Pagina 1 2 din 2
Cheetah
Senior member 109 mesaje
|
Antrenament acasa
scris pe 30 iul 2005 14:30 de Cheetah
Majoritatea considera antrenamentul facut acasa ca rezumandu-se la o pereche de gantere reglabile. Ce parere aveti despre acest tip de antrenament(timp economisit, atmosfera de acasa,motivatie, etc.), avand in vedere ca poti executa si tractiuni, flotari, plus ca ai la dispozitie gantere reglabile cu care in fond iti poti antrena apropape toate grupele musculare. Avantaje si dezavantaje.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Antrenament acasa
scris pe 31 iul 2005 13:23 de Gilu
Majoritatea considera antrenamentul facut acasa ca rezumandu-se la o pereche de gantere reglabile. Ce parere aveti despre acest tip de antrenament(timp economisit, atmosfera de acasa,motivatie, etc.), avand in vedere ca poti executa si tractiuni, flotari, plus ca ai la dispozitie gantere reglabile cu care in fond iti poti antrena apropape toate grupele musculare. Avantaje si dezavantaje. Numai dezavantaje.nu poti lucra de exemplu pieptul ca lumea sau spatele , picioarele,trapezul umerii,etc....daca i pana p'acolo nu poti lucra nici o grupa calumea.cu flotari si genoflexiuni nu o sa faci nimik
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 31 iul 2005 13:27 de Anonim
Majoritatea considera antrenamentul facut acasa ca rezumandu-se la o pereche de gantere reglabile. Ce parere aveti despre acest tip de antrenament(timp economisit, atmosfera de acasa,motivatie, etc.), avand in vedere ca poti executa si tractiuni, flotari, plus ca ai la dispozitie gantere reglabile cu care in fond iti poti antrena apropape toate grupele musculare. Avantaje si dezavantaje.
Eu unul ma antrenez acasa. Am o pereche de gantere pe care le tin la 7.5kg, o haltera de 40kg, o bara de tractiuni montata in perete si cu astea pot sa-mi antrenez toate grupele de muschi (doar pentru picioare nu fac).
Pentru biceps, normal, flexii cu haltera pentru masa musculara si cu ganterele pentru striere.
Pentru pectorali: impins din culcat cu haltera (pe o banca de abdomene, pana acum faceam intins pe un fotoliu rasturnat, ca sa pot sa cobor bara pana la piept ). Mai fac si fluturari cu ganterele din culcat si flotari.
Pentru triceps impins din culcat cu haltera, extensii normale si din aplecat cu ganterele.
Pentru deltoizi: impins de la umeri cu ganterele (sau cu haltera), ridicari laterale si in fata cu ganterele.
Pentru abdomene fac Crunch.
Pentru spate, tractiuni la bara.
De un an fac exercitii, au mai fost perioade in care nu prea am facut dar in general ma tin de antrenament. Rezultatele au fost bune, am acumulat masa musculara (mai ales la biceps si triceps) si forta mi-a crescut mult, asta fara sa platesc un abonament lunar si fara sa ma tot plimb intre sala si casa (mai ales ca am vorbit cu niste prieteni sa mergem la sala si dupa cateva zile nimeni nu mai avea chef). Din cand in cand mai dau o fuga la magazinul cu articole sport si mai imi iau cateva greutati pentru gantere si haltera. Eu unul o sa fac in continuare acasa.
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Antrenament acasa
scris pe 31 iul 2005 13:34 de Anonim
Majoritatea considera antrenamentul facut acasa ca rezumandu-se la o pereche de gantere reglabile. Ce parere aveti despre acest tip de antrenament(timp economisit, atmosfera de acasa,motivatie, etc.), avand in vedere ca poti executa si tractiuni, flotari, plus ca ai la dispozitie gantere reglabile cu care in fond iti poti antrena apropape toate grupele musculare. Avantaje si dezavantaje. Numai dezavantaje.nu poti lucra de exemplu pieptul ca lumea sau spatele , picioarele,trapezul umerii,etc....daca i pana p'acolo nu poti lucra nici o grupa calumea.cu flotari si genoflexiuni nu o sa faci nimik
Intr-adevar pieptul nu se poate lucra la fel de eficient ca la sala pentru ca neavand un suport pentru bara nu poti sa faci cu greutati mari (in mica perioada de mers la sala faceam cu 60, acasa fac cu 40). Nici spatele nu se poate lucra la fel de eficiant. Dar biceps, triceps, umeri, abdomene si chiar picioare se pot lucra f bine si acasa.
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 1 aug 2005 01:17 de Gilu
Eu unul ma antrenez acasa. Am o pereche de gantere pe care le tin la 7.5kg, o haltera de 40kg, o bara de tractiuni montata in perete si cu astea pot sa-mi antrenez toate grupele de muschi (doar pentru picioare nu fac).
Pentru biceps, normal, flexii cu haltera pentru masa musculara si cu ganterele pentru striere.
Pentru pectorali: impins din culcat cu haltera (pe o banca de abdomene, pana acum faceam intins pe un fotoliu rasturnat, ca sa pot sa cobor bara pana la piept ). Mai fac si fluturari cu ganterele din culcat si flotari.
Pentru triceps impins din culcat cu haltera, extensii normale si din aplecat cu ganterele.
Pentru deltoizi: impins de la umeri cu ganterele (sau cu haltera), ridicari laterale si in fata cu ganterele.
De un an fac exercitii, au mai fost perioade in care nu prea am facut dar in general ma tin de antrenament. Rezultatele au fost bune, am acumulat masa musculara (mai ales la biceps si triceps) si forta mi-a crescut mult, asta fara sa platesc un abonament lunar si fara sa ma tot plimb intre sala si casa (mai ales ca am vorbit cu niste prieteni sa mergem la sala si dupa cateva zile nimeni nu mai avea chef). Din cand in cand mai dau o fuga la magazinul cu articole sport si mai imi iau cateva greutati pentru gantere si haltera. Eu unul o sa fac in continuare acasa. Si eu faceam la inceput intr-un garaj cu foarte putine greutati si o singura haltera, daca stau sa ma gandesc bine aveam aceleasi conditii ca si tine.Am rezistat 2 ani in garaju ala imputit.Da dupa aia am observat ca-mi trebuie o varietete de exercitii si aparate ca sa pot progresa si sa ies din impasul in care eram.Daca esti destept ia in seama ce ti-am spus ca asa o sa patesti si tu daca te ti de treaba.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
Cheetah
Senior member 109 mesaje
|
Re: Re: Re: Antrenament acasa
scris pe 1 aug 2005 08:53 de Cheetah
De un an fac exercitii, au mai fost perioade in care nu prea am facut dar in general ma tin de antrenament. Rezultatele au fost bune, am acumulat masa musculara (mai ales la biceps si triceps) si forta mi-a crescut mult, asta fara sa platesc un abonament lunar si fara sa ma tot plimb intre sala si casa (mai ales ca am vorbit cu niste prieteni sa mergem la sala si dupa cateva zile nimeni nu mai avea chef). Din cand in cand mai dau o fuga la magazinul cu articole sport si mai imi iau cateva greutati pentru gantere si haltera. Eu unul o sa fac in continuare acasa. Si eu faceam la inceput intr-un garaj cu foarte putine greutati si o singura haltera, daca stau sa ma gandesc bine aveam aceleasi conditii ca si tine.Am rezistat 2 ani in garaju ala imputit.Da dupa aia am observat ca-mi trebuie o varietete de exercitii si aparate ca sa pot progresa si sa ies din impasul in care eram.Daca esti destept ia in seama ce ti-am spus ca asa o sa patesti si tu daca te ti de treaba.
Eu consider ca in momentul in care nu faci performanta, ci doresti doar sa ai cat de cat un corp decent si cat de cat bine lucrat si cladit te poti antrena si in garaj sau acasa.
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Antrenament acasa
scris pe 1 aug 2005 12:23 de Gilu
Eu consider ca in momentul in care nu faci performanta, ci doresti doar sa ai cat de cat un corp decent si cat de cat bine lucrat si cladit te poti antrena si in garaj sau acasa. I ca un drog sala asta cand vezi ca cresti si ai rezultate o sa vrei mai mult i-ti spun io ca toti patesc asa.Toti spun "cand ajung la 40 in brand ma las ca ajunge" da astea is povesti nu te saturi niciodata de crescut. Daca i-ti place intradevar sa faci sala, si o sa te ti de treaba o sa ajungi sa gandesti ca mine.
Intrati aici=>
|
sus |
|
danyni
Senior member 76 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Antrenament acasa
scris pe 13 oct 2005 16:36 de danyni
eu trag acasa de 4 luni si am crescut vreo 7 kg am o banca o haltera nu am gantere dar mi-am amenajat asa incat sa pot lucra toate grupele .. e prea departe sala si nu imi permite timpul .. daca merg la sala 3 luni pe an adik vacanta de vara cred ca e de ajuns nu ?
what if i don`t care ?
|
sus |
|
Fedor
Expert member 600 mesaje
|
scris pe 13 oct 2005 22:59 de Fedor
Majoritatea considera antrenamentul facut acasa ca rezumandu-se la o pereche de gantere reglabile. Ce parere aveti despre acest tip de antrenament(timp economisit, atmosfera de acasa,motivatie, etc.), avand in vedere ca poti executa si tractiuni, flotari, plus ca ai la dispozitie gantere reglabile cu care in fond iti poti antrena apropape toate grupele musculare. Avantaje si dezavantaje. Antrenamentu acasa are mai multe dezavantaje,dar cred ca cel mai important dintre ele este lipsa spiritului competitiv care apare la sala,intre baieti..
Nu caut nimic...Doar ma uit
|
sus |
|
needweed80
Veteran member 225 mesaje
|
scris pe 13 oct 2005 23:30 de needweed80
foarte adevarat ceea ce spui gilu;este exact ca un drog.eu ma duc exclusiv din placere la sala si knd ma gandesc in ziua respectiva ce anume o sa lucrez ma apuca fiorii de emotie(asa fac eu knd ma bucur de ceva) )
shut up and train!!!
|
sus |
|
needweed80
Veteran member 225 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Antrenament acasa
scris pe 13 oct 2005 23:32 de needweed80
parerea mea este ca totul tine de atitudine si de ambitie.restul vin de la sine(in afara de bani))
shut up and train!!!
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Antrenament acasa
scris pe 14 oct 2005 07:35 de Anonim
parerea mea este ca totul tine de atitudine si de ambitie.restul vin de la sine(in afara de bani))
Eu stiu pe doi frati care practica boxul si nu fac deloc culturism! Arata super baietii, au vreo 72 kg si in jur de 1.70 numai fibra. As vrea eu , sa arat ca ei !! Ce au in plus fata de mine, care am facut culturism mai bine de 1 an este o forta uimitoare in pumni,rezistenta si conditie fizica! Astea nu le capeti in sala de culturism!! Trebuie sa te antrenezi cu corpul tau pentru ca muschii sa devina eficienti in a alerga repede , sari mult, capata rezistenta , etc. Nu cred ca iti trebuieste cine stie ce aparatura pentru a avea toate acestea! Doar ambitie si o alimentatie buna !! Cum zicea si Gilu, alimentatia sta la baza constructiei unui corp! Poti sa ai tu ambitie si sa vii de 2 ori la sala , daca nu bagi ce trebuie, in cantitatea care trebuie nu rezolvi nimic!
|
sus |
|
Dan din Timi
Guest
|
scris pe 15 oct 2005 17:50 de Dan din Timi
Depinde ce urmaresti. Eu am facut si sala, dar am inceput acasa, pe la 14 ani, cu gantere de 6 kile , flotari si tractiuni.. Dintr-un endomorf tipic cu brate si picioare subtiri, basca spate ingust, intr-un an nu m-au mai recunoscut colegii de clasa (asta era prin '76, daca am calculat bine). Nici nu stiam nimic de alimentatie, nici prea multe despre fiare. Facusem ceva lupte si judo, dar acolo nimeni nu mi-a explicat principii de culturism. Stiam ca trebuie tras si atat. Apoi am mers vreo 5 ani la o sala, destul de bine dotata pentru anii '80 (eram student). Nici acolo nu prea stiau aia cu ce se mananca culturismul adevarat, si ajunseseram cativa destul de zdraveni. Venise insa la un moment dat un tip ce ajunsese campion national la juniori, care ne-a explicat cate ceva. Il chema Dinoupoulos Aleco. Dar cum nu ma interesa performanta, doar sa ma simt bine si sa am ceva vana, nu i-am urmat toate sfaturile. Acum inca trag zilnic de fiare, mai putin in weekend, acasa, am 43 de ani, am 45 la brat si sunt intr-o forma destul de buna, avand in vedere ca imi castig pita cu pixul, nu cu carca. Am o haltera de 55 kg., reglabila (urasc pieptul facut cu greutati mari, in general nu agreez tzatzele decat la femei), una de 37 kg., tot reglabila, o pereche de gantere reglabile de max. 16 kg (buc), o pereche de gantere fixe de 20 kg., una de 16 kg. si una de 12,5 kg (pe care nu le mai folosesc, sunt mult prea mici pentru orice as vrea sa fac, de obicei lucrez cu 14 kg sau 16, asa ca gantere de 7,5 kile sunt cam mici, cred eu). Am o banca de impins culcat cu suporti si posibilitati de inclinare pe care am amenajat-o sa o pot strange prin aplicarea unor articulatii, o pot pune dupa un dulap, nici nu stii ca e in casa. Am si bara de tractiuni, am folosit-o in nestire si sa stii ca am un spate brici, ca latime. Nu depasesc de regula o ora de fiare, de 4-5 ori pe saptamana, dimineata de la 6.30 , pt ca am doi puradei mici si cand vin de la servici nu prea am "privacy". Si nici nu prea stiu cand vin de la servici, asa e natura jobului. Nu ma intereseaza stimulul oferit de sala, in sensul ca ma chiar enerveaza sa mai fie altii pe langa mine. Si totusi trag, nu ma joc. Am scris cam mult, dar am vrut sa explic ca se poate trage de fiare acasa, fara insa a avea pretentii de a fi numit culturist adevarat. Daca vrei cu adevarat rezultate spectaculoase, chiar daca nu neaparat performanta, trebuie totusi sala, cum zicea si Gilu.
|
sus |
|
dani5314
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 12 nov 2005 04:10 de dani5314
Depinde ce urmaresti. Eu am facut si sala, dar am inceput acasa, pe la 14 ani, cu gantere de 6 kile , flotari si tractiuni.. Dintr-un endomorf tipic cu brate si picioare subtiri, basca spate ingust, intr-un an nu m-au mai recunoscut colegii de clasa (asta era prin '76, daca am calculat bine). Nici nu stiam nimic de alimentatie, nici prea multe despre fiare. Facusem ceva lupte si judo, dar acolo nimeni nu mi-a explicat principii de culturism. Stiam ca trebuie tras si atat. Apoi am mers vreo 5 ani la o sala, destul de bine dotata pentru anii '80 (eram student). Nici acolo nu prea stiau aia cu ce se mananca culturismul adevarat, si ajunseseram cativa destul de zdraveni. Venise insa la un moment dat un tip ce ajunsese campion national la juniori, care ne-a explicat cate ceva. Il chema Dinoupoulos Aleco. Dar cum nu ma interesa performanta, doar sa ma simt bine si sa am ceva vana, nu i-am urmat toate sfaturile. Acum inca trag zilnic de fiare, mai putin in weekend, acasa, am 43 de ani, am 45 la brat si sunt intr-o forma destul de buna, avand in vedere ca imi castig pita cu pixul, nu cu carca. Am o haltera de 55 kg., reglabila (urasc pieptul facut cu greutati mari, in general nu agreez tzatzele decat la femei), una de 37 kg., tot reglabila, o pereche de gantere reglabile de max. 16 kg (buc), o pereche de gantere fixe de 20 kg., una de 16 kg. si una de 12,5 kg (pe care nu le mai folosesc, sunt mult prea mici pentru orice as vrea sa fac, de obicei lucrez cu 14 kg sau 16, asa ca gantere de 7,5 kile sunt cam mici, cred eu). Am o banca de impins culcat cu suporti si posibilitati de inclinare pe care am amenajat-o sa o pot strange prin aplicarea unor articulatii, o pot pune dupa un dulap, nici nu stii ca e in casa. Am si bara de tractiuni, am folosit-o in nestire si sa stii ca am un spate brici, ca latime. Nu depasesc de regula o ora de fiare, de 4-5 ori pe saptamana, dimineata de la 6.30 , pt ca am doi puradei mici si cand vin de la servici nu prea am "privacy". Si nici nu prea stiu cand vin de la servici, asa e natura jobului. Nu ma intereseaza stimulul oferit de sala, in sensul ca ma chiar enerveaza sa mai fie altii pe langa mine. Si totusi trag, nu ma joc. Am scris cam mult, dar am vrut sa explic ca se poate trage de fiare acasa, fara insa a avea pretentii de a fi numit culturist adevarat. Daca vrei cu adevarat rezultate spectaculoase, chiar daca nu neaparat performanta, trebuie totusi sala, cum zicea si Gilu. SI EU MA ANTRNEZ INTR-UN GARAJ DE 3 ORI PE SAPT IAR A 4 OARA LA SALA PIEPTUL TRICEPS SI PICIOARE CE NU POT FACE ACASA.INSA ACASA AM 5 PERECHI DE GANTERE DE LA 4 LA 20 KG O BARA PLUS DISCURI DE LA 1KG LA 20 ASTFEL INCIT POT CRESTE GREUTATIILE TOT TIMPUL.CU BANNI ECONOMISITI IMI PROCUR CEVA SUPLIMENTE PLUS 4 MESE PE ZI.ACUM DUPA 3 ANI AM 1.76 80KG SI 40 LA BRAT PORNIND DIN 60KG SI 27 LA BRAT TOT LA 1.76.DECI SE POATE SI ACASA DAR SA AI IN DOTARE O RECUZITA MAI LARGA
dany
|
sus |
|
blitzbog
Junior member 43 mesaje
|
scris pe 12 nov 2005 10:54 de blitzbog
mai fratilor puteti creste si acasa dar ar fi mai frumos sa mergeti la o sala... eu unul sunt de parere ca e bine sa lucrezi cu greutati mari la toate grupele ...cum puteti face asta acasa?
spre exemplu bag impins cu priza ingusta la triceps cu 120 kg ...sau piept la plat cu 150 ...de unde iau greutatile astea acasa?
am si eu buletin...!
|
sus |
|
Fedor
Expert member 600 mesaje
|
scris pe 12 nov 2005 12:38 de Fedor
mai fratilor puteti creste si acasa dar ar fi mai frumos sa mergeti la o sala... eu unul sunt de parere ca e bine sa lucrezi cu greutati mari la toate grupele ...cum puteti face asta acasa?
spre exemplu bag impins cu priza ingusta la triceps cu 120 kg ...sau piept la plat cu 150 ...de unde iau greutatile astea acasa? ...Este remarcabil ca poti face impins din culcat cu 150kg la numai 97kg greutate corporala.Eu pot face doar 3rep cu 150kg,dar sunt cu vreo 10 kile mai greu....
|
sus |
|
blitzbog
Junior member 43 mesaje
|
scris pe 12 nov 2005 16:07 de blitzbog
spre exemplu bag impins cu priza ingusta la triceps cu 120 kg ...sau piept la plat cu 150 ...de unde iau greutatile astea acasa? ...Este remarcabil ca poti face impins din culcat cu 150kg la numai 97kg greutate corporala.Eu pot face doar 3rep cu 150kg,dar sunt cu vreo 10 kile mai greu....
pai cine-a spus ca fac 10 repetari
tot cam 3-4 fac si eu si bineinteles asigurat de cineva...
asta la antrenamentele super grele...ca de regula ma invart in jurul greutatii de 130 kg sau 140...dar nici macar cu 130 nu pot impinge acasa...
am si eu buletin...!
|
sus |
|
blitzbog
Junior member 43 mesaje
|
scris pe 12 nov 2005 16:08 de blitzbog
pai cine-a spus ca fac 10 repetari
tot cam 3-4 fac si eu si bineinteles asigurat de cineva...
asta la antrenamentele super grele...ca de regula ma invart in jurul greutatii de 130 kg sau 140...dar nici macar cu 130 nu pot impinge acasa...
si am uitat sa mentionez ca am slabit cam4.5 kg inultimele 2 luni...incerc sa fac si un soi de definire...
am si eu buletin...!
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 12 nov 2005 17:40 de Anonim
De un an fac exercitii, au mai fost perioade in care nu prea am facut dar in general ma tin de antrenament. Rezultatele au fost bune, am acumulat masa musculara (mai ales la biceps si triceps) si forta mi-a crescut mult, asta fara sa platesc un abonament lunar si fara sa ma tot plimb intre sala si casa (mai ales ca am vorbit cu niste prieteni sa mergem la sala si dupa cateva zile nimeni nu mai avea chef). Din cand in cand mai dau o fuga la magazinul cu articole sport si mai imi iau cateva greutati pentru gantere si haltera. Eu unul o sa fac in continuare acasa.
si ai crescut..... ) tu stii ce`s alea performante ? ori te apuci serios de culturism..ori...te joci...sa te mentii
|
sus |
|
overdose
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 13 nov 2005 12:43 de overdose
si ai crescut..... ) tu stii ce`s alea performante ? ori te apuci serios de culturism..ori...te joci...sa te mentii Poti face si acasa dar e ca si cum ai juca fotbal in fata blocului si ai astepta sa vina sa te vada piturca sa te bage la nationala.sau poate tu vrei doar sa te joci in fata blocului si atunci e ok.
|
sus |
|
danyni
Senior member 76 mesaje
|
scris pe 15 nov 2005 17:16 de danyni
spre exemplu bag impins cu priza ingusta la triceps cu 120 kg ...sau piept la plat cu 150 ...de unde iau greutatile astea acasa?
si cand te-ai trezit erai ud fleasca nu?
what if i don`t care ?
|
sus |
|
Fedor
Expert member 600 mesaje
|
scris pe 15 nov 2005 21:45 de Fedor
Blitzbog,am spus mai sus ca gasesc remarcabil faptul ca poti face impins din culcat cu 150kg la numai 97kg greutate corporala.Acum,dupa ce ti-am citit datele biografice si am vazut ca esti nascut in 1984 spun ca e de-a dreptul exceptional...Rar am vazut tineri de varsta aceasta atat de puternici,bravo!..Sper ca nu consumi steroizi...
|
sus |
|
Mark
Guest
|
scris pe 15 nov 2005 22:01 de Mark
ia naposim, asa fac toti,pacat de ei , ca-s tineri..
mancare baiete,aia e de baza, de n-o sa crapati voi la 40 ani de la naposim..
succes oricum..
|
sus |
|
blitzbog
Junior member 43 mesaje
|
scris pe 17 nov 2005 18:44 de blitzbog
Blitzbog,am spus mai sus ca gasesc remarcabil faptul ca poti face impins din culcat cu 150kg la numai 97kg greutate corporala.Acum,dupa ce ti-am citit datele biografice si am vazut ca esti nascut in 1984 spun ca e de-a dreptul exceptional...Rar am vazut tineri de varsta aceasta atat de puternici,bravo!..Sper ca nu consumi steroizi...
partenerul meu de antrenament e mai mic cu aproape un an si pot sa spun ca impinge la fel ca mine...ba chiar ca tonus si explozie...este mai bun!
oricum nu mi se pare nimik exceptional avabd in vedere faptul ca omul ar trebui sa fie capabil sa impinga dublul greutatii lui...cel putin teoretic ca nu prea am vazut asa ceva...si alta treaba ce vreau sa lamuresckg este un fel de record personal ...nu imping la fiecare antrenament la fel...dar l-am egalat de mai multe ori ...nu prea am reusit sa-l dobor...
am si eu buletin...!
|
sus |
|
blitzbog
Junior member 43 mesaje
|
scris pe 17 nov 2005 18:47 de blitzbog
si cand te-ai trezit erai ud fleasca nu?
sunt aproape sigur ca nu visam...
stii pt unii oameni 150 kg nu este cevga de neatins..
nu mai spun cat imping la picioare ca probabil o sa spui ca eram in coma!
am si eu buletin...!
|
sus |
|
blitzbog
Junior member 43 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Antrenament acasa
scris pe 17 nov 2005 18:52 de blitzbog
ia naposim, asa fac toti,pacat de ei , ca-s tineri..
mancare baiete,aia e de baza, de n-o sa crapati voi la 40 ani de la naposim..
succes oricum..
nu am luat in viata mea naposim sau alte feluri de steroizi...ba chiar si de proteine incerc cat de cat sa nu abuzez...nu incerc sa conving pe nimeni ...nu am nici un interes ca doar nu cunosc pe nimeni de pe aici..
mai pe scurt..putin imi pasa daca ma credeti sau nu dar mai exista si un alt factor in culturism decat steroiziii...se numeste genetik!
am si eu buletin...!
|
sus |
|
cdragos
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 18 nov 2005 23:44 de cdragos
sunt oarecum de acord cu gilu...k aksa nu poti sa faci piept si spatele nu poti sa le lucrezi k la sala...dar poate sunt unii care nu dispun de timpu necesar pt a se duce la sala...si lucreaza acasa...recunosc...io am fo la sala 2 luni si fac acasa de 2 luni...lucrez acasa f bine biceps, triceps, umeri, picioare, abdomen, acuma la spate folosec un aparat de vaslit care ii asamanator exercitiul cu ramatul la piept, iar pt piept fac impins cu ganterele si fluturari...dak omul vrea sa arate cat de cat bine...orice antrenament ii f bun...dak aveti dubii in leg cu fizicul meu..contactatima pe adresa de mail cdragos_89@yahoo.com si va voi convinge
|
sus |
|
epsilon
Junior member 40 mesaje
|
scris pe 19 nov 2005 00:15 de epsilon
sincer cred ca e mai ieftin 250-350 abonamentul lunar pt sala decat sa te apuci sa cumperi toate ganterele + halterele ... sa nu mai zic de mese si restu mai ales cand nici nu sti daca nu cumva va fi un trend si tragi 2 luni si gata.Pt inceput este o investitie enorma si care eu zic ca nu isi are rostul
|
sus |
|
yoyoz2
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 19 nov 2005 00:37 de yoyoz2
Parerea mea este ca nu se compara antrenamentul de acasa cu cel de la sala net superior cel de la sala motive tot ti au dat baietzii mai sus
Am venit,am vazut,am cucerit
|
sus |
|
dude
Guest
|
scris pe 19 nov 2005 12:52 de dude
http://www.culturism.ro/forum/forum_display.php?fid=19&mid=6860
|
sus |