Pagina 1 din 1
roshkitza
Senior member 145 mesaje
|
exercitii de baza
scris pe 6 iul 2011 12:54 de roshkitza
salut, as vrea sa imi spuneti dak e bine cum procedez eu la antrenamente ... am auzit ca exercitiile de baza sunt cele mai bune pt masa musculara, asa k am un program care e alcatuit in mare parte din ele. Dupa cum urmeaza :
Luni : spate, umeri : tractiuni la hectometru sau scripete, ramat cu bara , impins de la piept in sus pt umeri, si ramat vertical.
Miercuri : Pcioare, Abdomen : extensii la aparat, Presa , indreptari pt femurali, si ridicari de gambe la aparat
Vineri : Piept,Biceps,TRiceps : impins orizontal ,impins inclinat, fluturari cu gantere , flexii cu bara, flexii hummer , impins cu priza ingusta , si flotari intre banci.
mentionez ca am 17 ani 1.80 si 59 de kg
|
sus |
|
Ady20
Veteran member 162 mesaje
|
Re: exercitii de baza
scris pe 6 iul 2011 13:14 de Ady20
salut, as vrea sa imi spuneti dak e bine cum procedez eu la antrenamente ... am auzit ca exercitiile de baza sunt cele mai bune pt masa musculara, asa k am un program care e alcatuit in mare parte din ele. Dupa cum urmeaza :
Luni : spate, umeri : tractiuni la hectometru sau scripete, ramat cu bara , impins de la piept in sus pt umeri, si ramat vertical.
Miercuri : Pcioare, Abdomen : extensii la aparat, Presa , indreptari pt femurali, si ridicari de gambe la aparat
Vineri : Piept,Biceps,TRiceps : impins orizontal ,impins inclinat, fluturari cu gantere , flexii cu bara, flexii hummer , impins cu priza ingusta , si flotari intre banci.
Luni: Unde-s tractiunile pentru spate?
Miercuri: Unde-s genuflexiunile? Extensiile la aparat nu sunt exercitii de baza.
Vineri: Lasa fluturarile si baga cu bara impinsuri.
|
sus |
|
Valy_305
Veteran member 395 mesaje
|
Re: exercitii de baza
scris pe 6 iul 2011 16:06 de Valy_305
E cam prea mult pentru vineri. Fa piept miercuri vezi cum iti merge. Pentru spate doar 2 exercitii mult prea putin de asemenea si la restul grupelor.
Keep it up.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|