Pagina 1 din 1
bbooss200020
Newbie 1 mesaje
|
Ciclu Danabol
scris pe 24 feb 2018 19:10 de bbooss200020
Salut, am 1.78, 63 Kg, 18 ani.
Vreau sa ma apuc de un ciclu de Danabol. Stiu ca in general steroizii se combina cate 2-3 pentru ca asa functioneaza mai bine, dar nu vreau sa folosesc la un nivel ridicat, vreau doar un "start" in cresterea in masa si forta. De sala m-am apucat acum 3 ani, faceam cam 3 luni sala 1-2 luni pauza si tot asa, in 3 ani am ajuns de la 57 Kg la 63 Kg (si nu pot spune ca e doar masa musculara, in primul an cand m-am apucat aveam abdomenul vizibil, iar acum nu pot spune ca se mai observa, am un strat de grasime vizibil peste). Cu alimentatia nu pot zice ca o duc prost, consun zilnic in jur de 2500 calorii si 130g proteine. dar nu observ niciodata o crestere in masa nici macar dupa mai multe luni cinsecutive fara pauze de la sala.
Obiectivul meu cu ciclul de Danabol ar fi sa ajung undeva la 70 Kg poate puin mai mult dupa PCT.
Imi puteti recomanda voi o varianta, ma gandeam sa iau:
10mg/zi prima saptaman
20mg/zi a doua saptamana
20mg/zi a treia saptamana
25mg/zi a patra saptamana
30mg/zi a cincea saptamana
SAU
10mg/zi prima saptamana
15mg/zi a doua saptamana
Daca aveti o varianta mai buna, as vrea sa o aud, nu prea vreau sa depaseesc 30mg/zi, cum ziceam, vreau doar un "start", iar dupa as vrea sa nu mai folosesc.
Si daca imi puteti spune cum sa iau si Nolvadex (tamoxifen), am citit diferite articole, in unele scrie ca ar trebui luat in timpul ciclului (dar nicaieri nu specifica cand, cat si cum), in alte articole se recomanda ca si Terapie Post Ciclu.
Vreau totodata si o parere despre siteul https://www.steroizi-originali.com/ , e ok sa cumpar de aici?
Editat de bbooss200020 pe 24 feb 2018 19:14
|
sus |
|
GhostFR
Veteran member 163 mesaje
|
Re: Ciclu Danabol
scris pe 18 mar 2018 14:52 de GhostFR
Salut, am 1.78, 63 Kg, 18 ani.
Vreau sa ma apuc de un ciclu de Danabol. Stiu ca in general steroizii se combina cate 2-3 pentru ca asa functioneaza mai bine, dar nu vreau sa folosesc la un nivel ridicat, vreau doar un "start" in cresterea in masa si forta. De sala m-am apucat acum 3 ani, faceam cam 3 luni sala 1-2 luni pauza si tot asa, in 3 ani am ajuns de la 57 Kg la 63 Kg (si nu pot spune ca e doar masa musculara, in primul an cand m-am apucat aveam abdomenul vizibil, iar acum nu pot spune ca se mai observa, am un strat de grasime vizibil peste). Cu alimentatia nu pot zice ca o duc prost, consun zilnic in jur de 2500 calorii si 130g proteine. dar nu observ niciodata o crestere in masa nici macar dupa mai multe luni cinsecutive fara pauze de la sala.
Obiectivul meu cu ciclul de Danabol ar fi sa ajung undeva la 70 Kg poate puin mai mult dupa PCT.
Imi puteti recomanda voi o varianta, ma gandeam sa iau:
10mg/zi prima saptaman
20mg/zi a doua saptamana
SAU
10mg/zi prima saptamana
15mg/zi a doua saptamana
Daca aveti o varianta mai buna, as vrea sa o aud, nu prea vreau sa depaseesc 30mg/zi, cum ziceam, vreau doar un "start", iar dupa as vrea sa nu mai folosesc.
Si daca imi puteti spune cum sa iau si Nolvadex (tamoxifen), am citit diferite articole, in unele scrie ca ar trebui luat in timpul ciclului (dar nicaieri nu specifica cand, cat si cum), in alte articole se recomanda ca si Terapie Post Ciclu.
Vreau totodata si o parere despre siteul https://www.steroizi-originali.com/ , e ok sa cumpar de aici?
Daca tu in 3 ani de sala ai pus 6kg din care nu 100% masa pura, nici n ar trebui sa indraznesti sa te gandesti la steroizi. Citeste,documenteaza te, si vezi ce ai gresit in toti acesti 3 ani.Cum ar trb sa ajut pe cineva sa foloseasca steroizi daca el n a fost capabil in 3 ani sa faca ceva, aici vorbind de nutrie si antrenament.
|
sus |
|
Tomas199010
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 10 oct 2018 12:35 de Tomas199010
Salut am si eu o intrebare vreau sa incep un ciclu de testosteron enanthate 250 imi poti spune cum se ia adica dozajul
|
sus |
|
salamanca
Junior member 39 mesaje
|
scris pe 2 nov 2018 20:57 de salamanca
Din respect pt cei care, inca, mai citesc acest forum, poate ar trebui sa mai termini cu tampeniile.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|