Pagina 1 din 1
Anonim
Guest
|
Please O Recomandare ?
scris pe 18 mar 2004 12:39 de Anonim
Am 1.76 si 75 kg fac sala de vreo luna si ceva... ma duc la sala de 5 ori pe saptamana si mi`au crescut fortele dar corpul meu nu a suferit nu stiu ce modificari... Nu cred ca are rost sa iau proteine pt ca consider ca am destule kilograme ce proteine mi`ati recomanda pentru a putea fibra muschii si nu pentru ai mari in volum ? sau ce antrenament sa fac ?
|
sus |
|
mtm
Senior member 147 mesaje
|
Re: Please O Recomandare ?
scris pe 20 mar 2004 16:41 de mtm
daca ai citi restul mesajelor n`ai mai pune intrebarea asta
exista si instructori la sala ... intreaba`l pe el
intelegi cum zic? atunci asa zic :>
|
sus |
|
Klaus
Junior member 45 mesaje
|
Re: Re: Please O Recomandare ?
scris pe 24 mar 2004 13:15 de Klaus
daca ai citi restul mesajelor n`ai mai pune intrebarea asta
exista si instructori la sala ... intreaba`l pe el
Draga Mtm de asta este forumul sa afle si/sau sa-si spuna parerea
Pt cel care vrea recomandarea eu cred ca tipul tau somatic este ectomorf! Iar daca vrei sa afli mai multe ar fi bine sa te inregistrezi pe acest forum!
|
sus |
|
mtm
Senior member 147 mesaje
|
Re: Re: Re: Please O Recomandare ?
scris pe 24 mar 2004 19:25 de mtm
corect! sa`si zica fiecare parerea ... dar ce vrea el sa afle e in restul mesajelor ... asa o sa fie 100 de threaduri cu acelasi subiect ... cum pot creste in greutate, sau nu asa ar trebui sa arate un forum.
sau esti pe principiul: repetitio madre studiorum est?
|
sus |
|
Klaus
Junior member 45 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Please O Recomandare ?
scris pe 25 mar 2004 16:26 de Klaus
sau esti pe principiul: repetitio madre studiorum est? E posibil nu m-am gandit la asta pana acum
|
sus |
|
mtm
Senior member 147 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Please O Recomandare ?
scris pe 26 mar 2004 01:26 de mtm
asta te ajuta mai mult la liceu
|
sus |
|
redline
Veteran member 156 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Please O Recomandare ?
scris pe 31 mar 2004 11:45 de redline
Total deacord cu mtm. sunt aici zeci de thread-uri despre asta. pentru fiecare trebuie sa se scrie acelasi raspuns ? credeti ca oamenii sunt angajati sa vi se raspunda lenei dumneavoastra ? cauta, is zeci de subiecte ca si acesta.
Redline
|
sus |
|
Klaus
Junior member 45 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Please O Recomandare ?
scris pe 1 apr 2004 10:09 de Klaus
Total deacord cu mtm. sunt aici zeci de thread-uri despre asta. pentru fiecare trebuie sa se scrie acelasi raspuns ? credeti ca oamenii sunt angajati sa vi se raspunda lenei dumneavoastra ? cauta, is zeci de subiecte ca si acesta.
totusi nu trebuie luati la goana cei care , probabil, nu au timp sa parcurca tot si sa -i facem sa nu mai intre pe forum! Si asa nu suntem multi care ne dam cu parerea !
|
sus |
|
mtm
Senior member 147 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Please O Recomanda
scris pe 1 apr 2004 13:26 de mtm
daca tu vrei sa scri acelasi lucru de 10 ori ... n`am nimic impotriva ... dar sunt ca acestu lucru va duce doar la un forum total dezorganizat!
de fapt nu vad nici o optiune de cautare in forum ... exista?
|
sus |
|
Klaus
Junior member 45 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Please O Recom
scris pe 1 apr 2004 17:30 de Klaus
daca tu vrei sa scri acelasi lucru de 10 ori ... n`am nimic impotriva ... dar sunt ca acestu lucru va duce doar la un forum total dezorganizat!
de fapt nu vad nici o optiune de cautare in forum ... exista?
Nici eu nu vad ... si atunci ?
|
sus |
|
mtm
Senior member 147 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Please O R
scris pe 1 apr 2004 22:41 de mtm
ori cauta prin tot forumu ... ori intreaba inca odata :O
|
sus |
|
Klaus
Junior member 45 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Please
scris pe 2 apr 2004 15:04 de Klaus
pai vezi )
|
sus |
|
mtm
Senior member 147 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pl
scris pe 2 apr 2004 19:45 de mtm
pai vezi )
am citit undeva ca in perioada de definire trebuie sa scazi numarul de repetari, dar greutatea sa fie cam aceeasi, pt a nu pierde din muschii existenti (bineinteles asta e pt competitii dar cam aceeasi situatie e si la striere ... oricum, cel mai important rol il are alimentatia
|
sus |
|
dOvi
Guest
|
multi profesionisti ...
scris pe 8 apr 2004 00:02 de dOvi
de ce mai stati pe forum daca va deranjeaza sa raspundeti.
daca sunteti initiati in acest mod de viata raspundeti celui ce intreaba din experienta voastra.
din ce am vazut io pe forum primii raspund aia care merg la sala de 1 luna si se informeaza din barfe...mai apoi raspund cei care stiu cu adevarat.
uitati-va pe toate forumurile de pe site-urile romanesti de profil si veti gasi maxim 10 oameni in toate care raspund pertinent.
restul sunt de decor si impresionisti.
nu de astfel de "profesionisti" ii nevoie
---
decat sa scrii "mai bine ai citi pe forum ca doar scrie de 1000 de ori" mai bine raspunzi ca doar nu te doare tastatura.
dar cum nu toti cei care trag la sala au shi cap ... vedem rezultatele pe forumuri napadite de "biginari"
|
sus |
|
mtm
Senior member 147 mesaje
|
Re: multi profesionisti ...
scris pe 8 apr 2004 16:25 de mtm
tu in care categorie te incadrezi dovidiule? nu vad un raspuns de la tine ... e usor sa`i critici pe altii
|
sus |
|
dOvi
Guest
|
pentru mtm
scris pe 9 apr 2004 22:32 de dOvi
nam vrut ca mesajul meu sa sune ofensator...dar cand trimiti un incepator sa citeasca toate mesajele pe o anumita tema il pui sa citeasca 10% informatie buna si 90% impresii ale unor necunoscatori.
eu nu prea am timp de butonat, motiv pentru care nu ma inregistrez(desi am un nick lam uitat ), dar cand am citit ce s-a scris in ultima vreme, cred ca 80% din cei care dau sfaturi pe acest forum sunt femei de serviciu in salile de forta...
...asta ii singurul motiv pentru care am raspuns mai dur, fara intentii fata de cei cu adevarat cunoscatori.
---
motiv pentru care cred eu, cunoscatorii nu s-au suparat pe mine, decat cei care sunt cu musca pe caciula...pana la urma daca ai dreptate cand raspunzi cuiva la o intrebare, iar eu zic ba tu nu stii nimic, de fapt eu sunt ala prost, nu ?
---
ma deranjeaza insa faptul ca majoritatea celor ce raspund sunt nici macar neinitiati in aceasta arta pe care unii din noi o iubim, culturismul
P.S.
culturismul nu este un sport la care se pricep toti ca la fotbal, cred eu ca este un stil de viata, iar in viata nu iei sfaturi de la orice neavenit
???
---
scuze pentru profesionistii care au crezut ca ma bag ca musca in vorba, de fapt vroiam sa se indrepte situatia de fata
(
---
sa speram ca forunul o sa se populeze cu "profesori" curand
|
sus |
|
dOvi
Guest
|
fara rautate "negativa" :)))
scris pe 9 apr 2004 22:48 de dOvi
raspund pentru cei care intreaba in ce categorie ma incadrez:
fac culturism de ani, nu de luni, iar de ceva timp powerlifting serios.
---
cu lipsa totala de modestie mentionez ca am 1,87 si 100 kg - 20 ani.
+ nu intorc capul dupa mine decat cei care nu vor sa ma supere a 2 a oara.
---
P.S.
nu dau sfaturi decat daca ma pricep...cred ca asta ar fi idea generala pentru toti ...
---
P.S. 2
spor la antrenament
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Please O Recomandare ?
scris pe 9 apr 2004 23:03 de Anonim
Am 1.76 si 75 kg fac sala de vreo luna si ceva... ma duc la sala de 5 ori pe saptamana si mi`au crescut fortele dar corpul meu nu a suferit nu stiu ce modificari... Nu cred ca are rost sa iau proteine pt ca consider ca am destule kilograme ce proteine mi`ati recomanda pentru a putea fibra muschii si nu pentru ai mari in volum ? sau ce antrenament sa fac ? coincidenta.si eu am 1,76 si 90 kg si totusi nu-mi prea ajung kilogramele.crede-ma arat atletic si na-i zice ca am atatea kilograme.nu te feri de proeine.8)8)
|
sus |
|
mtm
Senior member 147 mesaje
|
Re: Re: Please O Recomandare ?
scris pe 10 apr 2004 17:10 de mtm
si crezi tu ca e mai bine sa existe aceleasi subiecte de 100 de ori? aceleasi intrebari si aceleasi raspunsuri?
in calitate de incepator nu te bagi direct pe forum, intai citesti si tu siturile (care sunt destule si cu destule informatii de culturisti adevarati) si apoi te bagi in seama pe forumuri
oricum nu ma simt ofensat de ce zici tu, de fapt nici nu`mi doresc sa ajung culturist, merg la sala ca sa simt bine, is mai mult inspre fitness
|
sus |
|
LoneW0olf
Junior member 20 mesaje
|
Re: Re: Re: Please O Recomandare ?
scris pe 10 apr 2004 22:40 de LoneW0olf
mah eu cred ca forumul e destul de incalcit asa ca faptul ca se intreaba de mai multe ori e explicabil si nu chiar atat de condamnabil. Cat despre pb incepatorilor, cred ca si noi ne putem spune parerea, nu impunem nimic nimanui. Bineinteles, toate sfaturile pe care le dau eu personal sunt din experienta proprie, ce am observat ca merge sau nu in cazul meu. Si asa fiecare individ se dezvolta altfel, e unic asa ca 100 % nu se potriveste nimic
wicked
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|