Pagina 1 2 3 4 din 4
mariusaic
Veteran member 465 mesaje
|
Re: Jurnal mariusaic
scris pe 18 dec 2011 17:08 de mariusaic
dextroza nu ajuta decat la refacerea rezervelor de energie,nu poti castiga masa musculara cu ea,carbo 100%
o sa ma gandesc ce imi iau pana la urma.. tot de la dymatize ceva..
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 18 dec 2011 17:10 de sZoTaK
Si daca as consuma doar dextroza ar ajuta la ceva ?
...doar dextroza, fara altceva... la masa musculara. muschii se hranesc din proteine, nu din carbo
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 18 dec 2011 17:15 de sZoTaK
o sa ma gandesc ce imi iau pana la urma.. tot de la dymatize ceva.. dymatize elite e 189, 2,2kg...la 4,5 kg e 345...
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 18 dec 2011 18:17 de basu
muschii se hranesc din proteine, nu din carbo
depinde ce intelegi prin hranire.
stii tu cumva de ce laptele pe care il papa un copil ca asta al meu are 60% carbo si doar 10% proteine ? ca rata de crestere la un astfel de copil este ....uriasa. poti sa imi spui ?
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 18 dec 2011 20:48 de sZoTaK
stii tu cumva de ce laptele pe care il papa un copil ca asta al meu are 60% carbo si doar 10% proteine ? ca rata de crestere la un astfel de copil este ....uriasa. poti sa imi spui ? nu sunt om de stiinta
|
sus |
|
basu
|
scris pe 18 dec 2011 20:58 de basu
nu sunt om de stiinta
sa trecem peste. vedeti-va de treaba voastra.
|
sus |
|
Undisputed
Expert member 527 mesaje
|
scris pe 18 dec 2011 22:16 de Undisputed
stii tu cumva de ce laptele pe care il papa un copil ca asta al meu are 60% carbo si doar 10% proteine ? ca rata de crestere la un astfel de copil este ....uriasa. poti sa imi spui ? bine zis florine! Chiar mii interesant. Ne lamuresti tu?
|
sus |
|
OuTKasteD
Expert member 627 mesaje
|
scris pe 18 dec 2011 22:30 de OuTKasteD
sa trecem peste. vedeti-va de treaba voastra.
Vad ca pe forumul asta nu se mai da nici un sfat, daca zici ceva toti iti sar in cap, toti sunt experti, eu incerc sa ajut , sa dau sfaturi si mereu imi sare unu in cap ca nu e bun ce zic, dar nimeni nu ofera o solutie, oricum ai dreptate basu in ce spui, in perioadele de masa musculara, crestere este necesar un aport mare de carbo, contrar la ceea ce stiu multi membri de pe ce acest forum.
I love to pump crack, love to stay strapped.
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 19 dec 2011 18:23 de mariusaic
Vad ca pe forumul asta nu se mai da nici un sfat, daca zici ceva toti iti sar in cap, toti sunt experti, eu incerc sa ajut , sa dau sfaturi si mereu imi sare unu in cap ca nu e bun ce zic, dar nimeni nu ofera o solutie, oricum ai dreptate basu in ce spui, in perioadele de masa musculara, crestere este necesar un aport mare de carbo, contrar la ceea ce stiu multi membri de pe ce acest forum.
Baieti, haideti sa ne calmam.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 19 dec 2011 18:45 de basu
adica mai pe taraneste spus materia prima folosita pt constructia sau respectiv reconstructia celulara este intradevar proteina. dar nici o molecula a corpului vostru nu se va misca fara energie. exista cumva ideea gresita sau preocuparea gresita cum ca daca nu iei carbo nu poti face antrenament. este si asta. dar in timpul proceselor de refacere celulara post antrenament este nevoie de multa energie care trebuie sa fie livrata constant. daca uitati de ea nu faceti nimic. pe langa asta consumam energie pt activitati cerebrale, functionarea organelor, metabolism si peristaltism intestinal. adica consumam energie 24 / 24. daca nu tinem cont de asta nu este bine. prin urmare atunci cand discutam de hranire trebuie sa luam obligatoriu in consideratie si hidratii. pe langa un flux constant de proteine(aminoacizi) in sange consumati alimente care sa va satisfaca nevoile energetice.
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 22 dec 2011 17:39 de mariusaic
adica mai pe taraneste spus materia prima folosita pt constructia sau respectiv reconstructia celulara este intradevar proteina. dar nici o molecula a corpului vostru nu se va misca fara energie. exista cumva ideea gresita sau preocuparea gresita cum ca daca nu iei carbo nu poti face antrenament. este si asta. dar in timpul proceselor de refacere celulara post antrenament este nevoie de multa energie care trebuie sa fie livrata constant. daca uitati de ea nu faceti nimic. pe langa asta consumam energie pt activitati cerebrale, functionarea organelor, metabolism si peristaltism intestinal. adica consumam energie 24 / 24. daca nu tinem cont de asta nu este bine. prin urmare atunci cand discutam de hranire trebuie sa luam obligatoriu in consideratie si hidratii. pe langa un flux constant de proteine(aminoacizi) in sange consumati alimente care sa va satisfaca nevoile energetice.
prea multa teorie basule ..
|
sus |
|
basu
|
scris pe 22 dec 2011 18:15 de basu
prea multa teorie basule ..
da. am observat si eu.
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 10 mar 2012 11:14 de mariusaic
Un antrenament bun pentru abdomen, in primul rand pentru a da jos un mic strat de grasime si dupa pentru intarirea abdomenului stiti ? Inclusiv acasa , ce aparate sa fac , o alimentatie corespunzatoare ...
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 din 4
| |
|