Pagina 1 2 din 2
Ergean
Junior member 15 mesaje
|
Supraantrenament?
scris pe 18 iul 2011 10:19 de Ergean
Mi-am facut sigur un program de antrenament..si as dori niste pareri. Daca puteti sa imi spuneti unde gresesc..si cum sa schimb.
Eu stau foarte aproape de sala.. si as prefera sa ma duc de 4-5 ori..incat sa fac 1-2 grupe musculare pe antrenament.
As vrea sa pun accent pe biceps si triceps mai mult decat pe celelalte zone.. daca puteti sa imi recomandati ceva...
Uite programu la care m-am gandit eu:
L Piept,Biceps
M .
M Spate,Umeri,Trapez
J Picioare
V .
S Triceps, Antebrat
D .
Editat de Ergean pe 18 iul 2011 10:21
|
sus |
|
Ady20
Veteran member 162 mesaje
|
Re: Supraantrenament?
scris pe 18 iul 2011 10:23 de Ady20
Nu stiu in cat timp te recuperezi insa 2 zile nu stiu daca sunt suficiente luni bagi biceps si miercuri spate. Incearca asa:
Luni: Piept, Deltoid posterior, Deltoid lateral
Marti: Spate, Trapez, Deltoid posterior
Joi: Picioare
Vineri: Brate
Daca vrei sa faci si indreptari fale joi. Faci 4 serii pentru femurali si mai faci 3 serii de indreptari.
Editat de Ady20 pe 18 iul 2011 10:24
|
sus |
|
Ergean
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 18 iul 2011 12:09 de Ergean
Nu stiu in cat timp te recuperezi insa 2 zile nu stiu daca sunt suficiente luni bagi biceps si miercuri spate. Incearca asa:
Luni: Piept, Deltoid posterior, Deltoid lateral
Marti: Spate, Trapez, Deltoid posterior
Joi: Picioare
Vineri: Brate
Daca vrei sa faci si indreptari fale joi. Faci 4 serii pentru femurali si mai faci 3 serii de indreptari.
nu as vrea sa fac biceps si triceps in aceasi zi..ma tem sa nu aiba rezultate
|
sus |
|
Ady20
|
scris pe 18 iul 2011 15:51 de Ady20
Dimpotriva o sa ai rezultate foarte bune mai ales daca le lucrezi in superset. Daca nu atunci
Luni: Piept, biceps, deltoizi
Miercuri: Picioare
Vineri: Spate, Trapez, Triceps
|
sus |
|
Ergean
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 19 iul 2011 10:42 de Ergean
Dimpotriva o sa ai rezultate foarte bune mai ales daca le lucrezi in superset. Daca nu atunci
Luni: Piept, biceps, deltoizi
Miercuri: Picioare
Vineri: Spate, Trapez, Triceps
Programul asta l-am avut din ianuarie pana in martie..atunci mi la facut antrenoru de la sala. am avut rezultate bune.. in 3 luni am crescut la brat de la 27 la 31.. si intre timp ca nu am mai fost s-a lasat la 29.5.
Acum ca e vacanta vroiam sa trec mai des pe la sala.. de 4-5 ori pe saptamana.
|
sus |
|
Ady20
|
scris pe 19 iul 2011 19:43 de Ady20
Atunci urmeaza programul pe care ti l-am zis mai sus. 5 zile e prea mult. Dupa 2 ani poti sa faci 5 zile pe saptamana acum insa e prea devreme.
|
sus |
|
MCWaza
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 30 iul 2011 13:45 de MCWaza
Acesta este programul meu .Vreau sa stiu daca este supra antrenament
Luni : Spate
Marti : Umeri/Trapez
Miercuri : Piept
Joi : Biceps / Triceps ( brate )
Vineri : Picioare
*Abdomen lucrez de obicei marti ...
Programul este pentru crestere in masa . Exercitiile le fac pentru crestere in masa gen multe kg 8 repetari
Tin sa precizez ca mananc corespunzator si ma odihnesc indeajuns si nu am avut semne de supra antrenament pana acum dar vreau sa stiu daca programul care il urmez de 7 luni este bun ...
" Ce nu te omoara , te face mai puternic "
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 31 iul 2011 14:52 de sZoTaK
Acesta este programul meu .Vreau sa stiu daca este supra antrenament
Luni : Spate
Marti : Umeri/Trapez
Miercuri : Piept
Joi : Biceps / Triceps ( brate )
Vineri : Picioare
*Abdomen lucrez de obicei marti ...
Programul este pentru crestere in masa . Exercitiile le fac pentru crestere in masa gen multe kg 8 repetari
Tin sa precizez ca mananc corespunzator si ma odihnesc indeajuns si nu am avut semne de supra antrenament pana acum dar vreau sa stiu daca programul care il urmez de 7 luni este bun ...
DOAMNE FERI DE CAT ORI AM SPUS DEJA..DUPA PIEPT NU PUI TRICEPS..DUPA SPATE NU PUI ZIUA URMATOARE BICEPS...SI TOT ASA
ia uite, o spun ultima data..ce-ar fi daca ai mai citi si tu prin forum?
luni-piept biceps
marti-picioare
miercuri-pauza
joi-spate
vineri-umeri triceps
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
Valy_305
Veteran member 395 mesaje
|
scris pe 31 iul 2011 15:06 de Valy_305
DOAMNE FERI DE CAT ORI AM SPUS DEJA..DUPA PIEPT NU PUI TRICEPS..DUPA SPATE NU PUI ZIUA URMATOARE BICEPS...SI TOT ASA
ia uite, o spun ultima data..ce-ar fi daca ai mai citi si tu prin forum?
luni-piept biceps
marti-picioare
miercuri-pauza
joi-spate
vineri-umeri triceps
Ia lamureste-ne si pe noi de ce "DUPA PIEPT NU PUI TRICEPS..DUPA SPATE NU PUI ZIUA URMATOARE BICEPS...SI TOT ASA": ?
Multumim.
Keep it up.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 31 iul 2011 15:22 de basu
Ia lamureste-ne si pe noi de ce "DUPA PIEPT NU PUI TRICEPS..DUPA SPATE NU PUI ZIUA URMATOARE BICEPS...SI TOT ASA": ?
Multumim.
ma valy ....parca aveai topicul tau cu asta ......
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Valy_305
|
scris pe 31 iul 2011 15:48 de Valy_305
ma valy ....parca aveai topicul tau cu asta ......
Da dar vad niste lucruri...
Keep it up.
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 1 aug 2011 10:51 de georgik
Multumim.
pai...tricepsul intra indirect la piept si bicepsul indirect la spate. Ca incepator este foarte greu sa concentrezi bine grupele in timpul antrenamentului.De aceea multi dupa ce au antrenat spate zici ca antrenat biceps. Prin urmare e bine sa lasi o zi intre astfel de grupe.
DAR daca e sa luam toate regulile astea si sa le includem intr-un antrenament nu o vom scoate niciodata la capat,prin urmare trebuie sa facem un compromis.
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
basu
|
scris pe 1 aug 2011 11:46 de basu
pai...tricepsul intra indirect la piept si bicepsul indirect la spate. Ca incepator este foarte greu sa concentrezi bine grupele in timpul antrenamentului.De aceea multi dupa ce au antrenat spate zici ca antrenat biceps. Prin urmare e bine sa lasi o zi intre astfel de grupe.
DAR daca e sa luam toate regulile astea si sa le includem intr-un antrenament nu o vom scoate niciodata la capat,prin urmare trebuie sa facem un compromis.
toate aceste lucruri se pot rezolva facindu-se citeva teste prin care se verifica raspunsul diverselor grupe de muschi la diverse tipuri de exercitii. nu suntem toti la fel. eu antrenez spatele destul de bine si nu simt nici un fel de febra la biceps a doua zi. la fel si pieptul cu tricepsul.
o data lamurite aceste lucruri alcatuirea unui program bun de antrenament este o chestie de gradinita- grupa mica.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 1 aug 2011 11:50 de sZoTaK
Multumim.
stii si tu foarte bine lucrul asta..daca un incepator face luni piept, tricepsul e gata de la impins..o stiu de pe pilea proprie...deci ziua urmatoare n-o sa poata sa antreneze tricepsul in mod direct asa cum ar trebui..la fel si cu bicepsul
|
sus |
|
nuk
Veteran member 246 mesaje
|
scris pe 1 aug 2011 21:21 de nuk
stii si tu foarte bine lucrul asta..daca un incepator face luni piept, tricepsul e gata de la impins..o stiu de pe pilea proprie...deci ziua urmatoare n-o sa poata sa antreneze tricepsul in mod direct asa cum ar trebui..la fel si cu bicepsul de obicei cei avansati au problema asta nu incepatori, avansati lucreaza cu greutati foarte mari, antrenamente intense si atunci obosesc si grupele musculare care lucreaza indirect. incepatori care lucreaza cu greutati mici se recupereaza mult mai repede dupa un antrenament
|
sus |
|
Valy_305
|
scris pe 1 aug 2011 21:59 de Valy_305
stii si tu foarte bine lucrul asta..daca un incepator face luni piept, tricepsul e gata de la impins..o stiu de pe pilea proprie...deci ziua urmatoare n-o sa poata sa antreneze tricepsul in mod direct asa cum ar trebui..la fel si cu bicepsul
Nah nu mi se pare un lucru de luat in considerare adica la piept sa zic ca intra si un pic tricepsu dar la spate chiar nu se simte bicepsu.
Ideea ar fi ca un incepator nu executa bine miscarea si de aceea antreneaza si alte grupe nu conteaza greutatea cu care faci daca le faci corecte.
Keep it up.
|
sus |
|
xExtasy
Veteran member 293 mesaje
|
scris pe 2 aug 2011 10:22 de xExtasy
As vrea sa stiu daca eu fac supraantrenament. Uitati programul meu :
Luni : Biceps
Triceps
Abdomen
Marti: Picioare
Piept
Spate
Miercuri: Gambe
Trapez
Antebrat
Sau daca greutatea cu care fac genoflexiuni este prea mare : 50 de kg pe spate si am 14 ani.
Este prea mare greutatea pentru coloana?:> Sau imi afecteaza cresterea?
Editat de xExtasy pe 2 aug 2011 10:23
Its not steroids to make a champion , but it is hard training,sacrifice, the diet and the genetics which that person have
|
sus |
|
nuk
|
scris pe 2 aug 2011 10:24 de nuk
As vrea sa stiu daca eu fac supraantrenament. Uitati programul meu :
Luni : Biceps
Triceps
Abdomen
Marti: Picioare
Piept
Spate
Miercuri: Gambe
Trapez
Antebrat
Sau daca greutatea cu care fac genoflexiuni este prea mare : 50 de kg pe spate si am 14 ani.
Este prea mare greutatea pentru coloana?:> Sau imi afecteaza cresterea? ce intelegi tu prin supraantrenament?
|
sus |
|
xExtasy
|
scris pe 2 aug 2011 10:30 de xExtasy
ce intelegi tu prin supraantrenament?
Cand muschiul nu mai progreseaza si sunt obosit toata ziua
P.s am uitat sa zic ca fac 6 antrenamente pe saptamana. Tot asa merg unele dupa altele cum le-am scris.Antrenamentul de luni il fac si joi.Cel de marti il fac vineri si cel de miercuri il fac sambata iar.
Editat de xExtasy pe 2 aug 2011 10:33
Its not steroids to make a champion , but it is hard training,sacrifice, the diet and the genetics which that person have
|
sus |
|
nuk
|
scris pe 2 aug 2011 10:38 de nuk
Cand muschiul nu mai progreseaza si sunt obosit toata ziua
P.s am uitat sa zic ca fac 6 antrenamente pe saptamana. Tot asa merg unele dupa altele cum le-am scris.Antrenamentul de luni il fac si joi.Cel de marti il fac vineri si cel de miercuri il fac sambata iar. supraantrenamentul este o stare a organismului nu un antrenament sau un program de antrenament daca esti supraantrenat numai tu iti poti da seama nu altcineva uitinduse la programul tau de antrenament . daca as publica antrenamentul meu multi de pe forum ar spune ca ma supraantrenez cu toate astea mie imi merge bine . asa ca daca te simti mereu obosit, fara chef de sala,sex, ai insomni atunci sigur esti supraantrenat. fa o pauza de sala de 2 saptamini si revino dupa aceia
|
sus |
|
xExtasy
|
scris pe 2 aug 2011 10:42 de xExtasy
supraantrenamentul este o stare a organismului nu un antrenament sau un program de antrenament daca esti supraantrenat numai tu iti poti da seama nu altcineva uitinduse la programul tau de antrenament . daca as publica antrenamentul meu multi de pe forum ar spune ca ma supraantrenez cu toate astea mie imi merge bine . asa ca daca te simti mereu obosit, fara chef de sala,sex, ai insomni atunci sigur esti supraantrenat. fa o pauza de sala de 2 saptamini si revino dupa aceia
Mersi.Dar greutatea de 50kg pe spate la genoflexiuni nu imi afecteaza cresterea si coloana? am doar 14 ani
|
sus |
|
nuk
|
scris pe 2 aug 2011 10:45 de nuk
Mersi.Dar greutatea de 50kg pe spate la genoflexiuni nu imi afecteaza cresterea si coloana? am doar 14 ani nu are nici o treaba greutatea cu cresterea in inaltime atita timp cit te hranesti si te odihnesti bine daca ar fi asa tot halterofili ar fi niste pitici ca la 13 ani cind sau apucat de sport
|
sus |
|
xExtasy
|
scris pe 2 aug 2011 10:47 de xExtasy
nu are nici o treaba greutatea cu cresterea in inaltime atita timp cit te hranesti si te odihnesti bine daca ar fi asa tot halterofili ar fi niste pitici ca la 13 ani cind sau apucat de sport
am 1.74 inaltime si vreau sa ajung la 1.85. Mersi pt sfaturi
Dar de coloana ce zici? Nu se deformeaza?
Editat de xExtasy pe 2 aug 2011 10:49
|
sus |
|
basu
|
scris pe 2 aug 2011 11:38 de basu
io zic ca la 14 ani nu este bine sa faci asa ceva. eu cel putin la virsta aia nu faceam . exista prese si o infinitate de mode de executie pe ele. plus masini de squat care asigura protectie mai buna la coloana.
|
sus |
|
Valy_305
|
scris pe 2 aug 2011 11:44 de Valy_305
se deformeaza daca tragi de fiare + putzulica ta ramane la aceasi dimensiune. DECI IESI DIN SALA CA NE INCURCI !
Keep it up.
|
sus |
|
xExtasy
|
scris pe 2 aug 2011 14:05 de xExtasy
se deformeaza daca tragi de fiare + putzulica ta ramane la aceasi dimensiune. DECI IESI DIN SALA CA NE INCURCI ! de ce ramane la aceasi dimensiune?
|
sus |
|
Valy_305
|
scris pe 2 aug 2011 14:39 de Valy_305
de ce ramane la aceasi dimensiune?
era o aberatie
Keep it up.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 2 aug 2011 15:27 de sZoTaK
de ce ramane la aceasi dimensiune?
LOL
|
sus |
|
xExtasy
|
scris pe 2 aug 2011 15:49 de xExtasy
LOL lol.ce glume bune 8-|
|
sus |
|
basu
|
scris pe 2 aug 2011 15:55 de basu
lol.ce glume bune 8-|
era un subiect despre supraantrenament parca.
dati-va cu parerea si aici .
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/supraantrenament--comentarii-argumente.html
Editat de basu pe 2 aug 2011 15:55
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|