrenament la fel 20g amino , iar la 30 de min dupa ce am luat amino , iau o portie de ideal protein cu lapte pentru absortie mai lenta . Astept parerile voastre . Am 19 ani , 1.87 m , 86kg . Multumesc !
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
Re: Amino 5300 st,mass forte creatin-r,Ideal Prote
scris pe 30 sep 2008 15:46 de Macho
Salutare !
Am aceste 3 suplimente , dar nu prea am idee in ce ordine si perioadele din zi sa le iau . Din cate am citit pe forum mi'am facut o idee si vreau sa imi spuneti daca este ok sau nu :
Dimineata pe stomacul gol 20g amino , pe la pranz 1 portie de mass forte creatin , inainte de antrenament 20g amino , dupa antrenament la fel 20g amino , iar la 30 de min dupa ce am luat amino , iau o portie de ideal protein cu lapte pentru absortie mai lenta . Astept parerile voastre . Am 19 ani , 1.87 m , 86kg . Multumesc !
dupa antrenament ai nevoie de absorbtie rapida nu lenta...cu lapte iei seara milk&egg dupa antrenament si dimineata ai nevoie de un supliment care contine zer...
|
sus |
|
michel123
Newbie 9 mesaje
|
Re: Re: Amino 5300 st,mass forte creatin-r,Ideal P
scris pe 30 sep 2008 16:28 de michel123
dupa antrenament ai nevoie de absorbtie rapida nu lenta...cu lapte iei seara milk&egg dupa antrenament si dimineata ai nevoie de un supliment care contine zer...
pai imediat dupa antrenament cat si inaintea lui iau aminoacizi 5300 st ( nu e absortie mai rapida ? ) , problema e ca sunt cam prea mari tabletele , chiar daca le tai pe din doua , abia le inghit . Cat despre dimineata imi poti da un sfat sau vreo recomandare ?
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
Re: Re: Re: Amino 5300 st,mass forte creatin-r,Ide
scris pe 1 oct 2008 13:26 de Macho
pai imediat dupa antrenament cat si inaintea lui iau aminoacizi 5300 st ( nu e absortie mai rapida ? ) , problema e ca sunt cam prea mari tabletele , chiar daca le tai pe din doua , abia le inghit . Cat despre dimineata imi poti da un sfat sau vreo recomandare ?
dimineata e bine ca iei amino da ai nevoie si de carbo...nu stiu ce contin amino aia de care zici tu banuiesc ca sunt aia de la bio tech sunt buni dar nu te astepta sa faca minuni aminoacizii aia iti trebuie foarte multi sa iei intr-o zi ...spunea cineva aici ca reprezinta energia de lux ...bazeaza-te pe concentrate si weight gainere
|
sus |
|
michel123
Newbie 9 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Amino 5300 st,mass forte creatin-r
scris pe 1 oct 2008 20:53 de michel123
dimineata e bine ca iei amino da ai nevoie si de carbo...nu stiu ce contin amino aia de care zici tu banuiesc ca sunt aia de la bio tech sunt buni dar nu te astepta sa faca minuni aminoacizii aia iti trebuie foarte multi sa iei intr-o zi ...spunea cineva aici ca reprezinta energia de lux ...bazeaza-te pe concentrate si weight gainere
Da sunt de la biotech USA , si o tableta are 5.3g . Deci ar fi mai bine sa iau si mass forte creatin-r ( contine 65% carbo si 25% proteine ) dimineata ca sa am si un surplus de carbo . Si ideal proteinu' cand sa il iau ?
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Amino 5300 st,mass forte creat
scris pe 1 oct 2008 21:17 de Gilu
Da sunt de la biotech USA , si o tableta are 5.3g . Deci ar fi mai bine sa iau si mass forte creatin-r ( contine 65% carbo si 25% proteine ) dimineata ca sa am si un surplus de carbo . Si ideal proteinu' cand sa il iau ? Nu stiu cum ti-a dat tie ca o tableta are 5,3g....Daca 8 tablete au 14,32g aminoacizi, inseamna ca 1 tableta are 1,79g aminoacizi......Citeste cu atentie etichetele! Aduni toata cantitatea de aminoacizi de pe eticheta...si imparti la cate tablete se face referire....in cazu asta 8.Nu exista tableta de aminoacizi de 5 grame....nu ai putea sa o inghiti.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
michel123
Newbie 9 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Amino 5300 st,mass forte c
scris pe 1 oct 2008 23:06 de michel123
Nu stiu cum ti-a dat tie ca o tableta are 5,3g....Daca 8 tablete au 14,32g aminoacizi, inseamna ca 1 tableta are 1,79g aminoacizi......Citeste cu atentie etichetele! Aduni toata cantitatea de aminoacizi de pe eticheta...si imparti la cate tablete se face referire....in cazu asta 8.Nu exista tableta de aminoacizi de 5 grame....nu ai putea sa o inghiti.
Intr'adevar , mersi frumos nu stiam lucrul asta . Pe prospect scrie 4 tablete de 2 ori pe zi , din cate am citit pe forum este foarte putin , ar insemna doar 14.32g , la 86kg ale mele cate tablete ar trebui sa iau si de cate ori pe zi ? Am renuntat la cele 2 produse ideal protein si mass forte . Ma bate gandu sa iau si ceva de la BSN , cell mass sau true mass . Sau ce alt supliment as putea lua in combinatie cu acesti aminoacizi ?
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Amino 5300 st,mass for
scris pe 1 oct 2008 23:49 de Gilu
Intr'adevar , mersi frumos nu stiam lucrul asta . Pe prospect scrie 4 tablete de 2 ori pe zi , din cate am citit pe forum este foarte putin , ar insemna doar 14.32g , la 86kg ale mele cate tablete ar trebui sa iau si de cate ori pe zi ? Am renuntat la cele 2 produse ideal protein si mass forte . Ma bate gandu sa iau si ceva de la BSN , cell mass sau true mass . Sau ce alt supliment as putea lua in combinatie cu acesti aminoacizi ? 20tab pe zi in 2 reprize ar fi suficient.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
michel123
Newbie 9 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Amino 5300 st,mass
scris pe 2 oct 2008 00:18 de michel123
20tab pe zi in 2 reprize ar fi suficient.
si mi'ai putea da te rog si un exemplu de supliment pe langa acesti aminoacizi , sau sunt suficienti acestia ?
|
sus |
|
murphy2
Expert member 843 mesaje
|
Re: Amino 5300 st,mass forte creatin-r,Ideal Prote
scris pe 2 oct 2008 13:09 de murphy2
Salutare !
inlocuieste amino cu un concentrat proteic cu absortie rapida....mai ales ca ai dificultati cu ingerarea acestora nu te mai chinui...feliindu-i ca pe pepeni(comparatie e doar usor exagerata....unii sunt chiar din cale afara)
iei dimineata, inainte si dupa antrenament (mai ales) iar seara cea cu absortie lenta....toate astea fara sa excluzi mesele regulate.
I know I'm not perfect
-and I don't live to be-
but before you start pointing fingers...
make sure you hands are clean !
|
sus |
|
michel123
Newbie 9 mesaje
|
Re: Re: Amino 5300 st,mass forte creatin-r,Ideal P
scris pe 2 oct 2008 13:34 de michel123
inlocuieste amino cu un concentrat proteic cu absortie rapida....mai ales ca ai dificultati cu ingerarea acestora nu te mai chinui...feliindu-i ca pe pepeni(comparatie e doar usor exagerata....unii sunt chiar din cale afara)
iei dimineata, inainte si dupa antrenament (mai ales) iar seara cea cu absortie lenta....toate astea fara sa excluzi mesele regulate.
)) intr'adevar sunt foarte mari , un Whey Protein de la ProNutricion e ok sau sa merg pe Ideal Protein ?
|
sus |
|
sherrry
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 17 mar 2009 10:03 de sherrry
PANA LA URMA CE AI FOLOSIT SI CUM TI-A MERS?
natural is the besta!
|
sus |
|
murphy2
Expert member 843 mesaje
|
scris pe 17 mar 2009 12:53 de murphy2
)) intr'adevar sunt foarte mari , un Whey Protein de la ProNutricion e ok sau sa merg pe Ideal Protein ?
Whey Protein sau iso whey, vezi cu care merge mai bine, Idealul mai lasa-l ...nu e ideal
I know I'm not perfect
-and I don't live to be-
but before you start pointing fingers...
make sure you hands are clean !
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|