Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 din 9
Dave
Expert member 962 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 17 dec 2006 16:35 de Dave
S-a suparat ca i-am zis sa nu mai ia la misto pe toata lumea, pt ca din cauza lui am de sters o gramada de mesaje.
|
sus |
|
csmkr18
Expert member 865 mesaje
|
scris pe 18 dec 2006 00:50 de csmkr18
Nu asta e motivul..si sti si tu asta.
Urmatorul meu post aici va fi acela prin care iti voi dedica primul loc I la un concurs,cu multumirile de rigoare!
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 18 dec 2006 01:44 de Gilu
Nu asta e motivul..si sti si tu asta.
Urmatorul meu post aici va fi acela prin care iti voi dedica primul loc I la un concurs,cu multumirile de rigoare!
Pai atunci e treaba ta de ce nu mai postezi.Dar culmea ca nu ai mai postat chiar din mom ce ti-am zis pe mess sa nu mai faci pe desteptu cu toata lumea.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
JohnnyBordur
Expert member 1279 mesaje
|
scris pe 18 dec 2006 14:03 de JohnnyBordur
locu 1 la un concurs de sah poate ... sau un concurs de culturism daca il organizezi si participi doar tu la el ... hai ca exagerezi,nu crezi ? in plus chestia ca iei pe toata lumea la misto ti-a fost reprosata de prea multe ori,daca ai avea o experienta de 15 ani cum are Fedor hai ca poate ti s-ar accepta,dar cred ca daca ai avea 15 ani de culturism in spate ai fi un om cu minte,cu picioarele pe pamant,si nu unul ce ia pe toata lumea la misto doar pt ca el se crede cel mai bun
De cate ori deschid fereastra de`atatea ori o`nchid la loc
|
sus |
|
csmkr18
Expert member 865 mesaje
|
scris pe 18 dec 2006 23:58 de csmkr18
sau un concurs de culturism daca il organizezi si participi doar tu la el
sau cu tine si crespo
..ca tot va place sa va bagati nasu aiurea.
... hai ca exagerezi,nu crezi ?
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
scris pe 19 dec 2006 17:20 de JohnnyBordur
sau cu tine si crespo
..ca tot va place sa va bagati nasu aiurea.
pozele unde sunt ? ca asta e urmatoru mesaj de care vorbeai hai ma calmeaza-te ,recunoaste ca mereu comentezi aiurea la toti...in loc sa faci pe suparatu si sa te tragi pe fese cu comentarii de genu asta mai bine vorbesti normal pe forum si daca ai ceva de reprosat cuiva pur si simplu inchide siteu cu forumu si gata. macar asa ai evita toate confruntarile astea inutile
|
sus |
|
csmkr18
Expert member 865 mesaje
|
scris pe 19 dec 2006 17:53 de csmkr18
pozele unde sunt ?
pe pagina anterioara
ca asta e urmatoru mesaj de care vorbeai
nu
hai ma calmeaza-te
sunt calm
,recunoaste ca mereu comentezi aiurea la toti
nu chiar
...in loc sa faci pe suparatu si sa te tragi pe fese cu comentarii de genu asta mai bine vorbesti normal pe forum si daca ai ceva de reprosat cuiva pur si simplu inchide siteu cu forumu si gata. macar asa ai evita toate confruntarile astea inutile
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
scris pe 19 dec 2006 19:56 de JohnnyBordur
stii... e usor sa vezi paiu din ochiul celuilalt dar barna din ochii tai nu o vezi niciodata..si pozele ce le ai tu nu is de nici un loc 1,sa iti iasa aia din cap,daca ai fost vreodata la un concurs de culturism ti-ai da seama ce zic,daca tu ai lua locu 1 la un concurs de culturism ce se respecta inseamna ca cei cu experienta din salile din ro cu ceva ani in spate ar trebui sa traga catre M.Ol.Daca tot esti suparat mai bine nu posta decat sa scrii asa prostii fara suparare si din moment ce toti iti spun ca mereu comentezi aiurea gandeste-te ca exista posibilitatea sa fie chiar asa !
|
sus |
|
csmkr18
Expert member 865 mesaje
|
scris pe 19 dec 2006 20:22 de csmkr18
stii... e usor sa vezi paiu din ochiul celuilalt dar barna din ochii tai nu o vezi niciodata..si pozele ce le ai tu nu is de nici un loc 1,sa iti iasa aia din cap,daca ai fost vreodata la un concurs de culturism ti-ai da seama ce zic,daca tu ai lua locu 1 la un concurs de culturism ce se respecta inseamna ca cei cu experienta din salile din ro cu ceva ani in spate ar trebui sa traga catre M.Ol.Daca tot esti suparat mai bine nu posta decat sa scrii asa prostii fara suparare si din moment ce toti iti spun ca mereu comentezi aiurea gandeste-te ca exista posibilitatea sa fie chiar asa !
Bordura ti-am zis ca nu sunt suparat,nu am negat ca am comentat aiurea si de concurat era vorba de ani.
Asa ca lasa-ma cu teoriile tale..fa-ti alea 2000 posturi in alta parte.
|
sus |
|
csmkr18
Expert member 865 mesaje
|
re
scris pe 6 feb 2007 23:38 de csmkr18
O sa fac un ciclu(20-30 zile) de napo.
daca reactioneaza bine corpu la stero in viitor o sa investesc mai multi bani..deocamdata atat
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
Re: re
scris pe 7 feb 2007 00:45 de JohnnyBordur
O sa fac un ciclu(20-30 zile) de napo.
daca reactioneaza bine corpu la stero in viitor o sa investesc mai multi bani..deocamdata atat
Descrie cum arata ciclu ce vrei sa`l faci... Pot spune ce ti-as sugera eu: 6 pastile pe zi timp de 4 saptamani. 3 dimineata pe stomacu gol,3 pe la amiaza in jur de ora 2-3,prima saptamana incepi treptat 1 pastila pe zi ,a doua zi doua pastile etc,in ultima saptamana o iei descrescator si tot asa o ti,6 pastile,dupaia 5 etc,prima data scazi din alea de la amiaza,dupa de la alea de dimineata. de PCT nu o sa ai nevoie. Sper sa iti mearga bine,eu am pus 7 kg cu care am ramas... nu le-am pierdut,doar ca eu am facut numa 3 sapt cu 5 pastile pe zi si am inceput direct cu 5 pastile... sper sa iti iasa si tine cont si de sfaturile mele. Succes,sa ne scrii cum iti merge!
|
sus |
|
csmkr18
Expert member 865 mesaje
|
Re: Re: re
scris pe 7 feb 2007 00:58 de csmkr18
Descrie cum arata ciclu ce vrei sa`l faci... Pot spune ce ti-as sugera eu: 6 pastile pe zi timp de 4 saptamani. 3 dimineata pe stomacu gol,3 pe la amiaza in jur de ora 2-3,prima saptamana incepi treptat 1 pastila pe zi ,a doua zi doua pastile etc,in ultima saptamana o iei descrescator si tot asa o ti,6 pastile,dupaia 5 etc,prima data scazi din alea de la amiaza,dupa de la alea de dimineata. de PCT nu o sa ai nevoie. Sper sa iti mearga bine,eu am pus 7 kg cu care am ramas... nu le-am pierdut,doar ca eu am facut numa 3 sapt cu 5 pastile pe zi si am inceput direct cu 5 pastile... sper sa iti iasa si tine cont si de sfaturile mele. Succes,sa ne scrii cum iti merge!
mersi..dar cred ca e nevoie de ceva pct nu..?si niste liv52 in timpul ciclului.
eu ma gandeam sa iau cate 4 pastile pe zi.2 dimineata si 2 inainte cu 2 ore de antrenament.
un ciclu de genu:
11223344.....44...44332211
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
Re: Re: Re: re
scris pe 7 feb 2007 08:41 de Dave
eu ma gandeam sa iau cate 4 pastile pe zi.2 dimineata si 2 inainte cu 2 ore de antrenament.
un ciclu de genu:
cum ti-a mers cu HST ?
ai mai castigat ceva kg/cm ?
|
sus |
|
csmkr18
Expert member 865 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: re
scris pe 7 feb 2007 09:50 de csmkr18
cum ti-a mers cu HST ?
ai mai castigat ceva kg/cm ?
Am aboandonat HST-ul dupa 2 saptamani..
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: re
scris pe 7 feb 2007 10:33 de Dave
Am aboandonat HST-ul dupa 2 saptamani..
pai ce s-a intamplat ?
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
scris pe 7 feb 2007 11:00 de JohnnyBordur
un ciclu de genu:
nu ai nevoie de pct stai linistit... si liv52 eu nu am luat,ia cate... 10 pe zi. E bine sa bagi napo-u dimineata mai mult pentru ca atunci e cel mai bine sa bagi pt efecte pozitive mari si negative mici. Napo-u oricum ramane in corp deci nu trebuie safaci faze gen inainte si dupa antrenament. Bagi pe la ora 2-3(aia insemna la mine inainte de antrenament) si e ok. Nu de alta da sa nu dai in tzatze de muiere daca iei dupa ora 6,eu nu m-am riscat si nu am trecut niciodata de ora 4. si daca tot bagi baga acolo macar 5 pastile pe zi. Eu ti-am spus programul de ciclu mai sus care mi-a fost facut de Gilu si DrMihai si mi-a mers foarte bine... acum faci cum crezi tu ... dar eu zic ca asa ar fi cel mai bine. A,si inca ceva ia-ti neaparat un gainer care sa il iei pe perioada cat timp bagi napo ca altfel nu se leaga nimic de tine numa cu mancare si dupaia te miri ca ai facut ciclu degeaba. Deci ia un gainer neaparat,este la natural plus la 2 kg masiv mass cu 260 de mii,eu dinala am luat cand luam napo si mi-o mers f bine,da' nu iti lua de ciocolata ca ti se taie de la el... ia-ti de vanilie
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 7 feb 2007 11:24 de Gilu
un ciclu de genu:
Ia de la inceput 4/zi pana la sfarsit.S-a demonstrat ca piramidarea e o metoda invechita si ineficienta.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
csmkr18
Expert member 865 mesaje
|
scris pe 7 feb 2007 11:29 de csmkr18
nu ai nevoie de pct stai linistit... si liv52 eu nu am luat,ia cate... 10 pe zi. E bine sa bagi napo-u dimineata mai mult pentru ca atunci e cel mai bine sa bagi pt efecte pozitive mari si negative mici. Napo-u oricum ramane in corp deci nu trebuie safaci faze gen inainte si dupa antrenament. Bagi pe la ora 2-3(aia insemna la mine inainte de antrenament) si e ok. Nu de alta da sa nu dai in tzatze de muiere daca iei dupa ora 6,eu nu m-am riscat si nu am trecut niciodata de ora 4. si daca tot bagi baga acolo macar 5 pastile pe zi. Eu ti-am spus programul de ciclu mai sus care mi-a fost facut de Gilu si DrMihai si mi-a mers foarte bine... acum faci cum crezi tu ... dar eu zic ca asa ar fi cel mai bine. A,si inca ceva ia-ti neaparat un gainer care sa il iei pe perioada cat timp bagi napo ca altfel nu se leaga nimic de tine numa cu mancare si dupaia te miri ca ai facut ciclu degeaba. Deci ia un gainer neaparat,este la natural plus la 2 kg masiv mass cu 260 de mii,eu dinala am luat cand luam napo si mi-o mers f bine,da' nu iti lua de ciocolata ca ti se taie de la el... ia-ti de vanilie
ar fi o idee sa bag 3 dim si 2 inainte ..
suplimente o sa bag wpi dimineata si dupa antr si m&e seara.O sa incerc sa mananc kt mai mult..si..sanatate sa fie.
|
sus |
|
csmkr18
Expert member 865 mesaje
|
scris pe 7 feb 2007 11:32 de csmkr18
Ia de la inceput 4/zi pana la sfarsit.S-a demonstrat ca piramidarea e o metoda invechita si ineficienta.
si sa termin brusc?sau la sfarsit sa scad din doza?
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: re
scris pe 7 feb 2007 11:46 de Gilu
si sa termin brusc?sau la sfarsit sa scad din doza? Iei aceeasi cantitate de la inceput pana la sfarsit.
Intrati aici=>
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: re
scris pe 7 feb 2007 13:51 de JohnnyBordur
Iei aceeasi cantitate de la inceput pana la sfarsit. DrMihai o zis ca daca nu faci piramidarea iti stresezi ficatu si testicolele...better safe than sorry...ma rog faci cum crezi...cheia ii sa mananci mult si sa bagi suplimente
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re
scris pe 7 feb 2007 15:39 de Gilu
DrMihai o zis ca daca nu faci piramidarea iti stresezi ficatu si testicolele...better safe than sorry...ma rog faci cum crezi...cheia ii sa mananci mult si sa bagi suplimente Johnny ia tu si citeste pe site-urile de specialitate....nu cred ca Dr Mihai e specializat in AAS.
Intrati aici=>
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re
scris pe 7 feb 2007 16:17 de Dave
csmkr18 ce te-a facut sa renunti la HST ?
|
sus |
|
csmkr18
Expert member 865 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re
scris pe 7 feb 2007 16:43 de csmkr18
csmkr18 ce te-a facut sa renunti la HST ?
greutatile prea mici+sfatul unui antrenor
|
sus |
|
pilsmaster
Veteran member 422 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re
scris pe 8 feb 2007 00:41 de pilsmaster
greutatile prea mici+sfatul unui antrenor
Nu erati mah voi impotriva consumului de stero?Acum nu stiti ce sa mai bagati in voi ca v-ati plafonat?Eu tot la parerea mea raman...ca nu se merita.
Train SMART!
|
sus |
|
OuTKasteD
Expert member 627 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re
scris pe 8 feb 2007 00:59 de OuTKasteD
Nu erati mah voi impotriva consumului de stero?Acum nu stiti ce sa mai bagati in voi ca v-ati plafonat?Eu tot la parerea mea raman...ca nu se merita.
Zi asa ca le zici bine!!!!!
I love to pump crack, love to stay strapped.
|
sus |
|
csmkr18
Expert member 865 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re
scris pe 8 feb 2007 13:01 de csmkr18
Acum nu stiti ce sa mai bagati in voi ca v-ati plafonat?
vorbesti din proprie experienta asa-i?
nici eu nici bordura nu cred ca ne-am plafonat.
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re
scris pe 8 feb 2007 18:36 de JohnnyBordur
vorbesti din proprie experienta asa-i?
nici eu nici bordura nu cred ca ne-am plafonat. nu m-am plafonat,a fost o curiozitate pe care mi-am satisfacut`o
|
sus |
|
edwardk1
Senior member 146 mesaje
|
scris pe 8 feb 2007 19:50 de edwardk1
johnny...de cat timp ai terminat ciclul? si ai ramas cu castigurile?nu ai pierdut nimik? fara pct?
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 din 9
| |
|