Pagina 1 din 1
Cosmin
Guest
|
L-Carnitina , ajuta la slabire semnificativ?
scris pe 20 ian 2003 01:08 de Cosmin
Am facut sala , si am si mincat pe masura ,.....dupa efort sau peste masura? Problema este ca nu am luat suplimente nutritive,dar am bagat in mine ca ,,spartu". Acuma vreau sa slabesc ... dar cu cit fac efort mai mare , cu atit as minca mai mult. Am luat 2 cutii de L-Carnitina , pt ca am auzit ca ii buna pt slabit. Iau L-Carnitina de 3-4 zile si fac si program aerobic - fuga. Astept raspuns de la cei trecuti prin asa ceva si care au consumat L-carnitina.
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: L-Carnitina , ajuta la slabire semnificativ?
scris pe 20 ian 2003 01:11 de Anonim
Ajuta... eu am mancat 3 cutii de l-carnitina si am slabit in 4 luni aprox. 25 de kg... dar binenteles ca trebuie sa transpiri, altfel nu ajuta... daca faci alergari, sau la sala ai bicicleta stationara... trebuie sa mearga.... dar nu exagera cu l-carnitina.. sa nu iei mai multe pe zi .... apropo de care ai ??
Bafta !
|
sus |
|
Cosmin
Guest
|
Re: Re: L-Carnitina , ajuta la slabire semnificati
scris pe 4 feb 2003 22:03 de Cosmin
Am luat L-Carnitina de la HardBody ... am luat cite 2-4 de 50mg pe zi.
Mersi de raspuns ... am sa incep alaergarea
|
sus |
|
ciprian
Junior member 14 mesaje
|
Re: Re: Re: L-Carnitina , ajuta la slabire semnifi
scris pe 21 feb 2003 22:38 de ciprian
foarte eficienta.slabesti si in acelasi timp iti da si energie fiind un aminoacid. eu am folosit hardbody. eficient esste si Fat Burner Plus de la Universal
|
sus |
|
Gopu Bad Boy
Guest
|
scris pe 4 iun 2003 10:27 de Gopu Bad Boy
Am luat L carnitina de la Universal si nu prea mi-a placut, adica nu prea transpiram si am incercat unele USA natural la borcan de 100 de pastile si astea parca au fost mai bune simteam ca arde si transpiram la greu
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 27 feb 2004 13:32 de Anonim
Ajuta... eu am mancat 3 cutii de l-carnitina si am slabit in 4 luni aprox. 25 de kg... dar binenteles ca trebuie sa transpiri, altfel nu ajuta... daca faci alergari, sau la sala ai bicicleta stationara... trebuie sa mearga.... dar nu exagera cu l-carnitina.. sa nu iei mai multe pe zi .... apropo de care ai ??
Bafta ! )
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 2 aug 2005 00:26 de Anonim
Bafta ! ) daca iau l-carnitina si merg la aerobic de 2 ori pe saptamana+dieta+regim alimentar da randamente
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 2 aug 2005 00:26 de Anonim
Bafta ! ) daca iau l-carnitina si merg la aerobic de 2 ori pe saptamana+dieta+regim alimentar da randamente
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 3 aug 2005 16:15 de Gilu
Am facut sala , si am si mincat pe masura ,.....dupa efort sau peste masura? Problema este ca nu am luat suplimente nutritive,dar am bagat in mine ca ,,spartu". Acuma vreau sa slabesc ... dar cu cit fac efort mai mare , cu atit as minca mai mult. Am luat 2 cutii de L-Carnitina , pt ca am auzit ca ii buna pt slabit. Iau L-Carnitina de 3-4 zile si fac si program aerobic - fuga. Astept raspuns de la cei trecuti prin asa ceva si care au consumat L-carnitina.
Ca sa fie eficienta carnitina trebe luata 1g pe zi,combinata cu un regim sarac in grasimi si carbohidrati si bogat in proteine,mai trebe si aerobice.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Digisport
Junior member 40 mesaje
|
scris pe 18 iun 2012 12:45 de Digisport
Ca sa fie eficienta carnitina trebe luata 1g pe zi,combinata cu un regim sarac in grasimi si carbohidrati si bogat in proteine,mai trebe si aerobice.
Daca am 17 ani,e indicat sa iau 1g pe zi sau sa incerc 500mg ?
Editat de Digisport pe 18 iun 2012 12:46
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 18 iun 2012 13:46 de adi123
nu cred ca la 17 ani ar trebui sa iti faci griji sa iei produse de slabit. daca ai un regim alimentar corect si faci sport cu timpul vei vedea rezultate foarte bune.
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 18 iun 2012 15:24 de basu
Ia asa cum a zis Gilu. Peste putina vreme vei putea ajunge chiar si la 2 grame. Nu vor fi probleme.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Digisport
Junior member 40 mesaje
|
scris pe 19 iun 2012 09:02 de Digisport
Ia asa cum a zis Gilu. Peste putina vreme vei putea ajunge chiar si la 2 grame. Nu vor fi probleme.
Ok. Asa o sa iau. Multumesc pentru sfaturi!
|
sus |
|
Digisport
Junior member 40 mesaje
|
scris pe 19 iun 2012 15:18 de Digisport
Mai am o intrebare. O pastila are 500mg si o iau inainte cu 40 de minute inainte de antrenament. Dar a2a cand o iau ?
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 19 iun 2012 15:34 de ricardo
Mai am o intrebare. O pastila are 500mg si o iau inainte cu 40 de minute inainte de antrenament. Dar a2a cand o iau ?
...dimineata...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
hopehope
Junior member 28 mesaje
|
scris pe 20 iun 2012 00:09 de hopehope
Dimineata iei 10 ML, inainte de antrenament mai iei 10 ML
Dute iati de la Pro Nutrition Liquid Carnitine cu 30 de lei foarte foarte eficienta.
Nu conteaza e l-carnitina nu are efecte negative. Eu luam 4.000mg pe zi si nu aveam nimic.
|
sus |
|
Digisport
Junior member 40 mesaje
|
scris pe 20 iun 2012 17:54 de Digisport
Dimineata iei 10 ML, inainte de antrenament mai iei 10 ML
Dute iati de la Pro Nutrition Liquid Carnitine cu 30 de lei foarte foarte eficienta.
Nu conteaza e l-carnitina nu are efecte negative. Eu luam 4.000mg pe zi si nu aveam nimic.
Eu vreau sa imi cumpar de la ON si are 60 de capsule. Am auzit ca produsele de la ON ar fi foarte bune.
|
sus |
|
nevermoRew
Newbie 6 mesaje
|
scris pe 25 iun 2012 14:25 de nevermoRew
carnitina nu e un supliment pe care sa il simti sau sa ii vezi rezultatele... eu inca slabesc si de 2 luni am folosit carnitina 2000 mg pe zi. Am avut dieta bine pusa la punct si de asta cred ca am putut da jos asa de bine dar probabil 0.5-1 kg probabil e si din cauza carnitinei(am dat jos 12 kg in 2 luni dupa o perioada de masa in care am luat prea multa grasime)
Desteptul face mereu alte greseli, prostul face mereu aceeasi greseala!
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 25 iun 2012 15:38 de ricardo
carnitina nu e un supliment pe care sa il simti sau sa ii vezi rezultatele... eu inca slabesc si de 2 luni am folosit carnitina 2000 mg pe zi. Am avut dieta bine pusa la punct si de asta cred ca am putut da jos asa de bine dar probabil 0.5-1 kg probabil e si din cauza carnitinei(am dat jos 12 kg in 2 luni dupa o perioada de masa in care am luat prea multa grasime)
...probabil ai invatat lectia si data viitoare vei fi mai chibzuit in perioada de masa ...important este, asa cum zice si logo-ul tau, sa invatam din greseli...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
scris pe 25 iun 2012 16:45 de raduroberti
Eu vreau sa imi cumpar de la ON si are 60 de capsule. Am auzit ca produsele de la ON ar fi foarte bune. sunt foarte bune unele produse l-carnitine nu prea are o note buna si e si scumpa,incearca firma now sau firme ce ambaleaza l-carnitine carnipure
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 26 iun 2012 00:44 de ricardo
sunt foarte bune unele produse l-carnitine nu prea are o note buna si e si scumpa,incearca firma now sau firme ce ambaleaza l-carnitine carnipure
......produsele NOW Foods sunt foarte bune, in special vitaminele, omega 3 si alti acizi grasi esentiali, precum si : glutamina, creatina, arginina, l-carnitina etc ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
leontedragos
Junior member 16 mesaje
|
scris pe 27 iun 2012 12:17 de leontedragos
salut.vreau sa iau anavite de la gaspari care zice ca au 1000mg de L-carnitina si as vrea sa mai iau L-carnitina de la Dymatize care zice ca o pastila are 500mg de L-carnitina si ma gandeam sa iau 2 pastile p zi.in total ar veni 2000 mg de l-carnitina.nu credeti ca e prea mult ?eu nu am luat niciodata pana acum l-carnitina.in combinatie cu anavite care produs ar fi mai bun intre :http://www.megaproteine.ro/Slabit-si-arderea-grasimilor/Dymatize-L-Carnitine-Extreme/ sau http://www.megaproteine.ro/Slabit-si-arderea-grasimilor/Dymatize-Acetyl-L-carnitine-90-caps/ ?
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 27 iun 2012 16:17 de ricardo
salut.vreau sa iau anavite de la gaspari care zice ca au 1000mg de L-carnitina si as vrea sa mai iau L-carnitina de la Dymatize care zice ca o pastila are 500mg de L-carnitina si ma gandeam sa iau 2 pastile p zi.in total ar veni 2000 mg de l-carnitina.nu credeti ca e prea mult ?eu nu am luat niciodata pana acum l-carnitina.in combinatie cu anavite care produs ar fi mai bun intre :http://www.megaproteine.ro/Slabit-si-arderea-grasimilor/Dymatize-L-Carnitine-Extreme/ sau http://www.megaproteine.ro/Slabit-si-arderea-grasimilor/Dymatize-Acetyl-L-carnitine-90-caps/ ?
...acetyl-L-carnitina...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|