Pagina 1 din 1
aNduTz
Junior member 37 mesaje
|
Multivitamine
scris pe 2 iun 2013 13:39 de aNduTz
Salut.Vreau sa imi comand multivitamine ..Si nu stiu ce sa aleg intre Super multi de la dymatize sau opti-men de la on..Care este mai bun? Ms
|
sus |
|
RoBeRT20
Senior member 94 mesaje
|
Re: Multivitamine
scris pe 2 iun 2013 13:42 de RoBeRT20
Salut.Vreau sa imi comand multivitamine ..Si nu stiu ce sa aleg intre Super multi de la dymatize sau opti-men de la on..Care este mai bun? Ms
opti-men
|
sus |
|
CosminPerjo
Expert member 530 mesaje
|
scris pe 3 iun 2013 18:03 de CosminPerjo
Opti-men
Si daca vrei ceva mai complex Animal-Pak sau Orange Triads.
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
scris pe 3 iun 2013 20:03 de raduroberti
Opti-men
Si daca vrei ceva mai complex Animal-Pak sau Orange Triads.
ce inseana mai complex???
|
sus |
|
CosminPerjo
Expert member 530 mesaje
|
scris pe 3 iun 2013 20:22 de CosminPerjo
ce inseana mai complex???
Orange Triads are si un complex de joints & flex ,iar animal pak are un complex de aminoacizi si performanta( carnitina etc.)-si de asemenea concentratii mai mari.
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 3 iun 2013 20:49 de raduroberti
Orange Triads are si un complex de joints & flex ,iar animal pak are un complex de aminoacizi si performanta( carnitina etc.)-si de asemenea concentratii mai mari.
mai comparale si ai sa vezi ca concentratile de multivitamine si minerale nu sunt mai mari fata de optimen
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 3 iun 2013 20:56 de basu
mai comparale si ai sa vezi ca concentratile de multivitamine si minerale nu sunt mai mari fata de optimen
Probabil ca si pretul este pe masura.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
aNduTz
Junior member 37 mesaje
|
scris pe 5 iun 2013 14:49 de aNduTz
Opti-men
Si daca vrei ceva mai complex Animal-Pak sau Orange Triads. pt varsta mea [14 ani] animal pak nu cred k e bun..
|
sus |
|
mariaan
Senior member 63 mesaje
|
scris pe 6 iun 2013 16:37 de mariaan
pt varsta mea [14 ani] animal pak nu cred k e bun..
cu siguranta animal pak nu e pt tine la varsta ta
|
sus |
|
Razzzvanel
Senior member 137 mesaje
|
scris pe 6 iun 2013 18:40 de Razzzvanel
Eu-s multumit de Orange Triad. Aveam probleme cu incheieturile, dar de cand iau OT, mi-au disparut.
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 6 iun 2013 22:37 de raduroberti
Eu-s multumit de Orange Triad. Aveam probleme cu incheieturile, dar de cand iau OT, mi-au disparut.
Orange triad este un supliment bun dar daca nu ai probleme la articulati nu ii vad rostul
|
sus |
|
Andrei24
Junior member 35 mesaje
|
Multivitamine
scris pe 29 iun 2013 19:28 de Andrei24
Dar intre opti-man si de la now foods Adam Superior Men's Multi ???
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 29 iun 2013 20:19 de sZoTaK
Dar intre opti-man si de la now foods Adam Superior Men's Multi ??? am auzit si de adam, dar opti-men, daca iti permiti, e bun.
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
mentzer
Senior member 67 mesaje
|
scris pe 29 oct 2013 12:10 de mentzer
Dar intre opti-man si de la now foods Adam Superior Men's Multi ???
Am avut si Ornage Triad, si Optimen, Animal Pak si Amix Opti Pack Complete & Full, pot sa spun ca ultimele 2 sunt de calitate superioara.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 29 oct 2013 19:14 de basu
Am avut si Ornage Triad, si Optimen, Animal Pak si Amix Opti Pack Complete & Full, pot sa spun ca ultimele 2 sunt de calitate superioara.
De ce spui asta ?
|
sus |
|
mentzer
Senior member 67 mesaje
|
scris pe 30 oct 2013 15:52 de mentzer
De ce spui asta ?
am fost mai multumit de animal pak
|
sus |
|
cca
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 14 mar 2014 19:57 de cca
am folosit opti-men pana acum. la inceput imi ofereau energie si o stare generala buna. de ceva vreme nu mai am aceeasi senzatie (am avut recipientul cu 180 pastile). doresc sa incerc animal-pak. imi poate oferi cineva informatii/comparatii daca au folosit ambele produse?
multumesc.
Ziua buna de dimineata se strica.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 15 mar 2014 04:11 de basu
am folosit opti-men pana acum. la inceput imi ofereau energie si o stare generala buna. de ceva vreme nu mai am aceeasi senzatie (am avut recipientul cu 180 pastile). doresc sa incerc animal-pak. imi poate oferi cineva informatii/comparatii daca au folosit ambele produse?
multumesc.
Pai nu vezi raspunsurile de deasupra prietene. Nu despre asta s-a discutat in postarile anterioare?
Editat de basu pe 15 mar 2014 04:12
|
sus |
|
donni1978
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 17 mar 2014 21:37 de donni1978
salutare , sa nu deschid alt topic intreb si eu aici ....am si eu nevoie de un sfat , am 35 de ani , 180cm 73kg , merg 5 zile pe saptamana la sala ,sunt incepator nu vreau sa devin culturist doar sa fac si eu ceva muschi ca m-am saturat de atata grasime ...pt a avea mai multa energie la sala ce multivitamine credeti ca mi s-ar potrivi mai bine : Wellman de la Vitabiotics sau Opti-Men de la ON ...sau daca stiti altceva mai bun , nu conteaza pretul sa fie de calitate...Multumesc .
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 24 mar 2014 13:19 de Gilu
salutare , sa nu deschid alt topic intreb si eu aici ....am si eu nevoie de un sfat , am 35 de ani , 180cm 73kg , merg 5 zile pe saptamana la sala ,sunt incepator nu vreau sa devin culturist doar sa fac si eu ceva muschi ca m-am saturat de atata grasime ...pt a avea mai multa energie la sala ce multivitamine credeti ca mi s-ar potrivi mai bine : Wellman de la Vitabiotics sau Opti-Men de la ON ...sau daca stiti altceva mai bun , nu conteaza pretul sa fie de calitate...Multumesc . Eu as merge pe Opti-Men.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 24 mar 2014 16:30 de marius0
salutare , sa nu deschid alt topic intreb si eu aici ....am si eu nevoie de un sfat , am 35 de ani , 180cm 73kg , merg 5 zile pe saptamana la sala ,sunt incepator nu vreau sa devin culturist doar sa fac si eu ceva muschi ca m-am saturat de atata grasime ...pt a avea mai multa energie la sala ce multivitamine credeti ca mi s-ar potrivi mai bine : Wellman de la Vitabiotics sau Opti-Men de la ON ...sau daca stiti altceva mai bun , nu conteaza pretul sa fie de calitate...Multumesc .
Tot pe opti men as merge si eu.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|