Pagina 1 din 1
cipi_boy17
Senior member 60 mesaje
|
masa musculara
scris pe 4 dec 2007 17:39 de cipi_boy17
Salut
As vrea sa incep sa iau suplimente si nu stiu care sunt mai eficiente.Cu un buget de un milion pe luna m-am gandit la Gigant Pro Mass sau la Mass Forte Creatin R.
Mentionez ca am 17 ani,1,70 si 69 de kg.
As vrea sa va cer parerea referitor la acest lucru.
|
sus |
|
PopeyeTheSai
Veteran member 326 mesaje
|
Re: masa musculara
scris pe 4 dec 2007 18:40 de PopeyeTheSai
Salut
As vrea sa incep sa iau suplimente si nu stiu care sunt mai eficiente.Cu un buget de un milion pe luna m-am gandit la Gigant Pro Mass sau la Mass Forte Creatin R.
Mentionez ca am 17 ani,1,70 si 69 de kg.
As vrea sa va cer parerea referitor la acest lucru. Cred ca daca ar fi sa alegi intre cele doua produse mentionate de tine mai sus cel mai bine ar fi sa iti iei Gigant Pro Mass.
|
sus |
|
Lukiano
Veteran member 443 mesaje
|
Re: Re: masa musculara
scris pe 5 dec 2007 17:00 de Lukiano
Cred ca daca ar fi sa alegi intre cele doua produse mentionate de tine mai sus cel mai bine ar fi sa iti iei Gigant Pro Mass.
Si eu iti recomand sa bagi Gigant Pro Mass. Daca simti ca nu ai destui carbo mai poti adauga.
Consultanta si sfaturi culturism, fitness, nutritie, suplimente, slabire.
|
sus |
|
cipi_boy17
Senior member 60 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: masa musculara
scris pe 16 dec 2007 18:56 de cipi_boy17
Dac ar fi sa iau gigant pro mass si as face cardio de 4 ori pe saptamana afecteaza in vreun fel faptul ca fac si cardio?Ma refer daca as putea pierde din masa musculara?
|
sus |
|
Lukiano
|
Re: Re: Re: Re: Re: masa musculara
scris pe 16 dec 2007 18:59 de Lukiano
Dac ar fi sa iau gigant pro mass si as face cardio de 4 ori pe saptamana afecteaza in vreun fel faptul ca fac si cardio?Ma refer daca as putea pierde din masa musculara?
Daca mananci mai mult decat consumi nu pierzi nimic
|
sus |
|
cipi_boy17
Senior member 60 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: masa musculara
scris pe 16 dec 2007 19:03 de cipi_boy17
Dar am inteles ca pe langa masa musculara de la gigant pro mass se depune si tesut adipos.Si de aceea m-am gandit sa fac si cardio pentru a scapa de el.Sau as putea sa iau si aminoacizi impreuna cu gigant pro mass?
|
sus |
|
Lukiano
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: masa musculara
scris pe 16 dec 2007 19:08 de Lukiano
Dar am inteles ca pe langa masa musculara de la gigant pro mass se depune si tesut adipos.Si de aceea m-am gandit sa fac si cardio pentru a scapa de el.Sau as putea sa iau si aminoacizi impreuna cu gigant pro mass?
Gigantul nu contine multi carbo si nu cred ca o sa te ingrasi prea mult de la el. Cel mai bine e sa il incerci si daca simti ca te ingrasi introduci atatea sedinte de cardio cat crezi ca e necesar. Daca nu crezi ca iti asiguri necesarul de proteine zilnic poti sa bagi si niste amino pe langa
|
sus |
|
black19
Senior member 79 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: masa musculara
scris pe 31 dec 2007 00:00 de black19
concentratele proteice sunt mai bune pentru o masa musculara de calitate?pui masa la fel de bine ca de la un weight gainer cu multi carbohidrati,numa fara asa multa grasime?sper ca m`am exprimat bine..
|
sus |
|
Wighfield
Junior member 42 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: masa muscu
scris pe 31 dec 2007 11:12 de Wighfield
cypy nici tu nu esti hotarat daca vrei masa musculara fara grasime iti trebuie un concentrat proteic nici decum gigant pro mass care te face ursuletz...citeste forumu ca iti va fi de ajutor
niciodata nu esti destul de maRe !
|
sus |
|
cipi_boy17
Senior member 60 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: masa m
scris pe 31 dec 2007 12:36 de cipi_boy17
Dar daca iau pro gainer?Si pro gainer te face "ursulet" ?Astept pareri.
Ms
|
sus |
|
andy90
Expert member 856 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ma
scris pe 31 dec 2007 12:51 de andy90
Ms
dude, ia'o logic. pro gainer ->gainer->carbohidrati diferit de concentrat proteic
"The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you're a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal. The Iron is the great reference point, the all-knowing perspective giver. Always there like a beacon in the pitch black. I have found the Iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs. Friends may come and go. But two hundred pounds is
always two hundred pounds."
http://bodyspace.bodybuilding.com/andy90/
|
sus |
|
Wighfield
Junior member 42 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 31 dec 2007 13:41 de Wighfield
dude, ia'o logic. pro gainer ->gainer->carbohidrati diferit de concentrat proteic
daca vrei masa musculara fara grasimi incearca Milk&egg,WPI,Prowhey etc aceste suplimente au un procentaj ridicat de proteine spor la treaba
niciodata nu esti destul de maRe !
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ma
scris pe 31 dec 2007 15:20 de gere
Ms
Doar de la un supliment nu te faci ursulet(depinde is cum il iei).De exemplu daca iei Pro gainer doar dupa antrenament,acea cantitate de carbo e o nimica toata(ai nevoie de ea).Trebuie sa vezi alimentatia ca un intreg,inclunzand si suplimentele.Te faci "ursulet" daca ai un exces caloric.
|
sus |
|
cipi_boy17
Senior member 60 mesaje
|
scris pe 2 ian 2008 15:54 de cipi_boy17
Voi ce concentrat proteic imi recomandati?Undeva in jur de 1 milion jumatate.
Eu ma gandeam la milk&egg.
Astept sugestii
|
sus |
|
Lukiano
|
scris pe 2 ian 2008 22:39 de Lukiano
Voi ce concentrat proteic imi recomandati?Undeva in jur de 1 milion jumatate.
Eu ma gandeam la milk&egg.
Astept sugestii
Nu e prioritar milk&egg. Cel mai important e sa profiti de fereastra de oportunitati de dupa antrenament cand ai nevoie de proteina(preferabil din zer) si carbo simpli care sa iti readuca corpul in stare anabolica. Urmatorul cel mai important lucru(de fapt poate chiar mai important decat primul) e sa iti dozezi in asa fel suplimentele incat sa nu treaca mai mult de 3-4 ore fara ca sa ii dai corpului tau carbo si proteina(raporturile in functie de ce scop si ce constitutie ai) intre mesele principale(minim 3-4).
Milk&Egg vine mai pe urma ca sa te mentina in stare anabolica in timpul somnului.
Deci de ce sa iei milk&egg cand probabil tu nu te mentii in stare anabolica nici in timpul zilei cand efortul pe care il depui e mult mai mare?
Parerea mea este sa ramai pe un gainer care sa il iei de 2 ori pe zi +/- un concentrat/izolat din zer.
|
sus |
|
cipi_boy17
Senior member 60 mesaje
|
scris pe 2 ian 2008 22:49 de cipi_boy17
Eu as vrea sa depun masa musculara fara grasime si de aceea m-am gandit la milk & egg.Am inteles ca folosind pro gainer se depune si grasime.
|
sus |
|
Spynes
Expert member 1453 mesaje
|
scris pe 2 ian 2008 22:52 de Spynes
Nu e prioritar milk&egg. Cel mai important e sa profiti de fereastra de oportunitati de dupa antrenament cand ai nevoie de proteina(preferabil din zer) si carbo simpli care sa iti readuca corpul in stare anabolica. Urmatorul cel mai important lucru(de fapt poate chiar mai important decat primul) e sa iti dozezi in asa fel suplimentele incat sa nu treaca mai mult de 3-4 ore fara ca sa ii dai corpului tau carbo si proteina(raporturile in functie de ce scop si ce constitutie ai) intre mesele principale(minim 3-4).
Milk&Egg vine mai pe urma ca sa te mentina in stare anabolica in timpul somnului.
Deci de ce sa iei milk&egg cand probabil tu nu te mentii in stare anabolica nici in timpul zilei cand efortul pe care il depui e mult mai mare?
Parerea mea este sa ramai pe un gainer care sa il iei de 2 ori pe zi +/- un concentrat/izolat din zer. perfect de acord cu tine!
TOTUSI avand in vedere ca la 17 ani are app acelasi nr de kg cat si inaltimea(fara 100) nu i-as mai recomanda un gainer!
Parerea mea CIPI este ca un concentrat proteic din zer e suficient ca supliment; te poti juca cu carbo si restu de proteina din alimentatie!
"fuck is a state of mind" by Spynes
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|