Pagina 1 2 din 2
unk
Junior member 17 mesaje
|
Vreau sa ma ingras.
scris pe 25 mai 2011 21:06 de unk
Am mai facut un topic dar vad ca a fost sters nu stiu din ce motive.
Deci sa incep asa am 20 de ani ,1.90 si 74 kg.
Am facut sala acum 2 ani timp de jumatate de an 6 luni din care prima luna cu antrenor, pana atunci aveam 1,86 si 84 kg aratam destul de bine,patratele pe abdomen fara sa ma incordez etc, asta din cauza ca am tras la coasa/fan/padure etc.In timpul cand am facut sala am slabit destul de mult,nu am luat proteine etc.
Acum 6-7 luni am facut iar sala cu antrenor timp de 4 luni si am luat proteine de care mi-a recomandat antrenorul (gain fast,de la universal,bsn,milk egg creatina etc) chestia este ca nu am pus nimic pe mine si am cheltuit o gramada de bani pe proteine.
Acum vreau neaparat sa ma ingras si as vrea sa iau steroizi sau tot proteine dar nu stiu de care,ce combinatii trebuie sa fac etc.
Astept de la voi un sfat sau sa imi recomandati ceva bun.
Sper ca nu am deranjat din nou cu postul meu.ms.
|
sus |
|
Valy_305
Veteran member 395 mesaje
|
Re: Vreau sa ma ingras.
scris pe 26 mai 2011 18:55 de Valy_305
Am mai facut un topic dar vad ca a fost sters nu stiu din ce motive.
Deci sa incep asa am 20 de ani ,1.90 si 74 kg.
Am facut sala acum 2 ani timp de jumatate de an 6 luni din care prima luna cu antrenor, pana atunci aveam 1,86 si 84 kg aratam destul de bine,patratele pe abdomen fara sa ma incordez etc, asta din cauza ca am tras la coasa/fan/padure etc.In timpul cand am facut sala am slabit destul de mult,nu am luat proteine etc.
Acum 6-7 luni am facut iar sala cu antrenor timp de 4 luni si am luat proteine de care mi-a recomandat antrenorul (gain fast,de la universal,bsn,milk egg creatina etc) chestia este ca nu am pus nimic pe mine si am cheltuit o gramada de bani pe proteine.
Acum vreau neaparat sa ma ingras si as vrea sa iau steroizi sau tot proteine dar nu stiu de care,ce combinatii trebuie sa fac etc.
Astept de la voi un sfat sau sa imi recomandati ceva bun.
Sper ca nu am deranjat din nou cu postul meu.ms.
Sala nu inseamna decat "suplimente" si antrenament ... tine si de alimentatie , de odihna si chiar de geneticul pe care-l ai. Eu as incepe decat cu un gainer sa vad rezultatele .. dupa as incepe sa le combin.
Keep it up.
|
sus |
|
unk
Junior member 17 mesaje
|
scris pe 26 mai 2011 19:57 de unk
Sala nu inseamna decat "suplimente" si antrenament ... tine si de alimentatie , de odihna si chiar de geneticul pe care-l ai. Eu as incepe decat cu un gainer sa vad rezultatele .. dupa as incepe sa le combin.
Am luat Gain Fast 2 nu sa vazut nimic.
|
sus |
|
Valy_305
|
scris pe 27 mai 2011 17:56 de Valy_305
Am luat Gain Fast 2 nu sa vazut nimic.
Ti-am spus culturismul tine de multe lucruri .... daca pierzi noptile sau ai 2 mese pe zi si alea in fuga iti garantez ca nu se va vedea nimic oricate suplimente ai lua.
Keep it up.
|
sus |
|
unk
Junior member 17 mesaje
|
scris pe 27 mai 2011 19:44 de unk
Ti-am spus culturismul tine de multe lucruri .... daca pierzi noptile sau ai 2 mese pe zi si alea in fuga iti garantez ca nu se va vedea nimic oricate suplimente ai lua.
ms de raspuns chestia asta nu o stiam ...
chestia e ca dorm cam 5-6 ore in 24 ore .... si banuiesc ca nam voie nici sa beau/fumez?
|
sus |
|
robyzyr
Newbie 9 mesaje
|
scris pe 27 mai 2011 20:40 de robyzyr
chestia e ca dorm cam 5-6 ore in 24 ore .... si banuiesc ca nam voie nici sa beau/fumez?
si eu as vrea sa ma ingras dar nu prea pot nu merg la sala.. dorm cam putin.. nu prea fac treaba stau mai mult la pc.. joc decat fotbal.. sunt destul de dezvoltat la picioare dar la maini si piept 0 )
ON: incearca sa fumezi mai putin (in caz ca fumezi)
dormi mai mult, odihnestete mai mult
si iti doresc sa ai rezultate . bafta
|
sus |
|
Valy_305
|
scris pe 27 mai 2011 23:15 de Valy_305
Prea putin 5-6 ore ... recomand minim 8. N-ai voie ... dar tinand cont ca nu tinzi sa faci performanta le poti reduce atat incat sa te afecteze putin si baga mancare multa in tine aia e baza!
Keep it up.
|
sus |
|
unk
Junior member 17 mesaje
|
scris pe 28 mai 2011 01:08 de unk
Prea putin 5-6 ore ... recomand minim 8. N-ai voie ... dar tinand cont ca nu tinzi sa faci performanta le poti reduce atat incat sa te afecteze putin si baga mancare multa in tine aia e baza!
deci iti multumesc mult de raspuns.
chestia e ca ma mine e multa munca toata ziua tras la lemne in padure sau fan vara, roaba si betoane etc sunt un taran dar asta e nu toata lumea e nascuta la oras, sunt taran in sensul ca muncesc dar nu si comportament etc sa nu intelegi gresit. Iar cand faci chestia asta zi de zi fara sa bei cv e aiurea ti se duce cheful iar cu tigarea e naspa iar 1 pachet pe zi.Scuzati-ma daca postez o asemenea descriere pe forum dar asta e mai sunt si oameni dinastia.
O sa incerc sa le las sper ca pot ... ms mult de raspuns inca o data.
Editat de unk pe 28 mai 2011 01:10
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 28 mai 2011 16:03 de nicu_ivan
5-6 ore pe zi de somn este foarte putin... ai nevoie de 7-9 ore pt o odihna calumea.
Cat despre fumat.... incurca sinteza proteica. Fumatul chiar iti si scade pofta de mancare... serios acuma... daca fumezi o tigare nu mai iti e chiar asa de foame. Si eu fumam inainte.... m-am lasar de vreun an jumate si sincer am observat progrese mult mai bune la sala. Nu mai vorbesc de antrenament... mi-a crescut forta vizibil... la doar o luna dupa ce am renuntat la fumat
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
unk
Junior member 17 mesaje
|
scris pe 12 iun 2011 01:51 de unk
5-6 ore pe zi de somn este foarte putin... ai nevoie de 7-9 ore pt o odihna calumea.
Cat despre fumat.... incurca sinteza proteica. Fumatul chiar iti si scade pofta de mancare... serios acuma... daca fumezi o tigare nu mai iti e chiar asa de foame. Si eu fumam inainte.... m-am lasar de vreun an jumate si sincer am observat progrese mult mai bune la sala. Nu mai vorbesc de antrenament... mi-a crescut forta vizibil... la doar o luna dupa ce am renuntat la fumat
Am inceput sa fac sala si iau si eu pacheul ala la 299 ron la care se tot face reclama pe site.
Deci am dormit chiar si 9 ore noaptea am luat alea exact cum scrie si am mancat 2 mese pe zi si a 3 fortat cat intra.
Acum am alta probleme la inceput acum 2 sapt faceam mai multe exercitii fata de cat fac acum iar acum abea fac jumate fata de cat faceam? si mi sa pus pe burta a inceput sa se umfle ca la grasi ....
Din ce cauza?
Editat de unk pe 12 iun 2011 01:52
|
sus |
|
Valy_305
|
scris pe 12 iun 2011 11:43 de Valy_305
Am inceput sa fac sala si iau si eu pacheul ala la 299 ron la care se tot face reclama pe site.
Deci am dormit chiar si 9 ore noaptea am luat alea exact cum scrie si am mancat 2 mese pe zi si a 3 fortat cat intra.
Acum am alta probleme la inceput acum 2 sapt faceam mai multe exercitii fata de cat fac acum iar acum abea fac jumate fata de cat faceam? si mi sa pus pe burta a inceput sa se umfle ca la grasi ....
Din ce cauza?
Si mie mi se unfla burta la inceput...bine ca luam niste prostii de la redis dar doar cand le luam. La tine poate sa fie alimentaia stiu si eu de vina. Poate nici nu iti trebuie gainer ce tip esti?
Keep it up.
|
sus |
|
unk
Junior member 17 mesaje
|
scris pe 12 iun 2011 22:01 de unk
Si mie mi se unfla burta la inceput...bine ca luam niste prostii de la redis dar doar cand le luam. La tine poate sa fie alimentaia stiu si eu de vina. Poate nici nu iti trebuie gainer ce tip esti?
cum adica ce tip?
inca o intrebare daca tot scriu.
De exemplu fac exercitiile si la repetari eu fac pana nu mai pot ridica cu mana adica pana nu mai pot sa fac ma screm acolo, e bine? Mai trebuie dupaia sa iau o pauza si sa fac din nou sau e suficient atat?
De obicei cand fac se incalzesc muschii dar in 20-30 min se racesc si se desumfla ar trebuii sa mai fac sau eu stiu?
|
sus |
|
Brayan
Newbie 9 mesaje
|
scris pe 12 iun 2011 22:19 de Brayan
cum adica ce tip?
inca o intrebare daca tot scriu.
De exemplu fac exercitiile si la repetari eu fac pana nu mai pot ridica cu mana adica pana nu mai pot sa fac ma screm acolo, e bine? Mai trebuie dupaia sa iau o pauza si sa fac din nou sau e suficient atat?
De obicei cand fac se incalzesc muschii dar in 20-30 min se racesc si se desumfla ar trebuii sa mai fac sau eu stiu?
Cred ca pauza este foarte mare...
Eu nu stau mai mult de 1 minut intre exercitii sau serii. Cat sa imi trag sufletu si sa beau apa. Cand trag de fiare beau foarte multa apa,lichidele ajuta mult,pentru ca cea mai mare parte din apa o iau muschii.
P.S:Stai si tu in jur de o ora maxim doua ore(depinde de exercitiile pe care le ai)pe zii si tragi de rupi,pana numai iti simti partile musculare la care ai lucrat in ziua respectiva.
Editat de Brayan pe 12 iun 2011 22:21
Banii nu mi-au oferit sansa sa ma tin de culturism
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
scris pe 13 iun 2011 00:17 de Macho
Eu nu stau mai mult de 1 minut intre exercitii sau serii. Cat sa imi trag sufletu si sa beau apa. Cand trag de fiare beau foarte multa apa,lichidele ajuta mult,pentru ca cea mai mare parte din apa o iau muschii.
P.S:Stai si tu in jur de o ora maxim doua ore(depinde de exercitiile pe care le ai)pe zii si tragi de rupi,pana numai iti simti partile musculare la care ai lucrat in ziua respectiva.
asa faci tu antrenamentele?pana nu mai iti simti ,,partile musculare"?
|
sus |
|
Brayan
Newbie 9 mesaje
|
scris pe 13 iun 2011 01:19 de Brayan
asa faci tu antrenamentele?pana nu mai iti simti ,,partile musculare"?
Vorba vine asa,nu chiar sa nu iti mai simti partile musculare.
Exemplu: Fac piept,sunt la a 4-a serie,am 50-60 kg pe bara,am ambitie sa fac 6 repatari,pai sase fac,de mi-ar pica greutatea pe mine si din 6 nu o las,ce simti?Cred ca stii nu? Eu simt ca ma arde foarte tare muschii,simt o durere de amorteala,exact ca la gambe cand faci "magarusul" de pui o persoana pe spatele tau,si faci 30 de repetari si te ard gambele asa de nu poti sta in picioare.
Acum te intreb eu,ce ti s-a parut incorect? sau voi faceti decat asa nici sa nu va scremeti? Ca am folosit cuvant sa nu iti mai simti muschii?A fost ceva gen expresie adica sa traga tare cat mai tare.
Poate nu fac eu bine,ceea ce nu cred,rezultate au fost.
Antrenor l-am avut pe Robert Ianici,poate ati auzit de el.
Editat de Brayan pe 13 iun 2011 01:22
|
sus |
|
unk
Junior member 17 mesaje
|
scris pe 13 iun 2011 04:25 de unk
poi nu deci eu incep sa fac exercitiile fac toate repetarile orice ar fi (cu pauza de 1 min) dupa ce le termin mai ma chinui sa fac cate mai pot fara sa le numar.Intrebarea era:
Cand ajung la ultima repetare de exemplu si nu mai pot trag pana le fac dar ma screm. e bine asa la un exercitiu ?
Trebuie sa trag pana nu mai pot deloc deloc sau e destul sa fac doar repetarile?
|
sus |
|
Brayan
Newbie 9 mesaje
|
scris pe 13 iun 2011 11:20 de Brayan
poi nu deci eu incep sa fac exercitiile fac toate repetarile orice ar fi (cu pauza de 1 min) dupa ce le termin mai ma chinui sa fac cate mai pot fara sa le numar.Intrebarea era:
Cand ajung la ultima repetare de exemplu si nu mai pot trag pana le fac dar ma screm. e bine asa la un exercitiu ?
Trebuie sa trag pana nu mai pot deloc deloc sau e destul sa fac doar repetarile?
Asteptam sa raspunda Macho,poate stie mai bine,eu am zis cum fac. La fiecare serie maresc greutatea,daca maresc greutatea scade si numarul de repetari,iar eu imping/trag pana dabia mai pot sa ridic greutatea,ma opresc,pun inca o doza de greutate(nu conteaza,2kg,5kg,10 depinde de exercitiu) si fac iarasi,automat repetarile scad(dar niciodata nu am lasat sa scada sub 6-7,daca scade sub 6-7 iau din greutate),pe aceste lucruri m-am bazat. Cine are mai multa experienta sa spuna alta parere.
Cat despre asta " Trebuie sa trag pana nu mai pot deloc deloc sau e destul sa fac doar repetarile? depinde de greutate,trage pana numai poti dar vezi sa faci mai mult de 6 repetari,parerea mea.
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
scris pe 13 iun 2011 11:24 de Macho
Eu simt ca ma arde foarte tare muschii,simt o durere de amorteala,exact ca la gambe cand faci "magarusul"
Acum te intreb eu,ce ti s-a parut incorect? sau voi faceti decat asa nici sa nu va scremeti?
si pe mine ma ard muschii cand fac seria pana la epuizare,ideea e sa nu duci fiecare serie la fiecare exercitiu la fel
ne scremem si noi
|
sus |
|
Brayan
Newbie 9 mesaje
|
scris pe 13 iun 2011 13:49 de Brayan
si pe mine ma ard muschii cand fac seria pana la epuizare,ideea e sa nu duci fiecare serie la fiecare exercitiu la fel
ne scremem si noi
E bine
Stii ce as incerca?dar nu sunt sigur ca este bine ce fac si chiar tin sa cred ca nu este bine, as incerca atunci cand fac primele doua serii dintr-un exercitiu sa imobilizez usor muschiu.
Exemplu: Fac biceps,imobilizez muschiul in partea de sus,adica leg mana din sus de biceps cu ceva si atunci cand il fortez muschiul ramane imobilizat si are o incordare puternica. Asta a fost decat o idee dar din alt punct de vedere mi se pare incorect.
Cat despre cel care a deschis topicul iti sugerez sa te apuci tare de treaba, exercitii multe pentru fiecare gama,cate 4 serii,la fiecare serie adaugi kg-me in plus,si nu lasi mai jos de 6 repetari(pentru inceput)daca la a patra serie ai facut deja 12-13 repetari mai adaugi un plus de greutate pana cand dabia poti sa faci 6-7 repetari.
Spor la treaba,dar tine minte trebuie sa muncesti mult,sa depui efort mult,odihna,alimentatie corecta,rabdare(muschii nu cresc peste noapte)si luni de antrenament. Succes.
Editat de Brayan pe 13 iun 2011 13:52
|
sus |
|
unk
Junior member 17 mesaje
|
scris pe 16 iun 2011 04:11 de unk
E bine
Stii ce as incerca?dar nu sunt sigur ca este bine ce fac si chiar tin sa cred ca nu este bine, as incerca atunci cand fac primele doua serii dintr-un exercitiu sa imobilizez usor muschiu.
Exemplu: Fac biceps,imobilizez muschiul in partea de sus,adica leg mana din sus de biceps cu ceva si atunci cand il fortez muschiul ramane imobilizat si are o incordare puternica. Asta a fost decat o idee dar din alt punct de vedere mi se pare incorect.
Cat despre cel care a deschis topicul iti sugerez sa te apuci tare de treaba, exercitii multe pentru fiecare gama,cate 4 serii,la fiecare serie adaugi kg-me in plus,si nu lasi mai jos de 6 repetari(pentru inceput)daca la a patra serie ai facut deja 12-13 repetari mai adaugi un plus de greutate pana cand dabia poti sa faci 6-7 repetari.
Spor la treaba,dar tine minte trebuie sa muncesti mult,sa depui efort mult,odihna,alimentatie corecta,rabdare(muschii nu cresc peste noapte)si luni de antrenament. Succes.
fac fac cat de tare pot ...
mi se umfla muschii fff tare dar dupa exercitiu mi se desumfla si sunt la fel de slab nu ramane nimic .....
|
sus |
|
Valy_305
|
scris pe 16 iun 2011 08:57 de Valy_305
fac fac cat de tare pot ...
mi se umfla muschii fff tare dar dupa exercitiu mi se desumfla si sunt la fel de slab nu ramane nimic .....
Normal ca se umfla cand sunt solicitati. Tu vrei rezultate in cateva saptamani? N-ai sa vezi.
Keep it up.
|
sus |
|
unk
Junior member 17 mesaje
|
scris pe 21 iun 2011 02:43 de unk
Normal ca se umfla cand sunt solicitati. Tu vrei rezultate in cateva saptamani? N-ai sa vezi.
sa vedem ... mia zis cineva ca se pune in 6 luni de sala minim 7-8 kg pe mn ...
Ziceti-mi si mie niste proteine gen Super Mass Gainer dar sa fie bune.
|
sus |
|
claudiu05
Veteran member 163 mesaje
|
scris pe 21 iun 2011 04:12 de claudiu05
nai de unde sa sti cate kg si in cat timp pui poate in 6 luni slabesti mai 6-7 kg nu neaparat sa pui .. , depinde ce iei cum mananci cum dormi .. pt masa si pt kg in plus eu zic sa iei gfx8 .
|
sus |
|
unk
Junior member 17 mesaje
|
scris pe 21 iun 2011 12:15 de unk
nai de unde sa sti cate kg si in cat timp pui poate in 6 luni slabesti mai 6-7 kg nu neaparat sa pui .. , depinde ce iei cum mananci cum dormi .. pt masa si pt kg in plus eu zic sa iei gfx8 .
poi am inceput sa manac de 3 ori pe zi fortat + sa dorm minim 8 ore + sa fac sala + sa iau prostii dinastea.
si mi sa terminat acum super mas ala si vreua sa iau altcv
|
sus |
|
redeye
Junior member 10 mesaje
|
scris pe 22 iun 2011 00:18 de redeye
poi am inceput sa manac de 3 ori pe zi fortat + sa dorm minim 8 ore + sa fac sala + sa iau prostii dinastea.
si mi sa terminat acum super mas ala si vreua sa iau altcv
chiar nu e deloc necesar sa iei "prostii" ca sa te ingrasi. Eu acum 4 luni (cand m-am apucat de sala) aveam 58-59kg si acum am in jur de 66-67 kg. Tot ceea ce am facut a fost antrenament , mancat bine + dormit 7-8 ore /noapte.
|
sus |
|
unk
Junior member 17 mesaje
|
scris pe 8 iul 2011 16:00 de unk
Mai am o problema acum.
Am inceput sa lucrez de la 5 dimineata la 9-10 seara sunt rupt de oboseala.
Am pus, pana acum 2 sapt, intr-o luna 10 kg acum de 2 sapt am slabit iar la loc si nu se mai vede nimic pe mine.... exista ceva sa ma mentin in afara de proteine si sala?
Si inca o intrebare:
Daca iei proteine faci sala si ajungi la un corp de invidiat iar dupaia te opresti ce se intampla? slabesti iar si atarna pielea pe tine sau?
|
sus |
|
Valy_305
|
scris pe 8 iul 2011 17:12 de Valy_305
Mai am o problema acum.
Am inceput sa lucrez de la 5 dimineata la 9-10 seara sunt rupt de oboseala.
Am pus, pana acum 2 sapt, intr-o luna 10 kg acum de 2 sapt am slabit iar la loc si nu se mai vede nimic pe mine.... exista ceva sa ma mentin in afara de proteine si sala?
Si inca o intrebare:
Daca iei proteine faci sala si ajungi la un corp de invidiat iar dupaia te opresti ce se intampla? slabesti iar si atarna pielea pe tine sau?
Asta e o aberatie cum ca "atarna pielea pe tine" . Muschiul o sa isi urmeze cursul firesc adica o sa-si reduca din masa de care nu mai are nevoie nefiind solicitat. Ai odihna mult prea putina nici macar 7 ore.
Keep it up.
|
sus |
|
amazonsb
Veteran member 219 mesaje
|
scris pe 8 iul 2011 21:24 de amazonsb
iar intervin si va detronez. In primul rand daca vrei steroizi iti sugerez danabol sau dianabol este acelasi lucru. 4 pastile pe zi este suficient. In cazul in care iei steroizi mananca multa carne, de preferat carne alba, nu lua mai multe pastile...nu vei c
|
sus |
|
amazonsb
|
scris pe 8 iul 2011 21:35 de amazonsb
nu vei creste mai mult luand mai multe pastile....mananca, bea si un ceai de menta pt detoxifiere. Atentie! Daca iei steroizi nu bea deloc...nu iti poti controla nervii si nu e bine! Iar in ceia ce priveste suplimentele nu mai sunt bune gainerele, gainerele sunt bune pt cei care au arderi lente... Tu ia un masiv mass de la natural plus e romanesc, ieftin si da rezultate...ia de trei patru ori pe zi cate trei masuri dizolvate in apa sau lapte.
|
sus |
|
amazonsb
|
scris pe 8 iul 2011 21:41 de amazonsb
te poti due la coasa si la padure, ia danabol, ia masiv mass si mananca... Dormi cat poti, mai mult de 6 ore si vezi rezultate, la efort mult baga masiv mass. Sau mai ai o solutie...animal pak. E super tare. Te faci ca un bustean striat, musculus si cu vene mari. Daca vrei sa iti uimesti kolegii mai riscate cu o tura de bani si nu vei regreta. Animal pak un pñic pe zi...dimineata.
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|