Sondaj: Triceps+Piept sau Biceps+Piept
Pagina 1 din 1
Aedos
Senior member 76 mesaje
|
Triceps+piept sau Biceps+Piept
scris pe 10 apr 2013 14:43 de Aedos
Salut am sa deschid acest poll deoarece pentru mine este inca o enigma pe un site scrie ca nu e bine intr`un fel pe altul ca este corect .... Asa ca vreau sa decid
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
Re: Triceps+piept sau Biceps+Piept
scris pe 10 apr 2013 14:47 de basu
Salut am sa deschid acest poll deoarece pentru mine este inca o enigma pe un site scrie ca nu e bine intr`un fel pe altul ca este corect .... Asa ca vreau sa decid
Logica ta ce spune ?
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Aedos
Senior member 76 mesaje
|
scris pe 10 apr 2013 14:52 de Aedos
Logica ta ce spune ?
biceps + piept?
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 10 apr 2013 15:39 de shift
biceps + piept?
Indiferent de rezultatul poll-ului, tu va trebui sa iti dai seama ce functioneaza pentru tine. Serios, in orice ai alege sa faci legat de sport si alimentatie, nu vei gasi decat foarte putine reguli generale. Trebuie sa testezi pe tine si sa tragi concluzii, nu sa preiei metodele majoritatii.
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
Daviid
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 10 apr 2013 16:33 de Daviid
Eu fac triceps cu piept deoarece il lucrezi mult mai eficient si intens,folosindul si in exercitiile pentru piept.
Ramane la alegerea ta acum...
Spor la lucru in continuare!!!
|
sus |
|
basu
|
scris pe 10 apr 2013 16:41 de basu
Eu fac triceps cu piept deoarece il lucrezi mult mai eficient si intens,folosindul si in exercitiile pentru piept.
Ramane la alegerea ta acum...
Spor la lucru in continuare!!!
Pai vedeti ce de variante sunt !
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 15 apr 2013 07:11 de stefanp
Salut am sa deschid acest poll deoarece pentru mine este inca o enigma pe un site scrie ca nu e bine intr`un fel pe altul ca este corect .... Asa ca vreau sa decid NU E O REGULA...dar logic ar fi piept+biceps
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
PROFESORUL
Junior member 29 mesaje
|
scris pe 26 apr 2013 09:19 de PROFESORUL
NU E O REGULA...dar logic ar fi piept+biceps De ce?eu daca fac piept cu biceps si spate cu triceps nu fac febra la biceps si triceps.am schimbat si fac piept cu triceps si spate cu biceps si a intervenit si febra musculara.
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 26 apr 2013 09:41 de stefanp
De ce?eu daca fac piept cu biceps si spate cu triceps nu fac febra la biceps si triceps.am schimbat si fac piept cu triceps si spate cu biceps si a intervenit si febra musculara. daca merge bine pentru tine,fa asa
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 26 apr 2013 11:02 de adi123
mi se par ok ambele variante, faci cum iti e tie mai bine
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 26 apr 2013 12:09 de Gilu
Salut am sa deschid acest poll deoarece pentru mine este inca o enigma pe un site scrie ca nu e bine intr`un fel pe altul ca este corect .... Asa ca vreau sa decid Piept + triceps, din simplul motiv ca altfel tricepsul va fi solicitat de inca 2 ori pe saptamana, odata la antrenamentul pieptului si inca odata la antrenamentul umerilor.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
PROFESORUL
Junior member 29 mesaje
|
scris pe 28 apr 2013 18:55 de PROFESORUL
Piept + triceps, din simplul motiv ca altfel tricepsul va fi solicitat de inca 2 ori pe saptamana, odata la antrenamentul pieptului si inca odata la antrenamentul umerilor. Pai da,la asta m-am gandit si eu cand am schimbat antrenamentul.cred ca de asta nici nu faceam febra la triceps.il lucram practic de 3 ori pe saptamana.
|
sus |
|
s1d0x
Veteran member 421 mesaje
|
scris pe 28 apr 2013 19:07 de s1d0x
Eu bag pieptul cu bicepsul, iar tricepsul cu umerii. Sau cand voi schimba antrenamentul voi baga bicepsul cu tricepsul si pieptul cu umerii.
|
sus |
|
Cristi7
Expert member 730 mesaje
|
scris pe 28 apr 2013 19:33 de Cristi7
Piept + triceps, din simplul motiv ca altfel tricepsul va fi solicitat de inca 2 ori pe saptamana, odata la antrenamentul pieptului si inca odata la antrenamentul umerilor.
Si in plus de asta la piept oricum lucrez triceps,deci eu nu prea as vedea rostul lucrarii bicepsului la piept,dar fiecare cum ii se pare mai bine.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 28 apr 2013 20:30 de basu
De ce?eu daca fac piept cu biceps si spate cu triceps nu fac febra la biceps si triceps.am schimbat si fac piept cu triceps si spate cu biceps si a intervenit si febra musculara.
Mai concret la care dintre grupe nu faci febra pe modelul anterior ? Poti sa expui o idee comleta ?
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 28 apr 2013 21:33 de Gilu
Pai da,la asta m-am gandit si eu cand am schimbat antrenamentul.cred ca de asta nici nu faceam febra la triceps.il lucram practic de 3 ori pe saptamana. Poti face si piept cu biceps daca faci umerii cu triceps.
Ma rog, astea-s teorii.
La mine asa merge mai bine.
Trebuie sa incerci.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 29 apr 2013 08:17 de stefanp
la aceasta intrebare,raspunsul ar fi...FIECARE SA FACA CUM I SE PARE LUI MAI BINE,pentru ca...ce merge la cineva,poate nu merge la altcineva
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 29 apr 2013 13:23 de ricardo
la aceasta intrebare,raspunsul ar fi...FIECARE SA FACA CUM I SE PARE LUI MAI BINE,pentru ca...ce merge la cineva,poate nu merge la altcineva
...eu zic ca pentru cine este in perioada de masa si vrea sa utilizeze greutati mari si la brate, merge mai bine piept +biceps si umeri sau spate + triceps, astfel grupa mica nu va fi foarte obosita cand ii vine randul, iar in perioada de definire se poate lucra foarte bine piept+triceps si spate+biceps, astfel grupa mica va fi deja incalzita si va fi mai usor de atins (sa zicem cu 1 ex de baza +1-2 de izolare )...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 30 apr 2013 08:24 de stefanp
...eu zic ca pentru cine este in perioada de masa si vrea sa utilizeze greutati mari si la brate, merge mai bine piept +biceps si umeri sau spate + triceps, astfel grupa mica nu va fi foarte obosita cand ii vine randul, iar in perioada de definire se poate lucra foarte bine piept+triceps si spate+biceps, astfel grupa mica va fi deja incalzita si va fi mai usor de atins (sa zicem cu 1 ex de baza +1-2 de izolare )... eu fac piept+biceps si spate+triceps(antrenament pe4zile) in perioada de masa si(biceps+triceps\antrenament\5zile) la definire(cind slabesti,vrei nu vrei,lucrezi cu greutati mai mici)definirea o fac din cardio+regim,exercitiile nu le schimb prea des.dar asta merge foarte bine la mine,la alta persoana poate sa nu mearga,de aceea am spus ca FIECARE sa faca cum e mai bine pentru el.chestia cu FA CA MINE CA E CEL MAI BINE,nu prea merge in culturism.de aceea orice program de antrenament sau alimentatie,NU SE COPIAZA LITERA CU LITERA...EL SE ADAPTEAZA PENTRU FIECARE PERSOANA IN PARTE.e o idee buna ce ai spus tu,dar e o idee buna si ce am spus eu.
Editat de stefanp pe 30 apr 2013 08:36
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
PROFESORUL
Junior member 29 mesaje
|
scris pe 6 mai 2013 09:34 de PROFESORUL
Mai concret la care dintre grupe nu faci febra pe modelul anterior ? Poti sa expui o idee comleta ? Am lucrat vreo 3luni pieptul cu bicepsul la acelasi antrenament.A 2-a zi aveam febra doar la piept,la biceps deloc.Tot atunci grupasem spatele cu tricepsul.A 2-a zi febra doar la spate,la triceps deloc.Am schimbat antrenamentul,pastrand acelasi nr de serii pt fiecare grupa musculara dar am pus piept cu triceps la acelasi antrenament si spatele cu bicepsul in alta zi.Asa am reusit sa fac febra la toate cele 4 grupe musculare,nu numai la grupele mari.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 6 mai 2013 16:30 de basu
Am lucrat vreo 3luni pieptul cu bicepsul la acelasi antrenament.A 2-a zi aveam febra doar la piept,la biceps deloc.Tot atunci grupasem spatele cu tricepsul.A 2-a zi febra doar la spate,la triceps deloc.Am schimbat antrenamentul,pastrand acelasi nr de serii pt fiecare grupa musculara dar am pus piept cu triceps la acelasi antrenament si spatele cu bicepsul in alta zi.Asa am reusit sa fac febra la toate cele 4 grupe musculare,nu numai la grupele mari.
Si cum iti explici ?
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 6 mai 2013 19:37 de adi123
cand m-am apucat de sala, faceam piept+triceps si nu vedeam nici o problema. din cauza aglomerarii programului, am facut si sapt trecuta aceasta combinatie. ei bine, nu mi s-a mai parut asa de ok. dupa exercitiile de piept eram cam rupt si de oboseala, dar si bratele imi erau destul de obosite. abia daca am mai reusit sa fac 2 exercitii pentru triceps. nu stiu de ce, probabil la inceput nu lucram asa de intens si mai ramanea loc de triceps dupa piept, insa acum nu as mai face asa. mai bine merge piept+bicesp. ce inseamna experienta, iti poti schimba la 180 grade unele raspunsuri ))
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
PROFESORUL
Junior member 29 mesaje
|
scris pe 6 mai 2013 21:56 de PROFESORUL
Si cum iti explici ? Pai nu stiu.probabil pt ca antrenam direct grupa mica o data pe saptamana si indirect cel putin inca o data.dar cel mai bun indicator ca ai socat muschiul esta febra.daca fac febra cu programul asta eu zic ca e bine...
|
sus |
|
vladdaniel94
Veteran member 321 mesaje
|
scris pe 19 iun 2013 18:40 de vladdaniel94
parerea mea este triceps+piept,deoarece tricepsul este oarecum implicat in exercitiile de piept si astfel incalzit il poti antrena mai bine
http://www.culturism.ro/forum/jurnal-personal/jurnal-vlad-dan-pagina1.html
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
Sondaj:
Ce tip de antrenament preferi?
|