Pagina 1 din 1
NicuGanea
Junior member 22 mesaje
|
Program de alimentatie.
scris pe 2 iun 2014 16:19 de NicuGanea
In acest topic, as dorii sa scrieti si voi programul vostru de alimentatie + ce faceti, definire sau masa musculara..
Programul meu:
Ma trezesc dimineata la ora 07:30, si mananc ori cartofi ori carne, depinde de ce am mancat ziua anterioara. Acum ca va veni vara dimineata voi consuma rosi/branza/slaina etc.
Dupa ce mananc beau un ceai de menta. La ora 10:00 mananc un sandwitch de jumate de pita, la ora 12:00 mai mananc un sandwitch de jumate de pita. la ora la ora 13:45 consum proteine de la serious mass 1250 de calorii, 250 g de carbohidrati, si vreo 50g de proteine daca nu ma insel. La ora 15:00 ajung acas, mananc cartofi fierti, prajiti cu salata ce contine rosii si castravete. Dupa ce termin de mancat ma culc 2 ore, ma trezesc la ora 17:00 mananc iarasi cartofi fierti sau cartofi prajiti cu salata, la ora 19:00 cosnum ficat de porc. La ora 21:00 consum din nou cartofi fierti sau prajiti. Iar apoi consum inca o portie de proteine de la serious mass, si la 22:00 sunt in dormitor. Vreau sa mentin ca sunt disperat dupa carbohidrati, mananc foarte muli carbohidrati, cele 2 portii de proteine imi asigura garantat 2500 de calorii si 500 g de carbohidrati + ce mai mananc eu din alimentatie. Sunt in perioada de masa musculara, am 86 de kg.
Si vreau sa mai mentin ca nu consum zilnic carbohidrati, mai mananc si zama, ciorba etc.
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
Re: Program de alimentatie.
scris pe 2 iun 2014 16:36 de shift
In acest topic, as dorii sa scrieti si voi programul vostru de alimentatie + ce faceti, definire sau masa musculara..
Programul meu:
Ma trezesc dimineata la ora 07:30, si mananc ori cartofi ori carne, depinde de ce am mancat ziua anterioara. Acum ca va veni vara dimineata voi consuma rosi/branza/slaina etc.
Dupa ce mananc beau un ceai de menta. La ora 10:00 mananc un sandwitch de jumate de pita, la ora 12:00 mai mananc un sandwitch de jumate de pita. la ora la ora 13:45 consum proteine de la serious mass 1250 de calorii, 250 g de carbohidrati, si vreo 50g de proteine daca nu ma insel. La ora 15:00 ajung acas, mananc cartofi fierti, prajiti cu salata ce contine rosii si castravete. Dupa ce termin de mancat ma culc 2 ore, ma trezesc la ora 17:00 mananc iarasi cartofi fierti sau cartofi prajiti cu salata, la ora 19:00 cosnum ficat de porc. La ora 21:00 consum din nou cartofi fierti sau prajiti. Iar apoi consum inca o portie de proteine de la serious mass, si la 22:00 sunt in dormitor. Vreau sa mentin ca sunt disperat dupa carbohidrati, mananc foarte muli carbohidrati, cele 2 portii de proteine imi asigura garantat 2500 de calorii si 500 g de carbohidrati + ce mai mananc eu din alimentatie. Sunt in perioada de masa musculara, am 86 de kg.
Si vreau sa mai mentin ca nu consum zilnic carbohidrati, mai mananc si zama, ciorba etc.
Deci tu in principiu mai ciugulesti cate ceva intre mesele care constau in "pita" si cartofi... asta deduc eu. Wow! N-ai grasimi sanatoase, proteinele aproape ca le iei numai din prafuri, n-ai vitamine, minerale... iar cartofii ii mai si faci prajiti. Wow again!
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
scris pe 2 iun 2014 16:46 de Ciule
Programul meu:
Sa nu o iei in nume de rau dar aceasta alimentatie este a unui betiv ce vine din club . Poate bugetul ti-e limitat , nu zic eu ca mananc foarte sanatos dar alimentatia asta e prea jalnica o bomba de calorii , cartofi prajiti de 2-3 ori pe zii ?
Nu conteaza cum te simti te ridici ,te imbraci si lupti pentru visul tau !
|
sus |
|
NicuGanea
Junior member 22 mesaje
|
scris pe 2 iun 2014 18:11 de NicuGanea
Sa nu o iei in nume de rau dar aceasta alimentatie este a unui betiv ce vine din club . Poate bugetul ti-e limitat , nu zic eu ca mananc foarte sanatos dar alimentatia asta e prea jalnica o bomba de calorii , cartofi prajiti de 2-3 ori pe zii ?
Am varsta de 16 ani, nu muncesc, avem un magazin care merge cat de cat, eu sunt la scoala, nu`mi permit la varsta asta sa mananc numai carne si alte surse bogate in proteine. Da, cand voi avea 18 ani, si voi avea singur salariu, atunci il voi da tot pe carne, piept de pui, preferat. Dar in rest, pana atunci, mananc ce am....
Si stai linistit, daca era o alimentatie de om betiv cum spuneai tu, nu ajungeam de la 45 de kg la 84 fara suplimente, de la 84 am bagat suplimente si am ajuns la 86 in 2 saptamani. Am 1m 90.
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 2 iun 2014 18:23 de marius0
Am varsta de 16 ani, nu muncesc, avem un magazin care merge cat de cat, eu sunt la scoala, nu`mi permit la varsta asta sa mananc numai carne si alte surse bogate in proteine. Da, cand voi avea 18 ani, si voi avea singur salariu, atunci il voi da tot pe carne, piept de pui, preferat. Dar in rest, pana atunci, mananc ce am....
Si stai linistit, daca era o alimentatie de om betiv cum spuneai tu, nu ajungeam de la 45 de kg la 84 fara suplimente, de la 84 am bagat suplimente si am ajuns la 86 in 2 saptamani. Am 1m 90.
Depinde si in ce consta toate kg acelea...
|
sus |
|
NicuGanea
Junior member 22 mesaje
|
scris pe 2 iun 2014 18:40 de NicuGanea
Depinde si in ce consta toate kg acelea...
O sa fac o poza maine cand sunt la sala, la cald. Daca nu uit.
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
scris pe 2 iun 2014 19:32 de Ciule
Te inteleg perfect amice , dar macar scoate cartofii prajiti din alimentatie !
|
sus |
|
XyZz
Senior member 56 mesaje
|
scris pe 3 iun 2014 09:41 de XyZz
Programul meu:
Din ce am citit eu la tine aici , consumi un saculet de serious mass (5,4kg) in 8 zile, care costa 250 lei. Cum poti sa zici ca nu-ti permiti sa-ti asiguri proteinele din alimentatie ? Tu in aproximativ o luna , dai 1000 ron pe acel gainer (daca e adevarat ce zici , desi nu cred).
Cu 600-700 lei iti poti crea un program de alimentatie , foarte bun .
Editat de shift pe 3 iun 2014 14:43
|
sus |
|
NicuGanea
Junior member 22 mesaje
|
scris pe 3 iun 2014 15:47 de NicuGanea
Din ce am citit eu la tine aici , consumi un saculet de serious mass (5,4kg) in 8 zile, care costa 250 lei. Cum poti sa zici ca nu-ti permiti sa-ti asiguri proteinele din alimentatie ? Tu in aproximativ o luna , dai 1000 ron pe acel gainer (daca e adevarat ce zici , desi nu cred).
Cu 600-700 lei iti poti crea un program de alimentatie , foarte bun .
Am primit niste banii de la bunica. Sa imi iau haine, dar eu i-am dat pe gainer. Si folosesc Gainerul de aproximativ o saptamana si 5 zile. 2 Portii pe zi, si inca mai am 3-4 portii
O poza cu mine https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t1.0- 9/p180x540/10307431_638546966222244_6506586087990572249_n.jp g
Editat de NicuGanea pe 3 iun 2014 15:48
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
scris pe 3 iun 2014 16:07 de Ciule
Am primit niste banii de la bunica. Sa imi iau haine, dar eu i-am dat pe gainer. Si folosesc Gainerul de aproximativ o saptamana si 5 zile. 2 Portii pe zi, si inca mai am 3-4 portii
O poza cu mine https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t1.0- 9/p180x540/10307431_638546966222244_6506586087990572249_n.jp g
Din pacate nu merge linku , poate doar mie.
|
sus |
|
NicuGanea
Junior member 22 mesaje
|
scris pe 3 iun 2014 16:19 de NicuGanea
Din pacate nu merge linku , poate doar mie.
Poftim http://postimg.org/image/dy42cyfrp/
|
sus |
|
Razzzvanel
Senior member 137 mesaje
|
scris pe 4 iun 2014 22:13 de Razzzvanel
Poftim http://postimg.org/image/dy42cyfrp/
Cine zicea ca nu se poate cu "pita" si cartofi?
Btw, Best.Diet.Ever.
|
sus |
|
NicuGanea
Junior member 22 mesaje
|
scris pe 5 iun 2014 17:23 de NicuGanea
Cine zicea ca nu se poate cu "pita" si cartofi?
Btw, Best.Diet.Ever.
Razvan, daca ai ambitie si esti facut pentru lucrul asta, vei creste si cu paine, totul este in ambitie, nu am respectat niciodata o dieta de culturism, am mancat ce am avut si am crescut.
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 5 iun 2014 18:25 de shift
Razvan, daca ai ambitie si esti facut pentru lucrul asta, vei creste si cu paine, totul este in ambitie, nu am respectat niciodata o dieta de culturism, am mancat ce am avut si am crescut.
Te rog totusi sa nu crezi ca situatia ta este general valabila si sa nu mai perpetuezi prostioare cum ca poti creste si cu paine. Sa nu ne batem joc de ani de studii...
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
NicuGanea
Junior member 22 mesaje
|
scris pe 5 iun 2014 20:16 de NicuGanea
Te rog totusi sa nu crezi ca situatia ta este general valabila si sa nu mai perpetuezi prostioare cum ca poti creste si cu paine. Sa nu ne batem joc de ani de studii...
Era o metafora
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 6 iun 2014 11:44 de basu
Era o metafora
Bun, treaba cu painea era o metafora. Dar restul ?
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
scris pe 6 iun 2014 14:48 de Ciule
Bun, treaba cu painea era o metafora. Dar restul ?
Si restu sunt metafore
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 6 iun 2014 15:17 de MrOlympia
Era o metafora
Tot respectul pentru ambitia ta catre acest sport/stil de viata. Dar cu parere de rau .. culturismul inseamna altceva. Multi bani , timp sacrificat , ambitie , seriozitate , restrictii. Principalul rol il joaca alimentatia , aici se face diferenta in felul cum arata unul si altul.De crescut ai crescut datorita cantitatii de carbohidrati ... dar daca tu te orientezi dupa greutate si nu dupa aspect,calitate, proportii , densitate musculara .. e o problema. Dar cum ai zis si tu , poate nu ai situatia financiara acum sa mananci asa cum trebuie. Mult succes.
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 6 iun 2014 17:34 de basu
Si restu sunt metafore
Pai posteaza si tu ca un culturist nu ca Nichita Stanescu.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
BosneanuAici
Junior member 16 mesaje
|
scris pe 15 iun 2014 16:14 de BosneanuAici
100-150 lei saptamana este un buget perfect pentru o alimentatie ideala.
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 15 iun 2014 17:36 de marius0
100-150 lei saptamana este un buget perfect pentru o alimentatie ideala.
Nici pe aproape. Mai inmulteste cu 10.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 15 iun 2014 19:24 de Gilu
Nici pe aproape. Mai inmulteste cu 10. Sa nu exageram.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 16 iun 2014 11:10 de marius0
Sa nu exageram.
Greseala mea.Nu am fost atent cand am citit. Am crezut ca pe luna nu pe saptamana.
Editat de marius0 pe 16 iun 2014 11:10
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|