Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 din 9
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
Re: Jurnal Leahu Codrin
scris pe 30 mar 2013 13:36 de sZoTaK
Eu incerc sa tin cat mai jos grasimea , eu zic ca in prima faza orice culturist care e in primii ani de antrenament ar trebui sa se gandeasca sa acumuleze cat mai multa masa musculara .. e adevarat ca mai pui si ceva grasime ..dar aici dieta fiecaruia face diferenta .Pentru mine kg sunt irelevante , cel mai mult conteaza forma .. poti sa ai 70 kg si sa fii mai gras ca unu de 100 dar stii si tu asta . La un culturist de 70 kg mai rar sa fie gras dar oameni obisnuiti am vazut . momentan sunt pe la 80 de kg, si nu mi-a spus nimeni ca sunt mai mic, am auzit doar laude, cum ca am slabit... scopul meu e un 75-77 de kg la vara, cand sper ca voi parea mai mare decat la 86 de kg... culturismul e ca magia: iluzia face totul.
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 1 apr 2013 15:08 de MrOlympia
Aveai mai putina grasime atunci...
Da dar trebuie facuta la aceeasi lumina ca sa imi dau seama exact .
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 1 apr 2013 15:19 de ricardo
Vremuri trecute .. ))
17 Ianuarie 2013 .
......
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 1 apr 2013 18:37 de sZoTaK
Vremuri trecute .. ))
17 Ianuarie 2013 .
bravo
|
sus |
|
mary1998
Senior member 111 mesaje
|
scris pe 11 apr 2013 11:45 de mary1998
felicitari imi place cum arati poate cu 1-2% mai putin bf ,oricum calitatea pozei e slaba
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 1 mai 2013 09:01 de MrOlympia
Salut , ce parere aveti daca la antrenamentul spatelului as face o mica schimbare si anume : 1 saptamana sa lucrez doar ramaturi si indreptari , 1 saptamana tractiuni , diverse prize , unghiuri si pullover final . Ceva de genul am vazut la Ronnie Coleman dar desigur programul il ajustez pt mine. Exercitiile pentru spate cer o incarcatura destul de serioasasa fac si tractiuni si ramat si la final sa mai fac si indreptari asa cum vreau . Toate astea la intensitate maxima e destul de greu , mai ales finalul ...
Still growing
|
sus |
|
CosminPerjo
Expert member 530 mesaje
|
scris pe 1 mai 2013 10:12 de CosminPerjo
Salut , ce parere aveti daca la antrenamentul spatelului as face o mica schimbare si anume : 1 saptamana sa lucrez doar ramaturi si indreptari , 1 saptamana tractiuni , diverse prize , unghiuri si pullover final . Ceva de genul am vazut la Ronnie Coleman dar desigur programul il ajustez pt mine. Exercitiile pentru spate cer o incarcatura destul de serioasasa fac si tractiuni si ramat si la final sa mai fac si indreptari asa cum vreau . Toate astea la intensitate maxima e destul de greu , mai ales finalul ...
Exact asa fac si eu.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 1 mai 2013 17:48 de sZoTaK
Salut , ce parere aveti daca la antrenamentul spatelului as face o mica schimbare si anume : 1 saptamana sa lucrez doar ramaturi si indreptari , 1 saptamana tractiuni , diverse prize , unghiuri si pullover final . Ceva de genul am vazut la Ronnie Coleman dar desigur programul il ajustez pt mine. Exercitiile pentru spate cer o incarcatura destul de serioasasa fac si tractiuni si ramat si la final sa mai fac si indreptari asa cum vreau . Toate astea la intensitate maxima e destul de greu , mai ales finalul ... incearca, vezi cum merge. daca consideri ca spatele e un punct slab, antreneaza-l de doua ori pe saptamana, asa cum ziceai
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 1 mai 2013 21:11 de MrOlympia
incearca, vezi cum merge. daca consideri ca spatele e un punct slab, antreneaza-l de doua ori pe saptamana, asa cum ziceai
N-am zis sa antrenez de 2 ori pe saptamana spatele . 1 saptamana ramaturi + indreptari , 1 saptamana tractiuni , pullover si niste extensii pt lombari la aparat. Zic sa fac asa pt a ma focaliza maxim pe ramat si indreptari dar sa nu neglijez nici tractiunile .
Still growing
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 1 mai 2013 21:28 de sZoTaK
N-am zis sa antrenez de 2 ori pe saptamana spatele . 1 saptamana ramaturi + indreptari , 1 saptamana tractiuni , pullover si niste extensii pt lombari la aparat. Zic sa fac asa pt a ma focaliza maxim pe ramat si indreptari dar sa nu neglijez nici tractiunile . stiu.am citit ce ai scris. atunci, daca vrei sa faci odata pe saptamana, incepe cu indreptari, urmate de ramat, si lasa tractiunile la sfarsit.
|
sus |
|
Tudor_d
Senior member 129 mesaje
|
scris pe 1 mai 2013 21:37 de Tudor_d
stiu.am citit ce ai scris. atunci, daca vrei sa faci odata pe saptamana, incepe cu indreptari, urmate de ramat, si lasa tractiunile la sfarsit.
F bun sfatul, oboseste-ti lombarii ca apoi la ramat sa nu-ti mai sustina cum trebuie coloana!
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 2 mai 2013 08:02 de sZoTaK
F bun sfatul, oboseste-ti lombarii ca apoi la ramat sa nu-ti mai sustina cum trebuie coloana! spune asta la miile de oameni care incep antrenamentul de spate cu indreptari... apropo, si eu ma numar printre ei
Editat de sZoTaK pe 2 mai 2013 08:03
|
sus |
|
RoBeRT20
Senior member 94 mesaje
|
scris pe 2 mai 2013 11:30 de RoBeRT20
F bun sfatul, oboseste-ti lombarii ca apoi la ramat sa nu-ti mai sustina cum trebuie coloana!
Antrenamentul meu pentru spate este urmatorul: Tractiuni,Indreptari,Ramat
De ce am pus indreptarile inaintea ramatului?..simplu.Deoarece cand ajung la ramat voi avea zona lombara bine incalzita si pompata..in general tot spatele deoarece la indreptari intra cam tot...iar cand ajung la ramat il "umflu la maxim" .
Daca te uiti pe internet vei vedea ca multi culturisti baga intreptariile printre primele exercitii,deoarece este un exercitiu de baza compus...
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 2 mai 2013 12:03 de Gilu
spune asta la miile de oameni care incep antrenamentul de spate cu indreptari... apropo, si eu ma numar printre ei Eu fac indreptarile al 2-lea axercitiu dupa ramat.
Este corect ce spune Tudor_d, dar bineinteles relativ.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 2 mai 2013 15:15 de basu
In primul rand trebuie inteleasa aici si luata in consideratie senzatia ''psihica''. Omul este facut anatomic pt a se apleca spre in fata. Aplecarea spre inapoi este limitata anatomic. Daca prin absurd ar fi decuplat intr-o fractiune de sec ar cadea spre inainte. Dupa orice antrenament pt lombari oricare dintre voi a observat ca are dificultati in a merge insusi pe strada. Daca puneti mana pe lombari cand mergeti pe drum o sa vedeti ca ei se tensioneaza (se incordeaza ) la fiecare pas, fiecare lombar contrar piciorului aflat inainte. Acest lucru se intampla nu datorita faptului ca la nivelul trunchiului cerebral caile nervoase se incrucisaza ( asa cum se credea acum o perioada de timp) ci datorita faptului ca acest fenomen ajuta la mentinerea echilibrului in timpul mersului. Sfatul meu este sa nu antrenati niciodata lombarii inaintea altei grupe ,oricare ar fi dansa si sa ii antrenati separat sau la finalul antrenamentelor.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 3 mai 2013 23:28 de ricardo
In primul rand trebuie inteleasa aici si luata in consideratie senzatia ''psihica''. Omul este facut anatomic pt a se apleca spre in fata. Aplecarea spre inapoi este limitata anatomic. Daca prin absurd ar fi decuplat intr-o fractiune de sec ar cadea spre inainte. Dupa orice antrenament pt lombari oricare dintre voi a observat ca are dificultati in a merge insusi pe strada. Daca puneti mana pe lombari cand mergeti pe drum o sa vedeti ca ei se tensioneaza (se incordeaza ) la fiecare pas, fiecare lombar contrar piciorului aflat inainte. Acest lucru se intampla nu datorita faptului ca la nivelul trunchiului cerebral caile nervoase se incrucisaza ( asa cum se credea acum o perioada de timp) ci datorita faptului ca acest fenomen ajuta la mentinerea echilibrului in timpul mersului. Sfatul meu este sa nu antrenati niciodata lombarii inaintea altei grupe ,oricare ar fi dansa si sa ii antrenati separat sau la finalul antrenamentelor.
...da si eu sunt de acord cu basu si cu tudor_d, lombarii si abdominalii se antreneaza la sfarsitul antrenamentului...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 3 mai 2013 23:30 de ricardo
... exact...
Editat de ricardo pe 3 mai 2013 23:32
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
Undisputed
Expert member 527 mesaje
|
scris pe 4 mai 2013 17:31 de Undisputed
Te-ai cam ingrast sau mi se pare mie.. Ar fi cazul de o definire..
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 4 mai 2013 17:36 de adi123
da, cam cateva procente in minus de bf ar fi foarte bine.
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 4 mai 2013 18:54 de MrOlympia
Da dar nu fac definire acum , mai stau 1 an , 2 .
P.S. : Paste fericit tuturor !
Editat de MrOlympia pe 4 mai 2013 18:57
Still growing
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 din 9
| |
|