Pagina 1 din 1
Marco
Guest
|
sfaturi despre epilat
scris pe 10 mai 2004 14:16 de Marco
Vreau si eu sa stiu care e cea mai buna metoda de epilare pe tot corpul deoarece am o "podoaba" destul de bogata..
Mi-e cam jena sa ma duc la cosmeticiana pt un epilat cu ceara deoarece nu m-am epilat niciodata si daca nu rezist durerii ma fac naibii de panarama :|...
Doresc in special sa scap pe parul de pe pe piept ca arat ca un varcolac ...
|
sus |
|
ondokuz
Newbie 1 mesaje
|
Re: sfaturi despre epilat
scris pe 26 mai 2004 10:22 de ondokuz
Vreau si eu sa stiu care e cea mai buna metoda de epilare pe tot corpul deoarece am o "podoaba" destul de bogata..
Mi-e cam jena sa ma duc la cosmeticiana pt un epilat cu ceara deoarece nu m-am epilat niciodata si daca nu rezist durerii ma fac naibii de panarama :|...
eu zic sa incepi cu o crema depilatoare. e o matoda rapida si destul de eficienta. bine, nu se compara cu ceara.gasesti asa ceva in farmacii si supermarket-uri destul de usor. calitatea creste odata cu pretul. daca nu esti pretentios poti sa o folosesti pe cea de la Farmec. e in jur de 60.000 si are ambalajul galben. oricum toate au instructiuni de folosire si te descurci singur. dupa 4-5 aplicari repetate firul de par se subtiaza (crema, de fapt, il arde)si o sa poti sa treci la epilatul cu ceara fara sa te mai doara atat de rau.
Look deep into the April face
|
sus |
|
Marco
Guest
|
Re: Re: sfaturi despre epilat
scris pe 29 mai 2004 01:34 de Marco
Mersi pt sfat...
Personal stiam ca epilatul cu crema are aceleasi urmari ca si rasul cu lama, asta incluzand si ingrosarea firului de par (nu subtierea lui)..
Mai ales ca nu tine mai mult de 1-2 zile...
Mai astept pareri...
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: sfaturi despre epilat
scris pe 25 iun 2004 01:34 de Anonim
Crema nu are aceleasi efecte ca si lama. Dupa lama firul creste mai des mai viguros si mai inchis la culoare. Dua epilatul cu crema este ars si creste normal ba chiar mai subtire si mai fin dupa cateva folosiri!
|
sus |
|
Dacul
Junior member 30 mesaje
|
scris pe 9 iul 2012 00:03 de Dacul
Sunt incepator pe aici dar la cosmetica ma pricep cat de cat si pot spune cu foarte mare incredere sa te duci la salon sa te epilezi cu ceara de unica folosinta pentru ca eu am folosit crema depilatoare si acum sufar de fire groase si peste tot si am avut si o ciuperca din cauza ca arde pielea pentru ca , contine sulf. SFAT te duci la salon si iei un calmant inainte deala pe baza de plante mai era o metoda cu ceva fiole care te dai cu ele pe unde te epilezi sa iti amorteasca usor dar nu cred ca are rost nu e asa " dracu de negru " Spor
|
sus |
|
Gabriela68
Junior member 13 mesaje
|
scris pe 9 iul 2012 16:33 de Gabriela68
Imi permit sa-ti dau un sfat in legatura cu epilarea. Mergi la cosmetica. Nu te rade, nu folosi creme epilatoare, daca vrei sa scapi de par. Da, e dureroasa prima epilare cu ceara, dar parul incepe sa creasca dupa cca 2 saptamani, plus ca in timp firul se subtiaza.
Nici o cosmeticiana nu o sa rada de tine Nu esti nici primul, nici ultimul care, probabil, nu va suporta usor durerea de la epilat. Te astept cu vesti!
|
sus |
|
zaqwert
Senior member 77 mesaje
|
scris pe 9 iul 2012 19:04 de zaqwert
Imi permit sa-ti dau un sfat in legatura cu epilarea. Mergi la cosmetica. Nu te rade, nu folosi creme epilatoare, daca vrei sa scapi de par. Da, e dureroasa prima epilare cu ceara, dar parul incepe sa creasca dupa cca 2 saptamani, plus ca in timp firul se subtiaza.
Nici o cosmeticiana nu o sa rada de tine Nu esti nici primul, nici ultimul care, probabil, nu va suporta usor durerea de la epilat. Te astept cu vesti!
Sfaturile voastre sunt minunate, magnifice, superbe doar ca au venit cu o intarziere de vreo 8 ani, cred ca intre timp omul a facut ceva cu parul ala ca doar nu s-o fi transformat in Tarzan... he he he ..tare de tot faza asta, demna de epicfail.com
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 9 iul 2012 19:36 de MrOlympia
Sfaturile voastre sunt minunate, magnifice, superbe doar ca au venit cu o intarziere de vreo 8 ani, cred ca intre timp omul a facut ceva cu parul ala ca doar nu s-o fi transformat in Tarzan... he he he ..tare de tot faza asta, demna de epicfail.com
Poate sunt folositoare pentru altii sfaturile .. ca au fost date direct pentru o persoana anume asta e altceva dar indirect sunt folositoare si pentru altii care vizualizeaza acest topic .
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 9 iul 2012 21:58 de adi123
foarte bune sfaturile. cand mai pun ceva muschi pe mine poate am sa fac si eu o vizita pentru epilare si eu cam sunt genul de paros
Editat de adi123 pe 9 iul 2012 21:59
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|