Pagina 1 2 din 2
Dummy
Junior member 10 mesaje
|
abdomene si masa
scris pe 19 dec 2006 17:20 de Dummy
Sal pt cei care ink nu stiu sunt dumi am 15 ani 179 cm 70 kg . Am o pb .. defapt 2 ... prima e cu abdomenele , vreau sa-mi spuneti dak fac bine :
Abdomene fac de 3 ori pe saptmana din 2 in 2 zile
De fiecare data cand fac abdomene fac 4 seri de cate 100 repetari fiecare serie si rezultate se vad destul de bine dar nustiu dak fac bine ce fac astept rasp !
Iar a 2-a pb e faza cu masa , de 4 luni decand merg la sala diferentele se vad doar la maini mai mult dar si acol mai mult definire decat masa ! .. deci vreau sa zic ca de cand merg la sala nu prea se vede masa in plus pe mine decat ceva definire desi eu fac cu maximul de greutati in functie de exerciutiu (4 seri - 8 repetari) Va rog mult astept cateva explicati si indrumari ! Multumesc mult.
culturist inrait
|
sus |
|
dinu
Junior member 48 mesaje
|
Re: abdomene si masa
scris pe 19 dec 2006 18:53 de dinu
Sal pt cei care ink nu stiu sunt dumi am 15 ani 179 cm 70 kg . Am o pb .. defapt 2 ... prima e cu abdomenele , vreau sa-mi spuneti dak fac bine :
Abdomene fac de 3 ori pe saptmana din 2 in 2 zile
De fiecare data cand fac abdomene fac 4 seri de cate 100 repetari fiecare serie si rezultate se vad destul de bine dar nustiu dak fac bine ce fac astept rasp !
Iar a 2-a pb e faza cu masa , de 4 luni decand merg la sala diferentele se vad doar la maini mai mult dar si acol mai mult definire decat masa ! .. deci vreau sa zic ca de cand merg la sala nu prea se vede masa in plus pe mine decat ceva definire desi eu fac cu maximul de greutati in functie de exerciutiu (4 seri - 8 repetari) Va rog mult astept cateva explicati si indrumari ! Multumesc mult. pai parerea mea ar fi ca la 100 de repetari pentru abdomene consumi foarte multe calorii incearca sa antrenezi abdomenul la fel ca si celalate grupe de muschi ca si ei sunt tot muschi nu zic ca nu necesita mai multe repetari dar tu exagerezi...foloseste greutati pentru abdomen daca vrei sa simpti diferenta..nu cresti in masa poate nu dormi suficient nu mananci suficient da si tu mai multe detalii ..poate te supraantrenezi...is multe lucruri care pot impiedica cresterea masei musculare..cate grupe de muschi antrenezi la un antrenament..de cate ori pe saptamana le antrenezi?precizeza si antrenamentul exact care il face ordinea(luni,marti...etc)..
|
sus |
|
JohnnyBordur
Expert member 1279 mesaje
|
Re: Re: abdomene si masa
scris pe 19 dec 2006 19:48 de JohnnyBordur
pai parerea mea ar fi ca la 100 de repetari pentru abdomene consumi foarte multe calorii incearca sa antrenezi abdomenul la fel ca si celalate grupe de muschi ca si ei sunt tot muschi nu zic ca nu necesita mai multe repetari dar tu exagerezi...foloseste greutati pentru abdomen daca vrei sa simpti diferenta..nu cresti in masa poate nu dormi suficient nu mananci suficient da si tu mai multe detalii ..poate te supraantrenezi...is multe lucruri care pot impiedica cresterea masei musculare..cate grupe de muschi antrenezi la un antrenament..de cate ori pe saptamana le antrenezi?precizeza si antrenamentul exact care il face ordinea(luni,marti...etc).. in legatura cu abdomenu ... nu demult a fost un post in care scria (conform unui studiu cred) ca abdomenul trebuie lucrat fara greutati si fara mii si sute de serii,trebuie lucrat normal si de maxim 2 ori pe saptamana ca orice alta grupa musculara. mai mult nu inseamna mai bine in cazul acesta
De cate ori deschid fereastra de`atatea ori o`nchid la loc
|
sus |
|
Dummy
Junior member 10 mesaje
|
Re: Re: Re: abdomene si masa
scris pe 19 dec 2006 20:41 de Dummy
deci ... am programul asa :
Luni piept ( la 3 exerciti 4 seri , 8 repetari si ink 3 exerciti a cate 3 seri , 8 repetari ) SI abdomene
Marti spate ( 5 exerciti a cate 4 serii , 8 repetari fiecare)
Miercuri picioare SI abdomene si 5 minute de alergare pe banda la viteza maxima
Joi brate (biceps - 3 exerciti a cate 4 seri , 8 repetari fiecare si triceps primu exercitiu 4 seri , 8 repetari iar celelalte 4 exerciti cate 3 seri , 8 repetari fiecare)
Vineri umeri si trapez SI abdomene (la umeri fac 5 exerciti a cate 4 seri , 8 repetari iar la trapez 2 exerciti a cate 4 seri , 8 repetari respectiv 15 repetari la ultimul exercitiu)
Sper cam spus destul de detaliat
Cat despre mancare mananc dimineata la amiaz si seara si consum carne aproape zilnic (pui , vaca , porc ) si fructe mai mananc dar nu zilnic
Somnu dorm noaptea 8 - 9 ore la amiaz deloc !
culturist inrait
|
sus |
|
Dummy
Junior member 10 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: abdomene si masa
scris pe 19 dec 2006 21:02 de Dummy
si sa mai adaug ceva ... la cele 100 de repetari a cate 4 serii de abdomene din 2 in 2 zile abdomenu meu a cam prins forme desi nu aveam delco inainte de 2 luni de cand mam apucat de abdomene la sala si fac asa multi imi spun si observa ca mi sa definit si de aia is dus in eroare ca desi uni zic ca nui bine ca fac atatea rezultatele se vad destul de bine.tineti cont ce am scris mai sus de programul meu si de felul in care fac eu antrenamentul pt masa si astept raspunsuri !!
culturist inrait
|
sus |
|
OuTKasteD
Expert member 627 mesaje
|
Re: Re: Re: abdomene si masa
scris pe 19 dec 2006 21:29 de OuTKasteD
in legatura cu abdomenu ... nu demult a fost un post in care scria (conform unui studiu cred) ca abdomenul trebuie lucrat fara greutati si fara mii si sute de serii,trebuie lucrat normal si de maxim 2 ori pe saptamana ca orice alta grupa musculara. mai mult nu inseamna mai bine in cazul acesta
Johhny depinde de fiecare cum isi vrea abdomenul, eu stiu pe cineva care si-l lucreaza cu greutati si e super striat si mare, e masiv se vede si prin tricou Daca vrei un abdomen mare, cu patratele care sa se impuna trebuie cu greutati ca orice grupa musculara.
I love to pump crack, love to stay strapped.
|
sus |
|
csmkr18
Expert member 865 mesaje
|
scris pe 19 dec 2006 21:32 de csmkr18
Johhny depinde de fiecare cum isi vrea abdomenul, eu stiu pe cineva care si-l lucreaza cu greutati si e super striat si mare, e masiv se vede si prin tricou Daca vrei un abdomen mare, cu patratele care sa se impuna trebuie cu greutati ca orice grupa musculara.
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
scris pe 19 dec 2006 21:49 de JohnnyBordur
Johhny depinde de fiecare cum isi vrea abdomenul, eu stiu pe cineva care si-l lucreaza cu greutati si e super striat si mare, e masiv se vede si prin tricou Daca vrei un abdomen mare, cu patratele care sa se impuna trebuie cu greutati ca orice grupa musculara. apai asta e si genetic ... oricum chestia cu abdomenu e dubasha ,unii zic cumva altii altcumva ... si la cel de mai sus: ti se vede abdomenul pentru ca acuma il lucrezi si inainte nu,iar la inceput cresti mai repede,plus daca esti ecto si cu putin antrenament pentru abdomen tot ti se vede...oricum cert e ca depinde mult de alimentatie cum se vede abdomenu... si cu greutati sau nu ... parerea mea si numai a mea e ca abdomenu raspunde la fel la orice stimul,fie greutati fie 1000 de repetari,fie fara sau lucrat normal,totul depinde de genetic...repet parerea mea
|
sus |
|
Dummy
Junior member 10 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: abdomene si masa
scris pe 20 dec 2006 15:54 de Dummy
deci pana la urma imi zice cineva ceva klumea ca aici vad ca mai mult povestit iintre voi care are dreptate cu axercitiile abdomenului ... vreau sa stiu de ce nu pun in masa ... !!!!
culturist inrait
|
sus |
|
csmkr18
Expert member 865 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: abdomene si masa
scris pe 20 dec 2006 16:00 de csmkr18
deci pana la urma imi zice cineva ceva klumea ca aici vad ca mai mult povestit iintre voi care are dreptate cu axercitiile abdomenului ... vreau sa stiu de ce nu pun in masa ... !!!!
cred ca ar trebui sa mai lucrezi la tonul cu care ceri sfaturi si pareri
|
sus |
|
A
Veteran member 227 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: abdomene si masa
scris pe 20 dec 2006 16:22 de A
deci pana la urma imi zice cineva ceva klumea ca aici vad ca mai mult povestit iintre voi care are dreptate cu axercitiile abdomenului ... vreau sa stiu de ce nu pun in masa ... !!!! De ce nu pui in masa?Exista mai multe variante:
1.Te supraantrenezi
2.Nu ai o alimentatie corespunzatoare
3.Nu te odihnesti suficient
|
sus |
|
2Pac4Ever
Junior member 32 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: abdomene si masa
scris pe 20 dec 2006 17:21 de 2Pac4Ever
Mai pai daca tie programu care al ai ati da rezultate ce mai vrei fa asea cum ai facut si pana acuma ear la maini si eu pun greu masa dar pun incearca sa faci o data pe saptamana bicepsu a cate 5 serii si 7 repetari si ai sa ai rezultate
sda
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: abdomene si masa
scris pe 20 dec 2006 22:40 de Dave
incearca sa faci o data pe saptamana bicepsu a cate 5 serii si 7 repetari si ai sa ai rezultate
ai uitat sa-i spui la ce aparate sa lucreze
da oare cum poti sa spui asa ceva ? 5 serii a cate 7 rep ??? pai asta depinde de la om la om...mie de ex imi trebuie 12 serii ca sa cresc...cu 8 stau pe loc
cum ii garantezi tu ca va creste ?
|
sus |
|
A
|
Fara titlu
scris pe 20 dec 2006 23:05 de A
da oare cum poti sa spui asa ceva ? 5 serii a cate 7 rep ??? pai asta depinde de la om la om...mie de ex imi trebuie 12 serii ca sa cresc...cu 8 stau pe loc
cum ii garantezi tu ca va creste ? Sincer 12 serii la biceps este enorm dar daca tu cresti asa e foarte bine.
|
sus |
|
A
|
Fara titlu
scris pe 20 dec 2006 23:07 de A
cum ii garantezi tu ca va creste ? Sincer 12 serii la biceps este enorm dar daca tu cresti asa e foarte bine.
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
Re:
scris pe 20 dec 2006 23:33 de Dave
Sincer 12 serii la biceps este enorm dar daca tu cresti asa e foarte bine.
la inceput asa lucram...12 serii
pe urma am scazut la 8, perioada in care am crescut, insa destul de greu fata de cum cresteam inainte
si acum am trecut iar pe...12
|
sus |
|
bogdanbgd
Expert member 606 mesaje
|
Re: Re:
scris pe 23 dec 2006 12:40 de bogdanbgd
la inceput asa lucram...12 serii
pe urma am scazut la 8, perioada in care am crescut, insa destul de greu fata de cum cresteam inainte
si acum am trecut iar pe...12
si la mine in sala a fost mica dezbatere ... cate exercitii, cate serii deci pt grupele mici (bic/tri/umeri) ...
Unii zic ca 2 exercitii e mult prea putin 4x3
altii 2 e suficient ca e grupa mica si mai intra si la alte grupe cand lucrezi in sapt. respectiva 4x2
Stiu pe cineva, care nu-si lucra deloc bicepsul ca si grupa separata la vreun antrenamnet si tot ii crestea .... lucra la spate f tare si de acolo ii "intra" bine si bicepsul. La fel si si pt triceps(piept)
Eu unul nu fac nici 4x3 nici 4x2 ... m-am dus pe 5x2 ca sa fiu intre ... acuma sa vedem cum e ...
Este un articol pe bodybuildimg.com care trateaza problema asta, de ce multi din sala "omoara" grupe gen biceps/triceps cu f multe exercitii si f multe serii ...
"over training the biceps" ceva de genu', vedeti
Dak nu gasiti, concluzia de acolo e ca dak lucrezi bicepsul 2 exercitii 10 sau 8 serii asa cum trebuie e suficient pt. ca in mare sunt 2 grupe care raspund usor la stimul ( nu is ca si gambeel de ex) ...
si mai zice ca " un mushci creste mai bine sub-antrenat decat supra-antrenat"
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
Re: Re: Re:
scris pe 23 dec 2006 12:58 de JohnnyBordur
si la mine in sala a fost mica dezbatere ... cate exercitii, cate serii deci pt grupele mici (bic/tri/umeri) ...
Unii zic ca 2 exercitii e mult prea putin 4x3
altii 2 e suficient ca e grupa mica si mai intra si la alte grupe cand lucrezi in sapt. respectiva 4x2
Stiu pe cineva, care nu-si lucra deloc bicepsul ca si grupa separata la vreun antrenamnet si tot ii crestea .... lucra la spate f tare si de acolo ii "intra" bine si bicepsul. La fel si si pt triceps(piept)
Eu unul nu fac nici 4x3 nici 4x2 ... m-am dus pe 5x2 ca sa fiu intre ... acuma sa vedem cum e ...
Este un articol pe bodybuildimg.com care trateaza problema asta, de ce multi din sala "omoara" grupe gen biceps/triceps cu f multe exercitii si f multe serii ...
"over training the biceps" ceva de genu', vedeti
Dak nu gasiti, concluzia de acolo e ca dak lucrezi bicepsul 2 exercitii 10 sau 8 serii asa cum trebuie e suficient pt. ca in mare sunt 2 grupe care raspund usor la stimul ( nu is ca si gambeel de ex) ...
si mai zice ca " un mushci creste mai bine sub-antrenat decat supra-antrenat"
hai ma...mai terminat cu off-topicu,pe alte forumuri un doi v-ar fi sters mesajele...tineti-o strict cu abdomenu
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Totul e sa sti sa schimbi ceva in antr tau.
scris pe 23 dec 2006 12:59 de Gilu
Era o vreme cand credeam ca nu se poate creste in brate fara 3-4 ex a cate 3-4 serii pt biceps/triceps.In scurt timp mi-am schimbat metoda de antr(mai exact volumul antrenamentului pt brate)din cauza ca nu mai dadea rezultate, iar noul antr nu avea decat 3-4 serii pt biceps(2 ex) si la fel pt triceps.Rezultatele nu au intarziat sa apara si mi-a mers f bine o vreme cu metoda asta, dar bineinteles ca a venit si momentul de plafonare, iar atunci a trebuit sa schimb din nou metoda si am modificat din nou volumul, astfel incat aveam 3 exercitii a cate 3 serii pt bis/tris, in total 9 serii fara incalzirea.....si imi merge surprinzator de bine, mai bine ca niciodata.
Concluzia e ca nimic nu e batut in cuie, dar NIMIC cand vine vb de antrenament.....ce nu iti merge azi, poate iti va merge peste cateva luni.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re:
scris pe 23 dec 2006 13:44 de Gilu
hai ma...mai terminat cu off-topicu,pe alte forumuri un doi v-ar fi sters mesajele...tineti-o strict cu abdomenu Din pacate nu pot muta postul lui bogdanbgd in alt thread si nu vreau sa il sterg pt ca e important ce a scris si merita discutat.
In legatura cu subiectul asta si modul cum e pusa intrebarea imi da de inteles ca baiatul nu are nici notiunile de baza si nici experienta pt a pune o intrebare, pt ca atunci cand pui o intrebare trebuie sa oferi si informatii ca sa ti se poate raspunde.Pt moment va trebuii sa se multumeasca cu raspunsirule pe care le primeste, ori daca nu atunci se va multumii doar cu cititul pe forum, pt ca daca un prost arunca o piatra in balta, alti 10 prost se ofara sa o scoata si asta nu imi convine.Cine intelege ce am vrut sa spun acum ultima data bine cine nu, treaba lui.
PS: Nici nu stiu cum de nu am sters postu lasta de la inceput.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
Re: Re: Re: Re: Re:
scris pe 23 dec 2006 13:59 de JohnnyBordur
Din pacate nu pot muta postul lui bogdanbgd in alt thread si nu vreau sa il sterg pt ca e important ce a scris si merita discutat.
In legatura cu subiectul asta si modul cum e pusa intrebarea imi da de inteles ca baiatul nu are nici notiunile de baza si nici experienta pt a pune o intrebare, pt ca atunci cand pui o intrebare trebuie sa oferi si informatii ca sa ti se poate raspunde.Pt moment va trebuii sa se multumeasca cu raspunsirule pe care le primeste, ori daca nu atunci se va multumii doar cu cititul pe forum, pt ca daca un prost arunca o piatra in balta, alti 10 prost se ofara sa o scoata si asta nu imi convine.Cine intelege ce am vrut sa spun acum ultima data bine cine nu, treaba lui.
PS: Nici nu stiu cum de nu am sters postu lasta de la inceput. apai si eu tot aia zic ... se discuta aceleasi lucruri de 100 de ori cu toate ca is subiecte identice vechi de cateva zile ... si daca o iei cum zici tu gilu,te apuci si predai la fiecare om nou pe forum notiunile de baza ? nu e greu sa citeasca si ei umpic regulile alea de postare(pun pariu ca nici unu sau macar majoritatea dintre cei noi le-au citit) dupa care sa dea un search pe forum ca sigur vor gasi informatia dorita... pe getfit cred ca la rubrica antrenament nu am mai vazut topic nou de nu stiu cand ... se posteaza tot in aceleasi topicuri...ma rog poate prin asta ne diferentiem noi de celelalte forumuri si prin asta suntem unici
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
scris pe 23 dec 2006 14:19 de Gilu
poate prin asta ne diferentiem noi de celelalte forumuri si prin asta suntem unici Prin dezordine si ignoranta(din partea celor care posteaza ocazional)??Decat asa mai bine raman pe forum doar cativa forumisti mai vechi si seriosi.Si drept dovada ca pe forum sunt 99% doar copii care pun intrebari ocazional este postul cu dieta keto, in care doar eu am scris....nimeni nu e interesat de acest subiect....oare de ce?Pe topc este un subiect asemanator care se intinde pe cateva zeci de pagini.
Intrati aici=>
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
scris pe 23 dec 2006 16:27 de JohnnyBordur
Prin dezordine si ignoranta(din partea celor care posteaza ocazional)??Decat asa mai bine raman pe forum doar cativa forumisti mai vechi si seriosi.Si drept dovada ca pe forum sunt 99% doar copii care pun intrebari ocazional este postul cu dieta keto, in care doar eu am scris....nimeni nu e interesat de acest subiect....oare de ce?Pe topc este un subiect asemanator care se intinde pe cateva zeci de pagini. cred ca ti-ai dat seama ca acel quote era scris la modul ironic ... eu sunt de acord cu ideea calitate si nu cantitate... e mai bine asa...totusi fata de cum era forumu inainte a facut pasi foarte mari catre un forum serios,nu este inca acolo da nici mult nu mai avem pana sa ajungem bravo la toti moderatorii
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
Re: Totul e sa sti sa schimbi ceva in antr tau.
scris pe 23 dec 2006 22:21 de Dave
Era o vreme cand credeam ca nu se poate creste in brate fara 3-4 ex a cate 3-4 serii pt biceps/triceps.In scurt timp mi-am schimbat metoda de antr(mai exact volumul antrenamentului pt brate)din cauza ca nu mai dadea rezultate, iar noul antr nu avea decat 3-4 serii pt biceps(2 ex) si la fel pt triceps.Rezultatele nu au intarziat sa apara si mi-a mers f bine o vreme cu metoda asta, dar bineinteles ca a venit si momentul de plafonare, iar atunci a trebuit sa schimb din nou metoda si am modificat din nou volumul, astfel incat aveam 3 exercitii a cate 3 serii pt bis/tris, in total 9 serii fara incalzirea.....si imi merge surprinzator de bine, mai bine ca niciodata.
Concluzia e ca nimic nu e batut in cuie, dar NIMIC cand vine vb de antrenament.....ce nu iti merge azi, poate iti va merge peste cateva luni.
gilu, la ce te referi cand vorbesti despre "volum" ? ca nu inteleg...
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Totul e sa sti sa schimbi ceva in antr tau
scris pe 23 dec 2006 23:43 de Gilu
gilu, la ce te referi cand vorbesti despre "volum" ? ca nu inteleg... nr. total de serii si rep.
Intrati aici=>
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
Re: Re: Re: Totul e sa sti sa schimbi ceva in antr
scris pe 24 dec 2006 11:29 de Dave
nr. total de serii si rep.
detaliezi putin antr care ai zis mai sus ca ti-a mers foarte bine ?
adica...biceps : x serii, x repetari si ce tipuri de exercitii
triceps : la fel...
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Totul e sa sti sa schimbi ceva in
scris pe 24 dec 2006 11:49 de Gilu
detaliezi putin antr care ai zis mai sus ca ti-a mers foarte bine ?
adica...biceps : x serii, x repetari si ce tipuri de exercitii
triceps : la fel...
Au fost 2 metode care mi-au mers:
1)
Biceps:2 serii flexii cu bara dreapta 4-6rep
1-2 serii flexii cu gantere 8-10rep
Triceps:2 serii Impins cu priza ingusta 4-6rep
1-2 serii extensii la halco 8-10rep
(exercitiile le-am scris random, ideea la metoda asta era volumul si nu neaparat exercitiile, care oricum trebuie schimbate periodic)
2)
Biceps:3 serii flexii cu bara EZ din picioare
3 serii flexii cu gantere din picioare
3 serii flexii cu gantera pe banca scott
Triceps:3 serii extensii din culcat cu baga olympica
3 serii extensii la talco cu o mana priza supinatie
3 serii extensii cu gantera deasupra capului cu o mana
(nr de rep difera de la o sapt la alta:1 sapt 4-6 rep,1 sapt 10-12 rep,1 sapt superseturi)
Intrati aici=>
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Totul e sa sti sa schimbi ceva
scris pe 24 dec 2006 13:01 de Dave
Au fost 2 metode care mi-au mers:
1)
Biceps:2 serii flexii cu bara dreapta 4-6rep
1-2 serii flexii cu gantere 8-10rep
Triceps:2 serii Impins cu priza ingusta 4-6rep
1-2 serii extensii la halco 8-10rep
(exercitiile le-am scris random, ideea la metoda asta era volumul si nu neaparat exercitiile, care oricum trebuie schimbate periodic)
2)
Biceps:3 serii flexii cu bara EZ din picioare
3 serii flexii cu gantere din picioare
3 serii flexii cu gantera pe banca scott
Triceps:3 serii extensii din culcat cu baga olympica
3 serii extensii la talco cu o mana priza supinatie
3 serii extensii cu gantera deasupra capului cu o mana
(nr de rep difera de la o sapt la alta:1 sapt 4-6 rep,1 sapt 10-12 rep,1 sapt superseturi)
aha...al 2-lea suna mai bine ()
din ianuarie vreau sa fac :
Biceps :
Flexii cu bara Z : 3x8 (greutate mare, rapide)
Flexii Hammer : 3x8 (greutate mare, rapide)
Flexii Scott : 3x8 (greutate medie, foarte concentrate )
(optional)Flexii din aplecat : 3x8 (geutate medie, foarte concentrate)
Triceps :
Impins cu bara, priza ingusta : 5x8
Extensii de pe banca : 3x8
Extensii de-asupra capului cu 1 sgr mana : 2x8
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Totul e sa sti sa schimbi
scris pe 24 dec 2006 13:15 de Gilu
E gresita abordarea asta.....as paria cu tine ca mai bine iti merge cu prima varianta daca te sti antrena.
Intrati aici=>
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Totul e sa sti sa schimbi
scris pe 24 dec 2006 13:16 de JohnnyBordur
din ianuarie vreau sa fac :
Biceps :
Flexii cu bara Z : 3x8 (greutate mare, rapide)
Flexii Hammer : 3x8 (greutate mare, rapide)
Flexii Scott : 3x8 (greutate medie, foarte concentrate )
(optional)Flexii din aplecat : 3x8 (geutate medie, foarte concentrate)
Triceps :
Impins cu bara, priza ingusta : 5x8
Extensii de pe banca : 3x8
Extensii de-asupra capului cu 1 sgr mana : 2x8 pentru ca sunt mai multe exercitii,asai ? nu tot timpu ce e mai mult e mai bun
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|