Pagina 1 din 1
xof
Newbie 6 mesaje
|
problema abdomen
scris pe 4 iul 2011 18:27 de xof
Buna ziua, numele meu este Vlad, am 17 ani si am intampinat urmatoarea problema.
M-am apucat de sala acum 1 saptamana, si dupa primul antrenament pentru abdomen am observat un efect ciudat...inainte aveam corpul definit per total, iar acum parca s-a lasat grasime la burta...nici nu stiu cum sa explic, este o chestie evidenta visibil.
Inainte sa incep sala, mancam cat vroiam, cand vroiam, etc...nu m-am ingrasat niciodata si mereu am avut corpul definit. Acum observ grasime la nivelul abdomenului inferior, ca si cum ar fi "coborat" de undeva...Greutatea a ramas la fel ( ...a trecut doar 1 saptamana).
Intrebarea mea este urmatoarea :
Stiu cum functioneaza muschii , stiu cum functioneaza metabolismul.
Este posibil ca metabolismul meu sa se fi obisnuit in 1 saptamana cu arderea caloriilor astfel incat sa depoziteze atunci cand nu fac sala ?...mi se pare ridicola ipoteza asta, personal.
Ar mai putea fi din cauza ca , grasimea din corp a "coborat" in partea inferioara a abdomenului ? ( mentionez ca in rest, pectorali, brate, spate, partile laterale, picioare...(tot in rest) nu au avut parte de un astfel de efect.
|
sus |
|
Ady20
Veteran member 162 mesaje
|
Re: problema abdomen
scris pe 5 iul 2011 22:32 de Ady20
Ai mancat mai mult? De obicei daca faci un sport ai un apetit mai crescut si daca ai mancat mai mult ar putea fi asta cauza insa nu vad cum ai putea dezvolta grasime pe abdomen dupa o saptamana de sala. Te relaxezi dupa mese?
|
sus |
|
xof
Newbie 6 mesaje
|
scris pe 6 iul 2011 15:04 de xof
Ai mancat mai mult? De obicei daca faci un sport ai un apetit mai crescut si daca ai mancat mai mult ar putea fi asta cauza insa nu vad cum ai putea dezvolta grasime pe abdomen dupa o saptamana de sala. Te relaxezi dupa mese?
Am mancat ca de obicei ( mananc foarte mult de obicei, si nu mananc mancaruri foarte grase sau fast food..sanatos in general )
Cat despre relaxat...ma relaxez si in timpul mesei, nu mananc repede...ori la TV, ori la PC. Si da, ma relaxez dupa mese
|
sus |
|
Valy_305
Veteran member 395 mesaje
|
scris pe 6 iul 2011 16:07 de Valy_305
Am mancat ca de obicei ( mananc foarte mult de obicei, si nu mananc mancaruri foarte grase sau fast food..sanatos in general )
Cat despre relaxat...ma relaxez si in timpul mesei, nu mananc repede...ori la TV, ori la PC. Si da, ma relaxez dupa mese
Continua e prea putin dupa 1 sapt sa sa te ingrijorezi.
Keep it up.
|
sus |
|
xof
Newbie 6 mesaje
|
scris pe 6 iul 2011 16:23 de xof
Continua e prea putin dupa 1 sapt sa sa te ingrijorezi.
la schimbarea asta, in 1 saptamana...
Ideea e ca 18 ani am mancat ce am vrut, cand am vrut si cum am vrut...am avut un corp de care am fost super multumit...acum dupa 1 saptamana de sala, mancat mai sanatos, si cardio...sa ma ingras ?!!?.
am sa pun mai pe seara niste imagini.
Editat de xof pe 6 iul 2011 16:25
|
sus |
|
Ady20
Veteran member 162 mesaje
|
scris pe 8 iul 2011 12:41 de Ady20
O imagine ne-ar ajuta...Incerca sa nu te relaxezi dupa mese ca ajungi ca si mine ... dilatatie abdominala si e greu sa iti revii dupa aia.
|
sus |
|
amazonsb
Veteran member 219 mesaje
|
scris pe 8 iul 2011 21:51 de amazonsb
parerea mea este...sar putea ca tu sa nu fi fost definit inainte de a merge la sala si acum incep arderile... Tot ce ai avut pe abdomen sa lasat in zona buricului, continua sa mergi la sala. Trage tare pt ca din cate am inteles nu mai esti adolescent.. Mananca mai multi aminoacizi si bea energizante, o sa scapi de grasimea aia repede,
|
sus |
|
xof
Newbie 6 mesaje
|
scris pe 10 iul 2011 22:05 de xof
parerea mea este...sar putea ca tu sa nu fi fost definit inainte de a merge la sala si acum incep arderile... Tot ce ai avut pe abdomen sa lasat in zona buricului, continua sa mergi la sala. Trage tare pt ca din cate am inteles nu mai esti adolescent.. Mananca mai multi aminoacizi si bea energizante, o sa scapi de grasimea aia repede,
Inainte :
http://www.imagehosting.com/photo/dsc01509-1?xg_source=activity
Dupa :
http://www.imagehosting.com/photo/dsc01608-3?xg_source=activity
Inainte, dupa cum se observa eram definit ..Schimbarea asta s-a produs in 1 saptamana cu 3 zile de antrenament din 5 ( ultimele 2 am avut altele pe cap )
Later Edit : Pozitia corpului a fost ~ aceeasi in ambele poze, deci ce se vede , asta este.
Editat de xof pe 10 iul 2011 22:17
|
sus |
|
claudiu05
Veteran member 163 mesaje
|
scris pe 11 iul 2011 07:32 de claudiu05
Inainte :
http://www.imagehosting.com/photo/dsc01509-1?xg_source=activity
Dupa :
http://www.imagehosting.com/photo/dsc01608-3?xg_source=activity
Inainte, dupa cum se observa eram definit ..Schimbarea asta s-a produs in 1 saptamana cu 3 zile de antrenament din 5 ( ultimele 2 am avut altele pe cap )
Later Edit : Pozitia corpului a fost ~ aceeasi in ambele poze, deci ce se vede , asta este. pai la prima poza te si incordai si in poza 2 relax .. :|
|
sus |
|
xof
Newbie 6 mesaje
|
scris pe 11 iul 2011 13:47 de xof
pai la prima poza te si incordai si in poza 2 relax .. :|
ambele poze au aceeasi pozitie a corpului si aceeasi stare de incordare...cum am spus , ce se vede aia este.
Nu degeaba am facut postul asta, mi s-a parut mai putin normala transformarea asta.
|
sus |
|
alex_mix
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 11 iul 2011 16:48 de alex_mix
ambele poze au aceeasi pozitie a corpului si aceeasi stare de incordare...cum am spus , ce se vede aia este.
Nu degeaba am facut postul asta, mi s-a parut mai putin normala transformarea asta.
Ti se pare tie dar nu te-ai ingrasat. Prima poza este facuta cand erai aplecat in fata iar in cea de-a doua poza erai drept.[clar nu sunt aceleasi pozitii].
|
sus |
|
xof
Newbie 6 mesaje
|
scris pe 11 iul 2011 23:35 de xof
Ti se pare tie dar nu te-ai ingrasat. Prima poza este facuta cand erai aplecat in fata iar in cea de-a doua poza erai drept.[clar nu sunt aceleasi pozitii].
Nu eram drept, este aceeasi pozitie...pozitia camerei este de sus in prima poza, atata tot...de-asta am si specificat, sa nu fie vreo confuzie.
Nu fac post sa ma aflu in treaba, problema asta este reala si evidenta...daca nu poti ajuta mai bine taci .
Am apelat la ajutorul vostru pentru ca este un forum de specialitate si ma astept la profesionalism de la voi, deci eu va explic care este problema mea , si daca se poate, colaboram la un raspuns final, poate chiar o solutie. Nu am nici cel mai mic motiv sa mint , sa imi pierd timpul aiurea postand. Daca nu aveti incredere , vizitati alt post.
BTW : uita-te la forma muschilor...sunt proeminenti, corpul vazut de sus are o oarecare forma de V. Mai mult decat atat, uita-te la buric, si observa ca este clar grasime acolo.
Editat de xof pe 11 iul 2011 23:38
|
sus |
|
redeye
Junior member 10 mesaje
|
scris pe 16 iul 2011 12:33 de redeye
e aceiasi pozitia lui, numai ca poza este facuta din alt unghi.... pana si chilotii sunt aceiasi ))
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 16 iul 2011 14:07 de basu
Buna ziua, numele meu este Vlad, am 17 ani si am intampinat urmatoarea problema.
M-am apucat de sala acum 1 saptamana, si dupa primul antrenament pentru abdomen am observat un efect ciudat...inainte aveam corpul definit per total, iar acum parca s-a lasat grasime la burta...nici nu stiu cum sa explic, este o chestie evidenta visibil.
Inainte sa incep sala, mancam cat vroiam, cand vroiam, etc...nu m-am ingrasat niciodata si mereu am avut corpul definit. Acum observ grasime la nivelul abdomenului inferior, ca si cum ar fi "coborat" de undeva...Greutatea a ramas la fel ( ...a trecut doar 1 saptamana).
Intrebarea mea este urmatoarea :
Stiu cum functioneaza muschii , stiu cum functioneaza metabolismul.
Este posibil ca metabolismul meu sa se fi obisnuit in 1 saptamana cu arderea caloriilor astfel incat sa depoziteze atunci cand nu fac sala ?...mi se pare ridicola ipoteza asta, personal.
Ar mai putea fi din cauza ca , grasimea din corp a "coborat" in partea inferioara a abdomenului ? ( mentionez ca in rest, pectorali, brate, spate, partile laterale, picioare...(tot in rest) nu au avut parte de un astfel de efect.
este normal sa se intimple asa. multi au patit la fel. si eu .nu este o chestie care sa te preocupe . dar ai grija totusi la calculul caloriilor. spui ca te pricepi. ca sa cresti ai nevoie de resurse. si cele mai multe ori ele trebuie sa depasasca putin necesarul ca sa fi tu sigur ca ajung. de aici unori se ajunge la o usoara ingrasare. daca lucrurile scapa de sub controp ia masuri si revizuieste cantitatile sau sursele de carbo. intentia de a fi definit in perioada in care faci antrenament pt masa nu este o idee buna. poti sa tragi de fiare mult si bine asa. ca sa acumulezi masa musculara trebuie sa fi putin acoperit. am spus putin. problema ta nu trebuie zic io sa fie abdomenul ci adaugarea a citorva kg serioase in urmatoarea perioada de timp. sa zicem doi ani. daca ele sunt muschi sau altceva asta este problema ta. dar spuneai ca te pricepi. este bine.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|