Pagina 22 23 24 25 din 25
shift
Expert member 1092 mesaje
|
Re: intrebare
scris pe 7 ian 2015 12:47 de shift
Sa incep si eu am 72 kg , 1,70 inaltime
Ma intereseaza si pe mine vreau sa scap cam de vreo 4kg dar faza e ca eu vreau sa dau mai mult burtica care se recunoaste si sa am un abdomen ok dar faza e ca din cate stiu nu poti slabi si pune in accelasi timp.. si as mai vrea si un program pentru piept si biceps mai mult sa lucrez la ei daca stie cineva sau o idee cum as putea incepe o luna alergare alimentatie ok dupa cealanta ... tot asa.
In primul rand, e "celaLta".. In al doilea rand, este corect, nu poti slabi si pune masa musculara in acelasi timp cum nu poti slabi localizat. Din pacate nu poti nici sa pui masa numai pe doua grupe musculare, nu cere un antrenament exclusiv pentru grupele respective, este stupid.
Citeste articolele de pe site pentru ca ai informatii si antrenamente din plin, la fel ca si pe forum...
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
Daci
Newbie 2 mesaje
|
Re: Pentru :::::::INCEPATORI:::::::
scris pe 28 ian 2015 23:21 de Daci
Salutare tuturor!Sunt nou pe aici si am multe nelamuriri si probleme...Merg la sala de aproximativ 3 luni in cursul zilelor lucratoare (sambata si duminica pauza).Am 16 ani la 1,85m si doar 58-59 kg.La inceput eram mult mai slab undeva la 55-56kg dar cu timpul am mai pus ceva.Am un metabolizm foarte puternic si nu ma lasa sa depasesc aceasta limita.De o vreme incoace au inceput problemele.Febra musculara care era la inceput nu mai da nici un semn iar tricepsi au inceput sa slabeasca de o luna incoace.Cand fac piept sau ii lucrez individual ma dor foarte tare si efectiv se blocheaza si nu imi permit sa imi termin antrenamentul si din cauza lor nu pot lucra pieptul si spatele indeajuns...Si nu gasesc nici o explicatie sper ca cineva m-ar putea ajuta..Partea a II-a ar fi legata de antrenament.Ar fi cazul pentru o schimbare si vreau niste pareri.Timp de 2 luni am facut in felul urmator: LUNI: Brate(antebrat,biceps,triceps fara umeri)Am facut un circuit cam lung zic eu si fara pauza.Incepeam cu tractiuni apoi flexi cu gantera de 10kg,apoi triceps cu 15kg de pe bancuta,antebrat cu 7,5 sau 10kg ,urmau dipsuri,flexi de pe bancuta cu bara zet cu cate 6kg pe o parte urmate de un fel de flexi in pozitie de culcat cu bara zet lasata din coate pana la frunte tot cu 6kg pe o parte,urma bara ciocan cu 5kg pe o parte si scripetele pt triceps cu 10kg pe o parte.Toate in circuit fara pauza cate 4 seri a cate 10 repetari fiecare.Dupa acestea inca 4 seri din alt circuit: flexi cu bara dreapta tinuta in asa fel incat sa lucre antebratul urmata de flexi din sezut apoi exercitiu pt antebrat,flotari la spate si in finat tot niste flexi doar ca dintr-o pozitie speciala pentru alungirea bicepsului.cate 10 repetari pt fiecare.
MARTI: Piept(tot un antenament lung dar incomplet datorita slabirii tricepsului)
Miercuri: Spate(
Un antrenament la fel de lung cu rezultate bune pot zice dar tot fara febra)
Joi: Umeri - Aici intervine o alta problema.Nu sunt suficient de flexibil pentru a ajunge la bara din spate si trebuie sa stau mai arcuit de spate si imi este foarte greu..
Vineri: Picioare si abdomen(la fel un antrenament lung si fara rezultate)
La inceput totul mergea bine.Se vedea diferenta de la o saptamana la alta dar acum a aparut o eroare in system.Cantitatea de mancare am dublat-o si manac doar preparate naturare avand posibilitate.Suplimente nu iau dar ma gandesc la niste proteine pentru ca sunt asa tare stricat incat consum absolut tot ce mananc si ma simt aproape tot timpul obosit.Astept Raspunsuri cat si intrebari in special pentru problema tricepsului..Multumesc mult!Scuze de ortografie,e destul de tarziu si nu prea suport sa scriu/stau asa mult la calculator.
PS:Cand termin antrenamentul pur si simplu nu simt muschiul ca si cum il simteam la inceput,doar tricepsul ma supara rau si ma doare toata ziua.
Editat de Daci pe 28 ian 2015 23:22
|
sus |
|
vladfloryn
Senior member 111 mesaje
|
scris pe 29 ian 2015 01:25 de vladfloryn
Salutare tuturor!Sunt nou pe aici si am multe nelamuriri si probleme...Merg la sala de aproximativ 3 luni in cursul zilelor lucratoare (sambata si duminica pauza).Am 16 ani la 1,85m si doar 58-59 kg.La inceput eram mult mai slab undeva la 55-56kg dar cu timpul am mai pus ceva.Am un metabolizm foarte puternic si nu ma lasa sa depasesc aceasta limita.De o vreme incoace au inceput problemele.Febra musculara care era la inceput nu mai da nici un semn iar tricepsi au inceput sa slabeasca de o luna incoace.Cand fac piept sau ii lucrez individual ma dor foarte tare si efectiv se blocheaza si nu imi permit sa imi termin antrenamentul si din cauza lor nu pot lucra pieptul si spatele indeajuns...Si nu gasesc nici o explicatie sper ca cineva m-ar putea ajuta..Partea a II-a ar fi legata de antrenament.Ar fi cazul pentru o schimbare si vreau niste pareri.Timp de 2 luni am facut in felul urmator: LUNI: Brate(antebrat,biceps,triceps fara umeri)Am facut un circuit cam lung zic eu si fara pauza.Incepeam cu tractiuni apoi flexi cu gantera de 10kg,apoi triceps cu 15kg de pe bancuta,antebrat cu 7,5 sau 10kg ,urmau dipsuri,flexi de pe bancuta cu bara zet cu cate 6kg pe o parte urmate de un fel de flexi in pozitie de culcat cu bara zet lasata din coate pana la frunte tot cu 6kg pe o parte,urma bara ciocan cu 5kg pe o parte si scripetele pt triceps cu 10kg pe o parte.Toate in circuit fara pauza cate 4 seri a cate 10 repetari fiecare.Dupa acestea inca 4 seri din alt circuit: flexi cu bara dreapta tinuta in asa fel incat sa lucre antebratul urmata de flexi din sezut apoi exercitiu pt antebrat,flotari la spate si in finat tot niste flexi doar ca dintr-o pozitie speciala pentru alungirea bicepsului.cate 10 repetari pt fiecare.
MARTI: Piept(tot un antenament lung dar incomplet datorita slabirii tricepsului)
Miercuri: Spate(
Un antrenament la fel de lung cu rezultate bune pot zice dar tot fara febra)
Joi: Umeri - Aici intervine o alta problema.Nu sunt suficient de flexibil pentru a ajunge la bara din spate si trebuie sa stau mai arcuit de spate si imi este foarte greu..
Vineri: Picioare si abdomen(la fel un antrenament lung si fara rezultate)
La inceput totul mergea bine.Se vedea diferenta de la o saptamana la alta dar acum a aparut o eroare in system.Cantitatea de mancare am dublat-o si manac doar preparate naturare avand posibilitate.Suplimente nu iau dar ma gandesc la niste proteine pentru ca sunt asa tare stricat incat consum absolut tot ce mananc si ma simt aproape tot timpul obosit.Astept Raspunsuri cat si intrebari in special pentru problema tricepsului..Multumesc mult!Scuze de ortografie,e destul de tarziu si nu prea suport sa scriu/stau asa mult la calculator.
PS:Cand termin antrenamentul pur si simplu nu simt muschiul ca si cum il simteam la inceput,doar tricepsul ma supara rau si ma doare toata ziua.
Motivul supararilor tale este un supraantrenament monstruos pe care il suporta bratele tale, in special tricepsul. Piept imediat dupa ziua de brate? In continuare spate si umeri fara nici un fel de pauza? De la 56 de kg la 59 nu e un progres fantastic, la inaltimea aia esti mult sub limita normalitatii. Schimba programul complet, gasesti pe site/forum exemple pentru incepatori...ti-as recomanda o rutina de spate+biceps si piept+triceps, pt ca muschiul sa aiba mai mult timp de odihna, dar rezultatele si personalizarea programului difera de la individ la individ, numai prin experiment iti vei da seama ce merge cel mai bine pt corpul tau. Si retine ca dupa brate nu se lucreaza piept, spate sau alte grupe in care mecanica exercitiilor solicita bicepsul sau tricepsul. Si asigura-te ca mananci suficient!
|
sus |
|
Daci
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 29 ian 2015 17:52 de Daci
Motivul supararilor tale este un supraantrenament monstruos pe care il suporta bratele tale, in special tricepsul. Piept imediat dupa ziua de brate? In continuare spate si umeri fara nici un fel de pauza? De la 56 de kg la 59 nu e un progres fantastic, la inaltimea aia esti mult sub limita normalitatii. Schimba programul complet, gasesti pe site/forum exemple pentru incepatori...ti-as recomanda o rutina de spate+biceps si piept+triceps, pt ca muschiul sa aiba mai mult timp de odihna, dar rezultatele si personalizarea programului difera de la individ la individ, numai prin experiment iti vei da seama ce merge cel mai bine pt corpul tau. Si retine ca dupa brate nu se lucreaza piept, spate sau alte grupe in care mecanica exercitiilor solicita bicepsul sau tricepsul. Si asigura-te ca mananci suficient!
Da...Ma gandeam si eu ca nu faceam ceva bine....Incepeam sa fac exercitii exagerate destul de usor din prima saptamana cand cresteam greutatea..plus ca mi sa dezvoltat o rezistenta foarte buna..In fine..de acum urmeaza 1 luna de experimente si o sa imi fac un program care sa ma ajute.
Editat de Daci pe 29 ian 2015 18:06
|
sus |
|
gorgoroth
Newbie 7 mesaje
|
probleme antebrat
scris pe 5 feb 2015 04:32 de gorgoroth
Buna lume
Am o problema cu antebratele destul de serioasa, cand antrenez bicepsul in special (aici e cel mai grav, ma deranjeaza si cand lucrez alte grupe dar e acceptabil oarecum) am o durere insuportabila, exercitiile care ma omoara sunt flexi cu haltera din picioare, si la sccot e rau dar nu ca din picioare si cu bara z aceleasi probleme.
Deci ca sa fiu mai precis ,am cam 8 luni de cand m-am apucat de sala am inceput prima data sa am probleme la antebratul stang la vreo 3 4 luni de sala, doar la flexi cu bara dreapta am renuntat sa il mai fac pentru o perioada acest exercitiu si mi-a trecut, dar la inceputul luni decembrie incepuse din nou sa ma deranjeze am facut 3 saptamani de pauza de sarbatori, in prima saptamana de antrenament de dupa pauza a fost acceptabil, dar dupa aia a devenit insuportabil si la ambele brate de data asta,durerea o simpt atunci cand incep si termin repetarea.Problema limiteaza mult si incarcatura.
Sper sa fie cineva care sa ma ajute .multumesc mult numai bine
Editat de gorgoroth pe 5 feb 2015 04:34
|
sus |
|
gorgoroth
Newbie 7 mesaje
|
Re: probleme antebrat
scris pe 14 feb 2015 15:27 de gorgoroth
pana o sa primesc un sfat de la cineva cred ca o sa-mi treaca )
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 14 feb 2015 20:57 de basu
pana o sa primesc un sfat de la cineva cred ca o sa-mi treaca )
Ai putea cumva sa explici si in ce punct al antebratelor apare aceasta durere ?
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
gorgoroth
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 15 feb 2015 01:28 de gorgoroth
Ai putea cumva sa explici si in ce punct al antebratelor apare aceasta durere ?
ca sa fie mai usor de inteles
doare iarasi foarte tare cand pun haltera pe suport ,,deci tre sa o las incet si palmele le deschid iarasi foarte greu toata treaba asta dureaza vreo 5 7 secunde proximativ nu le-am numarat ))
deci parca mi s-ar dezlipi muschiul de os, asta e senzatia pe care o am atunci
cineva de la sala mi-a zis sa imi leg antebratele cu fase, am incercat dar degeaba si la un medic inca nu am fost
image036.jpg (41.28 KB)
|
sus |
|
basu
|
scris pe 15 feb 2015 07:20 de basu
doare iarasi foarte tare cand pun haltera pe suport ,,deci tre sa o las incet si palmele le deschid iarasi foarte greu toata treaba asta dureaza vreo 5 7 secunde proximativ nu le-am numarat ))
cineva de la sala mi-a zis sa imi leg antebratele cu fase, am incercat dar degeaba si la un medic inca nu am fost
Asta este felul in care corpul tau raspunde la efort. Nu ai ce face decat sa speri ca treaba se va rez. in timp.
|
sus |
|
HuangZ
Veteran member 446 mesaje
|
scris pe 15 feb 2015 10:17 de HuangZ
Incearca sa faci cu gantere in loc de haltera sa vezi daca te mai doare la fel de rau, eu am facut mult timp cu bara si la inceput ma durea si pe mine antebratul apoi nu ma mai durea deloc, dupa am trecut pe gantere si acum cand am incercat sa fac iar cu bara am simtit iar durere in antebrat, probabil corpul nu e obisnuit cu miscarea.
|
sus |
|
gorgoroth
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 15 feb 2015 14:43 de gorgoroth
Asta este felul in care corpul tau raspunde la efort. Nu ai ce face decat sa speri ca treaba se va rez. in timp.
Sa speram ca imi va trece,, multumesc pentru sfat o zi buna
|
sus |
|
gorgoroth
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 15 feb 2015 15:08 de gorgoroth
Incearca sa faci cu gantere in loc de haltera sa vezi daca te mai doare la fel de rau, eu am facut mult timp cu bara si la inceput ma durea si pe mine antebratul apoi nu ma mai durea deloc, dupa am trecut pe gantere si acum cand am incercat sa fac iar cu bara am simtit iar durere in antebrat, probabil corpul nu e obisnuit cu miscarea.
Saptamana asta am facut flexi alternative , ciocane si felxi la hecometru ,la helcometru este destul de acceptabil probabil si din cauza ca e ultimul exerciziu si folosesc incarcatura mai mica, si la ciocane nu ma deranjeaza aproape deloc,e bine , numai ca nah exercitiile de baza si cele mai importante nu le fac,, dar poate asa o sa imi treaca.
problema e ca si la dorsali trapez si la alte exerciti, unde ,soliciti antebratu doare si deranjeaza nu ca la flexi cu haltera dar totusi ma deranzeaza
sa speram bine ) ms pentru sfat o zi buna
|
sus |
|
basu
|
scris pe 15 feb 2015 20:26 de basu
Sa speram ca imi va trece,, multumesc pentru sfat o zi buna
Eu personal nu as merge la medic pt asa ceva. Este mai mult de discutat aici. Poate o vom face. Daca se poate.
|
sus |
|
gorgoroth
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 16 feb 2015 16:01 de gorgoroth
Eu personal nu as merge la medic pt asa ceva. Este mai mult de discutat aici. Poate o vom face. Daca se poate.
Ok, cred ca ai dreptate, poate nu e cazul pentru o vizita la medic. Vedem acum ce o sa se intample facand doar flexi alternative,hecometru si ciocane.
o zi buna
Editat de shift pe 16 feb 2015 16:09
|
sus |
|
M4nu
Newbie 8 mesaje
|
Suplimente definire incepator
scris pe 8 apr 2015 00:20 de M4nu
Salut , am si eu o nelamurire . As vrea sa incep cu definire si nu prea stiu ce suplimente ar trebuii sa iau . Am 1.77 , 69kg si sunt baiat.
Eu m-am gandit asa :
-ON 100% Whey Gold Standard 2.27 kg
-MusclePharm Liquid Carnitine Core Sau Nutrex Lipo 6 ? Care ar fii mai buna dintre acestea doua ? Am auzit ca lipo 6 ar avea si efecte adverse .
-Cellucor COR-Performance Beta-BCAA
As putea sa iau ceva mai bun ? Se merita sa iau si Glutamina ?
|
sus |
|
cretzu194
Newbie 3 mesaje
|
Re: Suplimente definire incepator
scris pe 20 sep 2015 22:47 de cretzu194
Va salut, de saptamana viitoare vreau sa ma apuc de "treaba". Am 21 ani, 1,74 inaltime si 81kg.Am burta si pieptul este lasat, in rest nu am grasime ( picioare, brate ).
Am mai incercat acum 2 ani dar din cauza ca nu am avut partener m-am lasat.
Program :
Luni : Piept + biceps
Marti: Picioare+ Abdomen
Miercuri: Pauza
Joi: Spate + triceps
Vineri: Umeri+ Trapez + antebrat
Sambata: Pauza
Duminica: Pauza
Ce parere aveti de acest program? Antrenamentul as putea sa il fac doar dupa ora 18:30-19:00. As vrea sa iau si niste suplimente pentru arderea mai rapida a grasimilor, ce imi recomandati? Ca si alimentatie nu o am foarte sanatoasa, dar o sa pun la punct acest detaliu.
Va multumesc!
|
sus |
|
KakaJr
Veteran member 271 mesaje
|
Re: Suplimente definire incepator
scris pe 22 sep 2015 09:45 de KakaJr
Va salut, de saptamana viitoare vreau sa ma apuc de "treaba". Am 21 ani, 1,74 inaltime si 81kg.Am burta si pieptul este lasat, in rest nu am grasime ( picioare, brate ).
Am mai incercat acum 2 ani dar din cauza ca nu am avut partener m-am lasat.
Program :
Luni : Piept + biceps
Marti: Picioare+ Abdomen
Miercuri: Pauza
Joi: Spate + triceps
Vineri: Umeri+ Trapez + antebrat
Sambata: Pauza
Duminica: Pauza
Ce parere aveti de acest program? Antrenamentul as putea sa il fac doar dupa ora 18:30-19:00. As vrea sa iau si niste suplimente pentru arderea mai rapida a grasimilor, ce imi recomandati? Ca si alimentatie nu o am foarte sanatoasa, dar o sa pun la punct acest detaliu.
Va multumesc!
cam asta e si antrenamentul meu !
doar ca am intai umeri+trapez si apoi spate+triceps. daca bag triceps cu o zi inainte de umeri nu mai pot sa fac prese.
ca si supliment ti-as recomanda o carnitina.
Educa'ti mintea si salbaticeste'ti corpul !
|
sus |
|
Bogdan9871
Newbie 1 mesaje
|
pareri...recomandari???
scris pe 21 dec 2015 23:54 de Bogdan9871
Va salut cu respect baieti si fete,
Va scriu pentru a mai afla niste pareri sau recomandari de la oameni mai avizati in domeniul acesta...
Inainte de toate vreau sa ma prezint: sunt un baiat de 28 de ani cu o inaltime de 175 cm si o greutate de 95 kg...mda, sunt gras! Merg la sala si fac sport de ceva vreme, de pe la 20 de ani, mai timid la inceput, si cu mai mult "curaj" in ultima vreme!
Am incercat multe feluri de antrenament de-alungul timpului, din ce am furat de la altii... de la trasul de fiare (pana la epuizare cu greutate mica, superserii, sau cu greutate mare repetari putine, etc.) pana la antrenamente cardio, mai mult sau mai putin combinate intre ele, dar avand un stil de viata dezordonat nu se vad deloc rezultatele...astfel ca m-am gandit sa iau atitudine!!!
programul meu de sala este seara, incepe cam pe la ora 20.30 cand ajung la sala, dupa ce ultima masa e la ora 18.00, si programul e cam asa:
Luni: piept pana la epuizare (5-6 aparate a 4 serii cu greutate medie)
Marti: umeri pana la epuizare plus abdomen (5-6 aparate a 4 serii cu greutate medie)
Miercuri: cardio (banda sau bicicleta si niste fandari)
joi: biceps si triceps (5-6 aparate a 4 serii cu greutate medie)
Vineri: spate (5-6 aparate a 4 serii cu greutate medie)
sambata: picioare (5-6 aparate a 4 serii cu greutate medie)
duminica: pauza sau cardio
Efectiv in sala de forta stau cam 1h-1.15 h
In momentul de fata ca supliment iau un whey protein doar dupa fiecare antrenament, adica seara pe la 21.30-22.00, e bine asta??? din cand in cand ma mai ajut si cu un l-carnitin de 2000 praf.
Scopul meu este in momentul de fata efectiv sa slabesc, pentru ca imi simt corpul greoi, dar sa slabesc intr-un mod sanatos...si mi-am propus sa fac asta intr-un program de 16 saptamani, binenteles si cu un stil alimentar sanatos si fara derapaje, tinta fiind 80 kg
Mentionez ca job-ul meu se desfasoara de la 9 la 17.30, munca de birou!, de luni pana vineri!
Gresesc?? sunt pe drumul cel bun??? e loc de imbunatatiri in ceea ce fac si gandesc??
daca am omis ceva...ma atentionati si revin cu completari!
Editat de Bogdan9871 pe 21 dec 2015 23:58
|
sus |
|
adiihd
Newbie 1 mesaje
|
suplimente
scris pe 1 oct 2016 20:41 de adiihd
Salut, am 21 de ani, 1.85 si 75kg, ectomorf. Am decis sa imi schimb stilul de viata si sa incep sa frecventez sala. Sunt incepator, nu am mai fost niciodata. Intrebarea mea este daca e ok sa iau suplimente de la inceput. Daca da, ce fel de suplimente? Porteine/amino/creatine/etc? Multumesc anticipat
|
sus |
|
GhostFR
Veteran member 163 mesaje
|
Re: suplimente
scris pe 2 oct 2016 18:50 de GhostFR
Salut, am 21 de ani, 1.85 si 75kg, ectomorf. Am decis sa imi schimb stilul de viata si sa incep sa frecventez sala. Sunt incepator, nu am mai fost niciodata. Intrebarea mea este daca e ok sa iau suplimente de la inceput. Daca da, ce fel de suplimente? Porteine/amino/creatine/etc? Multumesc anticipat
Poti lua linistit suplimente, dar fara un plan alimentar bine pus la punct sunt cam degeaba.
|
sus |
|
florin888
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 16 mar 2017 22:43 de florin888
Va salut cu respect.
Sunt Florin am 29ani 183inaltime si 74kg,de o luna de zile m i s a pus in cap sa nu mai fiu un urat mirositor ca sa nu folosesc alte cuvinte mai dure asa ca m am lasat de fumat(14ani am fumat iar in ultimii 4 ani cate 2 pachete pe zi),in fine...dupa 1 sapt fara tigari m i s a facut brusc pofta de sport asa ca m am apucat acasa cu tot felul de exercitii iar acum dupa 3 saptamani m am hotarat sa ma duc sa ma inscriu la o sala de forta..alimentatia incerc sa o tin sub control..adica zahar 0 multe vitamine proteine etc tot tacamul...acum sa ajung si la intrebare in sfarsit...la 29 ani 183h ar trebui sa am 76 kg din cate am citit pe site uri...deci la mine ar fi un deficit de 1-2kg.. insa ce mi a ramas mie in cap e ceea ce un prieten mi a zis mai demult...n am mai vazut in viata mea un slabanog cu burta..deci eu cu ce sa incep?sa iau in greutate masa musculara sau sa scad din cea corporala?sunt putin confuz..tin sa mentionez ca sunt unul dintre aceia care nu se ingrasa oricat ar manca...doar burta se cunoaste daca stau pe scaun..in rest pai de chibrit...nu stiu ce detalii sa mai dau sincer..sper ca intelege careva ceea ce doresc sa stiu..multumesc anticipat
|
sus |
|
florin888
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 19 mar 2017 21:37 de florin888
Dupa cum am zis...sunt in perioada de invatare...am citit foarte mult in ultimele zile si am ajuns si eu la concluzia ca timp de 29 de ani am mancat mult si prost,imi dau silinta sa ma duc pe drumul bun.
|
sus |
|
dan0015
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 23 mai 2017 13:56 de dan0015
Salut.Am si eu o intrebare sunt nou pe aici...
Iau urmatoarele suplimente:
-shake proteic fara prafuri,totul proaspat
-ulei de somon 1000
-pastila efervescenta pentru vitamine
As vrea sa stiu cum sa combin cel mai bine aceste 3suplimente cu mesele si antrenamentele.
Totodata atunci cand antrenez orice grupa de muschi:
-incep cu 4 serii de forta la un aparat/greutate libera(dureaza 9-10 minute)
-continui cu 3x12 la diferite aparate pentru masa(dureaza majoritatea antrenamentului)
-termin cu rezistenta 2x20(la un singur aparat/greutati libere)
Este corect ceea ce fac?pentru ca unii par uimiti cand le spun
|
sus |
|
EnergyBoost
Newbie 9 mesaje
|
scris pe 25 mai 2017 19:42 de EnergyBoost
Salut.Am si eu o intrebare sunt nou pe aici...
Iau urmatoarele suplimente:
-shake proteic fara prafuri,totul proaspat
-ulei de somon 1000
-pastila efervescenta pentru vitamine
As vrea sa stiu cum sa combin cel mai bine aceste 3suplimente cu mesele si antrenamentele.
Totodata atunci cand antrenez orice grupa de muschi:
-incep cu 4 serii de forta la un aparat/greutate libera(dureaza 9-10 minute)
-continui cu 3x12 la diferite aparate pentru masa(dureaza majoritatea antrenamentului)
-termin cu rezistenta 2x20(la un singur aparat/greutati libere)
Este corect ceea ce fac?pentru ca unii par uimiti cand le spun
Vitaminele consuma-le dupa prima masa, uleiul de somon consuma-l la pranz, iar shake-ul proteic fara izolat proteic dupa parerea mea, merge inlocuit cu o masa proteica, pe care sa o consumi la 30-90 min dupa antrenament.
Cat despre cealalta chestie, alege-ti un program de antrenament de o luna (iti recomand sa-i zici antrenorului sa-ti faca unul dupa standardele si nevoile tale), si ciclizeaza-l incat sa ai doua saptamani de masa consecutive, una de forta, iar ultima tot de masa, folosind greutatile cu care ai lucrat in saptamana de forta.
|
sus |
|
dan0015
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 26 mai 2017 17:48 de dan0015
Vitaminele consuma-le dupa prima masa, uleiul de somon consuma-l la pranz, iar shake-ul proteic fara izolat proteic dupa parerea mea, merge inlocuit cu o masa proteica, pe care sa o consumi la 30-90 min dupa antrenament.
Cat despre cealalta chestie, alege-ti un program de antrenament de o luna (iti recomand sa-i zici antrenorului sa-ti faca unul dupa standardele si nevoile tale), si ciclizeaza-l incat sa ai doua saptamani de masa consecutive, una de forta, iar ultima tot de masa, folosind greutatile cu care ai lucrat in saptamana de forta.
Deci shakeul pe care il beau
nu ma prea ajuta? Il fac din lapte ovaz seminte de in iaurt banane cacao unt de arahide si 2 albusuri de ou.De acolo de unde l-am luat zicea ca are 70g de proteine
Editat de dan0015 pe 26 mai 2017 17:53
|
sus |
|
Pagina 22 23 24 25 din 25
| |
|