Pagina 1 2 3 din 3
basu
Expert member 7247 mesaje
|
Re: Jurnal Bogdan95
scris pe 14 oct 2011 10:21 de basu
Esti prea mic pentru a folosi asa ceva, echilibrul tau hormonal este practic inexistent, faci o mare prostie daca bagi steroizi, nici macar nu e mare chestie naposimul e si prost ca steroid. Degeaba intrebi cum se face ciclul pentru nimeni sanatos la cap nu o sa-ti recomande un ciclu la varsta ta.
cu mine vb dumneavoastra?
era o gluma. dar ai postat cam aiurea. asa este . nu are ce cauta cu streo nici la virsta aia nici la alta.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Bogdan1995
Senior member 66 mesaje
|
scris pe 14 oct 2011 10:42 de Bogdan1995
M am razgandit in legatura cu ciclul....
Multumesc pt sfaturile corecte !
Train Hard Or Go Home
|
sus |
|
Bogdan1995
Senior member 66 mesaje
|
scris pe 14 oct 2011 10:49 de Bogdan1995
Si daca tot am renuntat la napo , ce supliment imi recomandati pentru masa musculara ?
Pana acum am luat GainFast si creatina Xplode dar nu am vazut mai nimic....
Train Hard Or Go Home
|
sus |
|
Undisputed
Expert member 527 mesaje
|
scris pe 14 oct 2011 10:53 de Undisputed
Si daca tot am renuntat la napo , ce supliment imi recomandati pentru masa musculara ?
Pana acum am luat GainFast si creatina Xplode dar nu am vazut mai nimic.... gfx8 + creatina (mono) + vitamine(daily formula)
|
sus |
|
Bogdan1995
Senior member 66 mesaje
|
scris pe 14 oct 2011 19:28 de Bogdan1995
gfx8 + creatina (mono) + vitamine(daily formula)
Am venit de la liceu si m am intors cu ghizdanul plin cu GainFast si cu creatina STORM...am cheltuit destul de mult luna asta pe suplimente..sper sa se vada rezultatele si sa nu mai trec printr o alta dezamagire...Am fugit la sala.
Bafta !
Train Hard Or Go Home
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 15 oct 2011 16:03 de nicu_ivan
Am venit de la liceu si m am intors cu ghizdanul plin cu GainFast si cu creatina STORM...am cheltuit destul de mult luna asta pe suplimente..sper sa se vada rezultatele si sa nu mai trec printr o alta dezamagire...Am fugit la sala.
Bafta !
Bogdane, eu cred ca pui prea mult accent pe suplimente pentru a depasi stagnarea asta. Tocmai daia nu o depasesti. In general cand progresul stagneaza, insemna ca ai ajuns la maximul care ti-l poate oferi dieta si antrenamentul actual. Asta insemna ca trebuie sa iti faci o dieta mai buna si sa mai schimbi antrenamentul. Pentru mine asta ar insemna, mai multe proteine, mai multi carbo, mai multe calorii totale. Nicidecum suplimente, ci mai multa mancare.
Ai zis ca mananci 4-5 mese, adauga o masa in alimentatia ta...
Iti urez multa bafta
Editat de nicu_ivan pe 15 oct 2011 16:09
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
basu
|
scris pe 15 oct 2011 19:34 de basu
Bafta !
ar fi minunat daca ai folosi si ceva mai nou. uite poti face cum a zis nedisputatu-l . GFX ar putea fi o solutie.
|
sus |
|
Bogdan1995
Senior member 66 mesaje
|
scris pe 16 oct 2011 13:30 de Bogdan1995
Dupa ce termin GainFastul o sa iau gfx8 , am vrut sa iau gfx doar ca avea numai la 1.5kg si am preferat sa iau Gain la 4.5kg....
Train Hard Or Go Home
|
sus |
|
Newbie
Senior member 67 mesaje
|
scris pe 16 oct 2011 13:40 de Newbie
Dupa ce termin GainFastul o sa iau gfx8 , am vrut sa iau gfx doar ca avea numai la 1.5kg si am preferat sa iau Gain la 4.5kg.... Ai zis ca ai mai luat Gain fast si nu ai simtit nimic ..ce te-a facut sa iti iei din nou?
Be the best & fuck the rest.
|
sus |
|
Bogdan1995
Senior member 66 mesaje
|
scris pe 16 oct 2011 14:07 de Bogdan1995
incearka vreo 2luni cel putin
Asta m a determinat :d...si cum am spus si mai sus, am fost la magazin si mai avea doar gfx8 la 1.5kg asa ca am preferat sa iau tot gainfast plus creatina storm care am auzit ca ar fi destul de buna...acum sa vedem rezultatele :d
Train Hard Or Go Home
|
sus |
|
Bogdan1995
Senior member 66 mesaje
|
scris pe 13 dec 2011 23:59 de Bogdan1995
Va salut !
De 2 sapt am terminat GainFastul si nu am mai cumparat nimic...
Ieri si azi am luat Super Pump de la un prieten ,ieri am facut piept si ....cum a spus tovarashul meu,chiar s.a simtit o diferenta enorma...adica recordul meu era de 2 rep cu 70....ieri am reusit sa fac 5 cu 70...am zis poate pentru ca am avut o alimentatie bogata in proteine si carbo.
Azi cum am spus si mai sus am luat iar si BOMBAAA ....la fel si la spate , am reusit sa fac mai multe tractiuni la liber si am marit greutatea la scripete, am trecut la gantera de 20 la ramat (in trecut faceam cu cea de 17.5)...
Acum am mai multi bani pentru suplimente pentru ca am schimbat sala si fac moca deci imi permit si SuperPump si proteine...TOTUSI imi este frica sa nu fie si ceva efecte adverse....voi ce ziceti ?
Train Hard Or Go Home
|
sus |
|
basu
|
scris pe 14 dec 2011 11:35 de basu
Va salut !
De 2 sapt am terminat GainFastul si nu am mai cumparat nimic...
Ieri si azi am luat Super Pump de la un prieten ,ieri am facut piept si ....cum a spus tovarashul meu,chiar s.a simtit o diferenta enorma...adica recordul meu era de 2 rep cu 70....ieri am reusit sa fac 5 cu 70...am zis poate pentru ca am avut o alimentatie bogata in proteine si carbo.
Azi cum am spus si mai sus am luat iar si BOMBAAA ....la fel si la spate , am reusit sa fac mai multe tractiuni la liber si am marit greutatea la scripete, am trecut la gantera de 20 la ramat (in trecut faceam cu cea de 17.5)...
Acum am mai multi bani pentru suplimente pentru ca am schimbat sala si fac moca deci imi permit si SuperPump si proteine...TOTUSI imi este frica sa nu fie si ceva efecte adverse....voi ce ziceti ?
la concentatele proteice si in general la produsele avizate nu sunt efecte adverse. cel putin nu observabile imediat. daca consideri ca sunt bune si ai idee ce ti se potriveste poti sa le folosesti. evident ca trebuia sa faci o distinctie intre suplimente si steroizi. dar asa cred ca stii deja.
|
sus |
|
Bogdan1995
Senior member 66 mesaje
|
scris pe 14 dec 2011 17:42 de Bogdan1995
la concentatele proteice si in general la produsele avizate nu sunt efecte adverse. cel putin nu observabile imediat. daca consideri ca sunt bune si ai idee ce ti se potriveste poti sa le folosesti. evident ca trebuia sa faci o distinctie intre suplimente si steroizi. dar asa cred ca stii deja.
Domnu' Basu , in primul rand , multumesc pentru raspuns .Stiu sa fac dif intre stero si suplimente...m-a derutat insa faptul ca pe SuperPump scrie "A nu se administra persoanelor sub 18 ani." dar mai multi "culturisti" de sala mi.au spus ca nu prea are asa mare importanta...De aceea am cerut sfatul.
Train Hard Or Go Home
|
sus |
|
Bogdan1995
Senior member 66 mesaje
|
scris pe 14 dec 2011 17:42 de Bogdan1995
Domnu' Basu , in primul rand , multumesc pentru raspuns .Stiu sa fac dif intre stero si suplimente...m-a derutat insa faptul ca pe SuperPump scrie "A nu se administra persoanelor sub 18 ani." dar mai multi "culturisti" de sala mi.au spus ca nu prea are asa mare importanta...De aceea am cerut sfatul.
Train Hard Or Go Home
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 14 dec 2011 23:37 de ricardo
...produsele de genul oxid nitric+creatina (super pump, no explode, jack3d ,nano vapor, attack) nu sunt recomandate minorilor deoarece sunt foarte tari si pot aparea reactii adverse (hipertensiune, insomnie, palpitatii etc)...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
Bogdan1995
Senior member 66 mesaje
|
scris pe 19 dec 2011 19:50 de Bogdan1995
Vineri am avut brate....asa ca dupa antrenament m.am masurat si eu de curiozitate sa vad cam pe unde ma situez,am ajuns la 34.5 mana dr si 34 mana stg...dif nu sunt vizibile.Am "implinit" si 66 de kg...dar am pus si burtica ) asta in schimb e vizibila )
Azi mi.am dat comanda de Serious Mass la 5.4 kg si Amino 2222.
De saptamana aceasta am hotarat sa schimb si programul asa ca noul meu program este :
Luni : Piept + Triceps
Marti : Spate + Biceps
Miercuri : Pauza
Joi : Picioare + Abd
Vineri : Umeri + Trapez
Train Hard Or Go Home
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 19 dec 2011 23:51 de ricardo
Vineri am avut brate....asa ca dupa antrenament m.am masurat si eu de curiozitate sa vad cam pe unde ma situez,am ajuns la 34.5 mana dr si 34 mana stg...dif nu sunt vizibile.Am "implinit" si 66 de kg...dar am pus si burtica ) asta in schimb e vizibila )
Azi mi.am dat comanda de Serious Mass la 5.4 kg si Amino 2222.
De saptamana aceasta am hotarat sa schimb si programul asa ca noul meu program este :
Luni : Piept + Triceps
Marti : Spate + Biceps
Miercuri : Pauza
Joi : Picioare + Abd
Vineri : Umeri + Trapez
...si alimentatia? ce-ar fi sa ne spui si ce mananci?...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
Bogdan1995
Senior member 66 mesaje
|
scris pe 20 dec 2011 13:20 de Bogdan1995
Alimentatia difera de la o zi la alta...dar cam asa arata
Ma trezesc pe la 10
10.30 - cereale/fulgi de ovaz cu lapte
-2 sandwichuri , sau 2 cremwursti cu 2 felii de paine , sau 3 albusuri de ou fierte cu 2 felii de paine..depinde ce am in frigider
12 - un caston cu ciorba/supa - una sau 2 felii de paine
-peste/piept de pui/sau alt preparat din carne + fasole,piure,pilaf
16 - (la liceu) - Un sandwish , portocala/banana
19.30 - (ajung acasa) - -peste/piept de pui/sau alt preparat din carne + fasole,piure,pilaf (ce am mancat si la pranz felul 2)
20-20.30 - sala
22-22.30 - o conserva de peste/sau ce am mai mancat si la pranz daca a mai ramas
23.30 - in fiecare seara negresit 2 albusuri crude in blender cu lapte si zahar si o salata de fructe din 1 mar,1 portocala , 2 banane
01.30-02.00 - somn
In timpul zilei beau cam 1.5L de apa si 1L de lapte ...
Editat de Bogdan1995 pe 20 dec 2011 13:22
Train Hard Or Go Home
|
sus |
|
basu
|
scris pe 20 dec 2011 13:34 de basu
Alimentatia difera de la o zi la alta...dar cam asa arata
Ma trezesc pe la 10
10.30 - cereale/fulgi de ovaz cu lapte
-2 sandwichuri , sau 2 cremwursti cu 2 felii de paine , sau 3 albusuri de ou fierte cu 2 felii de paine..depinde ce am in frigider
12 - un caston cu ciorba/supa - una sau 2 felii de paine
-peste/piept de pui/sau alt preparat din carne + fasole,piure,pilaf
16 - (la liceu) - Un sandwish , portocala/banana
19.30 - (ajung acasa) - -peste/piept de pui/sau alt preparat din carne + fasole,piure,pilaf (ce am mancat si la pranz felul 2)
20-20.30 - sala
22-22.30 - o conserva de peste/sau ce am mai mancat si la pranz daca a mai ramas
23.30 - in fiecare seara negresit 2 albusuri crude in blender cu lapte si zahar si o salata de fructe din 1 mar,1 portocala , 2 banane
01.30-02.00 - somn
In timpul zilei beau cam 1.5L de apa si 1L de lapte ...
alimentatie foarte slaba pe tot parcusul zilei. dar dupa antrenament este varza. faptul ca bei lapte nu stiu cat nu te ajuta fantastic. programul este prost. aia este ora de culcare ? si de trezire? nu asa se face culturism.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 14 ian 2012 16:38 de basu
Foarte buna a fost vacanta asta....am avut timp pt 5-6 mese pe zi,8-9 ore de somn si antrenamentula fot mai bun,am tras mai cu spor am fost mai odihnit...m.am ingrasat...am 69 de kg) dar trb sa scap de grasimee)
Va recomand Serios Mass+Amino 2222,eu chiar am luat in greutate de la ele,intradevar,nu numai masa dar merita...!
Si cateva poze...
La care grasime te referi Bogdane ?
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 14 ian 2012 16:47 de yo_shmen94
Foarte buna a fost vacanta asta....am avut timp pt 5-6 mese pe zi,8-9 ore de somn si antrenamentula fot mai bun,am tras mai cu spor am fost mai odihnit...m.am ingrasat...am 69 de kg) dar trb sa scap de grasimee)
Va recomand Serios Mass+Amino 2222,eu chiar am luat in greutate de la ele,intradevar,nu numai masa dar merita...!
Si cateva poze...
nu stiu care esti din poza,dar nu vad grasime
combina un pic de vointa cu un gram de tel
|
sus |
|
maxim
Junior member 19 mesaje
|
scris pe 14 ian 2012 18:16 de maxim
este cel din stanga, din prima poza
|
sus |
|
maxim
Junior member 19 mesaje
|
scris pe 14 ian 2012 18:16 de maxim
este cel din stanga, din prima poza
|
sus |
|
Bogdan1995
Senior member 66 mesaje
|
scris pe 14 ian 2012 18:54 de Bogdan1995
D-le basu ma refeream la grasimea dp burta,inainte cand incordam se vedeau "patratele" acum nu se mai vad deloc....:d
Train Hard Or Go Home
|
sus |
|
basu
|
scris pe 14 ian 2012 19:01 de basu
D-le basu ma refeream la grasimea dp burta,inainte cand incordam se vedeau "patratele" acum nu se mai vad deloc....:d
Am inteles domnule Bogdan. Scapa de ea.
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 14 ian 2012 19:57 de MrOlympia
Sa inteleg ca e gata perioada de masa te-ai facut prea mare , ce naiba )
Normal ca in perioada de masa mai pui si strat adipos ca asa ar fi toti mereu definiti cu rauri de vene pe ei ( nu toti au venele pronuntate chiar si dupa definire ) . Trage tare sa pui ceva masa pe tine si ceva grasime o sa pui fara sa vrei depinde acum si de alimentatie .. Nu poti sa pui numai muschi . Cred ca n-ai vazut cum arata unii culturisti in perioada de masa si nu neaparat aia care urca pe scena la Olympia sau altele . Nagy Huni de exemplu cauta poze cu el in perioada de masa il gasesti pe facebook , dupa sa vezi cum arata definit . Eu cred ca esti complexat ca " ai burta " sa vezi ce burta are el in perioada de masa zici ca e in luna a 12-a . Bine nu zic ca trebuie sa te faci cat in el in perioada de masa ( oricum nu ai avea cum momentan ) dar sa nu te mai complexezi de lucruri marunte si sa te uiti spre obiectivele tale . Daca obiectivul tau e sa ramai la fel ca inainte si cu oleaca de muschiulet acolo in cantitate neconsiderabila baga asa cum vrei tu . Mai auzeam chestii : 1 saptamana masa , 1 saptamana definire . Cum ? Sunt 2 lucruri care se bat cap in cap si nu faci nimic asa . Eventual mai adaugi 1-2 sedinte cardio si in perioada de masa cand nu ai antrenamentul cu greutati . Parerea mea ar fi sa tragi in continuare sa pui ceva masa pe tine daca obiectivul tau este sa arati cat mai musculos . Daca nu .. bafta si fa asa cum crezi tu ca e mai bine . Imi cer scuze daca am fost prea dur , eu doar ti-am spus cum cred eu ca e mai bine .
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
Bogdan1995
Senior member 66 mesaje
|
scris pe 14 ian 2012 20:05 de Bogdan1995
Sa inteleg ca e gata perioada de masa te-ai facut prea mare , ce naiba )
Normal ca in perioada de masa mai pui si strat adipos ca asa ar fi toti mereu definiti cu rauri de vene pe ei ( nu toti au venele pronuntate chiar si dupa definire ) . Trage tare sa pui ceva masa pe tine si ceva grasime o sa pui fara sa vrei depinde acum si de alimentatie .. Nu poti sa pui numai muschi . Cred ca n-ai vazut cum arata unii culturisti in perioada de masa si nu neaparat aia care urca pe scena la Olympia sau altele . Nagy Huni de exemplu cauta poze cu el in perioada de masa il gasesti pe facebook , dupa sa vezi cum arata definit . Eu cred ca esti complexat ca " ai burta " sa vezi ce burta are el in perioada de masa zici ca e in luna a 12-a . Bine nu zic ca trebuie sa te faci cat in el in perioada de masa ( oricum nu ai avea cum momentan ) dar sa nu te mai complexezi de lucruri marunte si sa te uiti spre obiectivele tale . Daca obiectivul tau e sa ramai la fel ca inainte si cu oleaca de muschiulet acolo in cantitate neconsiderabila baga asa cum vrei tu . Mai auzeam chestii : 1 saptamana masa , 1 saptamana definire . Cum ? Sunt 2 lucruri care se bat cap in cap si nu faci nimic asa . Eventual mai adaugi 1-2 sedinte cardio si in perioada de masa cand nu ai antrenamentul cu greutati . Parerea mea ar fi sa tragi in continuare sa pui ceva masa pe tine daca obiectivul tau este sa arati cat mai musculos . Daca nu .. bafta si fa asa cum crezi tu ca e mai bine . Imi cer scuze daca am fost prea dur , eu doar ti-am spus cum cred eu ca e mai bine .
Nu,nu ati fost deloc dur,ba chiar m ati motivat!
Ma gandeam pana in mai sa fac masa si dupa sa trec pe definire,ced ca e ok asa.
Train Hard Or Go Home
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 din 3
| |
|