Sondaj: Cat aveti in brat?
Pagina 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 din 28
slabutul
Veteran member 224 mesaje
|
Re: cat aveti in brat?
scris pe 5 apr 2013 15:38 de slabutul
43 la 16 ani
e normal ?
12% bf parerea mea e ca ai un genetic tare bun... inca prea bun!!
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 5 apr 2013 15:59 de adi123
parerea mea e ca ai un genetic tare bun... inca prea bun!!
da. la geneticul asta eu as fi avut de gand sa ma antrenez pentru a concura. are niste brate uriase.
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
GabyWeight
Junior member 27 mesaje
|
scris pe 5 apr 2013 23:01 de GabyWeight
Am 43 cm , la 16 ani , ma antrenez de 1 an. Am inceput de la 33 cm.
Bravo, cum ai reusit sa cresti asa bine? Dieta ..ceva? de suplimente nu cred ca mai e cazu sa zic..
|
sus |
|
Undisputed
Expert member 527 mesaje
|
scris pe 6 apr 2013 02:17 de Undisputed
si matusa mea are 45 in brat la 40% bf, baga si niste poze cu restul grupelor de muschi, nu numai bratele, un brat arata bine cind are pe el si ceva ''liniute'' nu numai cm, de exemplu si eu aveam 42-43 in brat la doar ~15% bf, dar arata cu mult mai bine acum 40-41cm la doar ~12% bf
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 7 apr 2013 12:47 de ricardo
si matusa mea are 45 in brat la 40% bf, baga si niste poze cu restul grupelor de muschi, nu numai bratele, un brat arata bine cind are pe el si ceva ''liniute'' nu numai cm, de exemplu si eu aveam 42-43 in brat la doar ~15% bf, dar arata cu mult mai bine acum 40-41cm la doar ~12% bf
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
Bombardierul
Newbie 6 mesaje
|
scris pe 7 apr 2013 23:20 de Bombardierul
De la 33 in brat sa ajung la 43 de cm... si dupa un antrenament bine lucrat sa pot atinge 44 curat fara cine stie ce suplimente doar un antrenament bun cu toate ca am doar 16 ani
|
sus |
|
Kiriakos
Junior member 16 mesaje
|
scris pe 8 apr 2013 09:14 de Kiriakos
De la 33 in brat sa ajung la 43 de cm... si dupa un antrenament bine lucrat sa pot atinge 44 curat fara cine stie ce suplimente doar un antrenament bun cu toate ca am doar 16 ani
Bravo tie!...si geneticului tau.sper sa ajung si eu vreodata la 40 cm, acum am 18 ani.
|
sus |
|
Kiriakos
Junior member 16 mesaje
|
scris pe 8 apr 2013 09:18 de Kiriakos
ce inaltime ai?bafta tuturor!
|
sus |
|
Kiriakos
Junior member 16 mesaje
|
scris pe 8 apr 2013 09:24 de Kiriakos
ce inaltime ai?bafta tuturor! lasa...am vazut la profilul tau ca ai 175 cm.oricum bratul pare gigantic in comparatie cu capul de exemplu ... la mine seamana cu un bat dar am rabdare sa creasca.va respect pe toti!
Editat de Kiriakos pe 8 apr 2013 09:26
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 8 apr 2013 09:43 de marius0
35 cm (25 cm inainte) , 59 kg, 1.64 inaltime , 1 an jumatate de sala.
Editat de marius0 pe 8 apr 2013 10:20
|
sus |
|
Tooxie
Veteran member 488 mesaje
|
scris pe 8 apr 2013 10:37 de Tooxie
lasa...am vazut la profilul tau ca ai 175 cm.oricum bratul pare gigantic in comparatie cu capul de exemplu ... la mine seamana cu un bat dar am rabdare sa creasca.va respect pe toti!
Are bratul mai mare ca capul si probabil nu e constient ca acolo nu prea e muschi. Mult strat adipos si retentie de apa parerea mea.
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
Undisputed
Expert member 527 mesaje
|
scris pe 8 apr 2013 12:33 de Undisputed
lasa...am vazut la profilul tau ca ai 175 cm.oricum bratul pare gigantic in comparatie cu capul de exemplu ... la mine seamana cu un bat dar am rabdare sa creasca.va respect pe toti! fii sigur ca nu e mai mare ca capul, e din cauza unghiului
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 8 apr 2013 17:03 de basu
fii sigur ca nu e mai mare ca capul, e din cauza unghiului
E fotografia facuta aiurea .
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Kiriakos
Junior member 16 mesaje
|
scris pe 8 apr 2013 18:24 de Kiriakos
E fotografia facuta aiurea .
Da, dar poate fi si un truc sa para mai mare.fotografiezi bratul de aproape si mai jos de umar si voila!ai un brat cat capu'
|
sus |
|
basu
|
scris pe 8 apr 2013 18:45 de basu
Da, dar poate fi si un truc sa para mai mare.fotografiezi bratul de aproape si mai jos de umar si voila!ai un brat cat capu'
Tot aiurea se numeste ca este facuta .
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 8 apr 2013 19:23 de MrOlympia
Tot aiurea se numeste ca este facuta .
Florine baga si tu poza aia cu bratele tale imense , stiu ca vauzsem o poza mai demult am ramas impresionat.
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
basu
|
scris pe 8 apr 2013 19:26 de basu
Florine baga si tu poza aia cu bratele tale imense , stiu ca vauzsem o poza mai demult am ramas impresionat.
Nu stiu daca mai am pozele alea. Am schimbat laptopul pt ca mi s-a stricat cu un calculator si foarte multe poze le-am pierdut. Eu nu am avut brate foarte mari niciodata . Adica am avut 47,5 cm dar eu zic ca au fost rezultate bune avand in vedere ca nu am folosit in cea mai buna perioada a amea suplimente deloc. Evident cu exceptia vitaminelor si mineralelor de la firma mea preferata.
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
scris pe 8 apr 2013 20:14 de raduroberti
Nu stiu daca mai am pozele alea. Am schimbat laptopul pt ca mi s-a stricat cu un calculator si foarte multe poze le-am pierdut. Eu nu am avut brate foarte mari niciodata . Adica am avut 47,5 cm dar eu zic ca au fost rezultate bune avand in vedere ca nu am folosit in cea mai buna perioada a amea suplimente deloc. Evident cu exceptia vitaminelor si mineralelor de la firma mea preferata.
si eu sunt foarte hotarat sa nu mai iau nici un supliment doar multi cu minerale,apropo care e firma ta preferata?
|
sus |
|
Undisputed
Expert member 527 mesaje
|
scris pe 8 apr 2013 22:18 de Undisputed
Nu stiu daca mai am pozele alea. Am schimbat laptopul pt ca mi s-a stricat cu un calculator si foarte multe poze le-am pierdut. Eu nu am avut brate foarte mari niciodata . Adica am avut 47,5 cm dar eu zic ca au fost rezultate bune avand in vedere ca nu am folosit in cea mai buna perioada a amea suplimente deloc. Evident cu exceptia vitaminelor si mineralelor de la firma mea preferata. 47.5cm la cit bf?
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 8 apr 2013 23:54 de MrOlympia
47.5cm la cit bf?
47.5 da era imens, am ramas impresionat atunci cand le-am vazut acum 1 an si ceva avea o poza la avatar Florin . Se vedea bine oricum nu cred ca avea prea mult bf .
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 9 apr 2013 01:23 de ricardo
si eu sunt foarte hotarat sa nu mai iau nici un supliment doar multi cu minerale,apropo care e firma ta preferata?
Calivita
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
basu
|
scris pe 9 apr 2013 09:04 de basu
47.5cm la cit bf?
Crezi ca eu mi-am pierdut vreodata timpul cu asemenea prostii. Un lucru iti spun sigur : niciodata nu am aratat a porc.
|
sus |
|
lucklucian
Junior member 13 mesaje
|
scris pe 10 apr 2013 20:29 de lucklucian
.......ai umblat cam mult la fotoshop...copilas......bombardierul ...sportul asta-i pentru barbati, pentru 43 trebuie sa bagi frate, de la 33 si pina la 43 ESTE CALE LUNGA cu toata genetica care se aminteste mai sus........bafta
Editat de lucklucian pe 10 apr 2013 20:38
|
sus |
|
basu
|
scris pe 10 apr 2013 21:49 de basu
Calivita
Nu este asta. Este secreta , o tin doar pt mine.
|
sus |
|
Bombardierul
Newbie 6 mesaje
|
scris pe 11 apr 2013 11:26 de Bombardierul
prietene ar fi bine sa nu mai vrobesti daca nu stii :* nu stii tu cata muca depun eu pentru a arata asa poza e facuta de aproape si daca vrei sa stii nici nu stiu sa lucrez in photoshop sau photoscape :* nu mai vorbii daca nu stii si am 1,78 inaltimea aia e de anu trecut nu mai va dati voi cu parerea aiurea faceti si voi brate dastea si dupa mai vorbim
|
sus |
|
Pagina 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 din 28
| |
Sondaj:
Ce tip de antrenament preferi?
|