Pagina 1 din 1
CarloU
Newbie 9 mesaje
|
Ajutor Supliment.
scris pe 13 iul 2013 13:32 de CarloU
Buna ziua,dupa cum puteti vedea sunt nou pe forum,imi pare rau ca nu l-am descoperit mai devreme.Sa incep prin a ma prezenta:Ma numesc Carlo,am 17 ani,si pot spune ca sunt un ectomorf in adevaratul sens al cuvantului:176cm si 64kg.Motivul principal pentru care am deschis acest topic este acela de a castiga niste informatii in plus despre anumite suplimente,si folosirea lor,m-am hotarat sa iau un gainer Creatine Pro mass de la PN pentru inceput,si o creatina.Probabil ma veti intreba de ce am mai optat pentru creatina,atata timp cat gainer-ul contine deja 5gr de creatina pe portie.Ei bine,aici apare nelamurirea meain cate stiu,ar trebuii sa fac o perioada de incarcare cu creatina timp de 5-7 zile cu 20gr pe zi,iar eu daca voi lua 2 doze din gainer pe zi inseamna 10 gr de creatina,iar celelalte 10gr inainte,si dupa antrenament odata cu gainerul adica in acelasi shake,sau cum?
A doua mea nelamurire este folosirea de creatina:Stiu ca trebuie folosita cu un carbohidrat simplu,dar nu stiu exact ce inseamna asta,eu de aici inteleg posibile variante:
1.Trebuie luata neaparat cu un supliment cu carbo.
2.Poate fii luata odata cu gainer-ul(in acelasi shake)pentru ca,contine deja carbohidrati.
3.Obligatoriu cu dextroza.
Va rog sa imi explicati cum se administreaza creatina acu carbo simplu..si mai ales daca o pot folosii direct in gainer-ul pe care il am in acelasi shake.Va astept si cu alte sugestii de gainer,dar care sa fie apropiate de pret cu Creatine Pro mass.Sper ca nu v-am plictisit,si va multumesc!Tind sa mentionez ca alimentatia o am bine pusa la punct,somnul la fel,antrenamentul..tot.Singura nebuloasa ar ramane aceasta dilema cu gaineru-l si creatina.Niste pareri despre Pro Mass de la PN,as vrea sa ma ingras si din cate am auzit,cu 2-3 portii pe zii,la 80carbo pe portie,este posibil?
Editat de CarloU pe 13 iul 2013 13:51
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
Re: Ajutor Supliment.
scris pe 13 iul 2013 14:50 de raduroberti
Buna ziua,dupa cum puteti vedea sunt nou pe forum,imi pare rau ca nu l-am descoperit mai devreme.Sa incep prin a ma prezenta:Ma numesc Carlo,am 17 ani,si pot spune ca sunt un ectomorf in adevaratul sens al cuvantului:176cm si 64kg.Motivul principal pentru care am deschis acest topic este acela de a castiga niste informatii in plus despre anumite suplimente,si folosirea lor,m-am hotarat sa iau un gainer Creatine Pro mass de la PN pentru inceput,si o creatina.Probabil ma veti intreba de ce am mai optat pentru creatina,atata timp cat gainer-ul contine deja 5gr de creatina pe portie.Ei bine,aici apare nelamurirea meain cate stiu,ar trebuii sa fac o perioada de incarcare cu creatina timp de 5-7 zile cu 20gr pe zi,iar eu daca voi lua 2 doze din gainer pe zi inseamna 10 gr de creatina,iar celelalte 10gr inainte,si dupa antrenament odata cu gainerul adica in acelasi shake,sau cum?
A doua mea nelamurire este folosirea de creatina:Stiu ca trebuie folosita cu un carbohidrat simplu,dar nu stiu exact ce inseamna asta,eu de aici inteleg posibile variante:
2.Poate fii luata odata cu gainer-ul(in acelasi shake)pentru ca,contine deja carbohidrati.
Va rog sa imi explicati cum se administreaza creatina acu carbo simplu..si mai ales daca o pot folosii direct in gainer-ul pe care il am in acelasi shake.Va astept si cu alte sugestii de gainer,dar care sa fie apropiate de pret cu Creatine Pro mass.Sper ca nu v-am plictisit,si va multumesc!Tind sa mentionez ca alimentatia o am bine pusa la punct,somnul la fel,antrenamentul..tot.Singura nebuloasa ar ramane aceasta dilema cu gaineru-l si creatina.Niste pareri despre Pro Mass de la PN,as vrea sa ma ingras si din cate am auzit,cu 2-3 portii pe zii,la 80carbo pe portie,este posibil?
Normal ori ce supliment ce contine creatina trebuie folosit dupa ce ai 18 ani impliniti...
Daca zici ca ai o alimentatie pusa la punc pt ce o suplimentezi cu ceva???
Suplimentul care l ai luat tu are 43g carbo din care 28 zahar(cam mult parerea mea)
Nu trebuie incarcare ...
Pastreaza creatina dupa ce termini suplimentul si o folosesti cu dextroza
|
sus |
|
CarloU
Newbie 9 mesaje
|
scris pe 13 iul 2013 14:56 de CarloU
Suplimentul il iau pentru a ma ajuta sa mai castig in greutate,de cand am inceput sa mananc mai bine,am luat cam 1kg doar din mancare,dar simt ca trebuie sa suplimentez cu ceva.Deci sa inteleg ca,pot sa amestec creatina in acelasi shake cu gainer-ul pe care il folosesc?Si inca ceva,perioada de incarcare este absolut necesara?
|
sus |
|
winuleTz
Senior member 75 mesaje
|
scris pe 13 iul 2013 15:05 de winuleTz
Suplimentul il iau pentru a ma ajuta sa mai castig in greutate,de cand am inceput sa mananc mai bine,am luat cam 1kg doar din mancare,dar simt ca trebuie sa suplimentez cu ceva.Deci sa inteleg ca,pot sa amestec creatina in acelasi shake cu gainer-ul pe care il folosesc?Si inca ceva,perioada de incarcare este absolut necesara?
corpul uman poate sa retina intre 5-8 g de creatina pe zi , nu stiu dc iei 20g pe zi....
Editat de winuleTz pe 13 iul 2013 15:06
|
sus |
|
CarloU
Newbie 9 mesaje
|
scris pe 13 iul 2013 15:13 de CarloU
corpul uman poate sa retina intre 5-8 g de creatina pe zi , nu stiu dc iei 20g pe zi....
Tocmai de asta intreb inainte sa iau.Cat despre doza de 20gr pe zi,din mai multe surse am citit ca,daca faci perioada de incarcare cu 20gr pe zi timp de 5-7 zile,poti acumula o crestere in greutate.Acum nu sunt sigur,tocmai de aceea incerc sa aflu parerile celor mai experimentati.
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 13 iul 2013 15:20 de raduroberti
Da tu ai citit ce am scris ???
NU TREBUIE INCARCARE!!!!
Daca tu iei o protie din praful ala care l ai cumparat si pui 5g de creatina in shake sunt 10g odata....daca bei 2 shake uri pe zi sunt 20g creatina ....gresit ...intelegi acum???
mai citeste odata ce am scris ...
Editat de raduroberti pe 13 iul 2013 15:23
|
sus |
|
CarloU
Newbie 9 mesaje
|
scris pe 13 iul 2013 15:32 de CarloU
Da tu ai citit ce am scris ???
NU TREBUIE INCARCARE!!!!
Daca tu iei o protie din praful ala care l ai cumparat si pui 5g de creatina in shake sunt 10g odata....daca bei 2 shake uri pe zi sunt 20g creatina ....gresit ...intelegi acum???
mai citeste odata ce am scris ...
Da,asa e,imi cer scuze,nu am observat partea cu incarcare!
Multumesc pentru raspuns si daca ai niste recomandari de gainer..dar sa nu fie foarte scumpe,te ascult.
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 13 iul 2013 16:23 de raduroberti
Da,asa e,imi cer scuze,nu am observat partea cu incarcare!
Multumesc pentru raspuns si daca ai niste recomandari de gainer..dar sa nu fie foarte scumpe,te ascult.
Advance mass sau mass gainer
|
sus |
|
Centauru
Junior member 39 mesaje
|
scris pe 13 iul 2013 16:52 de Centauru
Serious Mass de la ON(am luat in greutate de la 68 la 72 de kilograme in sub 1 una si sunt tot ectomorf) + mancare si odihna.
|
sus |
|
Ursu1
Veteran member 259 mesaje
|
scris pe 13 iul 2013 18:26 de Ursu1
de ce punctele de suspensie?
ai luat 4 kg in greutate dar sunt calitative sau cantitative?
http://www.culturism.ro/forum/jurnal-personal/jurnal-ursu1.html#last Orice parerea este bine venita fie ea rea sau buna
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 13 iul 2013 18:45 de raduroberti
de ce punctele de suspensie?
Am intrat cu tel. Si a ramas mesajul anterior in browser si cand am intrat din nou sa mai trimis odata acelasi mesaj...capisi
Ori cum nu se intelege nimic din ce ai scris tu asa ca...
|
sus |
|
Centauru
Junior member 39 mesaje
|
scris pe 13 iul 2013 18:48 de Centauru
Am intrat cu tel. Si a ramas mesajul anterior in browser si cand am intrat din nou sa mai trimis odata acelasi mesaj...capisi
Ori cum nu se intelege nimic din ce ai scris tu asa ca...
Nu am putut sa sterg mesajele asa ca am editat si pus punct si daca tot nu intelegi o sa evit sa pun semne de punctuatie in cazul in care te incurca si pe aceasta cale imi cer scuze daca ti-am stricat ochii recomandand serious mass avand in vedere ca nu sunt atat de vechi pe forum si imi permit sa imi scriu parerea
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 13 iul 2013 18:58 de raduroberti
Nu am putut sa sterg mesajele asa ca am editat si pus punct si daca tot nu intelegi o sa evit sa pun semne de punctuatie in cazul in care te incurca si pe aceasta cale imi cer scuze daca ti-am stricat ochii recomandand serious mass avand in vedere ca nu sunt atat de vechi pe forum si imi permit sa imi scriu parerea
Tu poti sa spui ce vrei si sa faci cum vrei ...ori ce sfat e bine venit pt colegul nostru...dar ce spui tu pe mine nu ma intereseaza...intelegi acum???
Si ori cum recomandarea mea principala a fost sa nu ia nici un supliment pana la 18 ani...acum fiecare face cum il taie capul
|
sus |
|
CarloU
Newbie 9 mesaje
|
scris pe 13 iul 2013 21:25 de CarloU
Am vazut toate recomandarile,dar serious mass mi se pare cam scump.Oricum,mai ma consult putin inainte.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 13 iul 2013 23:50 de basu
Simti profund gresit.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
CarloU
Newbie 9 mesaje
|
scris pe 15 iul 2013 21:41 de CarloU
Ce parere aveti despre creatine pro mass?Tocmai am comandat o galeata de 3kg,impreuna cu niste vitamine..eu fiind ectomorf,credeti ca s-ar simtii macar putin rezultatele?
|
sus |
|
DMX22
Senior member 62 mesaje
|
scris pe 16 iul 2013 02:36 de DMX22
Ce parere aveti despre creatine pro mass?Tocmai am comandat o galeata de 3kg,impreuna cu niste vitamine..eu fiind ectomorf,credeti ca s-ar simtii macar putin rezultatele?
20 de g de creatina pe zi?)maxim ,maxim 10 ,de preferabil 5 pe zi .
|
sus |
|
DMX22
Senior member 62 mesaje
|
scris pe 16 iul 2013 14:07 de DMX22
10 cu 10 fac 20,asa cred,nu stiu poate ma insel.
|
sus |
|
CarloU
Newbie 9 mesaje
|
scris pe 16 iul 2013 14:24 de CarloU
10 cu 10 fac 20,asa cred,nu stiu poate ma insel.
Intradevar,insa ii voi urma sfatul lui radu,si voi pastra creatina dupa ce se va termina gaineru-l.Cei care ati folosit Creatine pro mass de la Pn,ati avut cat de cat rezultate?
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|