Pagina 1 2 3 4 5 din 5
ValiNidelciu
Senior member 91 mesaje
|
Re: Jurnal Vali
scris pe 18 feb 2015 14:04 de ValiNidelciu
Mai degraba scade din carbo.
O sa inlocuiesc o parte din semintele de fl soarelui cu unt de arahide cand o sa imi cumpar..semintele cred ca sunt cele mai bogate in carbohidrati din alimentele de mai sus.Din legume nu as mai scadea ca raman fara fibre.
Din moment ce tin dieta ketogenica nu cred ca e o problema daca mananc si grasimi imediat dupa sala,nu? sau ar trebui sa raman doar la proteine?
Editat de ValiNidelciu pe 18 feb 2015 14:17
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 18 feb 2015 20:21 de Gilu
O sa inlocuiesc o parte din semintele de fl soarelui cu unt de arahide cand o sa imi cumpar..semintele cred ca sunt cele mai bogate in carbohidrati din alimentele de mai sus.Din legume nu as mai scadea ca raman fara fibre.
Din moment ce tin dieta ketogenica nu cred ca e o problema daca mananc si grasimi imediat dupa sala,nu? sau ar trebui sa raman doar la proteine? Nu are nimic.
Eu am incercat ambele variante fara sa observ diferente.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 18 feb 2015 20:32 de Gilu
Avocado si semintele sunt problematice.
Max 50g/zi.
Avocado l-as scoate complet.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
ValiNidelciu
Senior member 91 mesaje
|
scris pe 19 feb 2015 15:46 de ValiNidelciu
Avocado si semintele sunt problematice.
Max 50g/zi.
Avocado l-as scoate complet.
Multumesc pentru sfaturi !.O sa revin mai tarziu cu alimentatia pe azi
|
sus |
|
ValiNidelciu
Senior member 91 mesaje
|
scris pe 27 feb 2015 19:52 de ValiNidelciu
E vreo problema daca maine,fiind a 11a zi de cand sunt pe keto,fac ziua de incarcare?Eu cred ca sunt destul de ''stors'' de carbohidrati avand in vedere ca am apucat sa lucrez spatele si picioarele de doua ori in timpul asta si am tinut carbo cat de jos am putut.
Alimentatie azi :
M1:30g unt de arahide,130g cas de vaca,30g slanina,o capsula opti-men
La scoala : 40g alune,50g nuca de cocos,120g cascaval
M2:200g chiftele(doar carne,ceapa si verdeata),20g maioneza,salata si castraveti
M3:20ml ulei de masline,120g ardei gras,60g cas si inca 80g chiftele,o capsula opti men
M4: 20ml ulei de masline,60g cas sau altceva daca vine tata de la cumparaturi pana atunci
Total : ~2800kcal: 211g Grasimi,170g proteine,45 carbo din care fibre ~15
Editat de ValiNidelciu pe 27 feb 2015 19:53
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 27 feb 2015 20:25 de Gilu
E vreo problema daca maine,fiind a 11a zi de cand sunt pe keto,fac ziua de incarcare?Eu cred ca sunt destul de ''stors'' de carbohidrati avand in vedere ca am apucat sa lucrez spatele si picioarele de doua ori in timpul asta si am tinut carbo cat de jos am putut.
Alimentatie azi :
M1:30g unt de arahide,130g cas de vaca,30g slanina,o capsula opti-men
La scoala : 40g alune,50g nuca de cocos,120g cascaval
M2:200g chiftele(doar carne,ceapa si verdeata),20g maioneza,salata si castraveti
M3:20ml ulei de masline,120g ardei gras,60g cas si inca 80g chiftele,o capsula opti men
M4: 20ml ulei de masline,60g cas sau altceva daca vine tata de la cumparaturi pana atunci
Total : ~2800kcal: 211g Grasimi,170g proteine,45 carbo din care fibre ~15 O zi in minus nu este nici o problema.
Sunt persoane care n-au nevoie decat de o saptamana pt a se adapta la noua sursa de energie.
Intrati aici=>
|
sus |
|
ValiNidelciu
Senior member 91 mesaje
|
scris pe 20 apr 2015 14:59 de ValiNidelciu
Greutate : 74.5
Nu am dat jos foarte mult de cand m-am apucat de keto,dar sunt multumit ca mi-am pastrat masa musculara.
Deocamdata am un aport de 2400kcal.
De azi m-am apucat de programul P/P/L deoarece am inceput si scoala de soferi si nu imi mai permit sa merg de 4-5 pe saptamana la sala.
Azi,fiind ziua de impins am de gand sa fac:
impins orizontal : 4 serii
impins inclinat : 3 serii
impins deasupra capului : 3 serii
fluturari laterale : 3 serii
extensii deasupra capului : 4 serii
+inca un ex la triceps daca simt nevoia
edit: forma actuala : http://postimg.org/image/etzy4vvan/37ca2909/
Editat de ValiNidelciu pe 20 apr 2015 15:05
|
sus |
|
ValiNidelciu
Senior member 91 mesaje
|
scris pe 25 apr 2015 16:19 de ValiNidelciu
Ma gandesc sa ma duc din nou la kickbox.Stiu ca cele doua sporturi nu se leaga unul cu altul,dar n-am de gand sa fac performanta .
Vreau sa merg de 3 ori pe saptamana la sala si de 2 ori la kickbox.O sa tin cont de odihna si alimentatie,iar intre antrenamente o sa fac pauza de cel putin o zi.
Cred ca dieta keto nu o sa mai fie indicata in caz ca ma reapuc de kickbox asa ca o sa revin la o dieta moderata.
Ce pareri/sfaturi aveti ?
|
sus |
|
vladfloryn
Senior member 111 mesaje
|
scris pe 27 apr 2015 14:45 de vladfloryn
Ma gandesc sa ma duc din nou la kickbox.Stiu ca cele doua sporturi nu se leaga unul cu altul,dar n-am de gand sa fac performanta .
Vreau sa merg de 3 ori pe saptamana la sala si de 2 ori la kickbox.O sa tin cont de odihna si alimentatie,iar intre antrenamente o sa fac pauza de cel putin o zi.
Cred ca dieta keto nu o sa mai fie indicata in caz ca ma reapuc de kickbox asa ca o sa revin la o dieta moderata.
Ce pareri/sfaturi aveti ?
Nu vad o problema in a combina cele doua sporturi.
In locul tau as merge clar pe o dieta ce include si carbohidrati.
Fereste-te de accidentari!
|
sus |
|
ValiNidelciu
Senior member 91 mesaje
|
scris pe 28 apr 2015 20:13 de ValiNidelciu
multi spun ca principala problema este ca daca ai mai multa masa musculara decat trebuie te misti mai greu si iti pierzi din mobilitate,insa asta nu este o regula..am vazut foarte multi baieti mari care se miscau destul de bine.
problema ar cam fii castigul in masa musculara..dar o sa mananc cat trebuie si sper sa nu am probleme..eventual o sa iau niste bcaa cat inca mai tin faza de definire.
|
sus |
|
vladfloryn
Senior member 111 mesaje
|
scris pe 28 apr 2015 21:14 de vladfloryn
multi spun ca principala problema este ca daca ai mai multa masa musculara decat trebuie te misti mai greu si iti pierzi din mobilitate,insa asta nu este o regula..am vazut foarte multi baieti mari care se miscau destul de bine.
problema ar cam fii castigul in masa musculara..dar o sa mananc cat trebuie si sper sa nu am probleme..eventual o sa iau niste bcaa cat inca mai tin faza de definire.
Astea sunt deja mituri din aceeasi categorie cu "daca ma duc la sala ma fac prea mare". In sporturile de contact s-a introdus cu succes antrenamentul cu greutati, imbinat cu antrenamente specifice pt dinamica, mobilitate si cardio da rezultate optime.
Calculeaza-ti orientativ numarul de calorii necesare si le adaptezi pe parcurs in functie de cum iti merge. Daca mananci suficient si te si odihnesti pe masura efortului depus, nu vad sa fie vreo problema in a acumula in continuare masa musculara.
Cand treci de pe keto pe dieta ce include si carbo fa-o treptat. Succes!
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 5 din 5
| |
|