Pagina 1 din 1
Neme
Senior member 65 mesaje
|
Ce imi recomandati ?
scris pe 20 apr 2013 15:46 de Neme
In primul rand va spun , Buna ziua !
As vrea sa va intreb ce suplimente imi recomandati pentru cresterea masei musculare.
Cateva Detalii : 16 ani , 1.82 Inaltime , 67 KG. Buget : Pana in 180 Lei.
Din auzite vroiam sa imi cumpar Serious Mass de la megaproteine ( 2.7 Kg la 154 Lei ) dar avand in vedere ca e prima data cand iau suplimente nu vreau sa incep cu stangul si sa iau prostii. ( sala fac de 2 luni )
P.S : Daca e important : Am facut handball de performanta 2 ani , nu sunt slab , am chiar putina burta ( nu se prea observa ) doar ca nu se vad ''patratelele''.
Astept propunerile voastre , Multumesc frumos !
|
sus |
|
aNduTz
Junior member 37 mesaje
|
Re: Ce imi recomandati ?
scris pe 20 apr 2013 17:03 de aNduTz
As vrea sa va intreb ce suplimente imi recomandati pentru cresterea masei musculare.
Din auzite vroiam sa imi cumpar Serious Mass de la megaproteine ( 2.7 Kg la 154 Lei ) dar avand in vedere ca e prima data cand iau suplimente nu vreau sa incep cu stangul si sa iau prostii. ( sala fac de 2 luni )
P.S : Daca e important : Am facut handball de performanta 2 ani , nu sunt slab , am chiar putina burta ( nu se prea observa ) doar ca nu se vad ''patratelele''.
Astept propunerile voastre , Multumesc frumos ! poti sa incepi cu serious mass.nu are nimic..sau poti lua chiar si gfx-8 de la PN
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 20 apr 2013 17:38 de sZoTaK
Astept propunerile voastre , Multumesc frumos ! au cei de la Pro Nutrition un produs pe nume giant pro mass... e mai slab decat gfx, ca compozitie, dar la 200 de lei iti iei 5 kg sau gfx, 163 de lei / 3 kg
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 21 apr 2013 13:45 de stefanp
Astept propunerile voastre , Multumesc frumos ! poti sa iei serious mass fara problemenu iti trebuie,, vechime ,,ca sa consumi serious massti a facut si szotak o oferta(gfx8)3kg\163lei,care e foarte buna.
Editat de stefanp pe 21 apr 2013 13:51
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
s1d0x
Veteran member 421 mesaje
|
scris pe 21 apr 2013 15:53 de s1d0x
poti sa iei serious mass fara problemenu iti trebuie,, vechime ,,ca sa consumi serious massti a facut si szotak o oferta(gfx8)3kg\163lei,care e foarte buna.
un gfx8 la 3 kg ii ajunge cam 17 zile...
|
sus |
|
Cristi7
Expert member 730 mesaje
|
scris pe 21 apr 2013 18:44 de Cristi7
un gfx8 la 3 kg ii ajunge cam 17 zile...
Daca baga 1 data,dar se cam baga de 2 ori
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 21 apr 2013 19:13 de sZoTaK
Daca baga 1 data,dar se cam baga de 2 ori eu zic ca o portie dupa antrenament e suficient. cea mai mare problema e ca aproape nimeni nu "baga" cu cap... adica sa calculeze cat ii trebuie lui. daca "baga" x 3 cupe pe zi, si el "baga" 3 cupe pe zi, nu conteaza ca ala e 90 de kg de muschi, iar el 90 aproape obez...sper ca intelegeti unde bat
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 21 apr 2013 23:11 de ricardo
eu zic ca o portie dupa antrenament e suficient. cea mai mare problema e ca aproape nimeni nu "baga" cu cap... adica sa calculeze cat ii trebuie lui. daca "baga" x 3 cupe pe zi, si el "baga" 3 cupe pe zi, nu conteaza ca ala e 90 de kg de muschi, iar el 90 aproape obez...sper ca intelegeti unde bat
...mai zici si tu chestii cu cap ...la cati carbo simplii contine gfx8 eu zic ca e recomandabil doar dupa antrenament...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 21 apr 2013 23:31 de adi123
...mai zici si tu chestii cu cap ...la cati carbo simplii contine gfx8 eu zic ca e recomandabil doar dupa antrenament...
si eu tind sa cred la fel, dar pana nu mai adaug o masa la alimentatia mea, am sa iau in continuare de 2 ori pe zi. singura diferenta e ca dimineata pun doar 2 cupe in loc de 3
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 22 apr 2013 07:54 de stefanp
un gfx8 la 3 kg ii ajunge cam 17 zile... un serious mass la 2,7kg il tine 17-18zile aproximativ(o portie are 165gr)
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 22 apr 2013 07:59 de stefanp
Daca baga 1 data,dar se cam baga de 2 ori sincer,gfx8 1data pe zi(dupa antrenament) cred ca e suficient(sa nu confundam masa musculara cu sunculita,totusi)
Editat de stefanp pe 22 apr 2013 08:01
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
Neme
Senior member 65 mesaje
|
scris pe 22 apr 2013 14:07 de Neme
sincer,gfx8 1data pe zi(dupa antrenament) cred ca e suficient(sa nu confundam masa musculara cu sunculita,totusi)
Serious Mass , de cate ori pe zi , imi recomanzi sa iau ?
Eu am asa , antrenamentul e seara la ora 19:00 ( din cauza scolii ) , termin pe la 20:00 - 20:10 , iau pe la 20:30 1 cupa de 165 G si am vrut sa iau pe la 22:00 - 23:00 inca 1 cupa de 165 G ( inainte de culcare ). Cei de la megaproteine mi-au spus ca nu este nici o problema si pot lua. Eu cred ca intervalul este prea scurt.
Ce parere ai ?!
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 23 apr 2013 12:04 de stefanp
Eu am asa , antrenamentul e seara la ora 19:00 ( din cauza scolii ) , termin pe la 20:00 - 20:10 , iau pe la 20:30 1 cupa de 165 G si am vrut sa iau pe la 22:00 - 23:00 inca 1 cupa de 165 G ( inainte de culcare ). Cei de la megaproteine mi-au spus ca nu este nici o problema si pot lua. Eu cred ca intervalul este prea scurt.
Ce parere ai ?! serious mass dupa antrenament e ok,dar la 11 noaptea...e o prostiedar faci cum vrei.
Editat de stefanp pe 23 apr 2013 12:06
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
DanTM
Junior member 33 mesaje
|
scris pe 23 apr 2013 13:30 de DanTM
Ce parere ai ?!
Ia una dimineata imediat cand te trezesti si una dupa antrenament.
|
sus |
|
Neme
Senior member 65 mesaje
|
scris pe 23 apr 2013 14:35 de Neme
serious mass dupa antrenament e ok,dar la 11 noaptea...e o prostiedar faci cum vrei.
Pai nu am zis ca iau eu seara , de aceea am si intrebat
Iau 1 cupa dupa antrenament , si 1 dimineata dupa micul dejun ? ( sau inainte de micul dejun ) !
Editat de shift pe 23 apr 2013 15:29
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 24 apr 2013 19:52 de basu
Pai nu am zis ca iau eu seara , de aceea am si intrebat
Iau 1 cupa dupa antrenament , si 1 dimineata dupa micul dejun ? ( sau inainte de micul dejun ) !
Asa spune in prospectul produsului sa-l iei ? Spune sa il iei dupa antrenament si intre mese. Este un produs care contine o gramada de carbo si o cantitate neglijabila de proteine (25 de gr la o cupa). Poate sa tina loc de o masa sau poate fi adminstrat intre mese pt ca are un continut care te sustine.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Neme
Senior member 65 mesaje
|
scris pe 24 apr 2013 21:53 de Neme
Asa spune in prospectul produsului sa-l iei ? Spune sa il iei dupa antrenament si intre mese. Este un produs care contine o gramada de carbo si o cantitate neglijabila de proteine (25 de gr la o cupa). Poate sa tina loc de o masa sau poate fi adminstrat intre mese pt ca are un continut care te sustine.
''Se administreaza imediat dupa antrenament.
Pentru cei ce vor rezultate maxime se mai administreaza 1 cupa seara, inainte de culcare cu 400 ml lapte sau apa.''
Asta spune in prospect. Seara , nu intre mese. Dar nu vreau sa iau seara si ma gandeam sa iau dimineata. Acuma si varianta ta este una buna sa iau dupa-amiaza cand vin de la scoala pe la 3 si apoi sa-l iau pe la 8 dupa antrenament.
Ce parere ai ?!
Editat de Neme pe 24 apr 2013 21:54
|
sus |
|
basu
|
scris pe 24 apr 2013 22:04 de basu
Pentru cei ce vor rezultate maxime se mai administreaza 1 cupa seara, inainte de culcare cu 400 ml lapte sau apa.''
Asta spune in prospect. Seara , nu intre mese. Dar nu vreau sa iau seara si ma gandeam sa iau dimineata. Acuma si varianta ta este una buna sa iau dupa-amiaza cand vin de la scoala pe la 3 si apoi sa-l iau pe la 8 dupa antrenament.
Ce parere ai ?! or fi 15 prospecte. Da, poti sa-l iei si asa.
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 25 apr 2013 07:45 de stefanp
Ce parere ai ?! e bine si dimineata si dupa antrenament la8 si e bine si la3 si dupa antrenament la 8 vezi care varianta merge mai bine pentru tine.eu iau dimineata la 7, o bautura proteica,stau 50-60minute,consum o masa solida,mai stau 90minute si fac antrenamentul,dupa care iau o bautura proteicadar ce merge bine pentru mine POATE nu e bine pentru tine.
Editat de stefanp pe 25 apr 2013 07:47
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
scris pe 25 apr 2013 09:42 de raduroberti
Ce parere ai ?!
Momentul cheie cand trebuie sa folosesti un supliment gen gainer este numai dupa antrenament restul ti l aranjezi din alimentatie
EU nu recomand la nimeni ori ce supliment daca nu are 18 ani impliniti,e o prostie sa faci asta ....mai ales sa spui ca poti sa iei de 3/4 ori pe zi
Dar fiecare cu mentalitatea lui...
|
sus |
|
Neme
Senior member 65 mesaje
|
scris pe 25 apr 2013 10:11 de Neme
Momentul cheie cand trebuie sa folosesti un supliment gen gainer este numai dupa antrenament restul ti l aranjezi din alimentatie
EU nu recomand la nimeni ori ce supliment daca nu are 18 ani impliniti,e o prostie sa faci asta ....mai ales sa spui ca poti sa iei de 3/4 ori pe zi
Dar fiecare cu mentalitatea lui...
Nu m-am gandit nici macar 1 data sa iau de 3-4 ori pe zi si nici nu o sa fac chestia asta.
Folosesc acest supliment doar pentru ca nu am o alimentatie echilibrata chiar daca incerc lucrul asta.
Vreau sa iau 1 luna sa vad cum imi merge.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 25 apr 2013 10:28 de basu
Ce parere ai ?!
Mod de administrare Optimum Serious Mass: ca supliment se amesteca 1 cupa (167g) de Serious Mass cu 350ml apa intr-un shaker. Se amesteca timp de 45-60 secunde. Se poate consuma dupa antrenament si intre mese.
Nu despre asta este vorba ?
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 25 apr 2013 11:45 de stefanp
Ce parere ai ?! DE DIMINEATA e o doza,si dupa ANTRENAMENTUL de la 8seara inca o doza,sau la3 o doza si la ora8 dupa antrenament o dozain total sint...2doze nu 4doze.tu alegi care varianta e mai buna pentru tine.dar...de ce nu o iei dupa cum scrie in prospect???ti a scris si basu treaba asta.
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 25 apr 2013 11:51 de stefanp
Dar fiecare cu mentalitatea lui... mai uitate o data...sint 2 doze in total,nu 3-4
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
scris pe 25 apr 2013 14:59 de raduroberti
mai uitate o data...sint 2 doze in total,nu 3-4
1/2/3/4 nu conteaza are 16 ani si sunt prafuri .ceva super procesat,noi la 16 ani nu ne gandeam sa luam asa ceva,si vad ca o ducem bine ...
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|