Pagina 1 2 3 4 din 4
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
Re: sda
scris pe 11 dec 2011 17:29 de sZoTaK
mai astept pareri:d creatina singura n-are rost sa iei...dpmdv suplimentul nr. 1 e whey'ul...creatina, bcaa, glutamina, pre-workout si chestiile astea vin la urma..daca ai bani...
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 11 dec 2011 18:42 de ricardo
creatina singura n-are rost sa iei...dpmdv suplimentul nr. 1 e whey'ul...creatina, bcaa, glutamina, pre-workout si chestiile astea vin la urma..daca ai bani...
...suplimentul nr 1 ar trebui sa fie un complex de vitamine si minerale , whey-ul pe locul 2 ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 11 dec 2011 18:45 de sZoTaK
...suplimentul nr 1 ar trebui sa fie un complex de vitamine si minerale , whey-ul pe locul 2 ... nu consider un complex de vitamine si minerale un supliment..acela e ceva ce ar trebui sa faca parte din viata oricarui om sanatos...
|
sus |
|
andreybcl96
Senior member 62 mesaje
|
scris pe 11 dec 2011 18:52 de andreybcl96
creatina singura n-are rost sa iei...dpmdv suplimentul nr. 1 e whey'ul...creatina, bcaa, glutamina, pre-workout si chestiile astea vin la urma..daca ai bani...
Dymatize Elite Whey Protein 940g
ce parere ai depsre acest supliment? am inteles ca acesta este un "whey" astept un sfat,aceasta pare cea mai ok ca si pret si mod de administrare ajungadumi in jur de 31 de zile,am vazut ca se ia doar o data pe zi...
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 11 dec 2011 19:08 de sZoTaK
am vazut ca se ia doar o data pe zi... orice whey se ia macar de 2 ori pe zi...imediat dupa trezire si dupa antrenament. acum nu stiu ce sa-ti zic..cea mai bna proteina ca raport pret/ calitate e universal whey pro..200 lei la 3 kg...de 2 ori pe zi daca iei iti ajunge 50 de zile
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 11 dec 2011 19:11 de ricardo
nu consider un complex de vitamine si minerale un supliment..acela e ceva ce ar trebui sa faca parte din viata oricarui om sanatos...
... complexul de vitamine si minerale este un supliment si oricum nu ma refeream la acelea ce se gasesc in farmacii si cotin doze mici de substante ci de complexele concepute special pentru sportivi (Animal Pak-Universal, Optimen-Optimum, Adam-Now Foods, Monster 100- Scitec, Anavite- Gaspari Nutrition etc)...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 11 dec 2011 19:47 de sZoTaK
... complexul de vitamine si minerale este un supliment si oricum nu ma refeream la acelea ce se gasesc in farmacii si cotin doze mici de substante ci de complexele concepute special pentru sportivi (Animal Pak-Universal, Optimen-Optimum, Adam-Now Foods, Monster 100- Scitec, Anavite- Gaspari Nutrition etc)... eu zic ca pentru un incepator nu e recomandat animal....e de ajuns un centrum de exemplu
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 11 dec 2011 19:49 de yo_shmen94
ma simt excelent cand iau supradyn,recomand
combina un pic de vointa cu un gram de tel
|
sus |
|
andreybcl96
Senior member 62 mesaje
|
scris pe 12 dec 2011 01:05 de andreybcl96
mai am si eu o problema, de cand am inceput sala si am inceput sa ma uit mai des in oglinda am realizat ca partea stanga este mai dezvoltata decat partea dreapta,eu fiind dreptaci, asta se observa si la piept,biceps,triceps... si am bagat de seama ca am mai mult forta in stanga,exercitii cu ganterele pentru umeri de exemplu faceam cu 12 kg cat am facut cel mai mult la astea... si am observat ca mana dreapta dupa 7 repetari obosea iar mana stanga obosea abea pe la a 9 a repetare... voua vi s-a intamplat ceva de genul acesta? este ceva normal..?:d am inteles ca partea stanga se dezvolta mai repede decat dreapta si are mai mult forta deoarece dreapta este mana de baza...
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 12 dec 2011 15:30 de yo_shmen94
mai am si eu o problema, de cand am inceput sala si am inceput sa ma uit mai des in oglinda am realizat ca partea stanga este mai dezvoltata decat partea dreapta,eu fiind dreptaci, asta se observa si la piept,biceps,triceps... si am bagat de seama ca am mai mult forta in stanga,exercitii cu ganterele pentru umeri de exemplu faceam cu 12 kg cat am facut cel mai mult la astea... si am observat ca mana dreapta dupa 7 repetari obosea iar mana stanga obosea abea pe la a 9 a repetare... voua vi s-a intamplat ceva de genul acesta? este ceva normal..?:d am inteles ca partea stanga se dezvolta mai repede decat dreapta si are mai mult forta deoarece dreapta este mana de baza...
la toti sunt diferente ,si de forta si de masa....eu sunt mai mare pe drepta,am mai multa forta pe dreapta,dar mai buna rezistenta pe stanga,si am antrenat mainile in egala masura....
|
sus |
|
andreybcl96
Senior member 62 mesaje
|
scris pe 12 dec 2011 16:05 de andreybcl96
la toti sunt diferente ,si de forta si de masa....eu sunt mai mare pe drepta,am mai multa forta pe dreapta,dar mai buna rezistenta pe stanga,si am antrenat mainile in egala masura....
am inteles,deci nu este ceva pentru care ar trebui sa-mi fac griji nu?
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 12 dec 2011 17:05 de yo_shmen94
am inteles,deci nu este ceva pentru care ar trebui sa-mi fac griji nu?
stiu persoane care au incercat sa miscoreze diferenta asta de marime dar eu spun ca nu are rost,niciodata nu or sa fie lafel pentru ca toti avem si alte activitati ,in afara de sala, cu care folosim o anume mana
|
sus |
|
andreybcl96
Senior member 62 mesaje
|
scris pe 12 dec 2011 20:17 de andreybcl96
stiu persoane care au incercat sa miscoreze diferenta asta de marime dar eu spun ca nu are rost,niciodata nu or sa fie lafel pentru ca toti avem si alte activitati ,in afara de sala, cu care folosim o anume mana
am inteles,nu este o problema pentru mine aceasta diferenta care este destul de vizibila eram doar curios,imi era teama sa nu fie ceva care pe parcurs s-ar putea agrava... am vrut doar sa ma asigur ca nu este ceva care mi-ar putea afecta sanatatea sau...ceva de genul acesta:d
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 13 dec 2011 15:35 de yo_shmen94
am inteles,nu este o problema pentru mine aceasta diferenta care este destul de vizibila eram doar curios,imi era teama sa nu fie ceva care pe parcurs s-ar putea agrava... am vrut doar sa ma asigur ca nu este ceva care mi-ar putea afecta sanatatea sau...ceva de genul acesta:d
stai linistit )
|
sus |
|
Bogdan1995
Senior member 66 mesaje
|
scris pe 14 dec 2011 00:22 de Bogdan1995
iti zic eu de ce mana dr oboseste mai repede,ai zis ca esti dreptaci , clar la*a o dai cu dreapta...deci te duci la sala obosit pe partea dr ...=)))) Am glumit acum , nu te supara.
Legat de storm , mie nu mi s.a parut cine stie ce....este ok,dar la cat e de scumpa nu renteaza.Cel putin din punctul meu de vedere...plus ca o iei degeaba daca o iei singura...
In poza aia te vad slab,ia si tu GainFast si POATE pui ceva pe tine...eu prima data nu prea am avut rezultate mari dar dupa ce am schimbat si alimentatia,am dormit normal,am inceput sa iau in greutate...degeaba intrebi ce e mai bun,fiecare reactioneaza diferit la suplimente,dupa umila mea parere.Bafta!
Train Hard Or Go Home
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 14 dec 2011 16:29 de basu
s-a discutat destul de mult despre asta. aceste asimetrii, indiferent ca este vorba despre marime , forta sau altceva sunt normale. la unii sunt mai evidente la altii mai putin, dar sunt normale. da-i inainte si totul o sa fie ok.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Bogdan1995
Senior member 66 mesaje
|
scris pe 14 dec 2011 17:46 de Bogdan1995
Aandrei stai linistit, asa este la majoritatea,daca nu al toti....Si la mine cand au inceput sa se vada mai bine grupele de muschi am observat diferente intre partea stanga si partea dreapta ...si la piept,si la umerii si la bratze..ba chiar si patratele sunt puse alandala la mine ) una mai sus,alta mai jos...
Train Hard Or Go Home
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 din 4
| |
|