Pagina 4 5 6 7 8 9 10 11 12 din 12
amazonsb
Veteran member 219 mesaje
|
Re: Sondaj Impins la piept
scris pe 29 aug 2011 11:23 de amazonsb
pai cu timpu o sa impingi si mai mult, daka nu crezi nu e o problema pentru mine poate da, aici mai este problema si de genetic, eu zic ca un corp de mezomorf este cel mai puternic dar para totusi, sa lasam genetica la oparte..parca sunt numere prea mari, campionii mondiali au antrenamente cu greutati de aceste marimi iar noi astia mici ne jucam cu ele... Printre ei mai sunt si accidentati cu rupturi si entorse si noi nu avem mai nimic, nici macar febra...
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 29 aug 2011 11:27 de sZoTaK
Cu un an si ceva in urma adica la 16 ani am impins 95kg, 1 repetare
dupa cati ani de sala?
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
amazonsb
Veteran member 219 mesaje
|
scris pe 29 aug 2011 11:31 de amazonsb
dupa cati ani de sala? ectomorf dupa 4 ani si ceva. Bne inteles, nu socotesc bara olimpica de 2,2 care cantareste20 kg
Editat de amazonsb pe 29 aug 2011 11:34
|
sus |
|
IVadykI
Junior member 29 mesaje
|
scris pe 29 aug 2011 11:34 de IVadykI
dupa cati ani de sala? dupa 2 luni, dar ku 1,6ani antrenamente akasa
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 17 nov 2011 22:10 de MrOlympia
am 5 luni de sala si la piept am pus maxim 90kg 1 repetare corecta... in brat am 34 si 1.73 inaltime 70 kg
100% natural dar acum stagnez in crestere si ma gandesc sa iau nijte suplimente
Si daca iei suplimentele nu mai esti natural ?
Edit: Lol acum am vazut ca era din 2009 comentariul ) sorry
Editat de MrOlympia pe 17 nov 2011 22:12
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
cernescu16
Veteran member 433 mesaje
|
scris pe 18 nov 2011 18:11 de cernescu16
parerea mea e ca puteti sa impingeti cu 1000 de kg la piept si altu sa impinga cu 5 kg si sa arate mai bn. deci ala e mai smecher care impinge cu 5kg k nici nu se forteaza si arata si mai bn. nu forta conteaza ci cum arati....daca gresesc undeva corectati`ma
Fa ce altii nu fac ca sa ai ce altii nu au !
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 18 nov 2011 18:28 de sZoTaK
parerea mea e ca puteti sa impingeti cu 1000 de kg la piept si altu sa impinga cu 5 kg si sa arate mai bn. deci ala e mai smecher care impinge cu 5kg k nici nu se forteaza si arata si mai bn. nu forta conteaza ci cum arati....daca gresesc undeva corectati`ma
nu te supara, dar daca vine un "smeker" care arata "beton", plin de steroizi, se da mare-n gura si vine unul care a lucrat toata viata lui, l-a pleznit, somn...in fine, eu te-as corecta..as zice nu conteaza cat impingi la piept, ci cum...
|
sus |
|
Newbie
Senior member 67 mesaje
|
scris pe 18 nov 2011 18:31 de Newbie
parerea mea e ca puteti sa impingeti cu 1000 de kg la piept si altu sa impinga cu 5 kg si sa arate mai bn. deci ala e mai smecher care impinge cu 5kg k nici nu se forteaza si arata si mai bn. nu forta conteaza ci cum arati....daca gresesc undeva corectati`ma Da, gresesti ..muschii nu cresc cu 5 kg. Eu fac cu 70 - 80 si tot mi se pare putin.
Be the best & fuck the rest.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 18 nov 2011 18:34 de sZoTaK
Eu fac cu 70 - 80 si tot mi se pare putin.
pune mai mult pe bara..
|
sus |
|
branch
Veteran member 156 mesaje
|
scris pe 20 nov 2011 14:47 de branch
Da, gresesti ..muschii nu cresc cu 5 kg. Eu fac cu 70 - 80 si tot mi se pare putin.
nu stiu daca gresete el. dar cu siguranta nu ai inteles tu ce a vrut sa spuna. in culturism nu conteaza greutatea ci felul in care reusesti sa stimulezi muschii sa creasca cu ajutorul ei.
|
sus |
|
traficantu
Junior member 29 mesaje
|
scris pe 20 nov 2011 15:22 de traficantu
80 kg 6 repetari singur si ink 2 cu ajutor iar cu 100 fac 1 repetare corecta plus 2 cu ajutor
|
sus |
|
cyoly87
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 20 nov 2011 18:09 de cyoly87
app, 185kg la impins in 3 ani, e bine, f bine chiar
eu sunt curias cum areti daca se poate o poza.. eu am 170 si 85 kg si fac cu 100 3 repetari (cu mici secrete )
|
sus |
|
branch
Veteran member 156 mesaje
|
scris pe 20 nov 2011 18:20 de branch
eu sunt curias cum areti daca se poate o poza.. eu am 170 si 85 kg si fac cu 100 3 repetari (cu mici secrete )
pai ar trebui poate o poza si de-a ta. sau daca tu esti acela din poza de profil sa stii ca este foarte putin cat impingi.
|
sus |
|
Undisputed
Expert member 527 mesaje
|
scris pe 13 dec 2011 20:37 de Undisputed
eu fac cu 90 kg 5 rep eu fac cu 100kg 6repetari, dupa 6 luni de sala. Inainte de sala mam antrenat numai akasa vreo 2ani.
|
sus |
|
cristian2088
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 12 ian 2012 21:44 de cristian2088
Am si eu o nelamurire practic culturismul de vreo 3 ani, sunt 100% natural( am folosit doar vreo 4 luni steroizi mai demult,mare greseala) am 1.73 si 72 kg 43cm in brat si vad ca imping mult la piept fata de alte persoane care vin in sala care sunt mult peste greutatea si dezvoltarea mea.Acum imping 185 kg fac o repetare corecta si normal fac cu 150 kg 2 serii 4-6 repetari.CU CAT faceti voi? Va rog sa specificati greutatea voastra inaltimea si dimensiunea brat.Ps nu rasp daca folositi steroizi pt ca nu are sens(si incercati sa nu mintiti pt ca pe voi va mintiti)..... impresionant.........la 72 de kile s aimpingi atata depinde daca esti si la celelalte grupe la fel de tare
Editat de cristian2088 pe 12 ian 2012 21:49
|
sus |
|
cristian2088
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 12 ian 2012 21:52 de cristian2088
eu sunt curias cum areti daca se poate o poza.. eu am 170 si 85 kg si fac cu 100 3 repetari (cu mici secrete ) eu am 178 83 de kg si am facut cu 100 19 repetari
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 13 ian 2012 00:55 de stefanp
eu am 178 83 de kg si am facut cu 100 19 repetari de ce nu pui o poza cu tine,sa ne arati ce fizic ai?cit despre 100kg\19 repetari,la 83kg ale tale.....nu prea credtotusi,pune o poza cu tine.
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
cristian2088
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 21 ian 2012 20:05 de cristian2088
de ce nu pui o poza cu tine,sa ne arati ce fizic ai?cit despre 100kg\19 repetari,la 83kg ale tale.....nu prea credtotusi,pune o poza cu tine. totusi.........nu am motiv s amint daca ma crezi...bine.....da nu........iarasi e bine
|
sus |
|
eugenfejer
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 25 ian 2012 20:11 de eugenfejer
parerea mea e ca puteti sa impingeti cu 1000 de kg la piept si altu sa impinga cu 5 kg si sa arate mai bn. deci ala e mai smecher care impinge cu 5kg k nici nu se forteaza si arata si mai bn. nu forta conteaza ci cum arati....daca gresesc undeva corectati`ma Nu cat este important ci cum adica corect,asta conteaza an culturism.
jimmi
|
sus |
|
Calimero
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 27 ian 2012 00:45 de Calimero
Am si eu o nelamurire practic culturismul de vreo 3 ani, sunt 100% natural( am folosit doar vreo 4 luni steroizi mai demult,mare greseala) am 1.73 si 72 kg 43cm in brat si vad ca imping mult la piept fata de alte persoane care vin in sala care sunt mult peste greutatea si dezvoltarea mea.Acum imping 185 kg fac o repetare corecta si normal fac cu 150 kg 2 serii 4-6 repetari.CU CAT faceti voi? Va rog sa specificati greutatea voastra inaltimea si dimensiunea brat.Ps nu rasp daca folositi steroizi pt ca nu are sens(si incercati sa nu mintiti pt ca pe voi va mintiti).....
Nu te supara pe mine ... dar dupa parerea mea in ceeace spui tu exista 2 concluzii de tras:
1) Minti cu nerusinare si probabil nu ai nici cea mai mica idee de acest sport ... daca dupa o perioada de 3 ani tu ai reusit sa impingi cu 185 kg nu imi pot imagina cu cat ai impinge dupa 10 ani ... si toate asta la o greutate de 72 la 1.73 cm ... pai la greutatea si inaltimea asta tu esti in realitate un "slabanog" ca sa zic mai pe slau ...la aceasta greutate este aproape imposibil ca mana ta sa masoare mai mult de 40 cm ... pieptul este de asemenea aproape imposibil ca sa aibe peste 105 cm ...valori care nu ar putea sustine o adsfel de greutate fie si in urma unui antrenament special pentru powerlifting.
Powerlifting este un sport foarte impresionant unde sunt admise foarte multe substante interzise in oricare alt spot ... ia acest sport se admite si insulina in adiministrare ... tu cu siguranta nu ai cum sa fi la asceasta talie ... exista combinezoane speciale care mentin o presiune mare pe piept pentru a nu provoca rupturi ... sunt foarte multe lucruri de spus aici ... este extrem de greu sa faci sa-ti reziste articulatiile ... inima ta trebuie sa fie BETON ARMAT ... sportul asta este foarteeee complex.
2) Ar mai fi si varianta in care nu ai calculat bine greutatea pe care ai pus-o pe bara si probabil din graba ai trecut in loc de 85 kg 185 kg.
P.S. - incipi prin a spune ca esti 100% curat ... dupa care spui ca ai folosit 4 luni steroizi ... si idee ce inseamna curat 100% ? .. inseamna si fara nici un fel de suplimente ... de steroizi nu incape vorba. Iar asa ca fapt divers ... daca ai folosit 4 luni steroizi inseamna ca esti bazat calumea ... sunt foarte putini cei care pot folosii 4 luni consecutiv steroizi ...
E foarte urat ce faci tu aici ...
|
sus |
|
skyLimit
Senior member 61 mesaje
|
scris pe 27 ian 2012 11:47 de skyLimit
ce de greutati aici ,e fortosi baietii
|
sus |
|
slabutul
Veteran member 224 mesaje
|
scris pe 27 ian 2012 14:49 de slabutul
ce de greutati aici ,e fortosi baietii
nu inteleg de ce uni mint. daca fac cu 10, 30, sau 100 kg schimba ceva? inportant e sa arat eu bine si sa reusesc sa stimulez muschii. ori suntem culturisti ori nu mai suntem
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 2 feb 2012 08:44 de basu
Stimate Dany26365 .... nu cred ca te-ai prins cum functioneaza forumul asta .... aici nu folosim jigniri si alte chestii de astea . Daca ai pofta sa te conformezi regulamentelor dictatoriale si discretionare pe care le avem aici este bine , daca nu putem lua diverse masuri .
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Pagina 4 5 6 7 8 9 10 11 12 din 12
| |
|