Pagina 1 2 3 4 5 din 5
OuTKasteD
Expert member 627 mesaje
|
Re: Confuz intre atatea proteine!
scris pe 17 dec 2011 21:30 de OuTKasteD
si daca mananc bine si nu fac sala pe timpul verii, deoarece o sa am de lucru... o sa scad tot ce am obtinut cu pro gainer?
O sa scazi, dar daca faci si tu niste flotari, tractiuni,abdomene si mananci normal, nu o sa slabesti foarte tarei etc.
Editat de OuTKasteD pe 17 dec 2011 21:34
I love to pump crack, love to stay strapped.
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 17 dec 2011 21:35 de sZoTaK
Vorbesti din vasta ta experienta? Vrei si masa multa si putina grasime si muschi curat? uite...eu nu cred in "weight gainerele" alea..am incercat pe pielea mea.bani aruncati pe geam. cu banii aia iti iei un concentrat proteic +dextroza si iesi mai bine, + ca macar stii ce ai in ea...apoi fiecare cu parerea lui
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 17 dec 2011 21:36 de sZoTaK
si daca mananc bine si nu fac sala pe timpul verii, deoarece o sa am de lucru... o sa scad tot ce am obtinut cu pro gainer? doamne ma, cat iti bati capul cu prostii..s-o ia dracu de vara, suntem inca la inceputul iernii...apuca-te de sala, pune ceva pe tine, si dupa o sa vezi ce si cum
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 17 dec 2011 21:45 de yo_shmen94
uite...eu nu cred in "weight gainerele" alea..am incercat pe pielea mea.bani aruncati pe geam. cu banii aia iti iei un concentrat proteic +dextroza si iesi mai bine, + ca macar stii ce ai in ea...apoi fiecare cu parerea lui
si eu tot lafel as face,un concentrat proteic,pentru ca atingi destul de greu necesarul de proteine zilnic,dar necesarul de carbo il obti destul de usor
combina un pic de vointa cu un gram de tel
|
sus |
|
OuTKasteD
Expert member 627 mesaje
|
scris pe 17 dec 2011 22:08 de OuTKasteD
si eu tot lafel as face,un concentrat proteic,pentru ca atingi destul de greu necesarul de proteine zilnic,dar necesarul de carbo il obti destul de usor
Pai da un exemplu de concentrat proteic la 150 ron, la un gramaj acceptabil, 2-3 kg.
Editat de OuTKasteD pe 17 dec 2011 22:08
|
sus |
|
sergiu15
Junior member 31 mesaje
|
scris pe 17 dec 2011 22:09 de sergiu15
atunci ziceti un concentrat proteic bun la maxim 160lei
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 17 dec 2011 22:25 de sZoTaK
Pai da un exemplu de concentrat proteic la 150 ron, la un gramaj acceptabil, 2-3 kg. Phd pharma whey ht, 2.270 kg, 163 lei
|
sus |
|
R1P3R
Senior member 78 mesaje
|
scris pe 18 dec 2011 00:02 de R1P3R
Bai acuma ma scuzati ca intervin. Dar imi raspunde si mie cineva la intrebarile mele ? :|
|
sus |
|
OuTKasteD
Expert member 627 mesaje
|
scris pe 18 dec 2011 11:01 de OuTKasteD
Bai acuma ma scuzati ca intervin. Dar imi raspunde si mie cineva la intrebarile mele ? :|
Cum scrie pe cutie, 2 dim, 2 inainte de antrenament ( 4 daca vrei mai multa energie ) si 2 dupa antrenament.
Creatina,in general se utileaza 0.3 g / kg corp, am inteles ca tu ai in jur de 68 de kg, la tine doza de incarcare ar fi undeva la 20 de grame primele 10 zile in faza de incarcare, apoi cate 10 g , oricum nu te sfatuiesc sa folosesti doze mari, deoarece apar efecte adverse, crampe abdominale,diaree si stres pe rinichi si ficat.
Editat de OuTKasteD pe 18 dec 2011 11:04
|
sus |
|
sergiu15
Junior member 31 mesaje
|
scris pe 18 dec 2011 11:55 de sergiu15
Cum scrie pe cutie, 2 dim, 2 inainte de antrenament ( 4 daca vrei mai multa energie ) si 2 dupa antrenament.
Creatina,in general se utileaza 0.3 g / kg corp, am inteles ca tu ai in jur de 68 de kg, la tine doza de incarcare ar fi undeva la 20 de grame primele 10 zile in faza de incarcare, apoi cate 10 g , oricum nu te sfatuiesc sa folosesti doze mari, deoarece apar efecte adverse, crampe abdominale,diaree si stres pe rinichi si ficat.
2 ce? de 2 ori sau cate 2 portii odata?
|
sus |
|
OuTKasteD
Expert member 627 mesaje
|
scris pe 18 dec 2011 13:00 de OuTKasteD
2 ce? de 2 ori sau cate 2 portii odata?
Ma refeream la amino 2222 si creatina.
|
sus |
|
R1P3R
Senior member 78 mesaje
|
scris pe 18 dec 2011 16:52 de R1P3R
Ok, deci am inteles... inainte de antrenament iau si 2 amino si iau si creatina. Daca nu iau perioada aia de incarcare in primele 10 zile are ceva? Ca sincer nu as vreau sa iau mult...
|
sus |
|
OuTKasteD
Expert member 627 mesaje
|
scris pe 18 dec 2011 17:01 de OuTKasteD
Ok, deci am inteles... inainte de antrenament iau si 2 amino si iau si creatina. Daca nu iau perioada aia de incarcare in primele 10 zile are ceva? Ca sincer nu as vreau sa iau mult...
Nu, doar ca nu ai efectul dorit asa de repede, dureaza mai mult pana isi face efectul, ce ziceam eu de reactii adverse erau la doze de peste 30 de gr pe zi.
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 18 dec 2011 17:50 de ricardo
...suplimentele fara o alimentatie adevarata in spate sunt ca jentile cromate pe o dacie ruginita...cand o sa aveti o alimentatie corecta o sa vedeti de ce adevaratii culturisti spun ca 70% din succesul lor se datoreaza alimentatiei, pana atunci fugiti dupa prafuri ieftine in speranta ca alaturi de supa de taitei si salamul cu mustar o sa faca o echipa imbatabila in acumularea de masa musculara...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 18 dec 2011 17:57 de sZoTaK
pana atunci fugiti dupa prafuri ieftine in speranta ca alaturi de supa de taitei si salamul cu mustar o sa faca o echipa imbatabila in acumularea de masa musculara...
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 18 dec 2011 18:17 de basu
...suplimentele fara o alimentatie adevarata in spate sunt ca jentile cromate pe o dacie ruginita...cand o sa aveti o alimentatie corecta o sa vedeti de ce adevaratii culturisti spun ca 70% din succesul lor se datoreaza alimentatiei, pana atunci fugiti dupa prafuri ieftine in speranta ca alaturi de supa de taitei si salamul cu mustar o sa faca o echipa imbatabila in acumularea de masa musculara...
nu stiu cand o sa obosesti si tu ......
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 18 dec 2011 18:23 de ricardo
nu stiu cand o sa obosesti si tu ......
...adica?...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
R1P3R
Senior member 78 mesaje
|
scris pe 18 dec 2011 18:30 de R1P3R
Bai frate, eu nu te inteleg. Tot timpul te iei de mine cu chestia asta. Ti-am zis ca mananc 4 mese pe zi si stiu ce mananc. Dar n-am timp sa mananc mai mult!!! Tu parca faci ca doctorii aia de la spitale judetene, care cand vine unu batut si cu mana rupta intai are grija sa tipe la el ca de ce s-a batut si si-a rupt mana si abia apoi il ajuta si il trateaza.
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 18 dec 2011 18:38 de ricardo
Bai frate, eu nu te inteleg. Tot timpul te iei de mine cu chestia asta. Ti-am zis ca mananc 4 mese pe zi si stiu ce mananc. Dar n-am timp sa mananc mai mult!!! Tu parca faci ca doctorii aia de la spitale judetene, care cand vine unu batut si cu mana rupta intai are grija sa tipe la el ca de ce s-a batut si si-a rupt mana si abia apoi il ajuta si il trateaza.
...bai gena de smecher, nu ma refeream la tine de data asta ma refeream la cel ce cauta prafuri ieftine si nu-l intereseaza sa-si cumpere mancare de banii aia. apropo , cu 4 mese pe zi poti face treaba iar daca-ti rupi mana sa vii ca te tratez eu ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
R1P3R
Senior member 78 mesaje
|
scris pe 19 dec 2011 09:53 de R1P3R
Ricardo si sper ca nu te superi pe mine, ca eu mai si glumesc... pana mea... sau daca sunt mai deplasat cu ceva sa-mi zici.
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 19 dec 2011 22:57 de ricardo
Ricardo si sper ca nu te superi pe mine, ca eu mai si glumesc... pana mea... sau daca sunt mai deplasat cu ceva sa-mi zici.
...atata timp cat glumesti in limita bunului simt este ok, sa vedem ceva rezultate si pe plan sportiv ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
claudiu05
Veteran member 163 mesaje
|
scris pe 20 dec 2011 14:34 de claudiu05
e posibil sa moara si din cauza suplimentelor nu conteaza neaparat ca is naturali ca nustiu ce . . poate au avut probleme la ficat si din cauza intoxicatilor create de proteine si creatina care contin cimicale , au decedat .totul depinde de organism .
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 20 dec 2011 15:30 de ricardo
e posibil sa moara si din cauza suplimentelor nu conteaza neaparat ca is naturali ca nustiu ce . . poate au avut probleme la ficat si din cauza intoxicatilor create de proteine si creatina care contin cimicale , au decedat .totul depinde de organism .
...mai bine te-ai documenta despre chimicalele din proteine si creatina si dupa sa-ti dai cu parerea...pentru informarea ta 200g piept de pui contine aprox 45g proteine si 1g de creatina, cu alte cuvinte proteinele si creatina sunt substante naturale si nu compusi chimici cum crezi tu , chimicalele sunt in sucurile si dulciurile pe care le consumi tu,probabil...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
basu
|
scris pe 20 dec 2011 15:35 de basu
Este bine ca fiecare dintre noi sa vorbim mai documentat de acum. Si mai in cunostiinta de cauza.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 20 dec 2011 22:38 de Gilu
Da, cei care nu vor face asa vor fi arsi pe rug
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 21 dec 2011 12:59 de basu
Da, cei care nu vor face asa vor fi arsi pe rug