Pagina 1 2 3 din 3
onc
Junior member 28 mesaje
|
Fibra
scris pe 19 aug 2011 11:18 de onc
Salut baietii,imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie sunt cam nou peaici ,in fine sa trec direct la subiect am 15 ani merg la sala deja e a 5-a luna si nu prea se vede pe mine decat in forta..+ ca am mai pus pe mine..dar dupa parerea mea ..doar grasime..tzin sa mentionez ca am 15 ani 1,75 cm si 65 de kg,cand m-am apucat de sala aveam doar 52 de kg...si as vrea sa stiu si eu cum pot sa pun fibra pe mine??..alti mi-au spus sa alerg mult ..alte metode?
Si sa scriu si programul meu ,si sa dati cu parerea daca este bun
LUNI: piept+biceps
MARTI:triceps+spate
Miercuri: picioare+umerii
Joi: la fel piept+biceps
Vineri: la fel triceps+spate
Editat de onc pe 19 aug 2011 11:23
|
sus |
|
mariusaic
Veteran member 465 mesaje
|
Re: Fibra
scris pe 19 aug 2011 12:39 de mariusaic
Salut baietii,imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie sunt cam nou peaici ,in fine sa trec direct la subiect am 15 ani merg la sala deja e a 5-a luna si nu prea se vede pe mine decat in forta..+ ca am mai pus pe mine..dar dupa parerea mea ..doar grasime..tzin sa mentionez ca am 15 ani 1,75 cm si 65 de kg,cand m-am apucat de sala aveam doar 52 de kg...si as vrea sa stiu si eu cum pot sa pun fibra pe mine??..alti mi-au spus sa alerg mult ..alte metode?
Salut. Cine ti-a recomandat alergat ti-a recomandat foarte bine. In principal joggingul si exercitiile de rezistenta te fac sa au fibra mai avansata. Programul este bun, eu tot dupa asta m-am luat un timp dar din cauza problemelor la coloana am renuntat la spate si mi-am modificat putin programul si am pus umeri in loc de spate. Spatele il mai fac din cand in cand, cand simt ca pot. Sa inteleg ca ai 2 pauze pe saptamana, sambata si duminica.
De asemenea, sunt si proteine care te ajuta la fibra, dar nu-ti recomand...
Respect.
|
sus |
|
onc
Junior member 28 mesaje
|
scris pe 19 aug 2011 20:02 de onc
Salut. Cine ti-a recomandat alergat ti-a recomandat foarte bine. In principal joggingul si exercitiile de rezistenta te fac sa au fibra mai avansata. Programul este bun, eu tot dupa asta m-am luat un timp dar din cauza problemelor la coloana am renuntat la spate si mi-am modificat putin programul si am pus umeri in loc de spate. Spatele il mai fac din cand in cand, cand simt ca pot. Sa inteleg ca ai 2 pauze pe saptamana, sambata si duminica.
Respect.
Multumesc foarte mult pentru sfat,as mai vrea sa stiu ceva..automat daca incep sa fug mai mult ..voi elimina din grasime si voi fi mai slab in greutate dar oare si in forta?
Editat de onc pe 19 aug 2011 20:03
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 19 aug 2011 20:28 de mariusaic
Multumesc foarte mult pentru sfat,as mai vrea sa stiu ceva..automat daca incep sa fug mai mult ..voi elimina din grasime si voi fi mai slab in greutate dar oare si in forta?
Stiam ca odata ce slabesti, daca nu ai o alimentatie corespunzatoare, slabesti si din muschi. Forta prinzi mai mult in picioare dar prin alergat se dezvolta toate grupele de muschi, asa stiam eu.
Poftim http://catalin.petru.ro/2011/01/10-motive-pentru-care-sa-incepi-sa-alergi-jogging/ mai multe despre asta... este foarte util, sper ca nu se considera reclama.
Respect.
Editat de mariusaic pe 19 aug 2011 20:28
|
sus |
|
onc
Junior member 28 mesaje
|
scris pe 20 aug 2011 16:23 de onc
Stiam ca odata ce slabesti, daca nu ai o alimentatie corespunzatoare, slabesti si din muschi. Forta prinzi mai mult in picioare dar prin alergat se dezvolta toate grupele de muschi, asa stiam eu.
Poftim http://catalin.petru.ro/2011/01/10-motive-pentru-care-sa-incepi-sa-alergi-jogging/ mai multe despre asta... este foarte util, sper ca nu se considera reclama.
Respect.
Ar fi de preferat dupa ce gat de fugit sa nu manc nimic sau trebuie sa bag in mine) ?
|
sus |
|
dany92moto
Senior member 73 mesaje
|
scris pe 20 aug 2011 16:41 de dany92moto
daca vrei sa ai un corp atletic, sa ai forta si sa fii tot timpul intr-o forma buna si in acelasi timp si sanatos iti recomand cu cea mai mare incredere alergatul, dar alergatul sustinut nu ca o baba
daca vrei masa musculara deci sa fii mare, nu prea este bun alergatul deoarece iti arde foarte multe calorii si muschii nu au resursele necesare pentru a creste foarte mult in volum
|
sus |
|
Valy_305
Veteran member 395 mesaje
|
scris pe 20 aug 2011 17:16 de Valy_305
Respect.
Chiar crezi ce spui ? cum sa pui masa pe tine daca alergi ?
Keep it up.
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 20 aug 2011 17:42 de mariusaic
Chiar crezi ce spui ? cum sa pui masa pe tine daca alergi ?
Nu la asta m-am referit; sunt suplimente nutritive pentru perfomanta sportiva : http://www.megaproteine.ro/Performanta-sportiva/
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
scris pe 20 aug 2011 17:43 de gere
In primul rand antrenamentul tau nu este bun (intr-adevar, depinde si cum faci antrenamentul: cu epuizare, fara...). Vei regasi pe acest forum topic-uri despre antrenamente de unde vei putea sa iti alegi ceva mai ok.
In al doilea rand, daca vrei sa dai din grasime jos, atunci trebuie sa ai un regim adecvat (deficit caloric). In acest caz, este exclus sa castigi in masa musculara.
Daca vrei sa castigi in masa musculara vei creste si masa de grasime deoarece ai nevoie de surplus caloric pentru masa musculara.
In cazul tau, o alimentatie aiurea cu un antrenament gresit, desigur conduc la multa grasime si foarte putina masa musculara.
Sa nu crezi ca de la urmatorul antrenament vei face corect. E nevoie de timp! Daca in acest timp vei citi mult despre acest sport, atunci ai sanse mai mari ca de curand, sa incepi pe drumul cel bun.
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
scris pe 20 aug 2011 17:45 de gere
.
Unde se gasesc aceste proteine? Si de ce nu le recomanzi?
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 20 aug 2011 17:49 de mariusaic
Unde se gasesc aceste proteine? Si de ce nu le recomanzi?
Cum am spus mai sus, nu m-am referit proteine care le iei pt fibra in special, nu ai cum .. sa bei si gata ai fibra
dar, sunt suplimente nutritive pentru perfomanta sportiva de orice fel, vitamine, minerale, batoane proteice, bauturi energizante care oricum te ajuta.
|
sus |
|
onc
Junior member 28 mesaje
|
scris pe 20 aug 2011 17:58 de onc
In primul rand antrenamentul tau nu este bun (intr-adevar, depinde si cum faci antrenamentul: cu epuizare, fara...). Vei regasi pe acest forum topic-uri despre antrenamente de unde vei putea sa iti alegi ceva mai ok.
In al doilea rand, daca vrei sa dai din grasime jos, atunci trebuie sa ai un regim adecvat (deficit caloric). In acest caz, este exclus sa castigi in masa musculara.
Daca vrei sa castigi in masa musculara vei creste si masa de grasime deoarece ai nevoie de surplus caloric pentru masa musculara.
In cazul tau, o alimentatie aiurea cu un antrenament gresit, desigur conduc la multa grasime si foarte putina masa musculara.
Sa nu crezi ca de la urmatorul antrenament vei face corect. E nevoie de timp! Daca in acest timp vei citi mult despre acest sport, atunci ai sanse mai mari ca de curand, sa incepi pe drumul cel bun.
Pai eu am masa musculara cat de cat..dar nu am fibra ,fibra iti modeleaza masa musculara!
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
scris pe 20 aug 2011 18:04 de gere
Pai eu am masa musculara cat de cat..dar nu am fibra ,fibra iti modeleaza masa musculara!
Ceea ce vrei sa spui este ca "am masa musculara dar este acoperita de grasime" caz in care ai nevoie de deficit caloric (citeste mai multe pe acest subiect).
Fibra iti modeleaza masa musculata?????? Documenteaza-te! E cel mai bun sfat pe care il poti primi acum.
|
sus |
|
onc
Junior member 28 mesaje
|
scris pe 20 aug 2011 18:14 de onc
Ceea ce vrei sa spui este ca "am masa musculara dar este acoperita de grasime" caz in care ai nevoie de deficit caloric (citeste mai multe pe acest subiect).
Fibra iti modeleaza masa musculata?????? Documenteaza-te! E cel mai bun sfat pe care il poti primi acum.
Pai cum sa zic nu sunt gras..daca stau sa ne intalnim nu par a fi gras ..sunt exact medium cum am arveni 65 de kg...dar eu ma refer la maine si la corp am straturi de grasimi...la piept stau destul de bine...poate si din cauza grasimii o poza.. http://postimage.org/image/2ofksv9tw/
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 20 aug 2011 18:15 de MrOlympia
Salut , in primul rand vreau sa iti spun ca antrenamentul tau nu prea este bun mai ales ca esti la inceput nu stiu de ce alegi sa te antrenezi atat de mult si banuiesc ca te antrenezi mult dar cam degeaba . Incearca sa lucrezi cate 1 grupa musculara maxim 2 pe zi . Din progamul tau vad ca te duci de 5 ori pe saptamana la sala , e foarte bine asa ma duc si eu . O prima greseala dupa parerea mea este ca bagi picioarele in aceeasi zi cu umerii . Picioarele sunt cele mai mari grupe de muschi si necesita antrenata separat . Umerii poate nu iti dai seama dar umerii te ajuta la foarte multe exercitii , cand lucrezi pieptul , spatele , umerii te ajuta . Eu ii antrenez separat , ca sa nu mai lungesc . Uite un program de antrenament pe care il fac si eu :
Luni : Piept
Marti : Spate
Miercuri : Picioare
Joi : Umeri + Trapez , la trapez doar un singur exercitiu
Vineri : Biceps + Triceps .
Nu ti-am mai scris cate exercitii pe grupa deoarece nu stiu exact la ce nivel esti . Iti sugerez sa faci 3 exercitii pentru grupele mici si 4-5 pentru grupele mari . Asta alegi tu cum crezi , cat poti . Abdomenul nu l-am bagat in program il poti lucra de 2 ori pe saptamana ( 1-2 exercitii ) .
In legatura cu ce ai mai scris tu pe acolo . La 65 de kg tu vrei fibra ?! banuiesc ca nu prea ai masa musculara . Cand se apropie perioada competitionala culturisitii timp de 2 saptamani tin o dieta stricta , fac multe exercitii cardio pe langa asta isi continua si antrenamentele in mod normal . Nu prea iti recomand sa faci asa ceva .. Mai intai ar fi bine sa pui masa musculara pe tine . Bafta !
Edit dupa ce am vazut poza : Ce grasime ai ma ? ) Baga tare pentru masa musculara , orice culturist are bodyfat mai mult sau mai putin ..
Editat de MrOlympia pe 20 aug 2011 18:19
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 20 aug 2011 18:37 de basu
Pai cum sa zic nu sunt gras..daca stau sa ne intalnim nu par a fi gras ..sunt exact medium cum am arveni 65 de kg...dar eu ma refer la maine si la corp am straturi de grasimi...la piept stau destul de bine...poate si din cauza grasimii o poza.. http://postimage.org/image/2ofksv9tw/
stai bine la toate! dar daca nu sunt indiscret , cine ti-a zis ca ar trebui sa te definesti ?
Editat de basu pe 20 aug 2011 18:38
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
onc
Junior member 28 mesaje
|
scris pe 20 aug 2011 19:00 de onc
stai bine la toate! dar daca nu sunt indiscret , cine ti-a zis ca ar trebui sa te definesti ?
Pai si mai multi prietenii...dar asa vreau si eu sa pun si fibra pe mine nu doar masa:P
|
sus |
|
Valy_305
|
scris pe 20 aug 2011 19:01 de Valy_305
Da intereasant lucruri noi aflam. ( astia au inebunit)
Keep it up.
|
sus |
|
Valy_305
|
scris pe 20 aug 2011 19:02 de Valy_305
Pai si mai multi prietenii...dar asa vreau si eu sa pun si fibra pe mine nu doar masa:P
Cum ai traduce tu "fibra" si cum masa musculara?
Keep it up.
|
sus |
|
onc
Junior member 28 mesaje
|
scris pe 20 aug 2011 19:22 de onc
Cum ai traduce tu "fibra" si cum masa musculara?
fibra: http://www.google.ro/imgres?q=bruce+lee&um=1&hl=ro&client=firefox-a&hs=uGp&rls=org.mozilla:rofficial&channel=np&biw=1024&bih=629&tbm=isch&tbnid=vhjTPcs3kdM2wM:&imgrefurl=http://bestcooltrendhairstyles.blogspot.com/2011/06/bruce-lee-wallpaper.html&docid=rv5hAN_2AhYTHM&w=840&h=1008&ei=wN5PTrf5IKeQ4gS_zdDQBw&zoom=1&iact=rc&dur=237&page=3&tbnh=135&tbnw=110&start=32&ndsp=15&ved=1t:429,r:5,s:32&tx=34&ty=75
Masa: http://www.google.ro/imgres?q=muschi&um=1&hl=ro&sa=N&biw=1024&bih=629&tbm=isch&tbnid=mTM1hrev0bLLqM:&imgrefurl=http://www.romanialibera.ro/tehnologie/stiinta/barbatii-numai-muschi-au-parte-de-mai-mult-sex-dar-platesc-un-pret-155876.html&docid=JHSa5kQHmDtjrM&w=500&h=375&ei=Rt9PTv7zGe7c4QSb28XpBw&zoom=1&iact=hc&vpx=388&vpy=277&dur=586&hovh=146&hovw=195&tx=144&ty=119&page=1&tbnh=146&tbnw=195&start=0&ndsp=13&ved=1t:429,r:5,s:0
Editat de onc pe 20 aug 2011 19:24
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 20 aug 2011 19:27 de mariusaic
Nu se vad imaginile, mai bine dai click dreapta -> copy link location si da-i paste aici.
http://www.youtube.com/watch?v=onxtpV6L5d4 - uitati'va cand joaca tenis de masa... din ce vad din comentarii, e fals..
Editat de mariusaic pe 20 aug 2011 19:29
|
sus |
|
onc
Junior member 28 mesaje
|
scris pe 20 aug 2011 19:34 de onc
Nu se vad imaginile, mai bine dai click dreapta -> copy link location si da-i paste aici.
http://www.youtube.com/watch?v=onxtpV6L5d4 - uitati'va cand joaca tenis de masa... din ce vad din comentarii, e fals..
Uite de exemplu la bruce lee are fibra
Editat de onc pe 20 aug 2011 19:34
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 20 aug 2011 19:37 de mariusaic
Uite de exemplu la bruce lee are fibra
Daca era si adevarat ce facea acolo, mai intelegeam dar oricum, toti il stim pe bruce lee, ne dam seama la ce te referi. Asteptam sa raspunda profesionistii.
|
sus |
|
onc
Junior member 28 mesaje
|
scris pe 20 aug 2011 19:40 de onc
Daca era si adevarat ce facea acolo, mai intelegeam dar oricum, toti il stim pe bruce lee, ne dam seama la ce te referi. Asteptam sa raspunda profesionistii.
http://www.fileshare.ro/26385455424.3
http://www.fileshare.ro/26385478396.2
Primu masa al 2 -lea fibra
Editat de onc pe 20 aug 2011 19:40
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 20 aug 2011 19:45 de sZoTaK
esti nebun sa-ti zic ceva..si alt 2lea e fibrat..altfel nu i s-ar vedea asa muschiul..asta e una la mana. doi la mana..intre cele doua poze difera masa musculara..ala care flexeaza bicespul are masa muult mai mare..atat
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 20 aug 2011 19:48 de mariusaic
Sincer, mie nu mi-au placut niciodata oamenii ca bruce lee (cred), care arata ca in a 2 poza, os si fibra. Mie intotdeauna mi-au placut astia cu masa.
Cei pe care-i vezi tu "fibrati" fac asta printr-un regim alimentar, dupa ce in prealabil au acumulat masa musculara si ceva grasime.
...de pe softpedia. Am cautat un post care sa explice clar, eu nu stiam cum sa explic.
+ e diferenta mare intre primul si al doilea.
Editat de mariusaic pe 20 aug 2011 19:51
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 20 aug 2011 19:52 de mariusaic
Pai aman2 au fibra...eu doar am aratat exemplu de fibra...si cel din al 2-lea are si fibra si masa...
...si crezi ca primul nu are ? doar ca are mai multa masa, al doilea nu are asa multa masa, de-asta se vede asa "fibrat". Daca ar fi pus si ceva muschi pe el sa vezi cum arata .
...fibra sau masa musculara; tot cam aia e si tot acolo ajungi.
Dupa cum vedem, “definirea” muschilor nu are legatura cu exercitiile sau greutatile folosite. Ceea ce in zone mai intunecoase ale civilizatiei se numeste “fibra”, este, de fapt, un strat de grasime foarte mic, ce lasa la vedere formele muschilor.
@ Cristi Margarit.
Editat de mariusaic pe 20 aug 2011 19:58
|
sus |
|
DeLincVenT
Senior member 127 mesaje
|
scris pe 20 aug 2011 20:20 de DeLincVenT
Luni PIEPT BICEPS
Marti Spate triceps )) = 0
Supraantrenament
Pune miercuri SPATE CU TRICEPS!
Brutalitatea naste respect
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 20 aug 2011 20:22 de mariusaic
Luni PIEPT BICEPS
Marti Spate triceps )) = 0
Supraantrenament
Pune miercuri SPATE CU TRICEPS!
...si eu aveam asa si pentru mine nu era nicio deosebire, eu ma simteam foarte bine, chiar vroiam mai mult. Dar am avut niste probleme de coloana de la niste aparate de picioare si nu mai puteam face spate, fac din cand in cand ca sa il mentin si in loc de marti: spate triceps, am pus triceps + umeri.
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 din 3
| |
|