Pagina 1 2 din 2
basu
Expert member 7247 mesaje
|
Re: Care este cel mai bun concentrat proteic si creatina?
scris pe 21 apr 2013 11:49 de basu
...raspunsul final este asa cum a zis si Gilu, nu cosumam proteina singura fara sursa de energie (in special dupa antrenament)...daca esti pe keto adaugi cateva grasimi iar daca esti pe diete normale , adaugi ceva carbohidrati...si aici ma refer cand mergi la sala sa tragi, cand iesi rupt (si cand organsimul intra in stare catabolica la sfarsitul antrenamentului) nu cand mergi sa te zbengui putin si iesi de parca nici n-ai fi intrat...deci dupa un antrenament la intensitate mare, daca bei un shake de proteine (doar proteine) si apoi o sa ai o masa solida doar peste 1 ora, poti fi sigur ca ai folosit proteina in scop energetic (scump si nesanatos) ...punct...
Si atunci iei un izolat cu niste dextroza sau GFX ?
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 21 apr 2013 11:52 de ricardo
Si atunci iei un izolat cu niste dextroza sau GFX ?
...fiecare ia ce vrea si ce i se potriveste in functie de obiective...eu nu folosesc carbo simplii acum, dar exsita si variante de carbo complexi care se digera repede ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
basu
|
scris pe 21 apr 2013 11:55 de basu
...fiecare ia ce vrea si ce i se potriveste in functie de obiective...eu nu folosesc carbo simplii acum, dar exsita si variante de carbo complexi care se digera repede ...
Prin urmare fiecare foloseste acele produse de care are nevoie functie si de ce mananca in restul zilei. Dar asta nu inseamna ca un produs cum este concentratul sau izolatul este potrivit doar pt sportivii cu multa experienta si vechime dar nu este recomandat incepatorilor.
''Daca nu esti un culturist avansat, sa iei doar proteina goala, e o greseala dupa parerea mea.''
Editat de basu pe 21 apr 2013 11:56
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 21 apr 2013 13:08 de stefanp
mai pe TARANESTE,izolatul sau concentratul...NU are nici o legatura cu cit de,, avansat,, este sportivul respectivsper ca a inteles toata lumea CHESTIA ASTA.nu are rost sa ne certam pentru,, cineva,, care consuma dupa antrenament proteine+carbo,sau doar proteineforumul ofera ,,sfaturi si idei,,cu caracter INFORMATIV nu OBLIGATORIU.totusi, INCEPATORII ar trebui sa tina cont de ,,unele sfaturi,,date de persoanele mai cu ,,vechime,,pe forum
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
ssergiu
Veteran member 349 mesaje
|
scris pe 21 apr 2013 17:45 de ssergiu
Asa este. Imi cer scuze. Concentratele proteice sunt cele mai bune dupa antrenament si dieta keto e pentru crestere in masa musculara. Imi cer scuze daca am dezinformat incepatorii.
Losers Discuss Why They Can't!
|
sus |
|
basu
|
scris pe 21 apr 2013 19:47 de basu
Asa este. Imi cer scuze. Concentratele proteice sunt cele mai bune dupa antrenament si dieta keto e pentru crestere in masa musculara. Imi cer scuze daca am dezinformat incepatorii.
Pai tu insuti folosesti dupa sala WPI. Deci ...
|
sus |
|
ssergiu
|
scris pe 21 apr 2013 20:10 de ssergiu
Pai tu insuti folosesti dupa sala WPI. Deci ...
N'are nicio relevanta. Eu nu sunt nici incepator si nici nu am ca scop cresterea in masa musculara
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 21 apr 2013 21:50 de Gilu
Observ discutii in contradictoriu dar pe subiecte diferite.
Poate n-am vazut eu bine dar discutia era axata in jurul suplimentului de dupa antrenament.
Cum am ajuns oare sa discutam de keto la topicul asta?Era vb de supliment.
Era o vorba mai veche referitoare la proteina goala dupa antrenament..."energia de lux".
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 21 apr 2013 21:57 de Gilu
Si sper ca sergiu a facut o greseala de exprimare cand a spus ca Whey-ul este pt culturisti avansati si gainerele pt incepatori.
N-are nici o logica.
Oricine trebuie sa foloseasca proteina + carbs dupa antrenament, sau grasimi daca vb de keto.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
ssergiu
|
scris pe 21 apr 2013 22:45 de ssergiu
De gainere n-am zis ca sunt pentru incepatori, chiar nu m-am referit la ele. Ideea mea era ca daca vrei sa te axezi pe creatina si masa musculara serioasa, nu cred ca un incepator trebuie sa caute un concentrat proteic. Ceilalti nu au fost de acord, deci probabil gresesc eu fiind singur impotriva tuturor. Imi cer scuze pt dezinformare
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 21 apr 2013 23:13 de Gilu
De gainere n-am zis ca sunt pentru incepatori, chiar nu m-am referit la ele. Ideea mea era ca daca vrei sa te axezi pe creatina si masa musculara serioasa, nu cred ca un incepator trebuie sa caute un concentrat proteic. Ceilalti nu au fost de acord, deci probabil gresesc eu fiind singur impotriva tuturor. Imi cer scuze pt dezinformare Un whey poate fi foarte bine combinat cu o dextroza sau maltodextrina pt acelasi rezultat.
Intrati aici=>
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
scris pe 22 apr 2013 04:32 de raduroberti
Eu nu inteleg faza cu incepatori????
important este scopul tau...
Ca sa pui masa musculara sau ca sa arzi stratul adipos se poate face in mai multe feluri...alimentatie este diferita,antrenamentul este diferit si unele suplimente sunt diferite si bine inteles ca organismul asimileaza diferit
Si atunci cand vrei sa iti atingi scopul ar trebui sa ai o ambitie de nedescris sa citesti foarte mult si sa le incerci pe toate ca pe viitor sa sti exact ce iti merge cel mai bine tie
Si ca sa dau si eu cu bata in balta
Multi spun ca gainerele si proteina de seara sunt niste suplimente inventate de niste baieti destepti care au stiut sa faca bani
Adica dai o gramada de bani pe carbo
...se poate face treaba buna cu brio si fara ele
Cel mai avantajos supliment pt masa este whey cu cea mai mare concentratie fara carb fara grasimi si restul ti le aranjezi din alimentatie in functie de perioada zilei
De vitamine nu mai vorbesc ca ar trebui sa le ia ori ce persoana mai activa
Editat de raduroberti pe 22 apr 2013 04:36
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
scris pe 22 apr 2013 04:35 de raduroberti
PS.daca vrei sa faci o treaba buna mananca bine si sanatos si daca iti permiti foloseste un wpc sau wpi dupa sala
Editat de raduroberti pe 22 apr 2013 04:40
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|