Pagina 1 2 3 din 3
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
Re: TOP GAINERE Calitate/Pret!
scris pe 27 apr 2012 16:34 de MrOlympia
imi spui si mie te rog cum se ia mass tech???pt un incepator
Se ia cum scrie pe ambalaj sau in functie de necesarul de care ai nevoie .
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
NgP
Veteran member 168 mesaje
|
scris pe 27 apr 2012 19:24 de NgP
intreb si eu ceva,am avut un topic cu un sondaj de gainere dar nu mai il gasesc. intreb adminii,s`a sters cumva?
|
sus |
|
sabolinho
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 7 mai 2012 13:34 de sabolinho
Mass Tech de la Muscle Tech e bun dar e scump ..... Acum mi-am cumparat volume mass 35 de la scitec (cutie rosie) + animal PAK+ gluta fx 20 de la Scitec ; imi poate spune si mie cineva cum trebuie sa le administrez ? animal Paku il iau cu 45 de minute inainte de antrenament dar glutamina si proteina cand trebuie sa o iau ?
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 7 mai 2012 15:54 de ricardo
Mass Tech de la Muscle Tech e bun dar e scump ..... Acum mi-am cumparat volume mass 35 de la scitec (cutie rosie) + animal PAK+ gluta fx 20 de la Scitec ; imi poate spune si mie cineva cum trebuie sa le administrez ? animal Paku il iau cu 45 de minute inainte de antrenament dar glutamina si proteina cand trebuie sa o iau ?
...cum poti aprecia tu suplimentele daca tu nici macar nu stii de ce le-ai cumparat, ce contin si cum se folosesc?...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 7 mai 2012 21:55 de sZoTaK
...cum poti aprecia tu suplimentele daca tu nici macar nu stii de ce le-ai cumparat, ce contin si cum se folosesc?... buna intrebare
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
rrrrrr
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 29 mai 2012 22:28 de rrrrrr
As avea o intrebare, care gainer este mai bun pentru cresterea in greutate dintre Dymatize Super Mass Gainer, Muscletech Mass-Tech si ON Serious Mass ?
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 29 mai 2012 22:47 de sZoTaK
As avea o intrebare, care gainer este mai bun pentru cresterea in greutate dintre Dymatize Super Mass Gainer, Muscletech Mass-Tech si ON Serious Mass ?
in greutate? serious mass
|
sus |
|
maximbogdan
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 13 mar 2013 09:41 de maximbogdan
Buna mi-am cumparat up your mass si nu stiu de cate ori pe zi se ia. Sau se ia o data pe zi dupa antrenament
|
sus |
|
ady_uaic
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 14 apr 2013 00:19 de ady_uaic
As vrea sa iau si eu un gainer, insa nu stiu exact care fiind novice in asa ceva. M-ar interesa doar pentru a lua in greutate. Este si altceva mai bun?
|
sus |
|
SeeQ
Junior member 19 mesaje
|
scris pe 15 apr 2013 16:50 de SeeQ
As vrea sa iau si eu un gainer, insa nu stiu exact care fiind novice in asa ceva. M-ar interesa doar pentru a lua in greutate. Este si altceva mai bun?
ce buget ? nu e de top, dar GFX8 de la ProNutrition este ok
mai sus baietii scriau de Mass Tech de la MuscleTech, de Serious Mass de la Optimum Nutrition
|
sus |
|
ady_uaic
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 18 apr 2013 23:52 de ady_uaic
ce buget ? nu e de top, dar GFX8 de la ProNutrition este ok
mai sus baietii scriau de Mass Tech de la MuscleTech, de Serious Mass de la Optimum Nutrition
thx SeeQ. La Serious Mass ma gandeam sau GFX8.
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 19 apr 2013 06:52 de stefanp
thx SeeQ. La Serious Mass ma gandeam sau GFX8. calitate pret ar fi gfx8,dar exista multe optiuni(true mass de la bsn sau serious mass de la 0n)depinde de bugetul tau
Editat de stefanp pe 19 apr 2013 06:55
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
mariaan
Senior member 63 mesaje
|
scris pe 23 mai 2013 14:36 de mariaan
de departe cel mai bun pe care l-am folosit mi s-a parut serious mass de la ON
|
sus |
|
Cripto
Veteran member 245 mesaje
|
scris pe 23 mai 2013 15:00 de Cripto
Nu inteleg de ce se dau toti experti .. va pricepeti asa bine la suplimente dar majoritatea arata ca un ardei umplut sau n-au poza deloc . Lasati sfaturile pt cei care au incercat si stiu cum sta treaba .
|
sus |
|
Cripto
|
scris pe 23 mai 2013 15:15 de Cripto
Ce parere aveti despre Advanced Mass ? dizolvare , gust , rezultate etc..
|
sus |
|
mariaan
Senior member 63 mesaje
|
scris pe 23 mai 2013 16:03 de mariaan
Ce parere aveti despre Advanced Mass ? dizolvare , gust , rezultate etc.. incearca-l si spune-ne si noua, la pret vad ca sunt destul de accesibile produsele lor
|
sus |
|
Cripto
|
scris pe 23 mai 2013 16:28 de Cripto
incearca-l si spune-ne si noua, la pret vad ca sunt destul de accesibile produsele lor
Si mie mi se par foarte bune preturile lor , ma gandeam ca e vreo firma gen redis pt cei din UK ..
|
sus |
|
mariaan
Senior member 63 mesaje
|
scris pe 23 mai 2013 16:53 de mariaan
Si mie mi se par foarte bune preturile lor , ma gandeam ca e vreo firma gen redis pt cei din UK .. aceeasi parere o am si eu, de aceea am rabdare sa le incerce altii mai intai )
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 23 mai 2013 18:22 de sZoTaK
Ce parere aveti despre Advanced Mass ? dizolvare , gust , rezultate etc.. nu stiu cui am recomandat... se poate ca tie. e un produs cu un raport pret/continut incredibil de bun, as zice... la 180 de lei la 4 kg, 45 de grame de proteina, 40 de grame de carbohidrati la 100 grame.
|
sus |
|
Cripto
|
scris pe 23 mai 2013 18:54 de Cripto
nu stiu cui am recomandat... se poate ca tie. e un produs cu un raport pret/continut incredibil de bun, as zice... la 180 de lei la 4 kg, 45 de grame de proteina, 40 de grame de carbohidrati la 100 grame. Da , eu te-am intrebat . Am vrut o parere generala din partea colegilor de forum . Nu vreau sa fiu adeptul gainerelor extreme 50 prot 250 carbo pt ca obiectivul meu e mai mult densitatea musculara ( vreau inca 5-6 kg curate pe cat posibil , dupa care nu mai vreau sa cresc ) . Am cautat un gainer echilibrat , am ramas intre gfx 8 / advanced mass - acestea au un pret decent si un gramaj demn de gainer ( 4 respectiv 5 kg ) . Am gasit si altele , evident : true mass , monster mass produse de asemenea echilibrate ( doza de 150 g , 50 de prot 75 de carbo ) , dezavantajul e ca au doar gramaj mic pe site-uri ( max 3 kg ) .
|
sus |
|
Andrei24
Junior member 35 mesaje
|
scris pe 23 mai 2013 20:03 de Andrei24
Gaspari Nutrition Real Mass Probiotic ce ziceti?
|
sus |
|
Cripto
|
scris pe 23 mai 2013 20:44 de Cripto
Gaspari Nutrition Real Mass Probiotic ce ziceti? Depinde ce obiective ai si ce mananci .. n-o sa faca minuni singur
|
sus |
|
RoBeRT20
Senior member 94 mesaje
|
scris pe 23 mai 2013 21:08 de RoBeRT20
Gaspari Nutrition Real Mass Probiotic ce ziceti?
l-am folosit eu...de facut isi face treaba dar problema e ca nu imi place cum se dizolva .. se face prea gros..nu se poate compara cu serious mass la dizolvare...pana acum la dizolvare serious mass mi se pare cel mai bun...
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 25 mai 2013 01:26 de ricardo
Da , eu te-am intrebat . Am vrut o parere generala din partea colegilor de forum . Nu vreau sa fiu adeptul gainerelor extreme 50 prot 250 carbo pt ca obiectivul meu e mai mult densitatea musculara ( vreau inca 5-6 kg curate pe cat posibil , dupa care nu mai vreau sa cresc ) . Am cautat un gainer echilibrat , am ramas intre gfx 8 / advanced mass - acestea au un pret decent si un gramaj demn de gainer ( 4 respectiv 5 kg ) . Am gasit si altele , evident : true mass , monster mass produse de asemenea echilibrate ( doza de 150 g , 50 de prot 75 de carbo ) , dezavantajul e ca au doar gramaj mic pe site-uri ( max 3 kg ) .
...gfx8 ar fi ok daca cele 45g carbo din compozitie nu ar fi carbo simplii...pentru mine cea mai buna combinatie este whey gold + serious mass (30g whey + 70g serious mass = aprox 35g prot si 60g carbo din care doar vreo 5g simplii) ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 25 mai 2013 09:58 de marius0
Volumass 35 de la Scitec.
Are per portie 35gr prot + 45gr carbo din care 4gr simplii +2.5 gr creatina monohidrata + BCAA 10.5gr + 1gr Arginina + 8.2gr glutamina + 500mg taurina
|
sus |
|
NgP
|
scris pe 25 mai 2013 14:15 de NgP
@ ricardo - gfx are carbo simpli,la fel si seriouss mass;chiar daca scrie sugar doar 10gr sau cat dracu e, restu e maltodextrina care ei SPUN ca e carbo complecs dar defapt..tot zahar este!
nu risipesti banii aiurea pe whey gold si pe serious mass?! sunt ambele extrem de scumpe si in final de ce iei serious mass pt carbo?! au porcarii de dextroza+maltodextrina, ceea ce poti cumpara separat 2kg la 30 lei de la natural plus..
si whey gold 100%? de ce pt ca e pe primu` loc pe bb.com?
e proteina facuta prin ion-exchanged, degradeaza proteina si nu mai e la fel de calitativa..dar intr`adevar Optimum Nutrition are cel mai bun marketing ce ne atrage pe toti eu zic sa alegi altceva pt ca usnt variante cu mult mai avantajoase la bani.
Editat de NgP pe 25 mai 2013 14:16
|
sus |
|
Cripto
|
scris pe 25 mai 2013 14:22 de Cripto
@ ricardo - gfx are carbo simpli,la fel si seriouss mass;chiar daca scrie sugar doar 10gr sau cat dracu e, restu e maltodextrina care ei SPUN ca e carbo complecs dar defapt..tot zahar este!
nu risipesti banii aiurea pe whey gold si pe serious mass?! sunt ambele extrem de scumpe si in final de ce iei serious mass pt carbo?! au porcarii de dextroza+maltodextrina, ceea ce poti cumpara separat 2kg la 30 lei de la natural plus..
si whey gold 100%? de ce pt ca e pe primu` loc pe bb.com?
e proteina facuta prin ion-exchanged, degradeaza proteina si nu mai e la fel de calitativa..dar intr`adevar Optimum Nutrition are cel mai bun marketing ce ne atrage pe toti eu zic sa alegi altceva pt ca usnt variante cu mult mai avantajoase la bani. Ia spune tu un whey mai bun :-?
|
sus |
|
ssergiu
Veteran member 349 mesaje
|
scris pe 25 mai 2013 15:12 de ssergiu
Volumass 35 de la Scitec.
Are per portie 35gr prot + 45gr carbo din care 4gr simplii +2.5 gr creatina monohidrata + BCAA 10.5gr + 1gr Arginina + 8.2gr glutamina + 500mg taurina
Astea nu sunt cu +. Sunt parte din cele 35 de gr de proteine
Si de ce va e asa frica de carbo simpli? Sunt cei mai indicati pentru momentul de dupa antrenament. Stiu culturisti profesionisti care consuma imediat dupa antrenament miere sau chiar ... banalul zahar!
Editat de ssergiu pe 25 mai 2013 15:13
Losers Discuss Why They Can't!
|
sus |
|
NgP
|
scris pe 25 mai 2013 15:25 de NgP
Ia spune tu un whey mai bun :-?
poti gasi de la myprotein imapct whey la noi in romania 2,5kg la 180 ron ceva de genul....mai exista proteina simpla din Olanda pe care o importa Redis ,o gasesti la ei 900gr la 67 ron. 2,2kg ca si whey 100% ar veni 160 ron la redis....dar tine minte nu e facuta de redis, ei doar o aduc.la fel cum pronutrition sau alta firma romaneasca , poate importa si poate vinde produse de la BSN sau ON.
Editat de NgP pe 25 mai 2013 15:26
|
sus |
|
bebea
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 19 feb 2017 17:21 de bebea
poti gasi de la myprotein imapct whey la noi in romania 2,5kg la 180 ron ceva de genul....mai exista proteina simpla din Olanda pe care o importa Redis ,o gasesti la ei 900gr la 67 ron. 2,2kg ca si whey 100% ar veni 160 ron la redis....dar tine minte nu e facuta de redis, ei doar o aduc.la fel cum pronutrition sau alta firma romaneasca , poate importa si poate vinde produse de la BSN sau ON.
Reinviem topicul ...Deci pana la urma fratilor ce e bun calitate pret ?eu am folosit mega mass pana acum si pot sa spun ca nu e cine stie ce ..
Bebea
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 din 3
| |
|