Pagina 1 din 1
deius
Junior member 29 mesaje
|
SHAKE proteice
scris pe 14 dec 2011 14:21 de deius
Salut ma numesc Andrei ma antrenez de aproape 9 luni si as dori un sfat ... SHAKE ul de proteine (300 ml lapte 1 ou 1 banana cacao) e bine sal iau inainte de antreanamet sau dupa antreanament , antrenamentul e la ora 4 mananc cu o ora ianite si imediat dupa ce termin antreanamentul iau shakeul dupaceia mai mananc peste 1:30 2 ore .
puteti sami lasati si retete de shake uri proteice.
Multumesc o zi buna !
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
Re: SHAKE proteice
scris pe 14 dec 2011 16:05 de basu
Salut ma numesc Andrei ma antrenez de aproape 9 luni si as dori un sfat ... SHAKE ul de proteine (300 ml lapte 1 ou 1 banana cacao) e bine sal iau inainte de antreanamet sau dupa antreanament , antrenamentul e la ora 4 mananc cu o ora ianite si imediat dupa ce termin antreanamentul iau shakeul dupaceia mai mananc peste 1:30 2 ore .
puteti sami lasati si retete de shake uri proteice.
Multumesc o zi buna !
ala nu este shak. este cicolata calda. daca vrei o bautura proteica sau ceva de genu pune acolo ce trebuie. neste supliment ceva. am discutat pe aici toti pana cand am capiat ca nu este bine sa bagi in tine oua crude. ca daca le pui acolo si le amesteci cumva banuiesc ca este crud. oricum ala este singurul cu ceva proteine. laptele este vacs la cantitatea aia. cauta un supliment pe piata si fa un shak adevarat.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 22 dec 2011 22:11 de nicu_ivan
In esenta a cam zis basu tot ce era de zis.. oua crude - not good, shakul tau proteic nu are prea multe proteine... mai exact ai doar 15 gr prot in bautura aia. Dupa antrenament vrei o proteina cu absortie rapida... milk&egg are o absortie lenta(adica ce vrei inainte de culcare).... deci sursele de proteine din shakul tau nu sunt tocmai adecvate momentului din zi in care le iei. Sfatul meu e sa iti iei un supliment de whey protein(proteina din zer)... sa iti faci shakul cu o banana si niste dextroza(30-40 gr). Elimina laptele din shake... fa-l cu apa... nu vad sensul sa amesteci sursele de proteine. Deci: 30-40 gr whey protein, 1 banana, 30-40 gr dextroza.
Editat de nicu_ivan pe 22 dec 2011 22:11
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
skyLimit
Senior member 61 mesaje
|
scris pe 4 ian 2012 20:59 de skyLimit
In esenta a cam zis basu tot ce era de zis.. oua crude - not good, shakul tau proteic nu are prea multe proteine... mai exact ai doar 15 gr prot in bautura aia. Dupa antrenament vrei o proteina cu absortie rapida... milk&egg are o absortie lenta(adica ce vrei inainte de culcare).... deci sursele de proteine din shakul tau nu sunt tocmai adecvate momentului din zi in care le iei. Sfatul meu e sa iti iei un supliment de whey protein(proteina din zer)... sa iti faci shakul cu o banana si niste dextroza(30-40 gr). Elimina laptele din shake... fa-l cu apa... nu vad sensul sa amesteci sursele de proteine. Deci: 30-40 gr whey protein, 1 banana, 30-40 gr dextroza.
de ce se mai adauga dextroza asa multa? unele proteine au din fabrica
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 4 ian 2012 21:03 de yo_shmen94
se refera sa adaugi dextroza la concentratul proteic
combina un pic de vointa cu un gram de tel
|
sus |
|
basu
|
scris pe 5 ian 2012 14:24 de basu
Unele au dar asta nu are. Si ce cantitate recomazi tu sa ia ? La dextroza ma refer .
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 5 ian 2012 17:54 de nicu_ivan
Prietene, nu exista concentrate proteice cu carbo prea multi... un concentrat proteic are 75-80% proteine... unde vrei sa mai bage si carbo?? Acele produse in care zici tu ca se pune dextroza(sau alti carbo) se numesc WEIGHT GAINERE. Eu acolo am zis sa isi ia Whey-Protein(concentrat proteic) nu am zis sa isi ia weight gainer.
Unde e "asa multa" dextroza? 30-40 de grame nu sunt deloc multe... sunt chiar putine... dar am zis ca mai baga si o banana in shake si mai ia carbo si dacolo.
Dupa un antrenament facut serios iti trebuie cat de curand minim 30 gr proteine si vreo 50 de carbo (eu bag 35 gr proteine si vreo 70 de carbo). Deci daia i-am zis sa bage "asa multa dextroza".
|
sus |
|
skyLimit
Senior member 61 mesaje
|
scris pe 5 ian 2012 19:45 de skyLimit
am inteles acum ms de explicatii ; de vreo 2 saptamani bag cam 4 oua crude pe zi ,doar 3 galbenusuri ,de vreo 3 zile ma cam doare in partea stanga imediat sub coaste ,intrebarea mea este sa o las mai incet cu ouale ?sau poate nu e de la asta ,voi cate luati?
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 5 ian 2012 19:58 de yo_shmen94
am inteles acum ms de explicatii ; de vreo 2 saptamani bag cam 4 oua crude pe zi ,doar 3 galbenusuri ,de vreo 3 zile ma cam doare in partea stanga imediat sub coaste ,intrebarea mea este sa o las mai incet cu ouale ?sau poate nu e de la asta ,voi cate luati?
in primul rand lasa ouale crude....fierbele
cat despre durerea din partea stanga nu stiu ce sa zic..
combina un pic de vointa cu un gram de tel
|
sus |
|
basu
|
scris pe 5 ian 2012 20:51 de basu
Discutam despre shak-uri proteice sau dureri ?
Trebuie sa stim mai multe despre durerile tale. Te doare mai tare cand respiri ? Centrul durerii se modifica vreodata ? Te doare mai tare cand stai culcat ? Ai un tranzit normal ? Te constipi cumva in ultimul timp ? Ai greturi ? Ai diaree ? Esti cumva febril ? Vreo urma de sange in kaka? La doctor cumva ai fost macar pt o echo ?
Te rog sa tii cont de aceste intrebari pe care ti le pun si daca doresti sa discutam mai mult deschide un topic la probleme medicale in care sa raspunzi la ele.
Nu mai consuma oua crude. Daca cineva te invata sa le consumi crude lasa-l pe el sa o faca.
|
sus |
|
skyLimit
Senior member 61 mesaje
|
scris pe 5 ian 2012 23:07 de skyLimit
Discutam despre shak-uri proteice sau dureri ?
Trebuie sa stim mai multe despre durerile tale. Te doare mai tare cand respiri ? Centrul durerii se modifica vreodata ? Te doare mai tare cand stai culcat ? Ai un tranzit normal ? Te constipi cumva in ultimul timp ? Ai greturi ? Ai diaree ? Esti cumva febril ? Vreo urma de sange in kaka? La doctor cumva ai fost macar pt o echo ?
Te rog sa tii cont de aceste intrebari pe care ti le pun si daca doresti sa discutam mai mult deschide un topic la probleme medicale in care sa raspunzi la ele.
Nu mai consuma oua crude. Daca cineva te invata sa le consumi crude lasa-l pe el sa o faca.
o sa imi deschid un jurnal personal...app de oua crude de ce sunt asa rele ?le beau cu lapte si 2-3lingurite de miere
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 6 ian 2012 07:36 de nicu_ivan
o sa imi deschid un jurnal personal...app de oua crude de ce sunt asa rele ?le beau cu lapte si 2-3lingurite de miere
S-a scris mult pe forum pe tema asta cu ouale crude. reducand totul la esenta... ouale crude contin o substanta numita Antivitamina H. Prin fierbere substanta dispare... dar consumate crude pot produce probleme...
Asta e cel mai important motiv... dar pe langa se pot adauga si altele(nu stii cat de proaspete sunt ouale, risc de hepatita, risc de samonela, etc).
|
sus |
|
Antihero
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 5 mar 2012 14:50 de Antihero
ala nu este shak. este cicolata calda. daca vrei o bautura proteica sau ceva de genu pune acolo ce trebuie. neste supliment ceva. am discutat pe aici toti pana cand am capiat ca nu este bine sa bagi in tine oua crude. ca daca le pui acolo si le amesteci cumva banuiesc ca este crud. oricum ala este singurul cu ceva proteine. laptele este vacs la cantitatea aia. cauta un supliment pe piata si fa un shak adevarat.
a fst un post despre un shake mai devreme pentru care recomandai oua de prepelita.? astea nus tot oua crude? saau numai de la oule de gaina au salmonella si antivitamina h
|
sus |
|
basu
|
scris pe 5 mar 2012 18:02 de basu
a fst un post despre un shake mai devreme pentru care recomandai oua de prepelita.? astea nus tot oua crude? saau numai de la oule de gaina au salmonella si antivitamina h
Vorbesti prostii prietene. Citeste mai bine.
|
sus |
|
Antihero
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 8 mar 2012 13:13 de Antihero
Vorbesti prostii prietene. Citeste mai bine.
mie mi se pare ca am dreptate? dar totusi ca sa stiu e okei sa bei oua de prepelita crude dar sa nu bei oua de gaina?
|
sus |
|
basu
|
scris pe 8 mar 2012 13:53 de basu
mie mi se pare ca am dreptate? dar totusi ca sa stiu e okei sa bei oua de prepelita crude dar sa nu bei oua de gaina?
Doar ti se pare. Nu stiu de ce trebuie sa pui aceste intrebari cand ne-am dat cu totii cu parerea in acest topic. Nu trebuie decat sa il citesti.
|
sus |
|
Nastase
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 15 mar 2012 19:33 de Nastase
Eu am o problema cu cosurile ... cand iau suplimente incep sa imi apara din ce in ce mai multe.
Stie careva din voi un supliment de gen Milk & Egg si care sa nu faca rau tenului? ASTEPT RASPUNS , VA ROG!
|
sus |
|
basu
|
scris pe 10 iul 2013 20:19 de basu
robert1012 - zii merci ca nu am tehnic posibilitatea sa te banez.
Baieti va rog foarte mult sa nu mai dati raspunsuri la astfel de tampenii. Oare nu ne-am saturat cu totii de ouale crude ?
|
sus |
|
AblachimAka
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 14 apr 2014 12:28 de AblachimAka
si cand sa iau shake-ul asta , inainte sau dupa antrenament?
Editat de AblachimAka pe 14 apr 2014 12:30
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 14 apr 2014 12:56 de shift
si cand sa iau shake-ul asta , inainte sau dupa antrenament?
AI adresat intrebarea asta la un post din 2012... era vorba de un shake proteic luat dupa antrenament, desigur.
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
strackker
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 31 iul 2014 00:37 de strackker
cu scopul de a aduce corpului meu un aport de proteine,vitamine si minerale, shake-ul meu contine urmatoarele
3 banane,lapte,albusuri de ou,seminte de in,cereale integrale,stafide,2 lingurite de ulei de masline extravirgin,nuca de cocos.
Cand e indicat sa-l iau ? mentionez ca din cauza jobului nu apuc tot timpul sa am o masa sanatoasa.
cantitatile le pun dupa ochi fiindca albusul il cumpar la jumatate de kg,iar semintele,nuca,stafidele le macin pt omogenitate.
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 31 iul 2014 00:40 de marius0
cu scopul de a aduce corpului meu un aport de proteine,vitamine si minerale, shake-ul meu contine urmatoarele
3 banane,lapte,albusuri de ou,seminte de in,cereale integrale,stafide,2 lingurite de ulei de masline extravirgin,nuca de cocos.
Cand e indicat sa-l iau ? mentionez ca din cauza jobului nu apuc tot timpul sa am o masa sanatoasa.
cantitatile le pun dupa ochi fiindca albusul il cumpar la jumatate de kg,iar semintele,nuca,stafidele le macin pt omogenitate.
Nu este indicat sa fie consumat oul crud.
|
sus |
|
strackker
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 31 iul 2014 00:43 de strackker
Nu este indicat sa fie consumat oul crud.
am citit asta deseori despre infectia cu salmonela,doar ca nu stiu cum as putea sa fierb albusurile respective.ar fi mai indicat sa renunt la acest shake in favoarea unui izolat proteic din zer?
|
sus |
|
basu
|
scris pe 31 iul 2014 12:47 de basu
am citit asta deseori despre infectia cu salmonela,doar ca nu stiu cum as putea sa fierb albusurile respective.ar fi mai indicat sa renunt la acest shake in favoarea unui izolat proteic din zer?
Ar fi deosebit de indicat.
|
sus |
|
Eduard180292
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 18 aug 2015 23:35 de Eduard180292
Durerea in partea stanga sub coaste ( daca radiaza pana in fata ) poate fi de la stomac ( mentionez: aceeasi problema am avut-o si eu cand imi faceam shake-uri din banane si oua crude) SAU o durere de la pancreas ce radiaza. Continua sa cosumi pana la urmatoarea durere ca sa vezi SIGUR daca de la asta este si consulta un medic. Durerea ( junghiuri , intepaturi , arusri pot fi semne ale unei gastrite ( stomac ) sau pancreatita ( pancreas ) ) . Ai grija ce cosumi si sper ca ti-am fost de folos ! Cheers !
Editat de Eduard180292 pe 18 aug 2015 23:36
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|