Pagina 1 2 3 4 din 24
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
Jurnal Adi123
scris pe 26 iul 2012 15:15 de adi123
salut, m-am decis sa deschid un jurnal personal pentru a-mi monitoriza progrezul.
24 ani, barbat, 173cm, 78 kg
o scurta prezentare: in copilarie am fost pasionat de sport, faceam miscare in fiecare zi, dar de cand am intrat la liceu am inceput sa fac din ce in ce mai rar, iar cand am ajuns la facultate nu am mai facut deloc.
alimentatie pana sa ma apuc de sala 1 masa pe zi: o portie de cartofi prajiti sau o farfurie de bors sau paine cu parizer.
stil de viata pana sa ma apuc de sala: nopti nedormite, bautura, gratare.
desi eram slab (in jur de 60kg) mi se dezvoltase o burta de toata jena in timpul facultatii. greutate finala inainte de sala 65kg.
mai am de mentionat un lucru: in familia mea nu s-a respectat niciodata un regim alimentar corect, geneticul meu este praf tatal si bunicul meu fiind mai slabi si mai mici de statura.
aceasta este o poza din "perioada neagra"
http://postimage.org/image/9qzo8ghvf/0e8ac50f/
pe la mijlocul lui februarie 2012 m-am decis sa ma apuc de sala. am facut prima saptamana programul de incepatori de pe acest site, urmatoarele 2 saptamani un program de 3 zile/ saptamana 1.piept-triceps, 2.spate-biceps, 3.picioare-umeri. apoi am inceput un program de 5 zile/ saptamana (piept-triceps, umeri-biceps, spate, picoare, piept). din pacate nu prea am facut abdomene pana acum.
am pus 10kg pe mine si 3 cm in brat de la 29 la 32. de asemenea am crescut si in forta.
poza dupa 4 luni de sala:
http://postimage.org/image/bnojk48xj/fe84045f/
de saptamana asta am inceput un program 5 zile: 1-brate, 2-picioare, 3-piept, 4-spate, 5-umeri+trapez.
obiectivul meu este acumularea de masa si in jur de 38-39cm in brat.
alimentatie acum:
la 9:00 un shake de gfx8
10:00 lapte cu orez
13:00 (dupa antrenament) un shake de gfx8
14:30-15:00 piept de pui sau peste la gratar+cartofi sau orez.
18:30-19:00 un castron de bors sau branza cu smantana sau o tocanita de ardei.
pe la 22:00 200g seminte floarea soarelui
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
adi123
|
Re: Jurnal Adi123
scris pe 26 iul 2012 15:49 de adi123
antrenamentul de astazi la spate consta in:
3 serii http://www.youtube.com/watch?v=ns1A_-q_ddU
3 serii tractiuni helcometru la ceafa
3 serii ramat la cablu
3 serii ramat cu gantera din aplecat
3 serii tractiuni helcometru la piept
3 serii goodmornings cu bara pe umeri
pentru masa de seara am de ales intre o farfurie de ciorba sau sa fac un gratar din piept de pui. ce imi recomandati?
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 26 iul 2012 16:39 de sZoTaK
antrenamentul de astazi la spate consta in:
3 serii http://www.youtube.com/watch?v=ns1A_-q_ddU
3 serii tractiuni helcometru la ceafa
3 serii ramat la cablu
3 serii ramat cu gantera din aplecat
3 serii tractiuni helcometru la piept
3 serii goodmornings cu bara pe umeri
pentru masa de seara am de ales intre o farfurie de ciorba sau sa fac un gratar din piept de pui. ce imi recomandati? piept de pui
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 26 iul 2012 16:49 de MrOlympia
salut, m-am decis sa deschid un jurnal personal pentru a-mi monitoriza progrezul.
24 ani, barbat, 173cm, 78 kg
o scurta prezentare: in copilarie am fost pasionat de sport, faceam miscare in fiecare zi, dar de cand am intrat la liceu am inceput sa fac din ce in ce mai rar, iar cand am ajuns la facultate nu am mai facut deloc.
alimentatie pana sa ma apuc de sala 1 masa pe zi: o portie de cartofi prajiti sau o farfurie de bors sau paine cu parizer.
stil de viata pana sa ma apuc de sala: nopti nedormite, bautura, gratare.
desi eram slab (in jur de 60kg) mi se dezvoltase o burta de toata jena in timpul facultatii. greutate finala inainte de sala 65kg.
mai am de mentionat un lucru: in familia mea nu s-a respectat niciodata un regim alimentar corect, geneticul meu este praf tatal si bunicul meu fiind mai slabi si mai mici de statura.
aceasta este o poza din "perioada neagra"
http://postimage.org/image/9qzo8ghvf/0e8ac50f/
pe la mijlocul lui februarie 2012 m-am decis sa ma apuc de sala. am facut prima saptamana programul de incepatori de pe acest site, urmatoarele 2 saptamani un program de 3 zile/ saptamana 1.piept-triceps, 2.spate-biceps, 3.picioare-umeri. apoi am inceput un program de 5 zile/ saptamana (piept-triceps, umeri-biceps, spate, picoare, piept). din pacate nu prea am facut abdomene pana acum.
am pus 10kg pe mine si 3 cm in brat de la 29 la 32. de asemenea am crescut si in forta.
poza dupa 4 luni de sala:
http://postimage.org/image/bnojk48xj/fe84045f/
de saptamana asta am inceput un program 5 zile: 1-brate, 2-picioare, 3-piept, 4-spate, 5-umeri+trapez.
obiectivul meu este acumularea de masa si in jur de 38-39cm in brat.
alimentatie acum:
la 9:00 un shake de gfx8
10:00 lapte cu orez
13:00 (dupa antrenament) un shake de gfx8
14:30-15:00 piept de pui sau peste la gratar+cartofi sau orez.
18:30-19:00 un castron de bors sau branza cu smantana sau o tocanita de ardei.
pe la 22:00 200g seminte floarea soarelui
- gfx la trezirea e ok
- lapte cu orez ? ma abtin .
- lapte+orez asta nu e masa inainte de antrenament si cu 2 ore inainte banuiesc ..... poate piept de pui + orez asa ar mai merge .
- gfx dupa antrenament e ok .
- piept de pui sau peste la gratar+cartofi sau orez e ok .
Incearca sa iti procuri 30-40 de grama de proteina la fiecare masa , din ciorba aia cum iti procuri 30 de grame de proteine ? Doar daca are si ceva carne altfel aia nu o poti numi o masa pt un culturist . Branza cu smantana la ultima masa merge dar smantana sa fie slaba . Poti sa ramai doar pe branza slaba . Semintele alea nu vad rostul lor la ora aia , eventual le pui ca gustare intre mese si nu sarate ..
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 26 iul 2012 16:57 de adi123
mersi. m-am hotarat sa fac un piure cu piept de pui masa de seara azi. dimineata nu am deloc pofta de mancare din aceasta cauza am ales sa mananc ceva mai usor dar care sa imi dea energie. din ce am citi orezul e foarte recomandat iar in combinatie cu lapte e bun. la inceput mancam doar doua senvisuri dimineata formate din 2 felii paine 1 felie salam 1 felie cascaval )
|
sus |
|
londoncalling
Veteran member 233 mesaje
|
scris pe 26 iul 2012 17:00 de londoncalling
mersi. m-am hotarat sa fac un piure cu piept de pui masa de seara azi. dimineata nu am deloc pofta de mancare din aceasta cauza am ales sa mananc ceva mai usor dar care sa imi dea energie. din ce am citi orezul e foarte recomandat iar in combinatie cu lapte e bun. la inceput mancam doar doua senvisuri dimineata formate din 2 felii paine 1 felie salam 1 felie cascaval )
nu prea e indicat sa mananci carbs seara... mai ales cartof...
no risk , no fun!
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 26 iul 2012 17:07 de adi123
nu prea e indicat sa mananci carbs seara... mai ales cartof...
sunt inca in perioada de masa. desi am calculat recent si am in jur de 18% grasime nu as renunta la carbohidrati. probabil 8% e pe burta si solduri dar pana nu ajung la dimensiunile dorite nu vreau sa ma apuc de definire.
din ce am vazut gainerele bogate in carbo se iau inainte de culcare pentru cei ce vor sa creasca in masa
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 26 iul 2012 17:40 de MrOlympia
sunt inca in perioada de masa. desi am calculat recent si am in jur de 18% grasime nu as renunta la carbohidrati. probabil 8% e pe burta si solduri dar pana nu ajung la dimensiunile dorite nu vreau sa ma apuc de definire.
din ce am vazut gainerele bogate in carbo se iau inainte de culcare pentru cei ce vor sa creasca in masa
Total fals , gainere cu carbo inainte de culcare :O OMG ! WTF !
Da in perioada de masa caloriile sunt foarte sus fata de cand esti la dieta .. dar asta nu inseamna ca carbohidratii aia ii consumi chiar oricand mai ales seara , e cea mai mare prostie . Combina carbohidratii cu proteinele la fiecare masa un raport 1:1 sau 2:1 , cartofii aia ii mananci dupa antrenament si nu pireu , ii faci fierti poti sa ii si pisezi da oricum nu mai iese pireu asta ar insemna sa mai adaugi unt sau margarina si deja .. nu suna prea bine .
Still growing
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 26 iul 2012 17:51 de adi123
Total fals , gainere cu carbo inainte de culcare :O OMG ! WTF !
Da in perioada de masa caloriile sunt foarte sus fata de cand esti la dieta .. dar asta nu inseamna ca carbohidratii aia ii consumi chiar oricand mai ales seara , e cea mai mare prostie . Combina carbohidratii cu proteinele la fiecare masa un raport 1:1 sau 2:1 , cartofii aia ii mananci dupa antrenament si nu pireu , ii faci fierti poti sa ii si pisezi da oricum nu mai iese pireu asta ar insemna sa mai adaugi unt sau margarina si deja .. nu suna prea bine .
tocmai citisem pe gainerul asta: se ia o portie cu 20-30 min inainte de culcare.
http://www.megaproteine.ro/Proteine-masa-musculara/Dymatize-Pachet-Masa-Musculara/
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 26 iul 2012 18:03 de MrOlympia
tocmai citisem pe gainerul asta: se ia o portie cu 20-30 min inainte de culcare.
http://www.megaproteine.ro/Proteine-masa-musculara/Dymatize-Pachet-Masa-Musculara/
Interes comercial .. tu adaptezi portiile alea la necesarul tau si cum e mai bine din cunostintele de nutritie pe care ar trebui sa le ai .
Still growing
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 26 iul 2012 18:06 de adi123
dimineata pe la 10 cu o ora doua inainte de antrenament e bine daca mananc niste ton cu paste? am vazut o conserva de ton in sos propriu are continut foarte ridicat de proteine si foarte putina grasime. adaugand paste voi avea si necesarul de carbo. sau sa inlocuiesc pastele cu orez?
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 26 iul 2012 18:08 de MrOlympia
dimineata pe la 10 cu o ora doua inainte de antrenament e bine daca mananc niste ton cu paste? am vazut o conserva de ton in sos propriu are continut foarte ridicat de proteine si foarte putina grasime. adaugand paste voi avea si necesarul de carbo. sau sa inlocuiesc pastele cu orez?
Merg si pastele si orezul .. cum vrei ... e bine .
Still growing
|
sus |
|
londoncalling
Veteran member 233 mesaje
|
scris pe 26 iul 2012 18:12 de londoncalling
si daca esti in perioada de masa ce ? daca ai 18 % bodyfat ce ?.... daca vrei sa pui grasime si numarul ala sa creasca , continua sa mananci cartofi seara , si sa iei gainere inainte culcare.... , seara poti manca peste cu legume... , un caseinat inainte de culcare .
no risk , no fun!
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 26 iul 2012 18:35 de sZoTaK
probabil 8% e pe burta si solduri asta cum ai facut-o?
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 26 iul 2012 18:36 de sZoTaK
si daca esti in perioada de masa ce ? daca ai 18 % bodyfat ce ?.... daca vrei sa pui grasime si numarul ala sa creasca , continua sa mananci cartofi seara , si sa iei gainere inainte culcare.... , seara poti manca peste cu legume... , un caseinat inainte de culcare . poate sa manance ce vrea seara....daca la sfarsitul zilei e intr-un deficit caloric, va slabi
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 26 iul 2012 18:38 de sZoTaK
dar asta nu inseamna ca carbohidratii aia ii consumi chiar oricand mai ales seara , e cea mai mare prostie nu stiu daca ai auzit de IF ( intermittent fasting). ideea acolo e ca de exemplu nu mananci 18 ore si ai 6 ore sa-ti mananci caloriile. cum explici tu ca aia mananca seara si tot scad in greutate?
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 26 iul 2012 18:42 de MrOlympia
nu stiu daca ai auzit de IF ( intermittent fasting). ideea acolo e ca de exemplu nu mananci 18 ore si ai 6 ore sa-ti mananci caloriile. cum explici tu ca aia mananca seara si tot scad in greutate?
Sa te uiti mai bine pe posturile lui adi sa vezi ce vrea el , nu are vreo legatura cu ce zici tu aici . In plus ti se pare normal sa nu mananci 18 ore ? Chiar daca vrei sa slabesti asta nu inseamna ca trebuie sa te infometezi si sa mananci cat prostul in alea 6 ore . Oricum scopul lui era sa creasca in masa musculara , eu il ajutam cu informatii sa isi faca o dieta echilibrata dar te las sa citesti ce vroia el defapt .
Still growing
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 26 iul 2012 18:56 de adi123
problema mea in aceasta perioada este stagnarea. de 2 luni simt ca nu am mai facut nici un progres. poate doar pieptul s-a mai umflat putin. dar in brate, spate picioare 0 din acest motiv am incercat sa schimb programul de antrenament si unele exercitii. am cumparat si vitamine OPTIMEN iau cam de o saptamana.
poate ar trebui sa schimb si gfxul. sa iau altceva. cam in 10 zile il termin. buget de suplimente am in jur de 2mil jumate/ luna. as vrea ceva care sa contina proteine si carbohidrati. ceva recomandari?
Editat de adi123 pe 26 iul 2012 18:56
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 26 iul 2012 20:07 de sZoTaK
problema mea in aceasta perioada este stagnarea. de 2 luni simt ca nu am mai facut nici un progres. poate doar pieptul s-a mai umflat putin. dar in brate, spate picioare 0 din acest motiv am incercat sa schimb programul de antrenament si unele exercitii. am cumparat si vitamine OPTIMEN iau cam de o saptamana.
poate ar trebui sa schimb si gfxul. sa iau altceva. cam in 10 zile il termin. buget de suplimente am in jur de 2mil jumate/ luna. as vrea ceva care sa contina proteine si carbohidrati. ceva recomandari? volumass 35 professional. 201 lei/ 2950 de grame.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 27 iul 2012 19:32 de adi123
astazi antrenament umeri:
3 serii impins gantere
3 serii ridicari discul in fata
3 serii ramat vertical cu bara
3 serii fluturari laterale la cablu
3 serii fluturari din inclinat
trapez: 3 serii ridicari din umeri cu gantere.
greu mai merge vara asta. in loc sa cresc parca am scazut in forta
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 27 iul 2012 19:33 de adi123
volumass 35 professional. 201 lei/ 2950 de grame.
ai luat sunt bune? cate luni?
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 27 iul 2012 21:44 de sZoTaK
ai luat sunt bune? cate luni? stai, ca nu inteleg. nu, nu am luat DAR dupa profil mi se pare bun. daca ma ajuta' Domnu' ( si mama cu bani) o sa iau din septembrie. daca gasesti altceva mai bun la banii aia, be my guest.
Editat de sZoTaK pe 27 iul 2012 21:44
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 27 iul 2012 22:39 de adi123
stai, ca nu inteleg. nu, nu am luat DAR dupa profil mi se pare bun. daca ma ajuta' Domnu' ( si mama cu bani) o sa iau din septembrie. daca gasesti altceva mai bun la banii aia, be my guest.
ma gandeam ca ai luat si recomanzi produsul. oricum mersi. pare destul de bun. eu am luat gfx si primele 3-4 luni am facut progrese remarcabile dar am inceput sa stagnez. ma gandeam sa mai incerc si altceva
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 28 iul 2012 00:16 de basu
ma gandeam ca ai luat si recomanzi produsul. oricum mersi. pare destul de bun. eu am luat gfx si primele 3-4 luni am facut progrese remarcabile dar am inceput sa stagnez. ma gandeam sa mai incerc si altceva
E posibil ca solutiile si in cazul tau sa nu stea in niste suplimente.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 28 iul 2012 00:19 de sZoTaK
ma gandeam ca ai luat si recomanzi produsul. oricum mersi. pare destul de bun. eu am luat gfx si primele 3-4 luni am facut progrese remarcabile dar am inceput sa stagnez. ma gandeam sa mai incerc si altceva hai, compara un bmw cu o dacie.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 28 iul 2012 00:40 de adi123
E posibil ca solutiile si in cazul tau sa nu stea in niste suplimente.
tocmai din acest motiv am deschis un jurnal. sa citesc unele pareri ale celor cu experienta. alimentatia mea in general e ce am scris in primul post, de odihnit ma odihnesc ca nu am servici, iar de antrenat incerc sa trag tare pana nu mai pot. de fumat nu fumez si nici nu mai beau. mai am cate o escapada o data pe luna.
Editat de adi123 pe 28 iul 2012 00:42
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 28 iul 2012 00:42 de sZoTaK
tocmai din acest motiv am deschis un jurnal. sa citesc unele pareri ale celor cu experienta. alimentatia mea in general e ce am scris in primul post, de odihnit ma odihnesc ca nu am servici, iar de antrenat incerc sa trag tare pana nu mai pot. de fumat nu fumez si nici nu mai beau. mai am cate o escapada o data pe luna. ai o alimentatie slaba. nu te supara. un gainer nu te va scaoa de probleme...
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 28 iul 2012 02:45 de ricardo
poate sa manance ce vrea seara....daca la sfarsitul zilei e intr-un deficit caloric, va slabi
...ia mai documenteaza-te putin...aici vorbim de sportivi , de persoane care vreau sa arda grasime si sa pastreze cat mai mult muschi curat...daca ar face asa cum il indemni tu, la sfarsitul dietei ar ramane cu putina masa musculara si departe de a fi definit...adica ar fi o copie la scara mai mica a ceea ce era la inceputul dietei...nu e totul asa simplu pe cum crezi...teorie e simpla, practica ne omoara...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 28 iul 2012 13:55 de sZoTaK
...ia mai documenteaza-te putin...aici vorbim de sportivi , de persoane care vreau sa arda grasime si sa pastreze cat mai mult muschi curat...daca ar face asa cum il indemni tu, la sfarsitul dietei ar ramane cu putina masa musculara si departe de a fi definit...adica ar fi o copie la scara mai mica a ceea ce era la inceputul dietei...nu e totul asa simplu pe cum crezi...teorie e simpla, practica ne omoara... exemplul perfect e IF ca totul e relativ... de exemplu, sa zicem ca eu tin "post" de la 12 noaptea pana 6 seara ( 18 ore) si mai am o fereastra de 6 ore sa-mi mananc caloriile. atunci eu nu voi manca carbohidrati deloc, ca e "dupa 6"?
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 29 iul 2012 02:03 de ricardo
exemplul perfect e IF ca totul e relativ... de exemplu, sa zicem ca eu tin "post" de la 12 noaptea pana 6 seara ( 18 ore) si mai am o fereastra de 6 ore sa-mi mananc caloriile. atunci eu nu voi manca carbohidrati deloc, ca e "dupa 6"?
...vorbesti doar prostii, in afara de cele 7-8 ore de somn trebuie sa ai cate o masa la aproximativ fiecare 3 ore si tu vii sa povestesti de post de 18 ore ?? pai faci 2 posturi deastea si iti trebuie vreo 2 saptamani sa-ti revii , in plus nu te poti antrena, deci inca o pierdere...este important si ce mananci, nu doar cand si cat mananci... nu conteaza doar caloriile, astea-s povesti si nu stiu de unde le scoti...
Editat de ricardo pe 29 iul 2012 02:14
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 din 24
| |
|