Pagina 1 2 3 din 3
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
Re: Fibra
scris pe 24 aug 2011 19:15 de MrOlympia
Dupa parerea ta, daca fac asa...
luni: alergare 30 minute dimineata + sala dupa-amiaza (piept)
marti: odihna la picioare, doar spate la sala.
miercuri: alergare 30 minute dimineata + sala dupa-amiaza (brate - biceps + triceps)
joi: odihna la picioare, umeri + trapez la sala;
vineri: picioare *doar la sala*
sambata + duminica pauza la picioare.
Nu cred ca e nici supraantrenament... cu alimentatie bogata in proteine si o odihna "copioasa", merge.
Programul e super ok dar cred ca ar trebui sa renunti la alergatul de dimineata miercuri , sa faci doar luni sau daca alergi doar 1 data pe saptamana sa alergi vineri cand faci si picioarele . Daca vrei sa alergi de 2 ori pe saptamana , luni si vineri cred ca ar fi mai bine . Dar ca parere personala eu as zice sa alergi doar 1 data pe saptamana si asta vineri , nu vad de ce doresti sa slabesti , acuma na' faci cum vrei si cum simti tu mai bine .
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
mariusaic
Veteran member 465 mesaje
|
scris pe 25 aug 2011 11:32 de mariusaic
Programul e super ok dar cred ca ar trebui sa renunti la alergatul de dimineata miercuri , sa faci doar luni sau daca alergi doar 1 data pe saptamana sa alergi vineri cand faci si picioarele . Daca vrei sa alergi de 2 ori pe saptamana , luni si vineri cred ca ar fi mai bine . Dar ca parere personala eu as zice sa alergi doar 1 data pe saptamana si asta vineri , nu vad de ce doresti sa slabesti , acuma na' faci cum vrei si cum simti tu mai bine .
Ok, am sa iau in calcul ce mi-ai spus. Multumesc. Cred ca am sa fac cum mi-ai sugerat tu paremise in alt topic, am sa schimb picioarele joi si vineri umeri+trapez, ca sa nu fie supraantrenament dupa miercuri cand fac brate.
Mersi !
|
sus |
|
Valy_305
Veteran member 395 mesaje
|
scris pe 25 aug 2011 18:13 de Valy_305
Ok, am sa iau in calcul ce mi-ai spus. Multumesc. Cred ca am sa fac cum mi-ai sugerat tu paremise in alt topic, am sa schimb picioarele joi si vineri umeri+trapez, ca sa nu fie supraantrenament dupa miercuri cand fac brate.
Mersi !
Invata intai ce inseamna "supraantrenament" si apoi sa il folosesti
Keep it up.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 25 aug 2011 18:19 de basu
ei .........
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 25 aug 2011 19:13 de mariusaic
Bine veteranule, asa am sa fac. Alte sugestii din astea ? programul meu actual consta in supraantrenament, 2 grupe pe zi si bineinteles pe saptamana. De luni voi prelua asta.
|
sus |
|
Valy_305
|
scris pe 25 aug 2011 19:37 de Valy_305
Bine veteranule, asa am sa fac. Alte sugestii din astea ? programul meu actual consta in supraantrenament, 2 grupe pe zi si bineinteles pe saptamana. De luni voi prelua asta.
Cat despre program nu sunt de acord cu biceps+triceps in aceasi zi saptamanal. Merge sa faci 1 data pe luna doar atat. Si inca ceva la mine merge mult mai bine daca separ picioarele si fac 1 zi gambe alta zi coapse.
Editat de Valy_305 pe 25 aug 2011 19:38
Keep it up.
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 25 aug 2011 19:53 de mariusaic
Cat despre program nu sunt de acord cu biceps+triceps in aceasi zi saptamanal. Merge sa faci 1 data pe luna doar atat. Si inca ceva la mine merge mult mai bine daca separ picioarele si fac 1 zi gambe alta zi coapse.
Stiu multi care fac asa si au rezultate... o sa incerc si eu sa vad ce iese. Oricum azi am avut piept si biceps de exemplu si am facut dupa cum mi-au spus cateva persoane de pe culturism... am facut mai multe serii, si mai grele si mai usoare si cand am ajuns acasa am impuscat un somn, eram foarte obosit. Si asta cand am avut 2 grupe pe zi ... apoi sa am pieptul singur intr-o zi si sa fac tot asa sau mai mult, cred ca-mi iau somn o zi.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 25 aug 2011 19:54 de basu
Stiu multi care fac asa si au rezultate... o sa incerc si eu sa vad ce iese. Oricum azi am avut piept si biceps de exemplu si am facut dupa cum mi-au spus cateva persoane de pe culturism... am facut mai multe serii, si mai grele si mai usoare si cand am ajuns acasa am impuscat un somn, eram foarte obosit. Si asta cand am avut 2 grupe pe zi ... apoi sa am pieptul singur intr-o zi si sa fac tot asa sau mai mult, cred ca-mi iau somn o zi.
mai ai multe de aflat despre antrenament.
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 25 aug 2011 19:55 de mariusaic
mai ai multe de aflat despre antrenament.
Nu zic ca nu.. dar tu de ce ai afirmat asta ?
|
sus |
|
basu
|
scris pe 25 aug 2011 19:58 de basu
Nu zic ca nu.. dar tu de ce ai afirmat asta ?
pt ca asa este.
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 25 aug 2011 20:00 de mariusaic
pt ca asa este.
Bun, dar daca te rog sa-mi explici ce am gresit sau ce am spus de ti-am facut parerea asta ? Stiu ca mai am multe de invatat, dar usor usor merge.
...deci ?
|
sus |
|
basu
|
scris pe 25 aug 2011 20:05 de basu
Bun, dar daca te rog sa-mi explici ce am gresit sau ce am spus de ti-am facut parerea asta ? Stiu ca mai am multe de invatat, dar usor usor merge.
...deci ?
o sa afli cu timpul. Vrei tot acu? Eu am aflat in 20 de ani de sala. Stiu ca tu esti mai inteligent. O sa afli mai repede.
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 25 aug 2011 20:07 de MrOlympia
De ce sa nu fie bine biceps + triceps in aceeasi zi ? Daca faci 5 zile pe saptamana e cel mai bine sa le grupezi asa , daca faci doar 4 zile e mai bine sa le grupezi cum zici tu dar daca omul vrea sa lucreze cat mai bine fiecare grupa e bine asa .
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
Valy_305
|
scris pe 25 aug 2011 20:19 de Valy_305
De ce sa nu fie bine biceps + triceps in aceeasi zi ? Daca faci 5 zile pe saptamana e cel mai bine sa le grupezi asa , daca faci doar 4 zile e mai bine sa le grupezi cum zici tu dar daca omul vrea sa lucreze cat mai bine fiecare grupa e bine asa .
N-a zis nimeni sa nu lucreze fiecare grupa "bine". Ci doar ca iti "rupe" incheieturile biceps+triceps si nu iti dai seama decat dupa ceva vreme. Un avantaj ar fi acela ca poti sa faci superserii biceps+triceps...pana la urma fiecare le grupeaza cum poate si cum vrea.
Keep it up.
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 25 aug 2011 21:08 de sZoTaK
o sa afli cu timpul. Vrei tot acu? Eu am aflat in 20 de ani de sala. Stiu ca tu esti mai inteligent. O sa afli mai repede.
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 25 aug 2011 21:09 de sZoTaK
N-a zis nimeni sa nu lucreze fiecare grupa "bine". Ci doar ca iti "rupe" incheieturile biceps+triceps si nu iti dai seama decat dupa ceva vreme. Un avantaj ar fi acela ca poti sa faci superserii biceps+triceps...pana la urma fiecare le grupeaza cum poate si cum vrea.
si super-seriile astea o data la o luna de ex..eu o data am facut in 4 luni..ultima saptamana..cu scopul de a pompa cat mai bine muschiul
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
basu
|
scris pe 25 aug 2011 21:12 de basu
dupa ceva vreme si atunci este extrem de tirziu. asta am facut io. si acu suportii de carpiene sunt la putere. cei mai buni prieteni.
|
sus |
|
Pervets
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 20 mai 2013 21:14 de Pervets
Daca vrei sa mai slabesti dar a iti menti muschii la fel , trebuie sa mananci multa carne sau sa iei proteine , altfel daca vei slabi fara asa ceva , vei slabi automat si din muschi . ( Asta mi-a zis si mie antrenorul de la sala )
|
sus |
|
basu
|
scris pe 20 mai 2013 21:30 de basu
Daca vrei sa mai slabesti dar a iti menti muschii la fel , trebuie sa mananci multa carne sau sa iei proteine , altfel daca vei slabi fara asa ceva , vei slabi automat si din muschi . ( Asta mi-a zis si mie antrenorul de la sala )
Un nene zis Einstein a zis asa : nimic nu se pierde nimic nu se castiga, totul se transforma. Prin urmare , ai nevoie de energie ca sa faci orice, deci trebuie sa o iei de undeva. Gilu v-a invatat sa scadeti usor nr caloriilor ingurgitate si sa vedeti efectele. Nu va infometati si nu va privati de la nutrienti. Combinatii cum trebuie si stati linistiti. Observati-va folosindu-va de cea mai buna prietena, oglinda.
Editat de basu pe 20 mai 2013 22:01
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 din 3
| |
|