Pagina 1 2 3 din 3
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: as vrea sa cresc in piept si bicep
scris pe 24 aug 2004 23:10 de Anonim
as vrea sa stiu si eu cum e exercitiul ala "pull over"..
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: as vrea sa cresc in piept si b
scris pe 12 oct 2004 20:30 de Anonim
eu am 34 la brat si imping 70, dar am 18 ani. deci eu unu nu prea cred ca poate impinge el atat la piept la 14 ani oricat de dezvoltat ar fi.)
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: as vrea sa cresc in piept si biceps
scris pe 26 oct 2004 16:35 de Anonim
atata timp cat faci nu iti afecteaza nici o masa daca faci cu asa greutati la piept inseamna ca pentru varsta ta esti destul de dezvoltat si cred ca ar trebui sa ramai sa cam pana pe la 18-19 ani ca sa nai cresti un pic )
|
sus |
|
geo
Guest
|
Re: as vrea sa cresc in piept si biceps
scris pe 7 nov 2004 15:42 de geo
ce vrajeala pe copkilu ala de 14 ani
eu am 15 ani,trag de fiare de doi ani cu pauze si am in brat 34 si juma la rece,LA 14 ANI AI LUI AVEAM 32,msi eu vreau sa vad poza lui.
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Altceva
scris pe 8 nov 2004 08:43 de Anonim
Va rog pe astia care se pricep sa se uite pe subiectul de pe forum "Niste chestii elementare legate de alimentatie", sa se dea cu parerea. Va multumesc
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 13 nov 2004 06:31 de Anonim
Bah voi sunteti nebuni , chiar il crdeeti p-ala ca la 14 ani are 36-37 in brat, si face;la piept cu 60-65....?
Eu am 30 la brat si fac impins cu 70. Ce parere ai? Pentru 36-37 la brat, ar trebui sa impinga 100 de kg, cel putin.
Mda...Ce zici tu..cu 30 al tau in brat impingi 70...bun..dar de ce crezi ca dac ai 36-37 in brat trebuie sa impingi neaparat cu 100?hmmm ma dezamagesti...ce legatura are fortza cu masa musculara??
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 13 nov 2004 06:34 de Anonim
Bah voi sunteti nebuni , chiar il crdeeti p-ala ca la 14 ani are 36-37 in brat, si face;la piept cu 60-65....?
Eu am 30 la brat si fac impins cu 70. Ce parere ai? Pentru 36-37 la brat, ar trebui sa impinga 100 de kg, cel putin.
Mda...Ce zici tu..cu 30 al tau in brat impingi 70...bun..dar de ce crezi ca dac ai 36-37 in brat trebuie sa impingi neaparat cu 100?hmmm ma dezamagesti...ce legatura are fortza cu masa musculara?mai intreaba si tu...nu de alta dar majoritatea culturistilor trag pt masa uneori exagerata...dar cunosc culturisti care pun forta inaintea marimii musculaturii
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: as vrea sa cresc in piept si biceps
scris pe 13 nov 2004 22:38 de Anonim
frate lucreaza.baga mare.asa cresti
Bah voi sunteti nebuni , chiar il crdeeti p-ala ca la 14 ani are 36-37 in brat, si face;la piept cu 60-65....?Pai un tovaras de-al meu are 17 ani , trege de un an , ma rog a facut ceva pauze , da are-n brat 34 si face la piept cu maxim 60 , poate si pt ca vrea sa mai creasca.Oricum parerea mea e ca ala le abureste , la 14 ani nu rezista corpul la o asa presiune , cedeaza fizic , si daca sa zicem ca ar rezista, peste 2-3 ani incep sa-l doara toate articulatiile...
Astept si eu o poza de la Ronie Coleman asta de 14 ani la:akamakaveli@thuglove.com
Teoretic este foarte posibil.Muschiul rezista la niste tensiuni extraordinare din punct de vedere teoretic in timp ce osatura este fantastica -300 kg.Nici pe alpinisti nui crede nimeni ca fac si dreg,sunt slabi ca draku ,dar antebratele lor spun multe
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 28 nov 2004 04:18 de Anonim
pustiul e obez, asta e clar de are cit a zis in brat. E numai slanina>
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 27 feb 2005 14:22 de Anonim
ce exerciti trebuie sa fac pentru piept si biceps ca sa cresc in masa si forta desi am 14 ani am la rece 35si la cald 36-37 as vrea sa cresc mai mult la piept forta am dar nu se prea vede fac serile cu 60-65
AS VREA SA IMI SUGERATI CEVA SAU POATE MI-ATI TRIMITE UN PROGRAM DE EXERCITI
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Fara titlu
scris pe 27 feb 2005 16:53 de Anonim
As vrea sa stiu si eu care sunt cele mai bune exercitii pt dorsal.
|
sus |
|
Buffy
Guest
|
scris pe 1 mar 2005 14:29 de Buffy
pustiulica tu nu ai capacitate anul asta? ma mir ca nu te intrebi si tu de metoda aia inteligenta de crestere a organului genital, trecand peste asta in loc sa cereti metode pt a ajunge pachete de muschi mai bine v`ati interesa de metode pt a mari procentul de inteligenta
|
sus |
|
Exotic
Guest
|
scris pe 6 mar 2005 11:42 de Exotic
Bah voi sunteti nebuni , chiar il crdeeti p-ala ca la 14 ani are 36-37 in brat, si face;la piept cu 60-65....?Pai un tovaras de-al meu are 17 ani , trege de un an , ma rog a facut ceva pauze , da are-n brat 34 si face la piept cu maxim 60 , poate si pt ca vrea sa mai creasca.Oricum parerea mea e ca ala le abureste , la 14 ani nu rezista corpul la o asa presiune , cedeaza fizic , si daca sa zicem ca ar rezista, peste 2-3 ani incep sa-l doara toate articulatiile...
Astept si eu o poza de la Ronie Coleman asta de 14 ani la:akamakaveli@thuglove.com
La 14 ani 37 la brat e mult. Eu am 17 ani si de de 2 ani ma antrenez si am 34 la brat si la piept trag 80
|
sus |
|
leu
Guest
|
Re:
scris pe 6 mar 2005 14:58 de leu
As vrea sa stiu si eu care sunt cele mai bune exercitii pt dorsal. ei eu iti dau parerea mea: tractiuni, in fata, spate, ramat cu bara, cu gantere si altele. iar pt cei care nu dau dovada de seriozitate, mai bine sa se duca la sapa de cauciuc, pt ca pe acest forum sunt o sumedenie de oameni, care serios vor sa-i ajute pe cei care cer ajutor sau sfaturi, iar la cele scrise de mai sus si tie iti suna glogovat, cel cu 36-37 la rece ai ai 14 ani.[goute]/
|
sus |
|
leu
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: as vrea sa cresc in piept
scris pe 6 mar 2005 15:06 de leu
eu am 34 la brat si imping 70, dar am 18 ani. deci eu unu nu prea cred ca poate impinge el atat la piept la 14 ani oricat de dezvoltat ar fi.) eu cunosc mai multe specimene ca si lake ista-l nostru, ei iau tot felu de medicamente(stiti voi la ce ma refer) tot ca asa inping si ei tot cam asa au si ei bratu, dar in schimb arata de parca nau facut niciodata culturism.[/qoute].
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 17 oct 2005 15:11 de Anonim
ce exerciti trebuie sa fac pentru piept si biceps ca sa cresc in masa si forta desi am 14 ani am la rece 35si la cald 36-37 as vrea sa cresc mai mult la piept forta am dar nu se prea vede fac serile cu 60-65
AS VREA SA IMI SUGERATI CEVA SAU POATE MI-ATI TRIMITE UN PROGRAM DE EXERCITI :
|
sus |
|
Fedor
Expert member 600 mesaje
|
scris pe 17 oct 2005 21:53 de Fedor
Nu fi asa categoric omule,poate ca tanarul e un fenomen...Victor Richards avea brate de 16 inches(41cmm) inainte de a se apuca de culturism(cam pe la pubertate)..
Nu caut nimic...Doar ma uit
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 18 oct 2005 21:20 de Anonim
bai tu esti cam fraier...eu am 16 ani si am aceleasi masuri cu baiatul de mai sus.nu imping la piept cu 100 ci cu max 70.marimea nu e neaparat proportionala cu forta de antrenament.
|
sus |
|
sesu
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 22 oct 2005 12:36 de sesu
[blue]bai frate daca nul crezi pa ala ca are 35-36 in brat si face cu 65 piept inseamna ca nu ai vazu tnimik io am aproape 16 ani si am in biceps 39 la cald si fac piept cu 75 .SI CEL MAI IMPORTANT II CA NU AM LUAT NICI O PASTILA SAU CEVA DIN ALEA NICI MACAR PROTEINE.SI FAC ACEST SPORT DE 1AN SI 5LUNI.DECI NU AI DECE SA TE MIRI[/blue]
sgi
|
sus |
|
needweed80
Veteran member 225 mesaje
|
scris pe 22 oct 2005 13:34 de needweed80
si grasime cata ai?pune si tu niste poze cu tine sa te vedem
shut up and train!!!
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 22 oct 2005 13:57 de Anonim
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 12 nov 2005 20:46 de Anonim
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: as vrea sa cresc in piept si biceps
scris pe 12 nov 2005 20:46 de Anonim
|
sus |
|
blitzbog
Junior member 43 mesaje
|
scris pe 12 nov 2005 22:45 de blitzbog
teoretic nici nu ar trebui sa te antrenezi la varsta aia decat foarte usor...mai asteapta si tu pana la 17-18 ani pana sa incepi sa tragi tare...
eu unul sunt adeptul greutatilor mari dar ca sa cresti in masa nu-i neaparata nevoie sa lucrezi cu greutati mari...mie mi-au demonstrat treaba asta destui dar care vroiau doar masa...eu unul ca mai toti de altfel...fac si un pic de powerlifting...
am si eu buletin...!
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 14 nov 2005 15:19 de Anonim
salut eu am aproape 18 fac de 2 luni am 31 cred si imping la piept cu 60-70. Acum intrebarea
cum se masoara muschii cand sunt incalziti sau nu si in ce pozitie adica de ex. pt brat mana sta libera, incordata, ridicata???
sau pt. piept masor fara sa inspir pls raspundeti ca sa stiu si eu cat am asa orientativ
|
sus |
|
Fedor
Expert member 600 mesaje
|
scris pe 14 nov 2005 17:34 de Fedor
da,cred ca fiecare culturist este tentat in permanenta sa isi imbunatateasca recordurile de forta.Desi toata lumea stie cat de periculoase sunt aceste exercitii de teribilism putini sunt cei care rezista tentatiei.Eu unul NU ma numar printre ei
Nu caut nimic...Doar ma uit
|
sus |
|
alexdr
Junior member 16 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: as vrea sa cresc in piept
scris pe 14 nov 2005 18:19 de alexdr
am 16 ani si am 38.5 cm in brat...1.85 m si 81 kg
|
sus |
|
alexdr
Junior member 16 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: as vrea sa cresc in pi
scris pe 14 nov 2005 18:20 de alexdr
nici eu nu am incercat niciodata serii de 1-2 repetari
|
sus |
|
ColemanBT
Guest
|
scris pe 14 nov 2005 19:06 de ColemanBT
baga flotari
|
sus |
|
blitzbog
Junior member 43 mesaje
|
scris pe 14 nov 2005 21:37 de blitzbog
salut eu am aproape 18 fac de 2 luni am 31 cred si imping la piept cu 60-70. Acum intrebarea
cum se masoara muschii cand sunt incalziti sau nu si in ce pozitie adica de ex. pt brat mana sta libera, incordata, ridicata???
sau pt. piept masor fara sa inspir pls raspundeti ca sa stiu si eu cat am asa orientativ
in general bratul se masoara la rece...si flexat si incordat...iar centimetrul se pune in punctul maxim al bratului
si ca sa fiu un pic mai explicit tebuie sa ai pumnul in zona capului...orice alta pozitie in care te masori nu este relevanta..
am si eu buletin...!
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 din 3
| |
|