Pagina 1 2 din 2
Mircioc
Newbie 3 mesaje
|
Kre Alkalyn EFX ?!!!!! HELP!!!
scris pe 3 aug 2006 10:06 de Mircioc
Salut ! Mi-am luat din Spania o creatina numita KreAlkalyn EFX . Am avut rezultate spectaculoase crescand in forta foarte mult intr-un timp scurt ( 4-6 zile ). E o creatina care nu se mai dizolva in sucurile gastrice din stomac si in lichide in general , nu mai da creatinina ( care e toxica ) ci intra direct in muschi atata cat bagi . Stie careva unde as putea gasi asa ceva in Romania ? Am inteles ca e un supliment nou chiar si in Europa . Daca stie careva ceva please HELP !!!!!!!!!!
|
sus |
|
crististrong
Expert member 1117 mesaje
|
Re: Kre Alkalyn EFX ?!!!!! HELP!!!
scris pe 3 aug 2006 10:31 de crististrong
Salut ! Mi-am luat din Spania o creatina numita KreAlkalyn EFX . Am avut rezultate spectaculoase crescand in forta foarte mult intr-un timp scurt ( 4-6 zile ). E o creatina care nu se mai dizolva in sucurile gastrice din stomac si in lichide in general , nu mai da creatinina ( care e toxica ) ci intra direct in muschi atata cat bagi . Stie careva unde as putea gasi asa ceva in Romania ? Am inteles ca e un supliment nou chiar si in Europa . Daca stie careva ceva please HELP !!!!!!!!!!
asta e un nou produs universal.daca intrati pe www.universalnutrition.ro o sa gasiti mai multe informatii.
oricum ce scrie colegul asta al nostru imi suna a publicitate mascata!!
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Kre Alkalyn EFX ?!!!!! HELP!!!
scris pe 3 aug 2006 11:41 de Gilu
Mi se pare ca si Biotech si Nutritech au creatina din asta.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Mircioc
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 3 aug 2006 13:08 de Mircioc
asta e un nou produs universal.daca intrati pe www.universalnutrition.ro o sa gasiti mai multe informatii.
oricum ce scrie colegul asta al nostru imi suna a publicitate mascata!!
Frate , cred ca faci o confuzie cat China ! Kre Alkalin EFX e facut de All American EFX nicidecum de Universal si il poti vedea pe www.aaefx.com .Acum ca te-am lamurit spune-mi si mie unde draq gasesc in Romania asa ceva ? Daca este, daca nu imi aduc din Spania si cu asta basta ! Thanks man !
|
sus |
|
newyork
Newbie 3 mesaje
|
Re: Kre Alkalyn EFX ?!!!!! HELP!!!
scris pe 3 aug 2006 14:07 de newyork
Gilu are dreptate,sunt mai multe firme care vand Kre-Alkaline printre care si Weider,Nutritech,si mai multe europene din Belgia,Olanda ,Germania.
Kre-alkaline nu e un produs UNIVERSAL,de pe siteuri>aafx.com si krealkaline.com,rezulta ca `e un brevet original made in USA a firmei All Amerix=can Pharmaceutical EFX care il livreaza` la firmele doritoare.Acestea le pun in ambalaj propriu si gata.
Nu prea stiu daca este si in nRomania,eu am vazut in Belgia sub brandul Krealkaline- PERFORMANCE pe la vreo 25 euro o cutie cu 120 capsule.
|
sus |
|
simion18
Junior member 24 mesaje
|
scris pe 3 aug 2006 15:38 de simion18
poti sa ti cumperi de la biotech.costa 210.000lei o cutie de 30 capsule.
dan
|
sus |
|
simion18
Junior member 24 mesaje
|
Re: Re: Re: Kre Alkalyn EFX ?!!!!! HELP!!!
scris pe 3 aug 2006 16:04 de simion18
scuze.costa 200.000la 90 capsule si la 210 capsule este 420.000lei.astea sunt acum la reducere pe perioda verii.
dan
|
sus |
|
crespo
Expert member 754 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Kre Alkalyn EFX ?!!!!! HELP!!!
scris pe 3 aug 2006 16:15 de crespo
scuze.costa 200.000la 90 capsule si la 210 capsule este 420.000lei.astea sunt acum la reducere pe perioda verii.
si unde le gasesti?ca m-ar interesa si pe mine
I'M A KING
|
sus |
|
newyork
Newbie 3 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Kre Alkalyn EFX ?!!!!! HELP!!!
scris pe 4 aug 2006 15:59 de newyork
si unde le gasesti?ca m-ar interesa si pe mine
OK am gasit si eu ,pe naturalplus.ro sau universalnutrition.ro,120 capsule ,750mg/capsula,de la mama lor ALL AMERICAN PHARMACEUTICAL,sigilate.si fiecare caps are marcat nr de patent pe ea.pret 600.000 cu taxele de expediere incluse.Sa vedem cum merge
|
sus |
|
Mircioc
Newbie 3 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kre Alkalyn EFX ?!!!!! HEL
scris pe 8 aug 2006 10:04 de Mircioc
OK am gasit si eu ,pe naturalplus.ro sau universalnutrition.ro,120 capsule ,750mg/capsula,de la mama lor ALL AMERICAN PHARMACEUTICAL,sigilate.si fiecare caps are marcat nr de patent pe ea.pret 600.000 cu taxele de expediere incluse.Sa vedem cum merge
Gata , m-am aprovizionat de la natural plus ! Va sunt recunoscator pentru ajutor baieti !
|
sus |
|
Harley
Newbie 7 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kre Alkalyn EFX ?!!!!!
scris pe 21 aug 2006 16:13 de Harley
Gata , m-am aprovizionat de la natural plus ! Va sunt recunoscator pentru ajutor baieti !
Cine stie cum se administreaza corect creatina asta ? Chiar da rezultate kre alkalyn ? Care ati luat pana acum sinteti multumiti de rezultate ? As lua si eu si is curios daca e chiar asa bun cum se zice. Mersi mult !
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kre Alkalyn EFX ?!
scris pe 22 aug 2006 18:52 de Dave
Cine stie cum se administreaza corect creatina asta ? Chiar da rezultate kre alkalyn ? Care ati luat pana acum sinteti multumiti de rezultate ? As lua si eu si is curios daca e chiar asa bun cum se zice. Mersi mult !
mmm...citeste al 8-lea mesaj (al lui gilu) http://www.culturism.ro/forum/forum_display.php?fid=27&mid=19913&act=last#last
|
sus |
|
Komura
Expert member 659 mesaje
|
scris pe 23 aug 2006 09:05 de Komura
Ia asa. Una dimineata, una inainte de antrenament , una dupa si una inainte de culcare.
Cat de buna este,nu se prea stie, fiindca recent a aparut pe piata si nu prea a fost folosita de multi.
NO PAIN, NO GAIN.
|
sus |
|
Marian22
Newbie 2 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kre Alkalyn EF
scris pe 3 sep 2006 00:16 de Marian22
Ia asa. Una dimineata, una inainte de antrenament , una dupa si una inainte de culcare.
Cat de buna este,nu se prea stie, fiindca recent a aparut pe piata si nu prea a fost folosita de multi.
Sa-mi fie cu pardon dar nu asa se ia ! Kre-Alkalyn EFX se administreaza asa : 1 capsula inainte de antrenament cu 30 minute si una imediat dupa pentru incepatori , iar pentru avansati se iau 2 capsule cu 30 min. inainte de antrenament si 2 imediat dupa.Cele luate inainte de antrenament te ajuta la antrenamentul respectiv iar ce iei dupa te ajuta la refacere.
|
sus |
|
Marian22
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 3 sep 2006 00:27 de Marian22
Da chiar da rezultate. Eu folosesc kre-alkalyn efx de cand a aparut pe piata si isi face treaba ca la carte.Nu e ceva magic ! E o creatina pentru care multumesc celor care au inventat-o.Cu creatina monohidrata aveam necazuri cu durerile de burta. Pe langa acest lucru mai e o chestiuta : cata creatina platesc , atata ajunge in muschi si nu se pierde nimic prin canalizarea de la toaleta !Cand luam creatina monohidrata , 30% ajungea unde trebuie si era folosita iar restul mergea la WC odata cu banii dati pe ea si crampele chinuitoare de dupa !
|
sus |
|
Harley
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 3 sep 2006 02:38 de Harley
Da chiar da rezultate. Eu folosesc kre-alkalyn efx de cand a aparut pe piata si isi face treaba ca la carte.Nu e ceva magic ! E o creatina pentru care multumesc celor care au inventat-o.Cu creatina monohidrata aveam necazuri cu durerile de burta. Pe langa acest lucru mai e o chestiuta : cata creatina platesc , atata ajunge in muschi si nu se pierde nimic prin canalizarea de la toaleta !Cand luam creatina monohidrata , 30% ajungea unde trebuie si era folosita iar restul mergea la WC odata cu banii dati pe ea si crampele chinuitoare de dupa !
He,He,He ! Mai e cineva de aceeasi parere cu mine! kre-alkalyn efx e tare de tot !
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kre Alkaly
scris pe 3 sep 2006 11:53 de Gilu
He,He,He ! Mai e cineva de aceeasi parere cu mine! kre-alkalyn efx e tare de tot ! La mine nu a avut nici un efect.Am am luat la inceput 2capsule/zi, nu a avut efect.Am luat 5/zi,nu a avut efect....am luat si 10/zi si tot asa.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
Komura
Expert member 659 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kre Alkaly
scris pe 3 sep 2006 12:27 de Komura
Sa-mi fie cu pardon dar nu asa se ia ! Kre-Alkalyn EFX se administreaza asa : 1 capsula inainte de antrenament cu 30 minute si una imediat dupa pentru incepatori , iar pentru avansati se iau 2 capsule cu 30 min. inainte de antrenament si 2 imediat dupa.Cele luate inainte de antrenament te ajuta la antrenamentul respectiv iar ce iei dupa te ajuta la refacere.
Eu asa as fi luat ca nu am incercat pana acum. Mai nou am auzit ca sunt unii care iau cam 2-4 pastile inainte de antrenament si 2-4 dupa. Asa parca are un efect mai bun.
NO PAIN, NO GAIN.
|
sus |
|
Ripperu
Newbie 2 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kre Al
scris pe 9 dec 2006 19:26 de Ripperu
Eu asa as fi luat ca nu am incercat pana acum. Mai nou am auzit ca sunt unii care iau cam 2-4 pastile inainte de antrenament si 2-4 dupa. Asa parca are un efect mai bun.
ma baieti..degeaba spuneti ca nu au efect..is super..se vad rezultate din primele zile..crestere vizibila in fortza..masa..mai incolo..
eu iau 7 pastile pe zi .. 4 inainte de antrenamen..3 dupa.. in zilele de pauza trebe luate toate 7 dimineatza
costa 450 de mii .. 210 pastile ..
Sup?
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kr
scris pe 9 dec 2006 20:55 de Dave
costa 450 de mii .. 210 pastile ..
sigur iei Kre Alkalyn de la UNIVERSAL ?
|
sus |
|
shawn_ray
Junior member 32 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 9 dec 2006 23:23 de shawn_ray
sigur iei Kre Alkalyn de la UNIVERSAL ?
El ia cre-alkatech de la Biotech.
|
sus |
|
mariusvldr
Senior member 129 mesaje
|
scris pe 11 dec 2006 10:45 de mariusvldr
Scuze pentru OFF topic, Si eu am probleme cu stomacul de la creatina monohidrata si FX, De la Kre aAlkalyn EFX nu ai mai avbut probleme de astea dureri si tot felul? Mie mie si groaza sa ma mai risc la creatina pentru ca ultimele 2 saptamani mi-a ffacut praf antrenamentul din cauza durerilor, in loc sa ma ajute. Mersi numa bine
Just say'it
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 12 dec 2006 01:16 de Gilu
da ia uitati-va umpic la cei care o lauda de numa numa,mai mult de 10 mesaje n`au ... sa fie cumva acelas ip cu mai multe usere ... ? mie imi miroase a reclama desi nu inteleg rostul... eh poate am eu impresie gresita Jonny are dreptate....e acelasi IP, deci aceeasi persoana.
Intrati aici=>
|
sus |
|
Komura
Expert member 659 mesaje
|
scris pe 12 dec 2006 10:41 de Komura
Jonny are dreptate....e acelasi IP, deci aceeasi persoana.
Pe cealalta pagina el intreaba si el raspunde. Funny stuff.
NO PAIN, NO GAIN.
|
sus |
|
uleruf
Senior member 61 mesaje
|
e: Re: Re
scris pe 12 dec 2006 14:38 de uleruf
Imi puteti da cateva inf. despre Weider Kre-Alkalyn
|
sus |