Pagina 1 din 1
ann24
Newbie 5 mesaje
|
Jurnal Ann24
scris pe 10 aug 2015 21:24 de ann24
Buna! As avea nevoie de o mana de ajutor din partea voastra.
Sunt fata, undeva la 170cm si 61-62kg..Vreau sa slabesc si intentionez sa-mi cumpar pachetul de la MegaProteine Slim N Time( fat burner + meal replacement shake).. iar dupa ce slabesc, vreau sa pun masa musculara. Mentionez ca nu consum fast food/alcool/sucuri/grasimi si fac exercitii in fiecare seara (nu o sa am timp de sala- fac exercitii pentru acasa)
Acum..intrebarile:
1) dupa ce iau Slim N Time si ajung la greutatea dorita cum ar trebui sa-mi continui alimentatia fara a avea de suferit? avand in vedere ca pentru a pune masa musculara trebuie sa am calorii in +, iar acum pot spune ca am o dieta hipocalorica)
2) ca orice fata...vreau sa-mi modelez posteriorul..ce exercitii recomandati?
3) imi recomandati proteinele pentru a pune masa musculara dupa slabire?
daca imi mai aduc aminte de ceva, revin cu intrebari, sper sa nu supar pe nimeni
Editat de shift pe 11 aug 2015 00:30
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
Re: Jurnal Ann24
scris pe 11 aug 2015 00:31 de shift
Sunt fata, undeva la 170cm si 61-62kg..Vreau sa slabesc si intentionez sa-mi cumpar pachetul de la MegaProteine Slim N Time( fat burner + meal replacement shake).. iar dupa ce slabesc, vreau sa pun masa musculara. Mentionez ca nu consum fast food/alcool/sucuri/grasimi si fac exercitii in fiecare seara (nu o sa am timp de sala- fac exercitii pentru acasa)
Acum..intrebarile:
1) dupa ce iau Slim N Time si ajung la greutatea dorita cum ar trebui sa-mi continui alimentatia fara a avea de suferit? avand in vedere ca pentru a pune masa musculara trebuie sa am calorii in +, iar acum pot spune ca am o dieta hipocalorica)
daca imi mai aduc aminte de ceva, revin cu intrebari, sper sa nu supar pe nimeni
Salut.
Asa se slabeste, pentru restul mai cauti pe site ca ai raspunsuri la tot
http://www.fitbody.ro/metoda-de-slabire-rapida-fara-cura-sau-dieta.html
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
CataNica
Senior member 111 mesaje
|
scris pe 11 aug 2015 02:08 de CataNica
Acum..intrebarile:
Buna, sincer nu iti recomand fat burnere meal replacement si alte prostii care fac "minuni", cele mai importante sunt activitatea fizica si alimentatia, iar dupa ce pui total la punct aceste doua aspecte si ajungi intr un punct in care chiar nu mai poti "avansa" pentru atingerea obiectivului, atunci adaugi suplimente si alte chestii. Singurul supliment care e bun pentru slabirea grasimi (in opinia mea, si in cunostintele Practice, nu doar in informatii si teorii)) este L-Carnitita in unele cazuri combinata cu alte suplimente, dar isi face treaba si singura si este la un pret destul de ok. Ai spus ca nu ai timp de sala si faci exercitii acasa, iti propun o aplicatie pentru telefon, Seven minutes workout "seven" with high intervals, are tot felul de "grupari"(am un lapsus in legatura cu acest cuvant) de exercitii pentru obiectivul propus, spre exemplu Partea de sus a corpului, de jos, Cardio, fat burner, putere etc, pe langa ei spun ca e dovedit stiintific ca aceasta aplicstie ajuta, ai si cuvantul meu ca e foarte buna si se vad rezultate, mai mult poti citi si afla, pentru ca vreau sa ss insinueze ca fac reclama sau ceva..
Acuma raspunsuri la intrebari:
1. Incep prin a spune ca, banuiesc ca nu doresti sa devii vreo culturista plina de muschi, si sa fii fit si sa arati foarte bine (nu ai specificat, asa ca banuiesc si eu , daca gresesc ma poti corecta) In primul rand, sunt total
CONTRA la slabirea cu prafuri si alimentatia pe Locul doi droarece nu slabesti grasime in principiu si mai mult masa, apa si alte "prostii" (am un prieten care a dat 15MILIOANE pe prafuri de slabit, de la 70kg a ajuns la 50 si arata lafel, are burta etc, deci sunt contra, parerea mea e ca trebuia sa ai o alimentatie echilibrata dupa ce slabesti si cand vrei sa slabesti deficit, dar sunt total Pro la exercitiile cu greutati pentru mentinere, chiar daca nu vei avea aceleasi rezultate in timpul deficitului decat pe surplus, totusi dupa ce vei slabii vei arata mult mai bine daca ai lucra si cu greutati.
2. Eu stiu (aici nu am "dovada" sau exemplu din exp proprie) ca Genuflexiunile normale, fandarile (in fata si in spate), genuflexiuni Sumo,eu cam atat stiu ca poti faci in casa, (nu prea am cunostiinte vaste in acest "domeniu" de exercitii), dar daca totusi decizi sa mergi la sala sunt multe aparate pentru picioare, eu stiu ca la presa daca tii picioarele maxim de sus lucrezi Glutei si Femuralul, in rest nu prea fac la alte aparate (pentru ca sala mea nu are ) dar stiu ac sunt o groaza.. (Poti incerca si din aplicatia care ti am spuso mai sus, de la sectiunea Cu exercitii pentru partea inferioara a corpului)
3. Ideea de baza cam asta este, din cate stiu trebuie sa folosesti si greutati destul de mari, pentru ca, cu greutatii mici nu poti adauga masa, repet asta o spun din cate stiu, nu stiu teoria acestui lucru.
Sper ca te ajuta ce am scris, totusi te poti "obosi" sa citesti si aceste "romane" lungi in legatura cu acest suniect, dupa acest site, dar nnumai, multa bafta in ceea ce faci.
|
sus |
|
ann24
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 11 aug 2015 07:19 de ann24
Buna, sincer nu iti recomand fat burnere meal replacement si alte prostii care fac "minuni", cele mai importante sunt activitatea fizica si alimentatia, iar dupa ce pui total la punct aceste doua aspecte si ajungi intr un punct in care chiar nu mai poti "avansa" pentru atingerea obiectivului, atunci adaugi suplimente si alte chestii. Singurul supliment care e bun pentru slabirea grasimi (in opinia mea, si in cunostintele Practice, nu doar in informatii si teorii)) este L-Carnitita in unele cazuri combinata cu alte suplimente, dar isi face treaba si singura si este la un pret destul de ok. Ai spus ca nu ai timp de sala si faci exercitii acasa, iti propun o aplicatie pentru telefon, Seven minutes workout "seven" with high intervals, are tot felul de "grupari"(am un lapsus in legatura cu acest cuvant) de exercitii pentru obiectivul propus, spre exemplu Partea de sus a corpului, de jos, Cardio, fat burner, putere etc, pe langa ei spun ca e dovedit stiintific ca aceasta aplicstie ajuta, ai si cuvantul meu ca e foarte buna si se vad rezultate, mai mult poti citi si afla, pentru ca vreau sa ss insinueze ca fac reclama sau ceva..
Acuma raspunsuri la intrebari:
1. Incep prin a spune ca, banuiesc ca nu doresti sa devii vreo culturista plina de muschi, si sa fii fit si sa arati foarte bine (nu ai specificat, asa ca banuiesc si eu , daca gresesc ma poti corecta) In primul rand, sunt total
CONTRA la slabirea cu prafuri si alimentatia pe Locul doi droarece nu slabesti grasime in principiu si mai mult masa, apa si alte "prostii" (am un prieten care a dat 15MILIOANE pe prafuri de slabit, de la 70kg a ajuns la 50 si arata lafel, are burta etc, deci sunt contra, parerea mea e ca trebuia sa ai o alimentatie echilibrata dupa ce slabesti si cand vrei sa slabesti deficit, dar sunt total Pro la exercitiile cu greutati pentru mentinere, chiar daca nu vei avea aceleasi rezultate in timpul deficitului decat pe surplus, totusi dupa ce vei slabii vei arata mult mai bine daca ai lucra si cu greutati.
2. Eu stiu (aici nu am "dovada" sau exemplu din exp proprie) ca Genuflexiunile normale, fandarile (in fata si in spate), genuflexiuni Sumo,eu cam atat stiu ca poti faci in casa, (nu prea am cunostiinte vaste in acest "domeniu" de exercitii), dar daca totusi decizi sa mergi la sala sunt multe aparate pentru picioare, eu stiu ca la presa daca tii picioarele maxim de sus lucrezi Glutei si Femuralul, in rest nu prea fac la alte aparate (pentru ca sala mea nu are ) dar stiu ac sunt o groaza.. (Poti incerca si din aplicatia care ti am spuso mai sus, de la sectiunea Cu exercitii pentru partea inferioara a corpului)
3. Ideea de baza cam asta este, din cate stiu trebuie sa folosesti si greutati destul de mari, pentru ca, cu greutatii mici nu poti adauga masa, repet asta o spun din cate stiu, nu stiu teoria acestui lucru.
Sper ca te ajuta ce am scris, totusi te poti "obosi" sa citesti si aceste "romane" lungi in legatura cu acest suniect, dupa acest site, dar nnumai, multa bafta in ceea ce faci.
Prietenul tau a facut sala/exercitii in timp ce lua acele prafuri sau din comoditate s-a bazat doar pe ele? Cred ca e normal sa ramana burta si piele lasata dupa atatea kg date jos fara sport.
Am citit sfaturile, multumesc tare mult, m-a ajutat!
Aveam de gand sa iau L-Carnitina sau CLA, apoi am vazut pachetul pentru slabire pe site si am zis ca o fi mai bun in ce vreau eu
@shift Multumesc pentru articol, l-am mai citit cu mare interes in timp ce "rascoleam" site-ul pentru informatii suplimentare. Si multumesc ca ai mutat thread-ul la locul lui
|
sus |
|
CataNica
Senior member 111 mesaje
|
scris pe 11 aug 2015 15:09 de CataNica
Prietenul tau a facut sala/exercitii in timp ce lua acele prafuri sau din comoditate s-a bazat doar pe ele? Cred ca e normal sa ramana burta si piele lasata dupa atatea kg date jos fara sport.
Am citit sfaturile, multumesc tare mult, m-a ajutat!
Aveam de gand sa iau L-Carnitina sau CLA, apoi am vazut pachetul pentru slabire pe site si am zis ca o fi mai bun in ce vreau eu
@shift Multumesc pentru articol, l-am mai citit cu mare interes in timp ce "rascoleam" site-ul pentru informatii suplimentare. Si multumesc ca ai mutat thread-ul la locul lui
Nu asta am incercat sa sublinie, ca prafurile fara sport si alimentatie nu ajuta, mai rau fac, el nu facea sport si rar manca ceva se baza doar pe acele prafuri, cred ca galetile aveau 2m inaltime si 1m latime (puss una peste alta-langa alta) repet, a dat 15 milioane pe toate, mrg. Eu spun din "experienta" ( nu a mea personala ) a unor prietene, chisr si mama a toate aceste suplimente minune si pastile toate sunt prostii, dupa parerea mea, iar de L Carnitina mi a spus fostul antrenor sa folosesc pentru a da grrasimea jos si pot spune 90% si a facut efectul (nu zic 100% pt ca asta sperie lumea dar si a facut treaba foarte bine) acuma nu stiu posibilitatile tale materiale si etc, poti sa testezi de toate daca ai bani desii nu e chiar sanatos, e corpul si sanatatea ta. Parerea mea ramane aceeasi, sport si alimentatie si se rezolva, trebuie doqr rabdare, daca vrei sa slabesti 20kg in o saptamana, iti spun de acum ca, chiar daca faci posibilul si slabesti atat, in maxim o luna le pui la loc si vei lua si in plus pe deasupra, ma rog, multa bafta.
|
sus |
|
ann24
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 11 aug 2015 20:16 de ann24
Sigur ca nu caut sa slabesc 20kg intr-o perioada redusa. Caut un regim alimentar si un stil de viata de lunga durata! Am temperament coleric, singurul care ma face sa-mi alung "nebuniile" e sportul, plus ca nu sunt multumita de corpul meu! Si cand vreau ceva, obtin..indiferent cat costa sau cat dureaza.
O sa iau CLA si carnitina incepand din septembrie..nu de alta, dar vin de la mare pe 30 si cred ca o sa fie "dezmat" dpdv alimentar ( fiind la hotel, nu o sa-mi pot prepara singura mancarea).
Acum caut sa-mi impart mesele si sa-mi cumpar alimentele ca sa-mi pot asigura proteinele (am pierdut masa musculara slabind)
Multumesc pentru pareri si sfaturi, astept si altele
1)E ok sa lucrez in fiecare zi o alta grupa de muschi? Daca da, un mic exemplu de antrenament?
2)Carnitina de la ProNutrition e buna? Ce altceva recomandati?
Nu e vorba de bani, mai ales ca nu e un supliment scump la nicio alta firma din ce am observat
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 11 aug 2015 21:20 de adi123
Sigur ca nu caut sa slabesc 20kg intr-o perioada redusa. Caut un regim alimentar si un stil de viata de lunga durata! Am temperament coleric, singurul care ma face sa-mi alung "nebuniile" e sportul, plus ca nu sunt multumita de corpul meu! Si cand vreau ceva, obtin..indiferent cat costa sau cat dureaza.
O sa iau CLA si carnitina incepand din septembrie..nu de alta, dar vin de la mare pe 30 si cred ca o sa fie "dezmat" dpdv alimentar ( fiind la hotel, nu o sa-mi pot prepara singura mancarea).
Acum caut sa-mi impart mesele si sa-mi cumpar alimentele ca sa-mi pot asigura proteinele (am pierdut masa musculara slabind)
Multumesc pentru pareri si sfaturi, astept si altele
1)E ok sa lucrez in fiecare zi o alta grupa de muschi? Daca da, un mic exemplu de antrenament?
2)Carnitina de la ProNutrition e buna? Ce altceva recomandati?
Nu e vorba de bani, mai ales ca nu e un supliment scump la nicio alta firma din ce am observat
da, e bine sa imparti zilele pe grupe de muschi. din punctul meu de vedere cel mai simplu mod de a da jos excesul de grasime este sa iti faci un program bine calculat de alimentatie de la care sa nu te abati deloc, sa nu mananci nimic altceva pe langa acele mese ( fara misici gustari de orice fel), 20-30 g proteine la fiecare masa, renunta la paine de tot in caz ca mancai, renunta la acei carbohidrati simpli, fara sucuri sau alcool, bea apa multa etc.
ai putea incerca o alimentatie de genul:
masa 1- oua fierte
masa 2 - o conserva de tot in suc propriu si amestec mexican
masa 3 - piept de pui cu hrisca
masa 4 - cottage chese
in functie de necesarul tau zilnic de calorii variezi cantitatile
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
ann24
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 12 aug 2015 11:14 de ann24
Multumesc pentru sfat.
Nu beau alocool. Sambata e ziua mea, o sa-mi permit un pahar de vin de casa, o bunatate
Paine nu consum, nici paste, nici alte produse de panificatie.
Apa beau in jur de 3-4l. Iar zahar consum decat dimineata, o lingurita in cafea (nu stiu cu ce sa-l inlocuiesc).
Totusi...am o problema cu merele. as manca incontinuu )
Editat de ann24 pe 12 aug 2015 11:18
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 12 aug 2015 12:08 de shift
Multumesc pentru sfat.
Nu beau alocool. Sambata e ziua mea, o sa-mi permit un pahar de vin de casa, o bunatate
Paine nu consum, nici paste, nici alte produse de panificatie.
Apa beau in jur de 3-4l. Iar zahar consum decat dimineata, o lingurita in cafea (nu stiu cu ce sa-l inlocuiesc).
Totusi...am o problema cu merele. as manca incontinuu )
Ma, eu ti-am trimis acel link in care iti explica faptul ca ideea eliminarii nu ajuta la nimic. Da, e bine sa mancam cat mai "curat" insa deficitul este secretul. Asa ca nu lingurita de zahar, painea sau pastele te ingrasa... si nici mere (apropos, mi se pare amuzant, si eu sunt hiperpasionata de mere, mananc cel putin 2 kg zilnic din pacate ... de ani de zile, nu ma satur!).
Nu exista produse in sine care ingrasa, singura combinatie care da, ingrasa, este de carbs cu grasimi si, da, in general e cea pe care o intalnesti in produsele procesate. Dar daca mananci 1000 calorii de biscuiti, slabesti... nu slabesti frumos si naiba stie cum iti afectezi sanatatea si iti dai peste cap sistemul endocrin/hormonal etc., dar scopul este atins.
Cu stevia poti inlocui zaharul sau chiar si cu zaharina ca nu e tragedie, doar ca ambele au un gust ciudatel.
http://www.fitbody.ro/indulcitorii-artificiali-dauneaza-sanatatii-te-ingrasa.html
Anyway, banuiesc ca ti-ai calculat necesarul caloric zilnic bla bla si stii de unde s-o iei. Si aici pe site ai idei de planuri alimentare si alimente sanatoase in general, daca esti in pana de inspiratie.
Editat de shift pe 12 aug 2015 12:29
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
ann24
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 12 aug 2015 14:35 de ann24
apropos, mi se pare amuzant, si eu sunt hiperpasionata de mere, mananc cel putin 2 kg zilnic din pacate ... de ani de zile, nu ma satur!
Prietenii mei inca rad de mine pe tema asta cand vad gramada de cotoare pe masa )
Acum sunt in rubrica "Alimentatie". Zilele astea o sa ma duc la cumparaturi, asa ca fac lista. Pana atunci ma descurc cu ce am in casa.
Thankies!!!
Editat de shift pe 12 aug 2015 14:40
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|